|
Sunny day
|
 |
« poslato: 07. 10. 2011. 01:57 » |
Idi gore
|
hrvatska i bosnjacka ratna masinerija su dobile rat uz pomoc te propagande
|
|
|
|
|
|
WalterWolf
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 07. 10. 2011. 02:37 » |
Idi gore
|
pa zar je trebalo nako 16 godina od markala da se neko sjeti da su i hrvati sami sebe granatirali. dobro je da oluja nije bila namjestaljka
|
|
|
|
|
|
nebitno
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 07. 10. 2011. 06:30 » |
Idi gore
|
sad se jos cekaju dokazi o samogranatiranju Vukovara, Sarajeva i Dubrovnika. Vec ce se naci neki Petkovic
|
|
|
|
|
|
Sunny day
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 07. 10. 2011. 06:38 » |
Idi gore
|
sad se jos cekaju dokazi o samogranatiranju Vukovara, Sarajeva i Dubrovnika. Vec ce se naci neki Petkovic
ti znas nesto vise od petkovica koji je tu bio prisutan?
|
|
|
|
|
|
Manitu_
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 07. 10. 2011. 06:47 » |
Idi gore
|
A,sto reci na ovo , malo mi je cudno par stvari sto Bosko spominje. On spominje da je bio u Saboru na svom radnom mjestu,i primjetio da se nesto dogadja ,pokupio stvari i odjurio . Gdje je odjurio ? Treba procitati knjigu ? Mozda ima odgovor. Kaze da je drugog dana dosao ponovo u sabor i na njemu nije nasao nikakve tragove eksplozije,ali zna da je ekspozija dosla odozdo . Treba opet zaviriti u knjigu i viditi jel bio u Banskim dvorima tj.mjestu gdje se to dogodilo . Jel moguce da je netko dojavio i izvrsena brza evakuacija. Treba pitati Boljkovca,on sve zna i imao je svoje ljude u vrhu JNA.
|
|
|
|
|
|
Sunny day
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 07. 10. 2011. 06:53 » |
Idi gore
|
A,sto reci na ovo , malo mi je cudno par stvari sto Bosko spominje. On spominje da je bio u Saboru na svom radnom mjestu,i primjetio da se nesto dogadja ,pokupio stvari i odjurio . Gdje je odjurio ? Treba procitati knjigu ? Mozda ima odgovor. Kaze da je drugog dana dosao ponovo u sabor i na njemu nije nasao nikakve tragove eksplozije,ali zna da je ekspozija dosla odozdo . Treba opet zaviriti u knjigu i viditi jel bio u Banskim dvorima tj.mjestu gdje se to dogodilo . Jel moguce da je netko dojavio i izvrsena brza evakuacija. Treba pitati Boljkovca,on sve zna i imao je svoje ljude u vrhu JNA. Banski dvori zračni napad 07.10.1991 Dan neovisnostikao sto rece tudjman,rata nebi bilo da ga hrvatska nije htjela a propagandni rat je deo svakog rata...malo exploziva,polupanih stakala i eto nezavisnosti...
|
|
|
|
|
|
nebitno
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 07. 10. 2011. 11:36 » |
Idi gore
|
ti znas nesto vise od petkovica koji je tu bio prisutan?
ne ali sam bio u blizini. Jedna je raketa pala na banske dvore a druga na poznati restoran koji je bio u blizini i gdje sam ja bio na neposrednoj udaljenosti. Naravno prije toga smo culi avion. Koji je bio rezon da se avionom gadja restoran ako je eksplozija dosla iznutra. Ne poznajem Petkovica ali bilo je KOS-a na sve strane kao i laziranja, izmisljanja, podmetnutog napada na jevrejsku opcinu i slicnih specijalnih metoda rata. Ova izjava bez problema ulazi u te metode.
|
|
|
|
|
|
Sunny day
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 08. 10. 2011. 07:52 » |
Idi gore
|
ne ali sam bio u blizini. Jedna je raketa pala na banske dvore a druga na poznati restoran koji je bio u blizini i gdje sam ja bio na neposrednoj udaljenosti. Naravno prije toga smo culi avion. Koji je bio rezon da se avionom gadja restoran ako je eksplozija dosla iznutra.
Ne poznajem Petkovica ali bilo je KOS-a na sve strane kao i laziranja, izmisljanja, podmetnutog napada na jevrejsku opcinu i slicnih specijalnih metoda rata. Ova izjava bez problema ulazi u te metode.
zanimljivo,niko osim tebe nije cuo avion niti video krater projektila,verovatno se radi o raketama cije su kosuljice napravljene od leda da se ne otkrije vrsta i putanja projektila a avion je vozio james bond koji je blizu zagreba izgasio avion te ga izbacio iz brzine da ga ne otrkije zvuk 
|
|
|
|
|
|
nebitno
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 08. 10. 2011. 11:16 » |
Idi gore
|
zanimljivo,niko osim tebe nije cuo avion niti video krater projektila,verovatno se radi o raketama cije su kosuljice napravljene od leda da se ne otkrije vrsta i putanja projektila a avion je vozio james bond koji je blizu zagreba izgasio avion te ga izbacio iz brzine da ga ne otrkije zvuk  zanimljivo je kako tvoja strana uvijek sve zna, sve vidi i sa svime je upoznata bolje nego mi koji smo zivjeli ovdje. Veliki pomak u nasim odnosima desiti ce se kada uspijemo da 'usaglasimo' nase istine. Ovako svak prica svoju istinu koja nema veze sa onom druge strane Nazalost izgleda da smo daleko od toga
|
|
|
|
|
|
zelengradjanin
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 08. 10. 2011. 12:49 » |
Idi gore
|
zanimljivo je kako tvoja strana uvijek sve zna, sve vidi i sa svime je upoznata bolje nego mi koji smo zivjeli ovdje. Veliki pomak u nasim odnosima desiti ce se kada uspijemo da 'usaglasimo' nase istine. Ovako svak prica svoju istinu koja nema veze sa onom druge strane
Nazalost izgleda da smo daleko od toga
Sjećam se i to dobro kad su hrvati prikazivali minirane srpske kuće van granica Krajine kao bombardovane kuće od "velikoćetnićkog agresora" u mnogim svojim HRT reportažama. A kako je ta matrica bila propagandno vrlo moćna, vrlo lako se i tkz. bombardovanje Banskih dvora uklapa u tu matricu. A nebitno zašto bi se morao napraviti korak ka poboljšanju odnosa,kad su ti odnosi jednostrani u korist hrvatske strane.Nabroj mi iti jedan interes da bi bio u korist Srba.
|
|
|
|
|
|
Залутало_прасе
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 08. 10. 2011. 01:35 » |
Idi gore
|
ne ali sam bio u blizini. Jedna je raketa pala na banske dvore a druga na poznati restoran koji je bio u blizini i gdje sam ja bio na neposrednoj udaljenosti. Naravno prije toga smo culi avion. Koji je bio rezon da se avionom gadja restoran ako je eksplozija dosla iznutra.
Ne poznajem Petkovica ali bilo je KOS-a na sve strane kao i laziranja, izmisljanja, podmetnutog napada na jevrejsku opcinu i slicnih specijalnih metoda rata. Ova izjava bez problema ulazi u te metode.
To što si ti čuo avion ne znači da je isti i dejstvovao. Raketama vazduh-vazduh ne gađaju se ciljevi na zemlji.
|
|
|
|
|
nebitno
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 08. 10. 2011. 06:44 » |
Idi gore
|
A nebitno zašto bi se morao napraviti korak ka poboljšanju odnosa,kad su ti odnosi jednostrani u korist hrvatske strane.Nabroj mi iti jedan interes da bi bio u korist Srba.
kao normalnom covjeku ne vidim zasto bi ti ja to trebao govoriti. Postoje samo dva puta, ili priblizavanje i izgradnja trajnog mira ili priblizavanje slijedecem sukobu u bilo kojem obliku, na bilo kojem teritoriju i sa bilo kojim buducim posljedicama
|
|
|
|
|
|
zelengradjanin
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 08. 10. 2011. 07:13 » |
Idi gore
|
kao normalnom covjeku ne vidim zasto bi ti ja to trebao govoriti. Postoje samo dva puta, ili priblizavanje i izgradnja trajnog mira ili priblizavanje slijedecem sukobu u bilo kojem obliku, na bilo kojem teritoriju i sa bilo kojim buducim posljedicama
Spinuješ kao i obično:Pitao sam te koji su to interesi Srba da im je potrebna saradnja sa Hrvatskom  Mir je konvertiran,to ne zavisi više ni od Srba ni Hrvata.Nego odgovori mi na pitanje ako hoćeš  P.S. Zaboravih napisati da ja ne vidim ni svrhu ambasadora Srbije u Zagrebu, osim troška srestava poreskih obveznika Srbije,dovoljan bi bio jedan mali konzulat u Kninu.
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 08. 10. 2011. 07:32 zelengradjanin »
|
|
|
|
|
|
|