|
Sunny day
|
 |
« poslato: 07. 11. 2011. 01:46 » |
Idi gore
|
ovo je dobro...kod nas ni janjce nemozes uzeti....
|
|
|
|
|
|
zelengradjanin
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 07. 11. 2011. 02:02 » |
Idi gore
|
ovo je dobro...kod nas ni janjce nemozes uzeti.... Nek se ponudi MAXMARI D.O.O Banjaluka da ga kupi...  Maxmara je počeo od janjaca i završio do al i pvc stolarije,možda je obratni smjer još isplativiji 
|
|
|
|
|
|
Manitu_
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 07. 11. 2011. 04:00 » |
Idi gore
|
Nek se ponudi MAXMARI D.O.O Banjaluka da ga kupi...  Maxmara je počeo od janjaca i završio do al i pvc stolarije,možda je obratni smjer još isplativiji  Ma jok ,sad sam skoro citao,biznis je drzati magarce (tovare) ,po jednom drzava daje poticaj 4000 kuna godisnje,ako je omagari odmah dobijes 3000 kuna na tom malog magarca,znaci od jedne magarice zaradis 7000 godisnje  zelenko razmisli malo 
|
|
|
|
|
|
suljaga
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 07. 11. 2011. 05:34 » |
Idi gore
|
Ma jok ,sad sam skoro citao,biznis je drzati magarce (tovare) ,po jednom drzava daje poticaj 4000 kuna godisnje,ako je omagari odmah dobijes 3000 kuna na tom malog magarca,znaci od jedne magarice zaradis 7000 godisnje  zelenko razmisli malo  Jel to nudiš zelenku poso  da pravi magarad 
|
|
|
|
|
|
zelengradjanin
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 07. 11. 2011. 05:36 » |
Idi gore
|
Jel to nudiš zelenku poso  da pravi magarad  Manitu, koliko bi se dobio poticaj u Hrvatskoj na Grgu,da jebem Grgu i pravim suljage 
|
|
|
|
|
|
Manitu_
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 07. 11. 2011. 05:53 » |
Idi gore
|
Ma krivo ste vi mene shvatili,samo sam htio napisati neke apsurde,amo covjek hoce da radi,a ne moze dobiti pare,dok za magarce se daje poticaj  Niko na nikoga ne treba skakati,treba samo cuvati magarce 
|
|
|
|
|
|
suljaga
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 07. 11. 2011. 05:59 » |
Idi gore
|
Manitu, koliko bi se dobio poticaj u Hrvatskoj na Grgu,da jebem Grgu i pravim suljage  Prijavi se di na paradu ponosa tamo ćeš naći dovoljno sličnih sebi 
|
|
|
|
|
|
Zeljo_furesta
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 08. 11. 2011. 11:38 » |
Idi gore
|
jel ti to kreces u posao Pankeru s Tovarima  Mozda ti ta nije ni losa ali ona kombinacija od Zelenka (..praviti Suljage) je sigurno zagarantirana, rasmisli jos jednom jer dobices ne samo poticaj od hrvatske nego sigurno i od EU
|
|
|
|
|
|
zelengradjanin
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 08. 11. 2011. 11:56 » |
Idi gore
|
jel ti to kreces u posao Pankeru s Tovarima  Mozda ti ta nije ni losa ali ona kombinacija od Zelenka (..praviti Suljage) je sigurno zagarantirana, rasmisli jos jednom jer dobices ne samo poticaj od hrvatske nego sigurno i od EU U kroejši pobratime svi imaju ideje,ali nema Srba da rade  Eto u nedostatku kadrova pokušaš sa ovima iz Cazinske Krajine.....ja im dam nalog da idu "pomusti" magarice...a oni kao da im je Grgo instruktor idu pomusti magarca 
|
|
|
|
|
|
Zeljo_furesta
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 08. 11. 2011. 03:03 » |
Idi gore
|
pobratime zar ne znas da je Suljaga za finiji posao  ruke mu se nesto tresu kad se treba uvatiti sise. Daleko ce dogurati s ovima iz Cazinske Krajine, poceli su s damijama po "ljepoj" njihovoj cekaj dok pocnu Vehabije da ih prase bombama, kod njih nema "defanzivne" obrane s balvanima nego direkt u celo-ofanziva brale 
|
|
|
|
|
|
suljaga
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 08. 11. 2011. 04:58 » |
Idi gore
|
pobratime zar ne znas da je Suljaga za finiji posao  ruke mu se nesto tresu kad se treba uvatiti sise. Daleko ce dogurati s ovima iz Cazinske Krajine, poceli su s damijama po "ljepoj" njihovoj cekaj dok pocnu Vehabije da ih prase bombama, kod njih nema "defanzivne" obrane s balvanima nego direkt u celo-ofanziva brale  Tad će Hrvati pozvati tebe i zelenka a možda i Baniju da im pokažete kako se prave barikade jer vi imate iskustva sa tim 
|
|
|
|
|
|
BANIJA 79
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 08. 11. 2011. 07:50 » |
Idi gore
|
Tad će Hrvati pozvati tebe i zelenka a možda i Baniju da im pokažete kako se prave barikade jer vi imate iskustva sa tim  Imam strinu živi u Kninu,ruši klade pravi barikade ! 
|
Pitaju me odakle si žuti, sa Banije Krajišnik sam ljuti!
|
|
|
|
free2020
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 08. 11. 2011. 08:11 » |
Idi gore
|
|
”Највећи српски грех, онај из кога касније поизилази све зло, сва страва и ужас наше историје и свакодневнице, јесте нестрпљење”
|
|
|
|
Zeljo_furesta
|
 |
« Odgovor #13 poslato: 09. 11. 2011. 11:26 » |
Idi gore
|
Tad će Hrvati pozvati tebe i zelenka a možda i Baniju da im pokažete kako se prave barikade jer vi imate iskustva sa tim ma kakve balvane crni Grgo ja sam ti odrastao na kamenjaru  ja cu praviti barikade od grota  to su mnogo stabilnije a i cvrsce 
|
|
|
|
|
|
nebitno
|
 |
« Odgovor #14 poslato: 09. 11. 2011. 01:35 » |
Idi gore
|
Tad će Hrvati pozvati tebe i zelenka a možda i Baniju da im pokažete kako se prave barikade jer vi imate iskustva sa tim  nema vise toga, skupo je drvo  Bolje ga je prodat pa zaradit love
|
|
|
|
|
|