Nezavisne novine - Diskusije
25. 05. 2012. 07:29 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Članovi Links Kontakt Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 2 [3]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Осуђени ратни зликовац - Расим Делић - добио улицу у фашистичкој Федерацији  (Pročitano 603 puta)
Matovilo
Počasni član
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 8.0 Firefox 8.0

« Odgovor #30 poslato: 30. 11. 2011. 05:10 »
Podeli temuIdi gore

Zaboravi pa evo Rasima na posiJelu svecanome s Mudzahedinima

Rasim Delic making a speech to "El Mujahed" Detachment

Rasim Delic izmedju ostaloga,kaze braci Mudzahedinima:
"Ovo je braco samo zavrsetak PRVE runde,a neznamo kad ce DRUGA runda..."

U 4.58 sekundi R Delic veli ono najvaznije da cuju Hriscani:
"Boricemo se,dok islam ne pobedi na ovim nasim prostorima"

Rasim Delic making a speech to "El Mujahed" Detachment

Kako Rasime jadan nebio,zar nam po mlrde puta iz SarajKandahara ne zborite da se borite za multikultivitamine eee jbga Rasime ....ti zacas osta kratkih noga kao i u svakoj lazi        Huh?

{alt}
Blood_For_Blood
Legenda
Van mreže Van mreže

Windows 7 Windows 7
Browser:
Firefox 8.0 Firefox 8.0

« Odgovor #31 poslato: 30. 11. 2011. 08:19 »
Podeli temuIdi gore

Slusaj da sam urednik nebi takve "odgovore" dozvoljavao ,znass.Nego ako mozes pobij tu tvrdnju
koju SlobodnaKrajina tvrdi a moja malenkost se apsolutno slaze s tom tvrdnjom.

Znam,to se nemoze pobiti jer (vidi gore)sta dokumentovano veli Aljin glavnokomandujuci djeneral.
Znam deo muslim federacije temeljito je od Hriscana pociscen a u ogromnom % Hriscanima oteta imovina se nedozvoljava vratiti.....moze se jer sponzor stiti.
Ali ja tvrdim sve ce to obicnim Mujagama na nos da se odbije kad-tad.

Zato tvoj "odgovor"i jest takav.

Cuj nesto, nije da mi otvoreni i deklarisani, samoproglaseni fasista, kao sto si ti, nije drazi od nekih mlakonja tipa @Makijaveli, koji u biti misli isto sto i ti samo malo pazi kako to da malo umota u neku pseudohumanisticki spiku (to je zato sto sam uvijek i sam bio prilicno straight i nemam dlaku na jeziku), ali zaista, i ovo ti mogu potpisati, apsolutno ne namjeravam s tobom raspravljati iliti, kao sto trazis, nesto objasnjavati, tj. gubiti vrijeme. Znas, najiskrenije, Seselj je i meni simpa nekako, ali par puta sam s tvoje strane procitao stvari od kojih bi mi se pod nekim drugim okolnostima digla kosa na glavi (a nije da nisam bio na ekstremno desnicarskom, ultranacionalistickom Forumu srpskih nacionalista).

Paaale su slpske glaaave u slpskome zapadnom Sleeemu! Osveeeticemo slpsku klv!
Yugi
Iskusni član
**
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Safari 5.1.1 Safari 5.1.1

« Odgovor #32 poslato: 02. 12. 2011. 06:39 »
Podeli temuIdi gore

Cuj nesto, nije da mi otvoreni i deklarisani, samoproglaseni fasista, kao sto si ti, nije drazi od nekih mlakonja tipa @Makijaveli, koji u biti misli isto sto i ti samo malo pazi kako to da malo umota u neku pseudohumanisticki spiku (to je zato sto sam uvijek i sam bio prilicno straight i nemam dlaku na jeziku), ali zaista, i ovo ti mogu potpisati, apsolutno ne namjeravam s tobom raspravljati iliti, kao sto trazis, nesto objasnjavati, tj. gubiti vrijeme. Znas, najiskrenije, Seselj je i meni simpa nekako, ali par puta sam s tvoje strane procitao stvari od kojih bi mi se pod nekim drugim okolnostima digla kosa na glavi (a nije da nisam bio na ekstremno desnicarskom, ultranacionalistickom Forumu srpskih nacionalista).

Idi kod Tihica da ti salije stravu blento. Kafica

We are SERB resistance is futile!
Blood_For_Blood
Legenda
Van mreže Van mreže

Windows 7 Windows 7
Browser:
Firefox 8.0 Firefox 8.0

« Odgovor #33 poslato: 02. 12. 2011. 12:39 »
Podeli temuIdi gore

This message has been deleted by Sunny day as spam!
Blood_For_Blood's post count has been reduced by 1.
« Poslednja izmena: 02. 12. 2011. 01:07 Sunny day »

Paaale su slpske glaaave u slpskome zapadnom Sleeemu! Osveeeticemo slpsku klv!
padobranac
Elitni član
Na mreži Na mreži

Windows Vista Windows Vista
Browser:
MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0

« Odgovor #34 poslato: 03. 12. 2011. 05:30 »
Podeli temuIdi gore

Ne bi trebalo davati imena osudjenih za ratne zlocine ulicama, trgovima itd. Bez obzira na duzinu kazne. Tacka.

jedini normalan komentar na ovoj temi.

veljko3
Iskusni član
**
Van mreže Van mreže

Windows Vista Windows Vista
Browser:
MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0

« Odgovor #35 poslato: 05. 12. 2011. 05:06 »
Podeli temuIdi gore

Postoji milion drugih načina da velikosrbima pokažeš da nismo niti ćemo postati sljedbenici istih "vrijednosti".
Zašto sebi dozvoljavaš da se ponašaš kao velikosrbi?

Umro od smijeha Sad znam Pazi rnjice sto se razbacuje politickom mudroscu!? Ajde ti nama "velikoSrbima" navedi barem jedan od tih "milion drugih nacina" koji bi vise prilicio praktikantima umjerenog islama u BH?
Mozda je bilo bolje da je ulica dobila neko neutralnije ime,mozda "put mladih muslimana" a da je u istoj napravljena kakva nova dzamijica,kakav pokloncic neke arapske nevladine ,humanitarne organizacije,kako to vec ide kod multietnicki opredeljenih praktikanata umjerenog islama.
Ili mozda cak neki kulturni centar,"bosansko -turskog" prijateljstva? Dim

babo
Novajlija

Van mreže Van mreže

Windows 7 Windows 7
Browser:
Firefox 5.0 Firefox 5.0

« Odgovor #36 poslato: 27. 12. 2011. 10:08 »
Podeli temuIdi gore

Umro od smijeha Sad znam Pazi rnjice sto se razbacuje politickom mudroscu!? Ajde ti nama "velikoSrbima" navedi barem jedan od tih "milion drugih nacina" koji bi vise prilicio praktikantima umjerenog islama u BH?
Mozda je bilo bolje da je ulica dobila neko neutralnije ime,mozda "put mladih muslimana" a da je u istoj napravljena kakva nova dzamijica,kakav pokloncic neke arapske nevladine ,humanitarne organizacije,kako to vec ide kod multietnicki opredeljenih praktikanata umjerenog islama.
Ili mozda cak neki kulturni centar,"bosansko -turskog" prijateljstva? Dim

Još jedan od dokaza da se FBIH ne odriće svoje krvne veze sa NDH i Trećim Rajhom.
Stranice: 1 2 [3]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Nezavisne novine | Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Sitemap

Google visited last this page 04. 05. 2012. 02:55