|
Sunny day
|
 |
« poslato: 05. 12. 2011. 05:51 » |
Idi gore
|
koji su kmetovi ovi srbijanci kada dozvoljavaju da ih ovako zajebavaju.... 
|
|
|
|
|
|
miskotes
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 05. 12. 2011. 06:07 » |
Idi gore
|
To nindža :koji su kmetovi ovi srbijanci kada dozvoljavaju da ih ovako zajebavaju....  Hahahahaha, pa mi hoćemo da Vas hebemo zauvek nećemo malo nego stalno da Vas hebemo ! Il si, znaš već šta !
|
Nezavisna Srpska!!! Il si, znaš već šta!
|
|
|
|
zelengradjanin
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 05. 12. 2011. 06:24 » |
Idi gore
|
koji su kmetovi ovi srbijanci kada dozvoljavaju da ih ovako zajebavaju....  To nisu srbijanci nego marionetska vlada Borisa Tadića 
|
|
|
|
|
|
Sunny day
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 05. 12. 2011. 06:45 » |
Idi gore
|
To nisu srbijanci nego marionetska vlada Borisa Tadića  da srbijanci nisu kmetovi jos davno bi srusili tu vladu....kao cvetkovicevu a tadic i ostali izdajnici srbije bi zbrisali spasavajuci zivu glavu da ne prodju kao obrenovici.... 
|
|
|
|
|
|
miskotes
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 05. 12. 2011. 06:48 » |
Idi gore
|
To nindža :da srbijanci nisu kmetovi jos davno bi srusili tu vladu....kao cvetkovicevu a tadic i ostali izdajnici srbije bi zbrisali spasavajuci zivu glavu da ne prodju kao obrenovici....  Što cvetkovićevu, trebalo je isto nasilno preuzeti vlast kao što i oni preuzeše 5. oktobra. Ili je nasilno preuzimanje vlasti 5. oktobra u skladu sa demokratskim principima nasilnog preuzimanja vlasti evropske komisije i pozitivnim primerima demokratsko uređenih država koje su i članice EU . Il si, znaš već šta !
|
|
|
|
|
zelengradjanin
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 05. 12. 2011. 06:52 » |
Idi gore
|
da srbijanci nisu kmetovi jos davno bi srusili tu vladu....kao cvetkovicevu a tadic i ostali izdajnici srbije bi zbrisali spasavajuci zivu glavu da ne prodju kao obrenovici....  To malo yugi-a izazivaš, nemoj preko mene 
|
|
|
|
|
|
Sunny day
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 05. 12. 2011. 06:58 » |
Idi gore
|
To malo yugi-a izazivaš, nemoj preko mene  ozbiljan sam....sta treba da se srbijanci pokrenu na akciju...mozda da redzep erdogan posalje hodze iz turske i ukazom tadica srbijanci predju na islam? cak ni ovo nije iskljuceno u srbistanu....
|
|
|
|
|
|
miskotes
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 05. 12. 2011. 07:02 » |
Idi gore
|
To nindža :ozbiljan sam....sta treba da se srbijanci pokrenu na akciju...mozda da redzep erdogan posalje hodze iz turske i ukazom tadica srbijanci predju na islam? cak ni ovo nije iskljuceno u srbistanu....
Srbijanci meni to glupo zvuči. Srbi, srbijanci su i mađari koji mrze iz dna duše srbiju kao i muslimani. Il si, znaš već šta !
|
|
|
|
|
zelengradjanin
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 05. 12. 2011. 07:04 » |
Idi gore
|
ozbiljan sam....sta treba da se srbijanci pokrenu na akciju...mozda da redzep erdogan posalje hodze iz turske i ukazom tadica srbijanci predju na islam? cak ni ovo nije iskljuceno u srbistanu....
ozbiljan sam... zezaš se.. 
|
|
|
|
|
|
Sunny day
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 05. 12. 2011. 08:38 » |
Idi gore
|
ozbiljan sam... zezaš se..  ma nema od vas starih srbijanaca koristi...odoh praviti nove srbijance
|
|
|
|
|
|
zelengradjanin
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 05. 12. 2011. 09:07 » |
Idi gore
|
ma nema od vas starih srbijanaca koristi...odoh praviti nove srbijance Ja opet mislim da se zezaš 
|
|
|
|
|
|
miskotes
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 05. 12. 2011. 09:11 » |
Idi gore
|
To nindža :Srbija stoji na ivici ambisa, dok ih vodi grupa teletabisa ! Il si, znaš već šta !
|
|
|
|
|
|
|
free2020
|
 |
« Odgovor #13 poslato: 05. 12. 2011. 11:38 » |
Idi gore
|
|
”Највећи српски грех, онај из кога касније поизилази све зло, сва страва и ужас наше историје и свакодневнице, јесте нестрпљење”
|
|
|
|
Blood_For_Blood
|
 |
« Odgovor #14 poslato: 06. 12. 2011. 10:02 » |
Idi gore
|
koji su kmetovi ovi srbijanci kada dozvoljavaju da ih ovako zajebavaju....  Pa..ja da sam na tvom mjestu nebi se tako radovo. Oni ce uci u EU a vi cete onda biti dalje od matice no ikad. 
|
Paaale su slpske glaaave u slpskome zapadnom Sleeemu! Osveeeticemo slpsku klv!
|
|
|
|