Slusaj da sam urednik nebi takve "odgovore" dozvoljavao ,znass.Nego ako mozes pobij tu tvrdnju
koju SlobodnaKrajina tvrdi a moja malenkost se apsolutno slaze s tom tvrdnjom.
Znam,to se nemoze pobiti jer (vidi gore)sta dokumentovano veli Aljin glavnokomandujuci djeneral.
Znam deo muslim federacije temeljito je od Hriscana pociscen a u ogromnom % Hriscanima oteta imovina se nedozvoljava vratiti.....moze se jer sponzor stiti.
Ali ja tvrdim sve ce to obicnim Mujagama na nos da se odbije kad-tad.
Zato tvoj "odgovor"i jest takav.
Cuj nesto, nije da mi otvoreni i deklarisani, samoproglaseni fasista, kao sto si ti, nije drazi od nekih mlakonja tipa @Makijaveli, koji u biti misli isto sto i ti samo malo pazi kako to da malo umota u neku pseudohumanisticki spiku (to je zato sto sam uvijek i sam bio prilicno straight i nemam dlaku na jeziku), ali zaista, i ovo ti mogu potpisati, apsolutno ne namjeravam s tobom raspravljati iliti, kao sto trazis, nesto objasnjavati, tj. gubiti vrijeme. Znas, najiskrenije, Seselj je i meni simpa nekako, ali par puta sam s tvoje strane procitao stvari od kojih bi mi se pod nekim drugim okolnostima digla kosa na glavi (a nije da nisam bio na ekstremno desnicarskom, ultranacionalistickom Forumu srpskih nacionalista).