|
Залутало_прасе
|
 |
« poslato: 30. 10. 2011. 08:50 » |
Idi gore
|
Od poznatih događaja u Sarajevu naši dragi forumaši Bošnjaci-Muslimani kao da su isparili sa foruma... Dobro tu je Grgo (Suljaga) ali njega niko ne shvata ozbiljno, on je više maskota foruma. Ali ostatak ekipe ćuti. Da li su to podeljene banane ili šta? Mene baš zanima šta imaju reći svi ti genijalci. Drage Bošnje vratite se, bez vas nam je dosadno! 
|
|
|
|
|
BANIJA 79
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 30. 10. 2011. 08:54 » |
Idi gore
|
Planiraju novi napad,za to treba ipak vremena i truda. 
|
Pitaju me odakle si žuti, sa Banije Krajišnik sam ljuti!
|
|
|
|
Залутало_прасе
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 30. 10. 2011. 08:55 » |
Idi gore
|
Planiraju novi napad,za to treba ipak vremena i truda.  Čekam da se jave!
|
|
|
|
|
free2020
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 30. 10. 2011. 09:03 » |
Idi gore
|
Od poznatih događaja u Sarajevu naši dragi forumaši Bošnjaci-Muslimani kao da su isparili sa foruma... Dobro tu je Grgo (Suljaga) ali njega niko ne shvata ozbiljno, on je više maskota foruma. Ali ostatak ekipe ćuti. Da li su to podeljene banane ili šta? Mene baš zanima šta imaju reći svi ti genijalci. Drage Bošnje vratite se, bez vas nam je dosadno!  Izgleda da im je raspoloženje pokvario "slučajni prolaznik" Mevlid Jašarević ("slučajan" k'o i Zlatkać Lagumdžija)... 
|
”Највећи српски грех, онај из кога касније поизилази све зло, сва страва и ужас наше историје и свакодневнице, јесте нестрпљење”
|
|
|
|
suljaga
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 30. 10. 2011. 09:07 » |
Idi gore
|
Traže ljudi skloništa  dolaze horde zla iz Srbije 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Capajebo
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 30. 10. 2011. 09:37 » |
Idi gore
|
Od poznatih događaja u Sarajevu naši dragi forumaši Bošnjaci-Muslimani kao da su isparili sa foruma... Dobro tu je Grgo (Suljaga) ali njega niko ne shvata ozbiljno, on je više maskota foruma. Ali ostatak ekipe ćuti. Da li su to podeljene banane ili šta? Mene baš zanima šta imaju reći svi ti genijalci. Drage Bošnje vratite se, bez vas nam je dosadno!  Jesu li svi stanovnici Srbije pametni kao Mevludin? Nebih je tu gledao vjeru vec drzavljanstvo, zajednicki vam je cilj, a to je borba protiv Amerike.
|
|
|
|
|
|
Залутало_прасе
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 30. 10. 2011. 09:39 » |
Idi gore
|
Jesu li svi stanovnici Srbije pametni kao Mevludin? Nebih je tu gledao vjeru vec drzavljanstvo, zajednicki vam je cilj, a to je borba protiv Amerike.
Capajebo, ti već izaš'o iz skloništa... 
|
|
|
|
|
Capajebo
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 30. 10. 2011. 09:43 » |
Idi gore
|
Capajebo, ti već izaš'o iz skloništa...  Ma, ne. Evo me u Minhenu. Malo sam, sto Sunny rece, napustio Sa. 
|
|
|
|
|
|
zelengradjanin
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 30. 10. 2011. 09:55 » |
Idi gore
|
Capajebo, ti već izaš'o iz skloništa...  Sarajebo nije musliman on je bosanac 
|
|
|
|
|
|
|
|
Tommy Gavin
|
 |
« Odgovor #13 poslato: 30. 10. 2011. 10:02 » |
Idi gore
|
Traže ljudi skloništa  dolaze horde zla iz Srbije  horde zla su iz sarajeva:  
|
!
|
|
|
|
Capajebo
|
 |
« Odgovor #14 poslato: 30. 10. 2011. 10:03 » |
Idi gore
|
Sarajebo nije musliman on je bosanac  Upravo tako, vidim da pamtis jednom procitano.
|
|
|
|
|
|