Nezavisne novine - Diskusije
25. 05. 2012. 12:35 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Članovi Links Kontakt Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 ... 6 7 [8]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Modni kutak za nacionalni trenutak  (Pročitano 1925 puta)
milejdi
Punopravni član
*
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
MS Internet Explorer 6.0 MS Internet Explorer 6.0

« Odgovor #105 poslato: 24. 10. 2011. 10:19 »
Podeli temuIdi gore

Bosna je zemlja mrznje... i ti se instiktivno trzas i bunis kad cujes tu rijec, kao sto se svaki od nas opire da to cuje, shvati i uvidi... Jer fatalna karakteristika te mrznje i jeste u tome sto bosanski covjek nije svjestan mrznje  koja zivi u njemu, sto zazire od analiziranja, i mrzi one koji drugo vole. I nazalost cesto se glavni dio njihove vjere trosi u toj mrznji.

Muslimani kada pocnu da govore o svojoj naciji pocnu sustvari da govore o svojoj vjerskoj pripadnosti, pa se vidi da oni pod Muslimanima podrazmjevaju muslimane.Sve ono sto pripadnici islama pokusavju da stave pod islamsku naciju, sa nacijom ima malo veze i da to cini islamsku kulturu, tj. kulturu zajednicku svim muslimanima sijeta.
Najveci dio onog sto cini laicki supstrat nacije nije ekskluzivno njihov, vec prije svega nasledje islamske imperije.
Muslimani nemaju svoju kulturu, jezik, istoriju,teritoriju, jednostavno nemaju nista sto bi ih moglo ciniti nacijom. Tacnije receno imaju oni sve to ali to nije njihovo. Imaju istoriju sa veoma slavnim licnostima Mehmed-pasom Sokolovicem, Gazi-Husref-begom, ali su i oni turski, tj. osmanski velikasi.

Bosna i Hercegovina u periodu komunisticke vlasti i stvaranja temelja islamske drzave, je bila jedna od sest republika.
Sedamdesetih godina muslimani postaju narod ravnopravan Srbima i Hrvatima i od tada se pripadnici tog naroda oznacavaju velikim slovom Muslimani.

Iz sive zone u svastaru iz svastare moze i u smetljaru.Viperu divljanje nije dozvoljeneo i drustveno korisno.
« Poslednja izmena: 24. 10. 2011. 10:49 milejdi »

Milost je hrabrost!
Viper77
Stariji član
Van mreže Van mreže

Windows 7 Windows 7
Browser:
Chrome 14.0.835.202 Chrome 14.0.835.202

« Odgovor #106 poslato: 24. 10. 2011. 10:48 »
Podeli temuIdi gore

Bosna je zemlja mrznje... i ti se instiktivno trzas i bunis kad cujes tu rijec, kao sto se svaki od nas opire da to cuje, shvati i uvidi... Jer fatalna karakteristika te mrznje i jeste u tome sto bosanski covjek nije svjestan mrznje  koja zivi u njemu, sto zazire od analiziranja, i mrzi one koji drugo vole. I nazalost cesto se glavni dio njihove vjere trosi u toj mrznji.

Prvo - kakve ovo veze ima sa odjecom ili modom?

Drugo, ne slazem se da Bosna zemlja mrznje. Mrznja na Balkanu zivi jedino na internetu. Obzirom da na internetu vise vecinom naturalizovani amerikanci, kanadjani, austrijanci, i drugi... koji su teskom mukom stekli blagodati asfalta, pa time i modernih tehnologija (interneta i slicnog) glupo i nezrelo bi bilo generalizirati na osnovu dva cijela autobusa notonih idiota.

Ako uzmemo da na svakom portalu/forumu u BiH ima 15-tak takvih komentatora ili forumasa dobijemo broj od 100-tinjak budala i seljacina koji vise na Sa-xu, Zavisnim, Avazu, Poskoku uljuljkani sa svojih 2000-3000 milje evra i dva razreda podrucne skole. S druge strane, imamo 3-4 miliona dusa koje sastavljaju kraj s krajem i cija je jedina ideologija i filozofija - kako sutra dijete poslati u skolu sa sendvicom i ispravnom obucom.

I sad ti kao velis nama da je BiH zemlja mrznje? Vidis - nije. BiH je zemlja drustveno neodgovornih ljudi koje boli kurac sto ih jebu 20 godina u mozak, i sto ce ih jebati jos 20 godina u mozak.

Kada je u pitanju odjeca, internet kupovina ne funkcionise u BiH, i sumnjam da ima (a ako i ima mozemo ih nabrojati na prste jedne ruke) neko ko narucuje odjecu i rekvizite sa stranice s pocetka teme ili slicnih idiotarija. Na kraju krajeva, rijetko tko ima priliku da odvaja novac za fensi trenerke i slicne gluposti, kada u ormaru jos ima LeeCooper farmerice iz Trsta sto je kupio prije rata...

Citat
Muslimani kada pocnu da govore o svojoj naciji pocnu sustvari da govore o svojoj vjerskoj pripadnosti, pa se vidi da oni pod Muslimanima podrazunjevaju muslimane.Sve ono sto pripadnici islama pokusavju da stave pod islamsku naciju, sa nacijom ima malo veze i da to cini islamsku kulturu, tj. kulturu zajednicku svim muslimanima sijeta.

Povrsna i nezrela analiza. Prije svega, u BiH je relativno mali broj ljudi koju prakticiraju Islam (kao i Pravoslavlje ili Katolicizam). Vise je onih koji se izjasnjavaju samo deklarativno kao muslimani (ili nesto drugo) i nista vise. S druge strane, i ta identifikacija sa nacijom je preseravanje. Imalo smo tu identifikaciju s pocetka devedesetih i sta koji moj neko danas ima od nje? Imaju gladna usta i ciste zastave. Sva ta prica o naciji i religiji, ima samo reklamu, i zivi na internetu i nista vise.

Ljudi se inace kontaju (kao sto sam naveo gore) kako da prezive, kako da sta pojebu, dobro pojedu i end of story. Boli koga kurac i za muslimane, i za ove, one, i za sabane.

Nedime dragi, šta nam ovo rade?!
milejdi
Punopravni član
*
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
MS Internet Explorer 6.0 MS Internet Explorer 6.0

« Odgovor #107 poslato: 24. 10. 2011. 10:52 »
Podeli temuIdi gore

Divljanje, nije drustveno prihvatljivo kao sto nije ni drustveno korisno!!!
Otisla sam, nisam kuci!

Milost je hrabrost!
BANIJA 79
Legenda
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 7.0.1 Firefox 7.0.1

« Odgovor #108 poslato: 24. 10. 2011. 02:07 »
Podeli temuIdi gore

Poklon za muslimanskog fanatika i fašistu viper.Jel i ti nosiš izmišljene bih simbole na guzi ?  Grin

{alt}

Pitaju me odakle si žuti, sa Banije Krajišnik sam ljuti!
Viper77
Stariji član
Van mreže Van mreže

Windows 7 Windows 7
Browser:

« Odgovor #109 poslato: 24. 10. 2011. 02:21 »
Podeli temuIdi gore

Poklon za muslimanskog fanatika i fašistu viper.Jel i ti nosiš izmišljene bih simbole na guzi ?  Grin

<Quoted Image Removed>

Jok ja, to samo za vas seljacine, kojima je drzava milija od vlastite zene i vlastitog djeteta. Ja nemam takve fetise.

Draza mi je pedala na biciklu od bilo koje drzave.

Koje ste vi seljacine bogteyebo.  Bljak

BANIJA 79
Legenda
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #110 poslato: 24. 10. 2011. 02:48 »
Podeli temuIdi gore

This message has been deleted by Tommy Gavin as spam!
BANIJA 79's post count has been reduced by 1.
« Poslednja izmena: 24. 10. 2011. 03:20 Tommy Gavin »

Viper77
Stariji član
Van mreže Van mreže

Windows 7 Windows 7
Browser:

« Odgovor #111 poslato: 24. 10. 2011. 02:55 »
Podeli temuIdi gore

Viper77's post count has been reduced by 1.
« Poslednja izmena: 24. 10. 2011. 03:21 Tommy Gavin »

suljaga
Elitni član
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #112 poslato: 24. 10. 2011. 02:58 »
Podeli temuIdi gore

suljaga's post count has been reduced by 1.
« Poslednja izmena: 24. 10. 2011. 03:21 Tommy Gavin »
Manitu_
Počasni član
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #113 poslato: 24. 10. 2011. 03:16 »
Podeli temuIdi gore

A,ljudi jeste svadljivi  Grin svaka moda ima svoj kutak , i u svakoj osobi cuci kutak za modni trenutak  Umro od smijeha

Viper ne diraj nam LET 3  Grin imaju i oni svoje modne trenutke i pjesme ,evo ti jedna da se opustis fina ljubavna  Živeli

Let 3 - Dijete u vremenu
BANIJA 79
Legenda
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #114 poslato: 24. 10. 2011. 03:37 »
Podeli temuIdi gore

Specijalno za vipera,ja znam da on obožava thompsona i pjesme ovakve sadržine !  Grin
Baš sam ponosan što sam iz kraja prirodnih seljaka,i što nikad neću bit iz kraja nepismenih muslimanskih seljačina sa asfalta iz Sarajeva,koji ništa nemaju svoje,nit jezika,nit kulture,nit nacije,nit zastave,nit države.Sve što imaju je izmišljeno i ukradeno !

www.youtube.com/watch?v=d_UVCtiXzYA

Viper77
Stariji član
Van mreže Van mreže

Windows Vista Windows Vista
Browser:

« Odgovor #115 poslato: 24. 10. 2011. 04:36 »
Podeli temuIdi gore

Specijalno za vipera,ja znam da on obožava thompsona i pjesme ovakve sadržine !  Grin
Baš sam ponosan što sam iz kraja prirodnih seljaka,i što nikad neću bit iz kraja nepismenih muslimanskih seljačina sa asfalta iz Sarajeva,koji ništa nemaju svoje,nit jezika,nit kulture,nit nacije,nit zastave,nit države.Sve što imaju je izmišljeno i ukradeno !

A gdje ces na Vajpera Sarajevo, jeboTe Saraj'vo.

Nisi ti mene bas skontao izgleda. Ne mislim ja boLan na seljake - seljake, nego na karakterne seljake, kao ti i muTavi.

A nemam ti ja drzave, nit jezika, nit zastave. To je samo za vas seljacine. Moj jezik je maternji, a o drzavama i zastavama i nemam neko lijepo misljenje.

BANIJA 79
Legenda
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #116 poslato: 24. 10. 2011. 04:58 »
Podeli temuIdi gore

Moj jezik je maternji

Tipično za muslimanske seljake koji nemaju svoj jezik,nego pišu i govore srpskim ili hrvatskim jezikom. Grin
Pa da bi izbjegli da kažu da pišu i govore srpski ili hrvatski,oni kažu da im je jezik maternji. Cheesy A taj jezik se zove ?
Isto je tako i sa majicama,Srbi i hrvati imaju svoje simbole pa imaju šta stavit na majice, za razliku od ljubomornih muslimana koji ništa nemaju svoje,nego im je zastavu napravio visoki predstavnik za bih.(Izmišljena zastava sa trokutom i zvjezdama koja ne predstavlja nikog i ništa). Grin

bez_respekta
Veteran foruma
Van mreže Van mreže

Windows 7 Windows 7
Browser:

« Odgovor #117 poslato: 24. 10. 2011. 05:47 »
Podeli temuIdi gore

Tipično za muslimanske seljake koji nemaju svoj jezik,nego pišu i govore srpskim ili hrvatskim jezikom. Grin
Pa da bi izbjegli da kažu da pišu i govore srpski ili hrvatski,oni kažu da im je jezik maternji. Cheesy A taj jezik se zove ?

Joj Joj

A jeзик му се зове матерински, за рају изблајханог мозга - матерњи....а етницитет матере - загубљен у преводу....меЏутим ....зна се етницитет ђеда  Dim

Подсјетник за све збуњене ханџАлијиће:

{alt}

Mudri starac

{alt}

Henry Kissinger:"Until it was created in 1992, Bosnia had never been an independent state. "
Pazuzu
Elitni član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Opera 9.80 Opera 9.80

« Odgovor #118 poslato: 31. 10. 2011. 05:30 »
Podeli temuIdi gore

Evo ga najžešći nacionalni trenutak!!!!!:

{alt}
{alt}
{alt}
{alt}

{alt}
{alt}
{alt}
{alt}
{alt}

E, ovo su ti bili pravi nacionalisti i to oni najzadrtiji, kod kojih nije bilo pardona!!
Ko je onda smeo da se buni protiv njih i njihovog nacionalizma?!?! Niko!!! Jer bi odmah zaglavio na Golome Otoku!!!

A ne ko ove sadašnje čkepi, ko fol "nacionalisti". Kao nešto se qurče, a znaju da im niko ništa ne može jer bi im ugrozio ljudska prava!!!
Bullshit!!!

http://011shop.rs/
http://www.kupindo.com/
http://www.flippinsweetgear.com
Stranice: 1 ... 6 7 [8]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Nezavisne novine | Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Sitemap

Google visited last this page 24. 05. 2012. 09:33