|
Sunny day
|
 |
« poslato: 13. 12. 2011. 09:32 » |
Idi gore
|
|
|
|
|
|
|
|
|
free2020
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 13. 12. 2011. 12:38 » |
Idi gore
|
|
”Највећи српски грех, онај из кога касније поизилази све зло, сва страва и ужас наше историје и свакодневнице, јесте нестрпљење”
|
|
|
|
suljaga
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 13. 12. 2011. 12:44 » |
Idi gore
|
Vjerovatno neće biti od političkog života ništa  On je sad starac preko 70 godina i njegova bolja vremena su prošla
!
|
|
|
|
|
|
Zeljo_furesta
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 13. 12. 2011. 12:58 » |
Idi gore
|
nemoj tako Suljaga, pa prvo se ugledaj na sebe  U ostalom Babo je sada u zrelim godinama i nakon svega imao bi sta ponuditi u politici  bilo bi jako interesantno a ja mislim i napeto za neke 
|
|
|
|
|
|
suljaga
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 13. 12. 2011. 01:00 » |
Idi gore
|
nemoj tako Suljaga, pa prvo se ugledaj na sebe  U ostalom Babo je sada u zrelim godinama i nakon svega imao bi sta ponuditi u politici  bilo bi jako interesantno a ja mislim i napeto za neke  Pa neka ide u Srbiju i tamo osnuje neku stranku al nama krajišnicima je dosta nanio zla i belaja  Što se tiče ekonomije OK al za politiku je duduk 
|
|
|
|
|
|
bez_respekta
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 13. 12. 2011. 02:28 » |
Idi gore
|
Vjerovatno neće biti od političkog života ništa  On je sad starac preko 70 godina i njegova bolja vremena su prošla  Суљкане, излази ти предсједник на слободу - хоћеш ли махати заставицом АП Западне Босне у колони на дочеку? 
|
Henry Kissinger:"Until it was created in 1992, Bosnia had never been an independent state. "
|
|
|
|
free2020
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 13. 12. 2011. 03:10 » |
Idi gore
|
Koliko je godina imao Alija kad je umro?
|
”Највећи српски грех, онај из кога касније поизилази све зло, сва страва и ужас наше историје и свакодневнице, јесте нестрпљење”
|
|
|
|
Manitu_
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 13. 12. 2011. 03:23 » |
Idi gore
|
Kad bude pusten na slobodu ,kako onda stvari stoje ? Jel ima pravo ici u BIH ,dali mu mogu suditi tamo ako je osudjen za to djelo u Hr ? Ne znam kako se to pravno gleda ,iako on ima Hr. putovnicu.
|
|
|
|
|
|
WalterWolf
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 13. 12. 2011. 03:24 » |
Idi gore
|
Nije problem u njegovim godinama. Problem je u tome sto je on osudjeni ratni zlocinac. I zato mislim da bi polako trebao da napravi kakve vikendice i staracke dane provodi u uzgoju cvijeca.
|
|
|
|
|
Драган
Iskusni član

Na mreži
 Windows XP
Browser:
 Firefox 8.0
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 13. 12. 2011. 03:28 » |
Idi gore
|
Ето њега на велика врата у БХ политику, само ће овај пута бити паметнији па неће своје гласове и позицију препустити неком трећеразредном политичару који је само знао рећи "На концу конаца..."  Добро нам дошао Фикрете! 
|
"Лако је научити животињу,лако је научити простака али је тешко научити онога ко је ненаучен већ постао учитељ другима." - Владика Николај Велимировић-
|
|
|
|
|
|
free2020
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 13. 12. 2011. 03:31 » |
Idi gore
|
Nije problem u njegovim godinama. Problem je u tome sto je on osudjeni ratni zlocinac. I zato mislim da bi polako trebao da napravi kakve vikendice i staracke dane provodi u uzgoju cvijeca.
Ti stvarno vjeruješ da je on "ratni zločinac"? A koje zločine je on počinio?
|
|
|
|
|
WalterWolf
|
 |
« Odgovor #13 poslato: 13. 12. 2011. 03:33 » |
Idi gore
|
Pitaj sud a ne mene. A ovako nepravnicki receno- izdao svoj narod i svoju drzavu. Zato nek trazi glasove kod svojih- kod Bosnjaka ih vise nece dobiti osim prezira. Doduse, ima pristalice oko Kladuse i to je to.
|
|
|
|
|
|
|
|