Yugi
Iskusni član

Van mreže
 Windows XP
Browser:
 Safari 5.1.1
|
 |
« Odgovor #90 poslato: 13. 11. 2011. 10:00 » |
Idi gore
|
Zasto da ne? Samo da se ne kolju iz kog naroda ce biti ministri ovoga i onoga, nego da gledaju kako taj ministar radi.
Bojim se da si ti usamnjen slucaj u takvom razmisljanju.  Otvori temu sa ovim pitanjem.Pa da vidimo sta Muslimani misle.  (stvarno pijem kafu) 
|
We are SERB resistance is futile!
|
|
|
Yugi
Iskusni član

Van mreže
 Windows XP
Browser:
 Safari 5.1.1
|
 |
« Odgovor #91 poslato: 13. 11. 2011. 10:02 » |
Idi gore
|
Ako si čuo za onu staru izreku "jači ker hebe" a mali samo škevri  Znam uvijek me to nerviralo na poslu dešavalo se da negdje nešto pogrešim pa se izgubi sat dva dok se to ispravi tad su šefovi dizali viku i galamu kao "ako se tako nastavi oado firma u helać  Al kad oni gore pogreše pa se nemože ispraviti ni za sedmicu dana oni mrtvi hladni kažu "ko radi taj i greši"  Eto vidiš da nije isti aršin za malog i velikog  Vuk na ovcu svoje pravo ima,ko tiranin na slaba covjeka,al tiranstvu stati nogom za vrat,to je... Nastavi Grgo. 
|
|
|
|
|
padobranac
|
 |
« Odgovor #92 poslato: 13. 11. 2011. 10:16 » |
Idi gore
|
Vuk na ovcu svoje pravo ima,ko tiranin na slaba covjeka,al tiranstvu stati nogom za vrat,to je...
....moguce ako postoji iskrena zelja naroda.
|
|
|
|
|
|
vanzemaljac
|
 |
« Odgovor #93 poslato: 13. 11. 2011. 11:59 » |
Idi gore
|
Dakle, šta ti kao navodno jugonostalgičar misliš o jednoj maloj Jugoslaviji, koja bi za početak obuhvatala BiH, Crnu Goru i Srbiju? Mislim da bi mi za pocetak bila dosta Jugoslavija sastavljena od Slovenije, Hrvatske, BiH, Crne Gore, Kosova i Makedonije. Ako mi kazes u kojoj tacno opstini u Srbiji zivis rado cu dopuniti spisak tako sto su ukljuciti u njega sve opstine Srbije sem tvoje.
|
NEZAVISNA SRPSKA NEMA ALTERNATORA 
|
|
|
Yugi
Iskusni član

Van mreže
 Windows XP
Browser:
 Safari 5.1.1
|
 |
« Odgovor #94 poslato: 13. 11. 2011. 12:17 » |
Idi gore
|
Mislim da bi mi za pocetak bila dosta Jugoslavija sastavljena od Slovenije, Hrvatske, BiH, Crne Gore, Kosova i Makedonije. Ako mi kazes u kojoj tacno opstini u Srbiji zivis rado cu dopuniti spisak tako sto su ukljuciti u njega sve opstine Srbije sem tvoje.
Nemoj biti bezobrazan na taj karakteristican nacin,nego odgovori na konkretno pitanje sa DA ili NE,pusti Sloveniju i Hrvatsku pitanje je:Dakle, šta ti kao navodno jugonostalgičar misliš o jednoj maloj Jugoslaviji, koja bi za početak obuhvatala BiH, Crnu Goru i Srbiju? DA NE
|
|
|
|
|
Tommy Gavin
|
 |
« Odgovor #95 poslato: 13. 11. 2011. 01:24 » |
Idi gore
|
Jasta radi, navijaci BiH su u Parizu pjevali "Bosnom behar probeharao" sto je znatno krvolocnije od demokratskog "Noz, zica, Srebrenica" koje su cak i "navijaci" iz matice preuzeli. Vama je svaka tekma miting podrske srpskim "herojima" iz Haga. Zato ste zgadili Borac i ljudima koji nikad nisu navijali za neki drugi klub osim Borca.
neko ti je trebao objasniti da licemjerje nije vrlina! prestani lupati gluposti!  nekome zločinac, nekome heroj!
|
!
|
|
|
|
Tommy Gavin
|
 |
« Odgovor #96 poslato: 13. 11. 2011. 02:09 » |
Idi gore
|
L I C E M J E R J E ! ! ! http://www.nezavisne.com/sport/fudbal/Sarajevo-nije-kaznjeno-zbog-Divjaka-92286.html
|
!
|
|
|
|
vanzemaljac
|
 |
« Odgovor #97 poslato: 13. 11. 2011. 02:34 » |
Idi gore
|
This message has been deleted by Sunny day as spam! vanzemaljac's post count has been reduced by 1.
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 13. 11. 2011. 04:16 Sunny day »
|
|
NEZAVISNA SRPSKA NEMA ALTERNATORA 
|
|
|
|
|
|
suljaga
|
 |
« Odgovor #99 poslato: 13. 11. 2011. 02:46 » |
Idi gore
|
This message has been deleted by Sunny day as spam! suljaga's post count has been reduced by 1.
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 13. 11. 2011. 04:16 Sunny day »
|
|
|
|
|
|
Tommy Gavin
|
 |
« Odgovor #100 poslato: 13. 11. 2011. 04:11 » |
Idi gore
|
znam ja da si ti ograničen lik!
|
!
|
|
|
|
Tommy Gavin
|
 |
« Odgovor #101 poslato: 13. 11. 2011. 04:12 » |
Idi gore
|
KOLEGA NISI MORAO BRISATI MOJU PORUKU, SAM BIH JE OBRISAO KADA JE IDIOT PROČITA. MOJE MIŠLJENJE PREMA ZLOČINU U SREBRENICI JE DOBRO POZNATO: ZA KRVOLOKE JE SAMO SAMO DOŽIVOTNA SAMICA!!!
SAMO FAŠISTI TERBA POKAZATI NJEGOV FAŠIZAM, KADA JE ZASLIJEPLJEN MRŽNJOM!
BOLESNIK FRANCUSKI!
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 13. 11. 2011. 04:30 Tommy Gavin »
|
|
!
|
|
|
|
Sunny day
|
 |
« Odgovor #102 poslato: 13. 11. 2011. 04:16 » |
Idi gore
|
manite se djeciji fora...ozbiljni ste ljudi 
|
|
|
|
|
|
|
|
Sunny day
|
 |
« Odgovor #104 poslato: 13. 11. 2011. 04:38 » |
Idi gore
|
KOLEGA NISI MORAO BRISATI MOJU PORUKU, SAM BIH JE OBRISAO KADA JE IDIOT PROČITA. MOJE MIŠLJENJE PREMA ZLOČINU U SREBRENICI JE DOBRO POZNATO: ZA KRVOLOKE JE SAMO SAMO DOŽIVOTNA SAMICA!!!
SAMO FAŠISTI TERBA POKAZATI NJEGOV FAŠIZAM, KADA JE ZASLIJEPLJEN MRŽNJOM!
BOLESNIK FRANCUSKI!
kolega ,ako smatras da je neko idiot odmah ga sasjeci u korijenu,ne dozvoli da taj idiotluk pokusa i tebi nametnuti 
|
|
|
|
|
|