Nezavisne novine - Diskusije
25. 05. 2012. 01:13 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Članovi Links Kontakt Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 ... 5 6 [7] 8   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: BiH vještačka zemlja i evropski protektorat  (Pročitano 1466 puta)
Yugi
Iskusni član
**
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Safari 5.1.1 Safari 5.1.1

« Odgovor #90 poslato: 13. 11. 2011. 10:00 »
Podeli temuIdi gore

Zasto da ne? Samo da se ne kolju iz kog naroda ce biti ministri ovoga i onoga, nego da gledaju kako taj ministar radi.
Bojim se da si ti usamnjen slucaj u takvom razmisljanju. Kafica
Otvori temu sa ovim pitanjem.Pa da vidimo sta Muslimani misle. Kafica
(stvarno pijem kafu) Srpski smajli

We are SERB resistance is futile!
Yugi
Iskusni član
**
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #91 poslato: 13. 11. 2011. 10:02 »
Podeli temuIdi gore

Ako si čuo za onu staru izreku "jači ker hebe" a mali samo škevri  Pitam se

Znam uvijek me to nerviralo na poslu dešavalo se da negdje nešto pogrešim pa se izgubi sat dva dok se to ispravi tad su šefovi dizali viku i galamu kao "ako se tako nastavi oado firma u helać  Sad znam

Al kad oni gore pogreše pa se nemože ispraviti ni za sedmicu dana oni mrtvi hladni kažu "ko radi taj i greši"  Sad znam

Eto vidiš da nije isti aršin za malog i velikog  Kad sam bio mlad
Vuk na ovcu svoje pravo ima,ko tiranin na slaba covjeka,al tiranstvu stati nogom za vrat,to je...
Nastavi Grgo. Kafica

padobranac
Elitni član
Na mreži Na mreži

Windows Vista Windows Vista
Browser:
MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0

« Odgovor #92 poslato: 13. 11. 2011. 10:16 »
Podeli temuIdi gore

Vuk na ovcu svoje pravo ima,ko tiranin na slaba covjeka,al tiranstvu stati nogom za vrat,to je...

....moguce ako postoji iskrena zelja naroda.

Fierce Vietnam Combat Footage
vanzemaljac
Elitni član
Van mreže Van mreže

Windows 7 Windows 7
Browser:
Chrome 15.0.874.120 Chrome 15.0.874.120

« Odgovor #93 poslato: 13. 11. 2011. 11:59 »
Podeli temuIdi gore

Citat
Dakle, šta ti kao navodno jugonostalgičar misliš o jednoj maloj Jugoslaviji, koja bi za početak obuhvatala BiH, Crnu Goru i Srbiju?

Mislim da bi mi za pocetak bila dosta Jugoslavija sastavljena od Slovenije, Hrvatske, BiH, Crne Gore, Kosova i Makedonije. Ako mi kazes u kojoj tacno opstini u Srbiji zivis rado cu dopuniti spisak tako sto su ukljuciti u njega sve opstine Srbije sem tvoje.

NEZAVISNA SRPSKA NEMA ALTERNATORA {alt}
Yugi
Iskusni član
**
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #94 poslato: 13. 11. 2011. 12:17 »
Podeli temuIdi gore

Mislim da bi mi za pocetak bila dosta Jugoslavija sastavljena od Slovenije, Hrvatske, BiH, Crne Gore, Kosova i Makedonije. Ako mi kazes u kojoj tacno opstini u Srbiji zivis rado cu dopuniti spisak tako sto su ukljuciti u njega sve opstine Srbije sem tvoje.
Nemoj biti bezobrazan na taj karakteristican nacin,nego odgovori na konkretno pitanje sa DA ili NE,pusti Sloveniju i Hrvatsku pitanje je:Dakle, šta ti kao navodno jugonostalgičar misliš o jednoj maloj Jugoslaviji, koja bi za početak obuhvatala BiH, Crnu Goru i Srbiju?

DA          NE

Tommy Gavin
Urednik
Na mreži Na mreži

Windows 7 Windows 7
Browser:
Chrome 15.0.874.106 Chrome 15.0.874.106

« Odgovor #95 poslato: 13. 11. 2011. 01:24 »
Podeli temuIdi gore

Jasta radi, navijaci BiH su u Parizu pjevali "Bosnom behar probeharao" sto je znatno krvolocnije od demokratskog "Noz, zica, Srebrenica" koje su cak i "navijaci" iz matice preuzeli. Vama je svaka tekma miting podrske srpskim "herojima" iz Haga. Zato ste zgadili Borac i ljudima koji nikad nisu navijali za neki drugi klub osim Borca.

neko ti je trebao objasniti da licemjerje nije vrlina! prestani lupati gluposti!

{alt}

nekome zločinac, nekome heroj!

!
Tommy Gavin
Urednik
Na mreži Na mreži

Windows 7 Windows 7
Browser:

« Odgovor #96 poslato: 13. 11. 2011. 02:09 »
Podeli temuIdi gore

L I C E M J E R J E ! ! !

TitleBoxSarajevo nije kažnjeno zbog Divjaka

GORAN KARAĆ - 03.06.2011 19:13

{alt}

Disciplinska komisija N/FS BiH u četvrtak je izrekla kazne Borcu i Slaviji jer su njihovi navijači na tribinama isticali političke poruke, ali nejasno je zašto isti recept nije primijenjen kada su to 5. marta učinili navijači Sarajeva na utakmici sa Slavijom.
Borac je zbog navijačke poruke podrške haškom optuženiku Ratku Mladiću novčano kažnjen sa 2.500 KM (+1.000 KM zbog pirotehnike), a Slavija sa 2.000 KM. Prošle godine je zbog nacističke zastave na tribinama "Pecare" sa 10.000 KM kažnjen Široki Brijeg.
Kada je igran meč 17. kola na stadion "Koševo" između Sarajeva i Slavije domaći navijači su istakli transparent podrške bivšem generalu Armije RBiH Jovanu Divjaku, protiv kojeg je Tužilaštvo za ratne zločine Srbije podiglo optužnicu. Međutim, prijave i kazne za ovaj potez navijača Sarajeva nije bilo.

"Nisam bio na toj utakmici na 'Koševu' i ne znam šta se dešavalo i da li je nešto bilo na tribinama. Međutim, moram reći da Disciplinska komisija radi na osnovu službenih lica i Disciplinskog pravilnika. Ukoliko delegat u svom izvještaju nije naveo isticanje transparenta, nije moguće ni izreći kaznu", kazao je u petak Goran Kosorić, predsjednik Disciplinske komisije N/FS BiH.
Delegat na utakmici 5. marta između Sarajeva i Slavije bio je Haris Idrizović iz Konjica, koji tada u svom izvještaju nije naveo isticanje bilo kakvog transparenta, a Sarajevo je kažnjeno samo zbog ubacivanja pirotehničkih sredstava na teren. Njegov kolega na utakmici u Banjaluci Husein Kamber iz Sarajeva postupio je po Pravilniku, prekinuo kratko utakmicu i naredio uklanjanje transparenta podrške Mladiću.
"U Pravilniku jasno stoji da na sporstkim priredbama na stadionima ne smije biti političkih poruka. Zaključak je da svako pojavljivanje istih izaziva dosta problema u zemlji kao što je BiH. Borac je kažnjen s ukupno 3.500 KM, od čega 2.500 zbog podrške Mladiću i 1.000 zbog pirotehnike. Delegat u Banjaluci, kada je vidio političku poruku na tribinama, prekinuo je utakmicu i tražio uklanjenje iste. Ispravno je postupio, odnosno u skladu sa Disciplinskim pravilnikom", kazao je Kosorić i dodao:
"Slavija je kažnjena zbog transparenta, a pošto nije bilo skandiranja kazna je blaža nego što je to slučaj kod Borca."
Pored Idrizovića, službena lica na meču Sarajeva i Slavije bili su i kontrolor suđenja Slobodan Đurić (Doboj), glavni sudija Goran Paradžik (Ljubuški), pomoćnici Dario Primorac (Ljubuški) i Dario Tepavčević (Laktaši), te četvrti arbitar Dragan Skakić (Gradiška), ali niko od njih nije podnio prijavu zbog transparenta.

http://www.nezavisne.com/sport/fudbal/Sarajevo-nije-kaznjeno-zbog-Divjaka-92286.html

!
vanzemaljac
Elitni član
Van mreže Van mreže

Windows 7 Windows 7
Browser:

« Odgovor #97 poslato: 13. 11. 2011. 02:34 »
Podeli temuIdi gore

This message has been deleted by Sunny day as spam!
vanzemaljac's post count has been reduced by 1.
« Poslednja izmena: 13. 11. 2011. 04:16 Sunny day »

NEZAVISNA SRPSKA NEMA ALTERNATORA {alt}
bez_respekta
Veteran foruma
Van mreže Van mreže

Windows 7 Windows 7
Browser:

« Odgovor #98 poslato: 13. 11. 2011. 02:36 »
Podeli temuIdi gore

^^^^

Joj Joj Joj Joj Joj

{alt}

Henry Kissinger:"Until it was created in 1992, Bosnia had never been an independent state. "
suljaga
Elitni član
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #99 poslato: 13. 11. 2011. 02:46 »
Podeli temuIdi gore

suljaga's post count has been reduced by 1.
« Poslednja izmena: 13. 11. 2011. 04:16 Sunny day »
Tommy Gavin
Urednik
Na mreži Na mreži

Windows 7 Windows 7
Browser:
Firefox 3.6.24 Firefox 3.6.24

« Odgovor #100 poslato: 13. 11. 2011. 04:11 »
Podeli temuIdi gore

Čemu ovo  Pitam se
Pa Divjak je slobodan čovjek  Kad sam bio mlad Kad sam bio mlad

To Srbi trebaju da uzvikuji za onog seronju u Hagu  Joj Joj

znam ja da si ti ograničen lik!

!
Tommy Gavin
Urednik
Na mreži Na mreži

Windows 7 Windows 7
Browser:
Firefox 3.6.24 Firefox 3.6.24

« Odgovor #101 poslato: 13. 11. 2011. 04:12 »
Podeli temuIdi gore

KOLEGA NISI MORAO BRISATI MOJU PORUKU, SAM BIH JE OBRISAO KADA JE IDIOT PROČITA. MOJE MIŠLJENJE PREMA ZLOČINU U SREBRENICI JE DOBRO POZNATO: ZA KRVOLOKE JE SAMO SAMO DOŽIVOTNA SAMICA!!!

SAMO FAŠISTI TERBA POKAZATI NJEGOV FAŠIZAM, KADA JE ZASLIJEPLJEN MRŽNJOM!

BOLESNIK FRANCUSKI!
« Poslednja izmena: 13. 11. 2011. 04:30 Tommy Gavin »

!
Sunny day
Glavni urednik
Na mreži Na mreži

Windows 7 Windows 7
Browser:
Firefox 8.0 Firefox 8.0

« Odgovor #102 poslato: 13. 11. 2011. 04:16 »
Podeli temuIdi gore

manite se djeciji fora...ozbiljni ste ljudi Rakijica
Pazuzu
Elitni član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Opera 9.80 Opera 9.80

« Odgovor #103 poslato: 13. 11. 2011. 04:29 »
Podeli temuIdi gore

Tommy Gavin's post count has been reduced by 1.

Smehotres Smehotres Smehotres Smehotres Smehotres Smehotres Smehotres Smehotres Smehotres Smehotres Smehotres Smehotres Smehotres Smehotres Smehotres
Smehotres Smehotres Smehotres Smehotres Smehotres Smehotres Smehotres Smehotres Smehotres Smehotres Smehotres Smehotres Smehotres Smehotres Smehotres

E, fora je do yaya.
Odavno se nisam ovako nasmejao.

Svaka čas'!

Rakijica Rakijica Rakijica Rakijica Rakijica Rakijica Rakijica
Sunny day
Glavni urednik
Na mreži Na mreži

Windows 7 Windows 7
Browser:
Firefox 8.0 Firefox 8.0

« Odgovor #104 poslato: 13. 11. 2011. 04:38 »
Podeli temuIdi gore

KOLEGA NISI MORAO BRISATI MOJU PORUKU, SAM BIH JE OBRISAO KADA JE IDIOT PROČITA. MOJE MIŠLJENJE PREMA ZLOČINU U SREBRENICI JE DOBRO POZNATO: ZA KRVOLOKE JE SAMO SAMO DOŽIVOTNA SAMICA!!!

SAMO FAŠISTI TERBA POKAZATI NJEGOV FAŠIZAM, KADA JE ZASLIJEPLJEN MRŽNJOM!

BOLESNIK FRANCUSKI!

kolega ,ako smatras da je neko idiot odmah ga sasjeci u korijenu,ne dozvoli da taj idiotluk pokusa i tebi nametnuti Rakijica
Stranice: 1 ... 5 6 [7] 8   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Nezavisne novine | Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Sitemap

Google visited last this page 21. 05. 2012. 01:50