|
Sunny day
|
 |
« poslato: 25. 11. 2011. 12:23 » |
Idi gore
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Manitu_
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 26. 11. 2011. 10:52 » |
Idi gore
|
Zavisi sa koje strane se gledas ovaj slucaj . Kome je spomenik dignut ? Da je stavljen logor to je druga prica,ali spomenik zrtvama tog logora ?
|
|
|
|
|
|
Zeljo_furesta
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 26. 11. 2011. 11:02 » |
Idi gore
|
Ne znam Manitu, reci mi ti kome je dignut  Ako je to spomenik zrtvama tog logora zasto onaj copavi "bravar" nikad ga nije posjetio, zasto se nije poklonijo a da ne govorimo o Biskupu, Papi ili Presjednici vlade itd. itd. Kako cujem nema vise Srbosjeka i Malja, kostiju i kamara vlasi od tih jadnih zrtava koje nikome nisu bile nista krive osim sto pripadaju nekoj drugoj vjeri  . Ne znam s koje strane da gledam Manitu, najbolje da stave sva stratista Srba u NDH na te kovanice ali nece biti dovoljno ni kovanica ni novcanica. S moje strane to je sprdnja ali ko mene pita Manitu  bas kao i tebe
|
|
|
|
|
|
Bean
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 26. 11. 2011. 11:03 » |
Idi gore
|
Petrovačku cestu ce staviti na neki drugi apoen ili na čekove 
|
|
|
|
|
|
Manitu_
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 26. 11. 2011. 11:12 » |
Idi gore
|
Ne znam Manitu, reci mi ti kome je dignut  Ako je to spomenik zrtvama tog logora zasto onaj copavi "bravar" nikad ga nije posjetio, zasto se nije poklonijo a da ne govorimo o Biskupu, Papi ili Presjednici vlade itd. itd. Kako cujem nema vise Srbosjeka i Malja, kostiju i kamara vlasi od tih jadnih zrtava koje nikome nisu bile nista krive osim sto pripadaju nekoj drugoj vjeri  . Ne znam s koje strane da gledam Manitu, najbolje da stave sva stratista Srba u NDH na te kovanice ali nece biti dovoljno ni kovanica ni novcanica. S moje strane to je sprdnja ali ko mene pita Manitu  bas kao i tebe A,onda neka se napravi "buka i galama" i neka se makne ,tj izmjeni . Ne znam sto drugo da kazem. Spomenik je zrtvama ,a ne tadasnjem rezimu . Tito nije bio ,zasto nemam pojima , Kardinal Bozanic je bio. Jadranka Kosor je bila. Josipovic je bio.
|
|
|
|
|
|
Sunny day
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 26. 11. 2011. 11:22 » |
Idi gore
|
A,onda neka se napravi "buka i galama" i neka se makne ,tj izmjeni . Ne znam sto drugo da kazem. Spomenik je zrtvama ,a ne tadasnjem rezimu .
Tito nije bio ,zasto nemam pojima , Kardinal Bozanic je bio. Jadranka Kosor je bila. Josipovic je bio.

|
|
|
|
|
|
suljaga
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 27. 11. 2011. 08:37 » |
Idi gore
|
Nisu u Jasenovcu stradali samo Srbi  bilo je i drugih vjera i nacija 
|
|
|
|
|
|
Bean
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 27. 11. 2011. 09:23 » |
Idi gore
|
Nisu u Jasenovcu stradali samo Srbi  bilo je i drugih vjera i nacija  ali ne i muslimana suljaga , muslimani su pod U bili ti koji su klali srbe , jevreje i cigane...klali , tukli maljevima , glad i zed do smrti , čupanje svih organa u experimente i sve ono sto se ljudske nakarade ustase mogase sjetiti...ustase fasističke suljaga , danasnji NATO suljaga isti oni koji su bacali bombe po RS i Srbiji suljaga , bombe sa osiromasenim uranijumom suljaga! isti oni kojim sluzis citav svoj vijek kao rob!
|
|
|
|
|
|
|
|
Залутало_прасе
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 27. 11. 2011. 11:36 » |
Idi gore
|
Ovo uopšte nije hrvatski euro... Šta se ložite...
|
|
|
|
|
Manitu_
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 27. 11. 2011. 11:37 » |
Idi gore
|
Ovo uopšte nije hrvatski euro... Šta se ložite...
Ode Euro poslije nove godine u povjest  Tako kaze radio 
|
|
|
|
|
|
Залутало_прасе
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 27. 11. 2011. 11:39 » |
Idi gore
|
Ode Euro poslije nove godine u povjest  Tako kaze radio  Tako rekoše Švajcarci. Daju mu rok do kraja januara 2012. Valjda oni znaju sa parama. 
|
|
|
|
|
|
|
miskotes
|
 |
« Odgovor #14 poslato: 28. 11. 2011. 04:55 » |
Idi gore
|
To nindža :Tako rekoše Švajcarci. Daju mu rok do kraja januara 2012. Valjda oni znaju sa parama.  Jedini koji su židovima oteli pare, ah doduše židova nema ni u Tešnju od prije a ostalih zadnjih 15 godina. Il si, znaš već šta !
|
Nezavisna Srpska!!! Il si, znaš već šta!
|
|
|
|