Viper77
Stariji član

Van mreže
 Windows 7
Browser:
 Chrome 14.0.835.202
|
 |
« poslato: 21. 10. 2011. 07:12 » |
Idi gore
|
Ako ste Srbin i srpskog roda, skloni fashion-novotarijama iz nutrine pravoslavog bića, ne oklevajte: preko male srpske internet-prodavnice brzo ćete i ukusno obnoviti garderobu koja će svima pokazati tko ste i šta ste. Crna trenerka „Srbija“; trenerka „Krajina živi“; trenerka „Za krst časni“; trenerka „Republika Srpska“; duks jakna „Kraljevina Srbija“; trenerka „Serbian Power“; muška jakna „Milorad (Dodik)“; duks „Srpski orao“; ženska jakna „Nada (Kolundžija)“; duks „Dvoglavi orao“; duks „Srpski vitez“; duks „Dinarska divizija“; majica „Samo sloga Srbina spasava“; majica „Born To Be Србин“; majica „Srbin zauvek“; majica „Srpski dobri duh“ – samo su deo ponude za svakog nacionalnog udarnika koji, u trenucima ustreptale duhovnosti, može da kupi misao Nikolaja Velimirovića u plišu ili u bakru! http://malasrpskaprodavnica.com/   Trenerka RS?  Muska jakna "Milorad" - bordo?  Ako neko ima slicnu idiotariju od druga dva balkanska plemena, neka podijeli. Sve u svemu, sada znamo gdje se MuTavi i pola Kanade oblaci.
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 21. 10. 2011. 11:17 Viper77 »
|
|
Nedime dragi, šta nam ovo rade?!
|
|
|
win-rs
Stariji član

Van mreže
 Windows 2000
Browser:
 Firefox 7.0.1
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 21. 10. 2011. 07:54 » |
Idi gore
|
Baš si lijepo nadahnut muhamedovim likom i djelom ovo jutro. Svaka ti je ko muhamedova. Kad si se već potrudio da nađeš ove odjevne predmete, de pogledaj malo gdje se može kupiti islamska deklaracija onog nacional-vjerskog šoviniste i bolesnoumnika alije izetbegovića. Treba mi štampano izdanje.
Posebno me interesuju oni djelovi ovog bošnjačkog majn kampfa, inače pisanog zaostalim i primitivnim stilom, koji govore o:
- Nekoegzistenciji islama sa ostalim religijama - Uspostavi totalnog islamskog društva u kojem bi islam prožimao sve pore društva od školstva, zdarvstva, privrede, bankarstva itd. - Preuzimanju islamske vlasti kada muslimani budu dovoljno brojni i jaki, i ako treba u toj uspostavi islamske vlasti latiti se i oružane sile
|
|
|
|
|
|
|
Viper77
Stariji član

Van mreže
 Windows 7
Browser:
 Chrome 14.0.835.202
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 21. 10. 2011. 08:00 » |
Idi gore
|
Baš si lijepo nadahnut muhamedovim likom i djelom ovo jutro. Svaka ti je ko muhamedova. Kad si se već potrudio da nađeš ove odjevne predmete, de pogledaj malo gdje se može kupiti islamska deklaracija onog nacional-vjerskog šoviniste i bolesnoumnika alije izetbegovića. Treba mi štampano izdanje.
Posebno me interesuju oni djelovi ovog bošnjačkog majn kampfa, inače pisanog zaostalim i primitivnim stilom, koji govore o:
- Nekoegzistenciji islama sa ostalim religijama - Uspostavi totalnog islamskog društva u kojem bi islam prožimao sve pore društva od školstva, zdarvstva, privrede, bankarstva itd. - Preuzimanju islamske vlasti kada muslimani budu dovoljno brojni i jaki, i ako treba u toj uspostavi islamske vlasti latiti se i oružane sile
A to ces morati sam. Ne citam idiotske knjige, a i nisam bas nacisto da je igdje u Basnia moguce naruciti nesto preko interneta. Nego, sabane, koliko si ti potrosio u malojsrpskojprodavnici? Ja sam narucio miloradovu bordo jaknu. Ako neko moze da mi pomogne da nabavim kakav duks sa alijinim malim, bio bih mu vecma zahvalan. A jel vas stid ove prodavnice ili? Ne kontam?
|
|
|
|
Yugi
Iskusni član

Van mreže
 Windows XP
Browser:
 Safari 5.1.1
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 21. 10. 2011. 08:02 » |
Idi gore
|
A to ces morati sam. Ne citam idiotske knjige, a i nisam bas nacisto da je igdje u Basnia moguce naruciti nesto preko interneta. Nego, sabane, koliko si ti potrosio u malojsrpskojprodavnici?
Ja sam narucio miloradovu bordo jaknu. Ako neko moze da mi pomogne da nabavim kakav duks sa alijinim malim, bio bih mu vecma zahvalan.
A jel vas stid ove prodavnice ili? Ne kontam?
Cega da nas bude stid? Cega ti mislis da bi nas trebalo da bude stid? 
|
We are SERB resistance is futile!
|
|
|
Yugi
Iskusni član

Van mreže
 Windows XP
Browser:
 Safari 5.1.1
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 21. 10. 2011. 08:03 » |
Idi gore
|
Ето... А сто пута сам вам рекао , кад дојашете Вајсперма или Стрелокчета, да их вежете испред форума!!! Не пуштајте их унутра - сад нам ваља трпит' њихову балегу по поду  Retardacija. 
|
|
|
|
Viper77
Stariji član

Van mreže
 Windows 7
Browser:
 Chrome 14.0.835.202
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 21. 10. 2011. 08:07 » |
Idi gore
|
Pa neznam, reci ti meni? Kazem da ne shvatam reakciju. Mislim, jel vama ok ovo ili ne ; ili ste zateceni ; ili obradovani sto cete moci jeftino da se obucete ; ili sta?
|
|
|
|
|
|
Yugi
Iskusni član

Van mreže
 Windows XP
Browser:
 Safari 5.1.1
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 21. 10. 2011. 08:10 » |
Idi gore
|
Pa neznam, reci ti meni? Kazem da ne shvatam reakciju. Mislim, jel vama ok ovo ili ne ; ili ste zateceni ; ili obradovani sto cete moci jeftino da se obucete ; ili sta?
Srecni smo.  Hvala ti sto si nas informisao odoh na sajt da vidim cene.Pozz..
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 21. 10. 2011. 08:38 Yugi »
|
|
|
|
|
Viper77
Stariji član

Van mreže
 Windows 7
Browser:
 Chrome 14.0.835.202
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 21. 10. 2011. 08:13 » |
Idi gore
|
Ma, naravno da je u redu, ljakse. Kuliraj.  A opet ne kontam. Yebaji ga, smatraj da sam panglu ili sporokontajuci, ali ne kontam koliko daleko dziberska glupost ide? Koliko moras biti mrzak sebi da pored toliko odjece na svijetu nosis najjeftinije moguce parole na sebi i da dopustis da neka jajara zaradjuje na tvojoj gluposti?
|
|
|
|
Viper77
Stariji član

Van mreže
 Windows 7
Browser:
 Chrome 14.0.835.202
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 21. 10. 2011. 08:17 » |
Idi gore
|
Srecni smo.  Hvala ti sto si nas informisao odoh na saj da vidim cene.Pozz.. Stani boLan, pa yebemu ljudi - dajte mi jos stranica! Ako znate za idiotske knjige, onda znate i za idiotske stranice? Gdje onaj djecak bezrespektni. Ajde jebemu, jel radi taj photoshop i sabanskohakerskoudruzenje? Yebote, oni serbiaanonimusi mogu da yebu u mozak onog alkosa Dobricu, a vi ne mozete da napravite jedan sajt sa odjecom druga dva plemena?
|
|
|
|
|
free2020
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 21. 10. 2011. 08:29 » |
Idi gore
|
A to ces morati sam. Ne citam idiotske knjige, a i nisam bas nacisto da je igdje u Basnia moguce naruciti nesto preko interneta.
Vidim ja da se ti javljaš iz Basne, samo mi nije jasno je si li ti iz one "Žaba i vo" ili one "Vuk u ovčjoj koži" ili pak neke najnovije velikomuslimanske basne tipa "Halal iz čmara"? 
|
”Највећи српски грех, онај из кога касније поизилази све зло, сва страва и ужас наше историје и свакодневнице, јесте нестрпљење”
|
|
|
milejdi
Punopravni član
Van mreže
 Windows XP
Browser:
 MS Internet Explorer 6.0
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 21. 10. 2011. 08:31 » |
Idi gore
|
Meni se svidjaju majice.  Mislim za mog momka kad dodje kod mene pa da ga gledam dok pijemo kafu. Kupujem.  Da li je to dozvoljeno?
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 21. 10. 2011. 08:39 milejdi »
|
|
Milost je hrabrost!
|
|
|
Yugi
Iskusni član

Van mreže
 Windows XP
Browser:
 Safari 5.1.1
|
 |
« Odgovor #13 poslato: 21. 10. 2011. 08:35 » |
Idi gore
|
Stani boLan, pa yebemu ljudi - dajte mi jos stranica! Ako znate za idiotske knjige, onda znate i za idiotske stranice? Gdje onaj djecak bezrespektni. Ajde jebemu, jel radi taj photoshop i sabanskohakerskoudruzenje?
Yebote, oni serbiaanonimusi mogu da yebu u mozak onog alkosa Dobricu, a vi ne mozete da napravite jedan sajt sa odjecom druga dva plemena?
Sta ti mislis?Dali je jednog Amerikanca sramota stonosi majicu na kojoj je americka zastava ili kacket sa I love NY? E moj druze ova tema samo pokazuje koliko nas mrzite i bolestan nacin na koji razmisljate. 1.Stvari uopste nisu glupe,extra su. 2.Nas drugi,to jest vi NE ZANIMATE ni toliko da pokusavamo da se sprdamo sa vama uostalom sta je tu za sprdnju? 3.Tvoji poboleli fundamentalisti su napravili onaj degenerizam sa Nobelovom nagradom.
|
|
|
|
Yugi
Iskusni član

Van mreže
 Windows XP
Browser:
 Safari 5.1.1
|
 |
« Odgovor #14 poslato: 21. 10. 2011. 08:36 » |
Idi gore
|
Vidim ja da se ti javljaš iz Basne, samo mi nije jasno je si li ti iz one "Žaba i vo" ili one "Vuk u ovčjoj koži" ili pak neke najnovije velikomuslimanske basne tipa "Halal iz čmara"?  Bice da je iz"Halal iz cmara" 
|
|
|
|
|