|
makijaveli
|
 |
« Odgovor #30 poslato: 01. 11. 2011. 10:47 » |
Idi gore
|
Izvini desila se mala zbrka, slucajno sam pritisnuo onu dugmence "posalji" umjesto jednog drugog pa mi je predhodni post odleprsao malo ranije. Ja sam ga dopunio pa sad nismo sinhronizovani uopste. Izvinjavam se sto sam pokvario ritam svadje. U biti u dopuni stoji odgovor na ovo sta si sad napisala. Kao da sam znao sta ces napisati, a nisam zivota mi. Kasnije cu ti odgovoriti za ovo sto me nazivas seljakom i frustriranim idiotom odoh da pravim salatu, ogladnio sam svadjajuci se sa tobom. Hoces da nasjeckam malo i tebi, aman ce da potraje dok te ne natjeram da me banujes, ti nikako da skontas da djevojke uvjek urade ono sta im kazem, prije ili poslije. Inace ja jedino salatu umijem u kuhinji da napravim ali znas ti mene, ono sto znam to uvjek znam savrseno da uradim tako da se neces pokajti. Da ti odvojim zdjelicu?
|
Niče: Poslednji hrišćanin je umro na krstu.
|
|
|
|
bubamara
|
 |
« Odgovor #31 poslato: 01. 11. 2011. 10:50 » |
Idi gore
|
Izvini desila se mala zbrka, slucajno sam pritisnuo onu dugmence "posalji" umjesto jednog drugog pa mi je predhodni post odleprsao malo ranije. Ja sam ga dopunio pa sad nismo sinhronizovani uopste. Izvinjavam se sto sam pokvario ritam svadje. U biti u dopuni stoji odgovor na ovo sta si sad napisala. Kao da sam znao sta ces napisati, a nisam zivota mi. Kasnije cu ti odgovoriti za ovo sto me nazivas seljakom i frustriranim idiotom odoh da pravim salatu, ogladnio sam svadjajuci se sa tobom. Hoces da nasjeckam malo i tebi, aman ce da potraje dok te ne natjeram da me banujes, ti nikako da skontas da djevojke uvjek urade ono sta im kazem, prije ili poslije. Inace ja jedino salatu umijem u kuhinji da napravim ali znas ti mene, ono sto znam to uvjek znam savrseno da uradim tako da se neces pokajti. Da ti odvojim zdjelicu?
ne moras se muciti, evo pripremila sam ja tebi salaticu: 
|
|
|
|
|
|
makijaveli
|
 |
« Odgovor #32 poslato: 01. 11. 2011. 11:36 » |
Idi gore
|
Nosi to ispred mene avetinjo jedna ja sam zdrav i normalan primjerak muskog homosapinsa, ti ocigledno nisi navikla da takve imas u svojoj blizini pa mi nudis ono sto i njima. Sam cu ja sebi da spremim salatu samo ti uzivaj. A to sto ti imas utisak da sam ja puk'o jer raspravljam o svjetskim problemima na forumu to mozes da podvedes pod svoj licni utisak i nista vise. Ja to shvatam kao nedozrelo razmisljanje nekog ko je jos djevojcica. Mrsko curici da aktivira preko dva neurona u strahu da ih ne zamori pa se ne petlja u pricu o savremenom svijetu. To je ok, svi imamo svoja interesovanja pa i ti. Ali zasto sam ja pukao ako raspravljam o istim? Zato sto nisam kao ti? Znaci li to da su svi ostali koji raspravljaju na tim temama popucali? Zasto si ti urednik na poilu na kom se okupljaju iskljucivo ljudske pukotine? Da nemas kompleks medicinske sestre pa pokusavas da sastavis neciju psihu u raspadu? Bas ga i ti imas misljenje o ovom forumu svaka ti cast.
Niko jadna nije tolika budala da misli da nesto moze da promjeni. Ljudi jednostavno raspravljaju, sta ima lose u tome? A to da tebe boli cosak za sve, pa ok, nije problem. Onda te zaista nece pogoditi prica o tvom uredjivanju. To samo znaci da cu imati jedan manje grijeh kad se za par decenija uputim na vjecna lovista i pred Boga licno. Vadicu se na to da je moja zloba promasila cilj, mozda Bog bude ovo shvati kao olaksavajucu okolnost.
|
|
|
|
|
bubamara
|
 |
« Odgovor #33 poslato: 01. 11. 2011. 11:37 » |
Idi gore
|
Nosi to ispred mene avetinjo jedna ja sam zdrav i normalan primjerak muskog homosapinsa, ti ocigledno nisi navikla da takve imas u svojoj blizini pa mi nudis ono sto i njima. Sam cu ja sebi da spremim salatu samo ti uzivaj. A to sto ti imas utisak da sam ja puk'o jer raspravljam o svjetskim problemima na forumu to mozes da podvedes pod svoj licni utisak i nista vise. Ja to shvatam kao nedozrelo razmisljanje nekog ko je jos djevojcica. Mrsko curici da aktivira preko dva neurona u strahu da ih ne zamori pa se ne petlja u pricu o savremenom svijetu. To je ok, svi imamo svoja interesovanja pa i ti. Ali zasto sam ja pukao ako raspravljam o istim? Zato sto nisam kao ti? Znaci li to da su svi ostali koji raspravljaju na tim temama popucali? Zasto si ti urednik na poilu na kom se okupljaju iskljucivo ljudske pukotine? Da nemas kompleks medicinske sestre pa pokusavas da sastavis neciju psihu u raspadu? Bas ga i ti imas misljenje o ovom forumu svaka ti cast.
Niko jadna nije tolika budala da misli da nesto moze da promjeni. Ljudi jednostavno raspravljaju, sta ima lose u tome? A to da tebe boli cosak za sve, pa ok, nije problem. Onda te zaista nece pogoditi prica o tvom uredjivanju. To samo znaci da cu imati jedan manje grijeh kad se za par decenija uputim na vjecna lovista i pred Boga licno. Vadicu se na to da je moja zloba promasila cilj, mozda Bog bude ovo shvati kao olaksavajucu okolnost.
Aha 
|
|
|
|
|
|
free2020
|
 |
« Odgovor #34 poslato: 01. 11. 2011. 11:42 » |
Idi gore
|
|
”Највећи српски грех, онај из кога касније поизилази све зло, сва страва и ужас наше историје и свакодневнице, јесте нестрпљење”
|
|
|
|
Blood_For_Blood
|
 |
« Odgovor #35 poslato: 04. 11. 2011. 12:07 » |
Idi gore
|
Makiprolijevi, de ba, zar je toliko tesko priznati da si se zajebo? Covjece, ovo je internetforum, zajebancija, nista ti ovdje neces postici osim, uz malo srece i truda, mozda blago i kratkorocno uzdizanje ega, tako da je ovaj tvoj masohizam na ovoj temi zaista i vise nego nepotreban. Boze moj, gastarbajter si iz bivse Juge - onako srednja generacija (dakle nisi dosao u Ameriku kao klinac), pa i ne moras per se vladati perfektno jezikom zemlje u kojoj zivis...patis se dakle dzaba. Dobro, prenapuhani te ego doveo do toga da na nekoj drugoj temi tvrdis da odlicno poznajes engleski jezik, ali to ne znaci da ne mozes barem malo muda pokazati prema ovoj djevojci i priznati, kao covjek, da si pogrijesio. ...aktiv...pasiv...ma ko to sljivi 
|
Paaale su slpske glaaave u slpskome zapadnom Sleeemu! Osveeeticemo slpsku klv!
|
|
|
|
padobranac
|
 |
« Odgovor #36 poslato: 04. 11. 2011. 12:41 » |
Idi gore
|
Ti par puta napisa da "perfektno" govoris engleski... a ovo su pocetnicke greske... iskreno, ocekivala sam vise  being able to greet at any part of the day is sufficent to claim expertise in that particular language (only in the balkans). how else could one explain that such large numbers managed to perfect a foreign language so easily and quickly? i'm absolutely amazed everytime i visit banja luka by the vast number of english speakers and their incredible vocabulary. google translator je cudo.
|
|
|
|
|
|
bubamara
|
 |
« Odgovor #37 poslato: 04. 11. 2011. 02:00 » |
Idi gore
|
being able to greet at any part of the day is sufficent to claim expertise in that particular language (only in the balkans). how else could one explain that such large numbers managed to perfect a foreign language so easily and quickly? i'm absolutely amazed everytime i visit banja luka by the vast number of english speakers and their incredible vocabulary.
google translator je cudo.
It can be, but sometimes there is nothing really miraculous about it - it can translate mere words to some extent, but it often fails to render a complete meaningful and correct sentence in another language - and the word order is usually the telltale evidence of Google Translate, as well as the lack of articles and wrong inflection of regular verbs 
|
|
|
|
|
|
padobranac
|
 |
« Odgovor #38 poslato: 05. 11. 2011. 02:03 » |
Idi gore
|
indeed.  let's not spoil the party, dissapointing our local linguistic masters any further will surely cause more unnecessary tention.
|
|
|
|
|
|
makijaveli
|
 |
« Odgovor #39 poslato: 05. 11. 2011. 04:01 » |
Idi gore
|
Makiprolijevi, de ba, zar je toliko tesko priznati da si se zajebo? Covjece, ovo je internetforum, zajebancija, nista ti ovdje neces postici osim, uz malo srece i truda, mozda blago i kratkorocno uzdizanje ega, tako da je ovaj tvoj masohizam na ovoj temi zaista i vise nego nepotreban. Boze moj, gastarbajter si iz bivse Juge - onako srednja generacija (dakle nisi dosao u Ameriku kao klinac), pa i ne moras per se vladati perfektno jezikom zemlje u kojoj zivis...patis se dakle dzaba. Dobro, prenapuhani te ego doveo do toga da na nekoj drugoj temi tvrdis da odlicno poznajes engleski jezik, ali to ne znaci da ne mozes barem malo muda pokazati prema ovoj djevojci i priznati, kao covjek, da si pogrijesio. ...aktiv...pasiv...ma ko to sljivi  Aaaaaaaa pa ne moze to tako druze. Ti bi da ja priznam Bubi da sam budala. Gdje njoj da priznam jadan bio, vidis da jede malu djecu za dorucak, rucak a po nekad i veceru kad nije na dijeti. Ne mogu ja to njoj nikako priznati taman da me deru. Nikad robom brate. Dok recimo tebi mogu da priznam sta hoces. Samo reci sta ti treba? Hoces da ti Maki kaze da je bjednik, neznalica, nepismen, umno poremecen ili kako ono bi cek da se sjetim a da, prkotina, nije bitno, ovdje tebi ostavljam punu umjetnicku slobodu da sastavis spisak, kad ga zavrsis samo mi ga posalji i ja ti kovertiram priznanje i odmah vracam nazad, samo ako ce te usreciti. PS: Ne nabacujem ti se ne umisljaj previse, nisam peder, ja sam zbog njih otisao sa Avaza ako se sjecas. Ovo ja tebe samo cjenim kao sagovornika i nista vise. 
|
|
|
|
|
Blood_For_Blood
|
 |
« Odgovor #40 poslato: 05. 11. 2011. 02:18 » |
Idi gore
|
..ma de bolan, dovoljno je da kazes da si se zajebo u vezi one recenice na engleskom..ne trebaju ti tirade. 
|
Paaale su slpske glaaave u slpskome zapadnom Sleeemu! Osveeeticemo slpsku klv!
|
|
|
|