To nindža :Tekst je pun tajnih podataka ...
Takođe i skrivenih namera.
Kako od teorije velike srbije do teorije srpskog opstanka malo bi.
Naravno da projekta Velike srbije nije bilo.
Ja nebi bio učesnik, možda sam bio glup.
Kako je vreme prolazilo samo se nazirala jedna stvar borba za teritotij.
Na moju sreću nisam živeo u smolućoj ni u pofalićima ?!
ali kako od teorije velike srbije do teorije srpskog opstanka malo bi.
Šiptar zna da će biti prvo žarište sever Kosova, to zna svako.
Nažalost te osobe doživljavaju raznorazna ponoženja od strane sneška ( to je moj brend, neka mi ga niko ne krade )
Za krađu intelektualne svojine će tužim ko pita će dam da koristi !
Tom pričom šiptar želi amnestirati sneška i njegovog zamenika šutanovca za devastiranje vojske srbije.
Dok god je žuta koalicija na vlasti Kosovo i Metohija neće biti u ustavno pravnom poredku SRbije.
Status kandidata to je isto kao da je bilo kome od nas forumaša rekao biće sexa sa svim misicama 2011. ako niste ko glistica i strelok pa volite mister 2011.
Samo nemamo dan kad će to biti ili ti što naš narod kaže lipši magarće do zelene trave.
Sinhronizacija sa današnjim ubistvima i dejstvom nato fašističkih terorista je fascinantna.
Makedoniju će izdati ameri i naravno oni isti šipci koje su oni obučavali u albaniji, koji bijahu na kosovu doći će u makedoniju i neka.
Nisam zlurad, ali kako radio tako mi Bog pomogao tako želi i lažnoj braći sa govornom manom.
Dolazimo do grčke , tek tada treba da se Srbi aktiviraju i bez milosti kako je danas šiptar kupovao imovinu na Kosovu, da srbi naplate sa kamatama.
Il si, znaš već šta
!