|
Prigorac
|
 |
« Odgovor #15 poslato: 31. 10. 2011. 06:38 » |
Idi gore
|
Evo da malo ubacimo i dame. Moja tri favorita među ženskim vokalima. Angela Gossow se ne računa, to je prejeben glas pa je izvan konkurencije  . Koji su vama najdraži ženski vokali? Ima li na forumu koja žena da sluša metal, il kod njih prolaze samo Tony Cetinski, Bajaga i Dino Merlin? Ajde žene ne budite pičkice, u zgu je skoro fifti fifti, pa nemojte da je Bosna tolko zaostala za svijetom. Činjenica je da su najrazvijenije zemlje EU prepune metalaca Skandinavija + Nj + VB  Krenite ukorak s tekovinama europske civilizacije
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Manitu_
|
 |
« Odgovor #19 poslato: 23. 01. 2012. 05:46 » |
Idi gore
|
Hoces mene ugostiti ako opet Tereza Kesovija dojde u BG 
|
|
|
|
|
|
|
|
Manitu_
|
 |
« Odgovor #21 poslato: 23. 01. 2012. 07:35 » |
Idi gore
|
Tvoje vidjenje ,kako ti pase imas na to pravo .
|
|
|
|
|
|
Pazuzu
|
 |
« Odgovor #22 poslato: 23. 01. 2012. 09:11 » |
Idi gore
|
Tvoje vidjenje ,kako ti pase imas na to pravo .
Tereza Kesovije u Beogradu? Nemoj samo da mi kažeš da nisi hteo da napraviš sitni, mali, zajedljivi štos, nego da si to mislio "ozbiljno".... I sad kao ja to pogrešno "vidim". @Manitu_, @Manitu_.... Nije valjda da si se naljutio što sam ponutu uputio kolegi @Prigorcu a ne tebi?  Jer to sam učinio zato što nisam stekao utisak da si ti heavymetal fun. 
|
|
|
|
|
|
Manitu_
|
 |
« Odgovor #23 poslato: 23. 01. 2012. 10:32 » |
Idi gore
|
Tereza Kesovije u Beogradu? Nemoj samo da mi kažeš da nisi hteo da napraviš sitni, mali, zajedljivi štos, nego da si to mislio "ozbiljno".... I sad kao ja to pogrešno "vidim". @Manitu_, @Manitu_.... Nije valjda da si se naljutio što sam ponutu uputio kolegi @Prigorcu a ne tebi?  Jer to sam učinio zato što nisam stekao utisak da si ti heavymetal fun.  Eh, kud sam ja gledao ,kako je meni doslo da je to Zelengrad dao ponudu ,sad kad gledam vidim da si to ti . Pardoniram nije bila svrha ,jer njih dva imaju svoje komunikacije ,a ja se ubacio . Glupo za reci ,ali bas sam mislio da je Zelengrad . Krivo srastanje gospodine  A. metal ,pa volim ja to  ali slabo idem na koncerte .
|
|
|
|
|
|
|
|
Manitu_
|
 |
« Odgovor #25 poslato: 23. 01. 2012. 11:15 » |
Idi gore
|
A dogodi se  Vidim da si ti pisao ,ja uskocio ,ali ponuda nije bila od tebe za smjestaj ,nego od Pazuzu .Klasicna greska u koracima 
|
|
|
|
|
|
zelengradjanin
|
 |
« Odgovor #26 poslato: 23. 01. 2012. 11:18 » |
Idi gore
|
A dogodi se  Vidim da si ti pisao ,ja uskocio ,ali ponuda nije bila od tebe za smjestaj ,nego od Pazuzu .Klasicna greska u koracima  Dođi ti pa ćemo naći dvije sremice, jer željo neda šumadinke  A prigorac nek ide 
|
|
|
|
|
|
free2020
|
 |
« Odgovor #27 poslato: 24. 01. 2012. 12:03 » |
Idi gore
|
Klasicna greska u koracima  Hoće to da se desi kada se zakorači u EU... A druga noga zaglavila u blatu istorije.
|
”Највећи српски грех, онај из кога касније поизилази све зло, сва страва и ужас наше историје и свакодневнице, јесте нестрпљење”
|
|
|
|
Prigorac
|
 |
« Odgovor #28 poslato: 15. 02. 2012. 03:33 » |
Idi gore
|
Fala fala na ponudi al neču na metaliku. malo su mi se zgadili zadnjih par albuma. sumnjam da bi išo i u zg-u, al ak doletim na nekaj drugo javim ti se za pivo 
|
|
|
|
|
Pazuzu
|
 |
« Odgovor #29 poslato: 21. 02. 2012. 04:38 » |
Idi gore
|
Fala fala na ponudi al neču na metaliku. malo su mi se zgadili zadnjih par albuma. sumnjam da bi išo i u zg-u, al ak doletim na nekaj drugo javim ti se za pivo  E, nisam video da si odgovorio. Sorry. Inače,nema problema. Znam da si metalac, pa rek'o da bi ovo moglo da te zanima. (Ja inače nisam, tako da nemam pojma dal su se pokvarili i poboljšali) U svakom slučaju, ponuda stoji za bilo šta što te bude zanimalo u BG. 
|
|
|
|
|
|