|
suljaga
|
 |
« Odgovor #45 poslato: 25. 11. 2011. 04:44 » |
Idi gore
|
Mислиш то што си муслиман? Иако српски говориш?
Zašto ne priznaš da govoriš bosanski Zašto bosanski jezik nazivaš srBskim  Ko te plaća za to  Dobro što si izdo vjeru i svoj narod al hoćeš i jezik da preimenuješ
|
|
|
|
|
|
BANIJA 79
|
 |
« Odgovor #46 poslato: 25. 11. 2011. 09:05 » |
Idi gore
|
|
Pitaju me odakle si žuti, sa Banije Krajišnik sam ljuti!
|
|
|
|
Matovilo
|
 |
« Odgovor #47 poslato: 26. 11. 2011. 02:08 » |
Idi gore
|
Uopste se ne bih iznenadio da se 22.000 Srba preseli u Rusiju.To je vrlo lako moguce.Posle toga sta bi bilo u Srbiji i kako bi narod reagovao,sta bi bilo sa vlascu u Srbiji,zaista nije za forum.Takav izliv histericnog besa ja mislim da do sada nigde nije zabelezen..
Ne radi se samo o brojci 22.000,to je minimalna spominjana brojka KosMetskih mucenika za Rusko drzavljanstvo.Mislim da se radi o puno vecoj brojci.....a njihov zahtev za Rusko drzavljanstvo nije i zahtev da se sele u Rusiju,vec da im se na bilo koji nacin pomogne da fizicki opstanu a KiM kojega oni toliko vole i vezani su s KiM da evo godinama tamo zivotare i kao glineni golubovi zivote na kocke stavili ...reseni da s KiM ne idu pa taman i glav eizgubili sto oni to potvrdjuju evo vec 11g od kako su zapadni naci-fasist-satanisti KiM oteli Srbiji. Uostalom KosMet nije problem samo tamosnjih Srba/Srbije vec i takodje problem koji se itekako tice i Rusije. Pametniji/upuceniji znaju sta ,kako,zasto,kada,zbog cega..........itd.je KiM problem i Rusije.
|
|
|
|
|
makijaveli
|
 |
« Odgovor #48 poslato: 27. 11. 2011. 10:55 » |
Idi gore
|
Mozete da pricate sta hocete, ja licno podrzavam i odobravam ovaj zahtjev Kosovskih Srba. Sta su drugo mogli da urade? Od njih se niko i ne sjeca vremena kad su mirno zivjeli sa komsijama Burekdzijama. Od 60-tih godina Siptari su intenzivno iseljavali Srbe sa Kosova. Cio zivot su pod pritiskom i cio zivot ih neko da prostite, yebe u zdrav mozak. Nikad niko ih nije istinski podrzao niti zastitio, sa njima se trgovalo kako je ko htio i kako se kome navrne. Od Tita pa preko Milosevica pa do novih ultramodernih proevropskih snaga koji srljaju u EU i za to nemaju alternativu a EU srlja u propast i takodje nema alternativu. Svi su ih izdali i svi su ih prodali.
Danas imate situaciju da 20 000 Srba pokusava da prezivi na taj nacin sto pola njih svakodnevno drezdi na barikadama i tuku se sa NATO vojinicima koji su poznati po tome da im je svejedno okrenuti oruzje u bilo koga i da nikad nikom ne odgovaraju. Juce citam da su pomlatili (opet kao greskom) Pakistanske vojnike u sred Pakistana, njih 28, za sta ni za sta, a saveznici su. Jednostavno nekom stalo da ocita lekciju Pakistanskoj vladi i naredi pilotu da pogrijesi, ovaj nikad naravno nece odgovarati ni za sta. Gdje su god dosli iza njih je ostalo krvoprilice i drustvo je vraceno na nivo horde. Na sve to srpska maticna drzava svira klincu. Predsjednik Srbije ih nagovara da se povinuju i ako je moguce pokrepaju jer je to u interesu Srpskog Evropskog puta. A ti ljudi ne rade nista drugo sem sto pokusavaju da zastite svoje porodice i svoje domove. Ako njih izgube gdje ce, kome ce doci na prag? Pitajte nase Krajisnike kako su prosli kad ih je Slobo onako srcano prodao. Kako se osjeca hrabri srpski borac koji je prinudjen da rovi kao ulicni pas po kontejneru u Beogradu da prehrani porodicu dok Cedini pjevaju "All we are say, is give peace a chance". Pa lijepo je glumiti mirotvorca i altruistu preko tudjih ledja. Mir je stacionarno stanje sistema, kao takav ne znaci mnogo jer postoji raznih vrsta "mirova". Mir je i robovski mir, mir je i sama smrt. Protiv pojedinih vrsta mira se valja boriti, ne po ideoloskoj nego po bioloskoj osnovi, to je ono kad covjek krene da se bori za goli zivot.
Zasto onda zamjeriti ovim ljudima? Zar je Srpstvo spalo na to da se desetak miliona Srba pravi blesavo i u zemlji i u rasejanju dok se za njega bori 20 000 zrtvovanih? Yebo te takvo Srpstvo i ja bih ga se sutra rado odrekao. Svaka cast Medvedevu sto je bar uzeo u razmatranje njihov zahtjev. Iskreno bilo bi mi drago da ih proglase Rusima. Ako nista, zastitice svoje porodice. Ako ih odbije Rusija bilo bi pametno da svoj zahtjev proslijede Indiji, Kini, Brazilu, Hugu Chavezu, Fidelu Kastru, bilo kome ko je spreman da zastiti njihov interes koji nije nista vise nego zahtjev za normalnim zivotom. Da su pametni i Srbi u RS da urade isto. Preseli se na Kubu bice ti bolje nego makar jeo jednom dnevno nego da se vjecito yebenises sa zatrovanim psihopatama koji ne vide drugi smisao u zivotu sem da mrze drugu naciju.
U Beogradu je bitnije da se pobiju Delije i Grobari na derbiju nego da pomognu onim ljudima sto stite svoju kucu. Svi od reda govore kako EU istice rok trajanja u Januaru 2012., Britanci se vec spremaju za raspad unije, Amerikaci pola godine taj raspad najavljuju, Baroso sam kaze da nema izlaznu strategiju, ali Tadic i dalje srlja u tu uniju. To mi sve lici na ukrcavanje na Titanik nakon sto je udario u onu nesretnu santu leda, u trenu kad svi bezglavo jure da ga napuste. Poljski ministar spoljnih poslova fino kaze da je sasvim realno ocekicati veliki rat u Evropi koji ce doci kao logicna posledica ekonomskog sloma, masovnih socijalnih nemira u svim zemljama EU, nekako kao 1939. Nije on uopste budala, ovo jeste jedna od mogucih opcija. Medjutim, Tadic nema alternativu, sam je sebi izbrisao iz glave sve alternative i on dopusta da mu uslove diktira neko ko i sam tone. Nikolic se pretvorio u zicerasa i ceka da potone pola Srpstva pa da na sigurno preuzme vlast i jednom i on postane predsjednik Srbije makar mu mandat trajao dva sata. Srbi u Srbiji prate Euroligu i domace derbije i sve to tako tece. Pa za koje babe zdravlje bi ovo Srbi sa Kosova uopste zeljeli da se ikad vise izjasne kao Srbi? Ja im nista ne zamjerim i iskreno me stid zbog toga sto im licno nisam sposoban nicim da pomognem. Veliki broj ljudi ne moze mnogo da doprinese, neki mogu ali na um im ne pada tako nesto da rade. Zato, momci, samo vi trazite, neko ce vas prihvatiti kad su vas vec vasi odbacili.
|
Niče: Poslednji hrišćanin je umro na krstu.
|
|
|
|
padobranac
|
 |
« Odgovor #49 poslato: 27. 11. 2011. 12:04 » |
Idi gore
|
Zasto onda zamjeriti ovim ljudima? Zar je Srpstvo spalo na to da se desetak miliona Srba pravi blesavo i u zemlji i u rasejanju dok se za njega bori 20 000 zrtvovanih? Yebo te takvo Srpstvo i ja bih ga se sutra rado odrekao. Svaka cast Medvedevu sto je bar uzeo u razmatranje njihov zahtjev. Iskreno bilo bi mi drago da ih proglase Rusima. Ako nista, zastitice svoje porodice. Ako ih odbije Rusija bilo bi pametno da svoj zahtjev proslijede Indiji, Kini, Brazilu, Hugu Chavezu, Fidelu Kastru, bilo kome ko je spreman da zastiti njihov interes koji nije nista vise nego zahtjev za normalnim zivotom. Da su pametni i Srbi u RS da urade isto. Preseli se na Kubu bice ti bolje nego makar jeo jednom dnevno nego da se vjecito yebenises sa zatrovanim psihopatama koji ne vide drugi smisao u zivotu sem da mrze drugu naciju.
Zato, momci, samo vi trazite, neko ce vas prihvatiti kad su vas vec vasi odbacili.
ti nisi normalan. tudji otpad nece niko, ko ih hebe nek idu u rusiju. smradovi nasli provocirati trazenjem pasosa, koliko li je citav srpski narod napatio, prosao i prolazi zbog tih ljigavaca na kosovu i oni sad nasli da provociraju tako niskim udarcima. eto im rusi pa da vidimo dokle ce dogurati.
|
|
|
|
|
|
miskotes
|
 |
« Odgovor #50 poslato: 27. 11. 2011. 03:12 » |
Idi gore
|
To nindža :Nije 20 000 nego 50 000 je osoba u pitanju i sam bi rado imao Ruski pasoš. Il si, znaš već šta !
|
Nezavisna Srpska!!! Il si, znaš već šta!
|
|
|
|
Bean
|
 |
« Odgovor #51 poslato: 27. 11. 2011. 03:43 » |
Idi gore
|
To nindža :Nije 20 000 nego 50 000 je osoba u pitanju i sam bi rado imao Ruski pasoš. Il si, znaš već šta !  evo dobre teme! na kakav način generisati sličnu peticiju i predati u Ruski konzulat u BanjaLuci?
|
|
|
|
|
|
Tommy Gavin
|
 |
« Odgovor #52 poslato: 27. 11. 2011. 04:44 » |
Idi gore
|
Da su pametni i Srbi u RS da urade isto. Preseli se na Kubu bice ti bolje nego makar jeo jednom dnevno nego da se vjecito yebenises sa zatrovanim psihopatama koji ne vide drugi smisao u zivotu sem da mrze drugu naciju.
U Beogradu je bitnije da se pobiju Delije i Grobari na derbiju nego da pomognu onim ljudima sto stite svoju kucu.
maki ovaj prostor je naša zemlja. prvi sam za odlazak u inostranstvo za trajno, ali mi ovdje nismo ni približno ugroženi kao srbi na kosovu. imamo daleko bolje poluge vlasti, nego komšije. druga je stvar što su naši političari kolektivno govna, pa im je bitniji sopstveni interes nasuprot narodnom. beograd je odavno bitan jedino sam sebi. ne smatram ga glavnim srpskim gradom - uopšte ni srpskim! ti nisi normalan.
tudji otpad nece niko, ko ih hebe nek idu u rusiju. smradovi nasli provocirati trazenjem pasosa, koliko li je citav srpski narod napatio, prosao i prolazi zbog tih ljigavaca na kosovu i oni sad nasli da provociraju tako niskim udarcima. eto im rusi pa da vidimo dokle ce dogurati.
tipičan nacistički kont! ali, lako je iz australije komentarisati tuđu nesreću....
|
!
|
|
|
|
strelok
|
 |
« Odgovor #53 poslato: 27. 11. 2011. 06:19 » |
Idi gore
|
ti nisi normalan.
tudji otpad nece niko, ko ih hebe nek idu u rusiju. smradovi nasli provocirati trazenjem pasosa, koliko li je citav srpski narod napatio, prosao i prolazi zbog tih ljigavaca na kosovu i oni sad nasli da provociraju tako niskim udarcima. eto im rusi pa da vidimo dokle ce dogurati.
koliko li je citav srpski narod napatio, prosao i prolazi zbog tih ljigavaca na kosovu Одговор на ову неистину је у потпису Фрија 2020, мада нерадо користим то као аргумент. Схвати како хоћеш. Срби Косова су систематски "нестајали" и још увијек "нестају", а то није "патња" оних којима је кућа и породица на сигурном. Лаж и лицемерје су све приче о љубави према "Космету" које су многој политичкој десничарској беди доносиле и доносе поене већ деценијама. Много света је отишло имајући осећај да политички криминалци са обадве стране јако лепо сарађују, док обичан Србин има перспективу ланч-пакета у цркви иза бодљикаве жице, а јести би га могао само ако војник КФОР-а стоји уз њега. Читам е-мејлове неколицине косовских срба и тешко могу да поверујем колика је разлика у халабуци и митоманији која долази из Републике Српске, од надуваног кловна и Вође Додика , од разних "отаџбинских организација", - наспрам страхова и размишљања обичног човека који доле гледа шта ће и како ће са собом и децом. Људи моји, сетите се болесних, сиромашних и много њих који заиста немају никога и ништа иза леђа.... Није добро осуђивати те људе. Велика је несрећа ако толико људи окрене срце од своје земље! Није добро ни рећи за Београд да "није српски", то је посебан театар који неочетници-посебхо босанска и црногорска багра, веома радо понављају, ваљда у жељи да Београд буде десничарско- националистичка паланка по принципу СДС деведесетих..Па ономад и мој омиљени глумац Данило Лазовић, иначе задојени равногорац сав у митовима(турци, усташе, српство, светиње), сав "црногоричан" у акценту, каже да "се више осјећа Србином на Палама него у Београду"...Да није смешно, било би жалосно, а можда је обрнуто.. Ја то видим као провинцијску фрустрацију и покушај правдања паланачког и затуцаног начина размишљања својственог за бедне политичке јастребове у БиХ. Док се wannabe pravi Srbi батргају у својој националистичкој ,ревизионистичкој и мрзилачкој каљужи наспрам свега њима "непријатељског" (друге вере и светоназори), град Београд је остао Град са душом и срцем и поред мора разних пропалица и моралних чудовишта које су над њим бацале и још бацају сенку, читавих 20 година. И наравно, треба са поносом рећи да није "српски" онако како би неочетници или један босански кабадахија типа Додика хтели. Београд је светски град, и срце савремене Србије, а сви злобни коментари и мржња недоказаних провинцијалаца из Босне, Црне Горе и богзнаоткуд остају да теку према сливнику... Што се тиче Руса и њихове политике, већ сам за њихове амбасадоре/слуганере рекао шта мислим, од Конузина , до Боцан Харченка- безочна манипулаторска машинерија, хрпа лажи и лицемерја, жеља за стратешким поклапањем и "русификацијом" Србије- па ако треба и преко затуцане једнопартијске гарнитурице једног дела срспких лопова и похлепних мегаломана у РС.. Дабогда Србији никад њихова ни помоћ ни критика не долазиле... Колико су најближој Украјини "ваљали", која је сестринска земља, неће их десет циклуса пакла опрати, банда геноцидна... Свако трендовско русофилство које видим на форуму изазива мучнину..
|
"..у задње вријеме сам роб идеологије чистих рачуна.", Др.Спок
|
|
|
|
Tommy Gavin
|
 |
« Odgovor #54 poslato: 27. 11. 2011. 07:02 » |
Idi gore
|
beograd nije srpski grad zato što se previše zanima sam o sebi. dok pola srbija pati u bedi u beogradu cvjeta život. čitava srbija i sve "srba" slilo se u beograd i ostatak srbije je potpuno nebitan u toj igri. sva politička i ekonomska moć se nalazi u tom "moćnom" centru, dok se još nešto gradova i gradića po vojvodini "otima" u neravnopravnoj borbi, u južnoj srbiji kao da je neko ugasio svjetlo i zatvorio vrata! ako je beograd srpski samo zato što se na svakom protestu radikala, naprednjaka i antigejlija okupi tu najviše srba, onda je beograd najsrpskiji grad na svijetu i niko mu nikada neće preoteti tu poziciju. srbiji nedostaje decentralizacija i razbijanje dominacije beograda u ekonomskom pogledu - ta nije valjda da samo ljudi u beogradu znaju raditi i proizvoditi  u suprotnom doći će do situacije da beograd jeste srbija, zato što u srbiji više neće biti nikoga da živi. gone to belgrade! slična situacija je i u ostalim postjugoslovenskim državicama (nikada one neće postati države u pravom smislu te riječi), gdje se glavni gradovi rapidno razvijaju, a unutrašnjosti to je moje skromno mišljenje. svako ima pravo da se ne slaže s navedenim!
|
!
|
|
|
|
miskotes
|
 |
« Odgovor #55 poslato: 27. 11. 2011. 07:54 » |
Idi gore
|
To nindža :Srbi nisu samo sistematski nestajali sa Kosova i Metohije nego i na teritoriji pod muslimanskom kontrolom a takođe i iz hrvatske. Metode su iste i razlike su u nijansama, ali krajnji rezultat je da je broj srba u tim sredima smanjen nekoliko puta i sveden na statističku grešku. I onda klasični čupljak sećijaške politike o dodiku kabadahiji i tisućugodišnjem suživotu na ovim prostorima čitaj pod muslimanskom dominacijom. Grad beograd liči na dekadentnu sredinu kakva je bio minhen ranih 30-tih godina prošlog veka. Samo u beogradu je poželjno da se pljuje po vlčatitom narodu, velikanima, istoriji u ostalim šovinističkim sredinama poput sarajeva, zagreba se veličaju koljači, ubice, organizatori proterivanja i taktike spžene zemlje. Smešno je i žalosno da tri arene puni merlin primitivni handžarlija, išli su LGBT i onaj dio populacije muslimana koja je sve vreme bila i jeste 5-ta kolona srbije. Šta je džihadlija i fundać merlin govorio sva normalna sredina bi zabranila da se pojavi u sredini i među populacijom koju je blatio tako me nebi iznenadilo da se pojavi i tompson i da fanovi padnu u delirijum kad bude izvodio jasenovac i gradiška stara. Što se tiče germana i njihove politike mnogo više su pobili ukrajinaca i amerike i njihove politike su više likvidirali osoba od 1945.- do danas nego nacistički nemački režim i njihove sluge koje su i dan danas u sarajevu i zagrebu. Bljuzgava je priča i postovanje pojedinaca o KiM i kako srbi treba da to prepuste dobrim prodavačima ljudskih organa, a u isto vreme bi sećijaši željeli vlast u RS da budu gospodari života i smrti u srpskim sredinama kao onomad u sarajevu i njegovih preko 100 konc. logora. Jasno je ovde o čemu se radi nakon sloma u pokušaju da neutrališu nestro i ruskog parnera i dalje logičnim sledom stvari gasovoda islamskoj kliki se upalio alarm. Ko će ulagati u jednu sredinu bez perspektive, zato i jesu pokušaji i miniranja na svakom koraku bilo kakvih investicija u elektro-energetskom sistemu. I na kraju Rusi nikada nisi bombardovali Srbe, nisu ubijali sto za jednoga nisu bombardovali vozove i pijace, i nisu priznali kosovo. I ko je sad pravi prijatelj onaj ko investira i zapošljava ili onaj ko ubija, naoružava tvoje neprijatelje, i sve radi protiv tebe. Pametnom nije potrebno objašnjavati . Il si, znaš već šta !
|
Nezavisna Srpska!!! Il si, znaš već šta!
|
|
|
|
Dr. Spock
|
 |
« Odgovor #56 poslato: 27. 11. 2011. 09:56 » |
Idi gore
|
Одговор на ову неистину је у потпису Фрија 2020, мада нерадо користим то као аргумент. Схвати како хоћеш.
Срби Косова су систематски "нестајали" и још увијек "нестају", а то није "патња" оних којима је кућа и породица на сигурном. Лаж и лицемерје су све приче о љубави према "Космету" које су многој политичкој десничарској беди доносиле и доносе поене већ деценијама. Много света је отишло имајући осећај да политички криминалци са обадве стране јако лепо сарађују, док обичан Србин има перспективу ланч-пакета у цркви иза бодљикаве жице, а јести би га могао само ако војник КФОР-а стоји уз њега. Слично као што су муслимани који говоре српски "нестајали" и "нестају" из Републике Српске а то није "патња" оних којима је кућа и породица на сигурном. Лаж и лицемерје су све приче о љубави према "држави БиХ" које су многој политичкој десничарској беди доносиле и доносе поене већ деценијама. Много света је отишло имајући осећај да политички криминалци са обадве стране јако лепо сарађују, док обичан муслиман који говори српски има перспективу ланч-пакета у џамији иза бодљикаве жице, а јести би га могао само ако војник EUФОР-а стоји уз њега. Свако трендовско русофилство које видим на форуму изазива мучнину..
Свака трендовска љубав према Турској коју код муслимана који говоре српски видим на форуму изазива мучнину... Него, шта ми се ти секираш за православне Србе на Косову?
|
Live long and prosper
|
|
|
|
strelok
|
 |
« Odgovor #57 poslato: 27. 11. 2011. 11:20 » |
Idi gore
|
Него, шта ми се ти секираш за православне Србе на Косову?
Лоша копија, лоша... Него, шта ми се ТИ секираш за православне Србе иначе?
|
"..у задње вријеме сам роб идеологије чистих рачуна.", Др.Спок
|
|
|
|
makijaveli
|
 |
« Odgovor #58 poslato: 28. 11. 2011. 06:34 » |
Idi gore
|
ti nisi normalan.
Najblaze receno, ovo je totalno losa percepcija a bolje me ne pitaj kako bi ovo zaista nazvao. Ne razumijem kako mozes da te ljude nazoves smecem??? Zasto su oni smece, covjece? Sta rade lose i u cemu to nisu u pravu? Za mene je na prvom mjestu porodica a na drugom etnicka pripadnost. Oni se jednostavno bore za svoje porodice i to je svetije i od Srpstva i od srpske istorije i od svih srpskih manastira zajedno i od SPC, i od samo Boga licno. Ja sam izasao iz Crkve isti cas kad je pop kazao: "Pametan covjek Boga voli vise od svog oca i matere pa cak i od svog dijeteta." Kad mi se kasnije obratio na ulici napao sam ga kao psa. Neka hvala druze meni takav Bog ne treba koji ce da se postavi izmedju mene i mog djeteta. U ovom slucaju se rado svrstavam u budale. A ti pametni neka zrtvuju svoje porodice za Boga, za drzavu, za Srpstvo, za slavnu istoriju ili za sta god hoce. Svoj obraz ne bih dao ni za svoju glavu ali za svoje dijete rado cu da polozim i glavu i obraz i besmrtnu dusu i da potpisem da vjecno gorim u paklu. Ja sa tim nemam nikakvih problema i tu sam apsolutno nacisto. Nije vrijedno ni kompletno Kosovo ni kompletna Srbija buducnosti jednog jedinog djeteta sa Kosova. Njihovi ocevi se ne tuku sa NATO vojnicima po barikadama ni za Srpstvo ni za mosti ovog ili onog vladara cije su kosti davno pretvorene u prah. Oni se tuku za svoju djecu i ne znam sta ima ispravnije i svetije na ovom svijetu od toga. Zato ih podrzavam sta god da urade. Ponavljam, iskreno mi je zao sto nisam u stanju da im pomognem, trenutno jedva mogu i svojoj porodici da pomognem pa tako mogu da blenem kao ovca dok ih dole mlate na pravdi boga. Iskreno me sramota zbog toga. Ja tebe ne razumijem kako mozes da kazes "ostatak Srpstva se napatio zbog onih na Kosovu". Pa jesu li oni nekoga napali iz objesti i krenuli u osvajanje Albanije ili su njih odozdo protjerivali pola vjeka? Istjeruju ih iz kuce covjece a nemaju gdje da idu. Ko im je pruzio utociste? Niko. Ja ne razumijem kako to ti dozivljavas jedan narod i jednu drzavu? Ako je jedan dio naroda ili jedan dio drzave ugrozen, svi su ugrozeni. Zato jesu cjelina. Nisi se napatio zbog Kosovskih Srba nego zbog napada na Srbiju i srpsku drzavu, na srpski narod. Za koji smo klinac narod ako ce Vojvodjani da se bore sami kad neko napadne Vojvodinu oni iz Negotnske Krajine opet za sebe... Pa ajde fino da se podjelimo po opstinama pa da budemo organizovani kao Anticka Grcka, grad-drzava. Ja sam rodom iz Podrinja i sjecam se ove sitnicarske price iz Sumadinskih gradova. Nikad nisam cuo u Loznici, Sapcu, Ljuboviji ili nekom drugom podrinjskom gradu sa Srbijanske strane tu pricu ali u Sumadiji jesam. Podrinjci iz Srbije su nas uvjek pomagali koliko su god mogli i nikad nam niko to nije nabio na nos, znali su da podjele sa nama sve sto su imali, ajde sa nama nego i sa protjeranim Bosnjacima koji su tamo nasli skloniste od paravojski koje su klale i palile po Bosni u ime ovog ili onog. Ako ne vjerujes meni raspitaj se ko je prihvatio Bosnjake iz Kozluka, Janje, Sepka, Skocica... Dodjem u Sumadiju a tamo gedzo mi objasni da je on naybao gore zbog rata u Bosni nego ja koji sam se ganjao po sumama i gorama nase zemlje ponosne jureci nekoga da mu skinem glavu ili da nekom stanem na nisan da to on meni uradi. Ne sjecam se da je i jedna kisa pala tokom rata a da nisam pokisao, ni jedna mecava me ne promasi, ni jedan mraz. Marvince bi krepalo a mi smo cutali i podnosili. Na kraju rata, imam 5 maraka u dzepu i dvije ispravne sijalice u kuci koja je dovoljna za dvije povelike porodice i racun za struju od 2000 maraka koji moram odmah da platim ili ce da je iskljuce. Na sve to gedzo se napatio vise i to zbog mene. On je spavao u svojoj kuci a ne u sumi kao divljak, radio je kako tako i nesto zaradjivao, njegovo dijete je islo slobodno u skolu, niko ga nije jurio da mu skine glavu niti je on morao ikom da skida glavu... on se napatio i to bas zbog mene!!! Mene je ovo vjecito uzasno vrijedjalo. U Milanovcu sam tako imao nagon da svom sagovorniku zavrnem vratic kao piletu dok balavi o ovoj temi da ti ne mogu objasniti. Ovi ljudi su ostavljeni na cjedilu bas kao Krajisnici. Navika prodavanja pogranicnih provincija Srpskih zemalja radi blagostanja matice je uspostavljena u Slobino vrijeme i tog izuma se sve naredne vlade drze kao pijan plota. Englezima ne bi tesko da posalju flotu na Foklande da zastite svoju zemlju iako je njihova koliko je Tibet moj. Ovi nasi majmuni se trkaju ko ce prije reci da ni u snovima nece ratovati za Kosovo. Ne moraju oni ratovati nikad ni za sta. Za ljubav je potrebno dvoje ali za rat samo jedno. Ako se neko nameraci da ti nesto otme ti imas izbor da ratujes ili da mu to mirno das. On ce svoje postici ovako ili onako. Nikad Srbi u istoriji nista nisu davali mirno dok Slobo nije uspostavio svoju kibicersku politiku. Demokrate i dan danas kukaju kako je sve lose u Srbiji u biti nasledje Slobinog rezima a sve sto je nazadno bas su od njega naslijedili i ne popustaju ni za dlaku. Znam ja da treba braniti svoju zemlju, znam ja da treba braniti svoj narod ali je porodica vjecito na prvom mjestu. Beograd pere ruke od Kosovskih Srba kao da su sugavi i za njih su divlji rodjaci koji im kvare imidz dok oni onako kulturni i prosveceni jezde ka jos kulturnijoj i prosvecenijoj Evropi. Tako smo i mi iz RS kvarili imidz Beogradu svojevremeno. Sve sto mogu da kazem jeste da podrzavam ove ljude bezrezervno i do kraja. Oni su sabijeni uza zid i biraju najmanje zlo koje im je dostupno. Ne kazem da ce se ogrijati o Rusku ljubav, dobice jaram pa ce ih i ovi da iskoriste kao potrosnu robu ali se bar nece pretvarati da su braca. Ostali Srbi su se ponijeli izuzetno necasno u svoj ovoj prici. Svi se prave ludi i pretvaraju se da se sve ovo desava nekom drugom. Mrsko im da procitaju i vjesti sa Kosova a da ne pricam o tome sta zaista misle o borbi ovih ljudi. Svakom mecka nekad zaigra pred vratima. Zato i postoji ljudsko drustvo, da cjelina zastiti pojedinca a ne obratno. Cjenjeni kolega, meni je jako zao ali moram da ti kazem da je tvoje misljenje izraz krajnjeg cinizma i malogradjanskog duha. Vi biste se trebali nekad u zivotu upoznati sa pojmovima koje cete u enciklopediji naci opisane kao "cast" i "ljudsko dostojanstvo". Procitajte da bar znate kako to teoretski izgleda kad ove stvari vec nemate u sebi.
|
Niče: Poslednji hrišćanin je umro na krstu.
|
|
|
|
padobranac
|
 |
« Odgovor #59 poslato: 28. 11. 2011. 09:55 » |
Idi gore
|
Najblaze receno, ovo je totalno losa percepcija a bolje me ne pitaj kako bi ovo zaista nazvao. Ne razumijem kako mozes da te ljude nazoves smecem??? Zasto su oni smece, covjece? Sta rade lose i u cemu to nisu u pravu? Za mene je na prvom mjestu porodica a na drugom etnicka pripadnost. Oni se jednostavno bore za svoje porodice i to je svetije i od Srpstva i od srpske istorije i od svih srpskih manastira zajedno i od SPC, i od samo Boga licno.
Nije vrijedno ni kompletno Kosovo ni kompletna Srbija buducnosti jednog jedinog djeteta sa Kosova.
Ja tebe ne razumijem kako mozes da kazes "ostatak Srpstva se napatio zbog onih na Kosovu".
Cjenjeni kolega, meni je jako zao ali moram da ti kazem da je tvoje misljenje izraz krajnjeg cinizma i malogradjanskog duha. Vi biste se trebali nekad u zivotu upoznati sa pojmovima koje cete u enciklopediji naci opisane kao "cast" i "ljudsko dostojanstvo". Procitajte da bar znate kako to teoretski izgleda kad ove stvari vec nemate u sebi.
cinizma kazes? malo si zajebo cjenjeni kolega. srbija ima ogromne probleme u svim mogucim aspektima da bi se uradilo bar nesto za te "srbe" koji traze ruske pasose. kazes da ti je porodica na prvom mjestu, sta mislis jeli prosjecnom gradjanu srbije u kragujevcu, nisu, valjevu itd itd vaznije da obezbijedi svom djetetu ili tamo neki srbi sa kosova i njihovih par selendra? zasto da taj prosjecan gradjanin ispasta zbog onih koji mu pljuju u lice i traze rusko drzavljanstvo? pa gdje su ti jebeni rusi bili dok je srbija bila pod sankcijama? gdje su ti lesinari i manipulatori bili dok je srbija bombardovana? gdje je ta genocidna banda bila dok su srbi ginuli za to kosovo? i poslije svega toga ti casni i dostojanstveni srbi sa kosova popisaju se na sve sto je ostatak srba uradio i pretrpio zbog njih i traze rusko drzavljanstvo. sta sad srbija treba da uradi? daj da vas cujem pametnjakovici? da opet zaratuje sa najmocnijim vojnim savezom u istoriji covjecanstva? svi su za rat u svojim toplim prostorijama pred racunarima, eto vam kosova i barikada pa idite ratujte sa natovim placenicima. malo sutra ce iko od ovih velikih internet ratnika otici rizikovati svoju guzicu. navijali bi svi oni casno i dostojanstveno sa sigurnog iza racunara u toploj sobi dok bi golobradi mladici ginuli uzaludno. crnogorci (ne srbi iz crne gore) su pojam casti i dostojanstva za te tamo sa kosova. neka im je na cast, ako im je vec stalo da idu negdje to su mogli uraditi na milion razlicitih nacina sa kojima bi sacuvali obraz. ovakvim potezima odlaze na smetliste istorije za sva vremena. evo malo da te podsjetim kako je ostatak srba prolazio dok su se veliki prijatelji rusi pravili blesavi:
@ tommy kad mi ti kazes da sam nacista to mi dodje kao kompliment, inace sam fasista za takve kao sto si ti ali eto izgleda da napredujem. jos nesto, sta ti znas o tudjoj nesreci? nikad ti nije pala granata kraj guzice, nikad ti nisu dovozili sanduke pred kucu itd itd licemjerno je da meni pricas o nesreci a nikad je nisi ni osjetio.
|
|
|
|
|
|