Nezavisne novine - Diskusije
25. 05. 2012. 09:54 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Članovi Links Kontakt Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 [2] 3 4 ... 6   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Muslimani ubili preko 8.000 Srba u Sarajevu  (Pročitano 1648 puta)
selektor
Iskusni član
**
Van mreže Van mreže

Windows 7 Windows 7
Browser:
Firefox 8.0.1 Firefox 8.0.1

« Odgovor #15 poslato: 27. 12. 2011. 09:39 »
Podeli temuIdi gore

vidim hrvatu smetaju srpski nazivi a krivo mu sto nema okupatorskih.....cak spominje i bana jelacica jedinog hrvata koji je bio austrijski vojskovodja i izgubio sve bitke,poznat po protjerivanju i zabranjivanju svega hrvatskog u hrvatskoj...spominje i onog turcina koji osnova sarajevo...to bi bilo isto kao da u jasenovcu jedna ulica nosi ime po anti pavelicu....osnivacu  Pivo i kokice

Bez obzira na komentar dotičnog,ovdje je poenta o toleranciji Sarajlija i o broju natpisa ulica koje ustvari demantuju ugroženost Srba u predratnom Sarajevu!!! Napisano
free2020
Stariji urednik
Na mreži Na mreži

Mac OS X 10.4 Mac OS X 10.4
Browser:
Firefox 3.6.10 Firefox 3.6.10

« Odgovor #16 poslato: 27. 12. 2011. 09:41 »
Podeli temuIdi gore

vidim hrvatu smetaju srpski nazivi a krivo mu sto nema okupatorskih.....cak spominje i bana jelacica jedinog hrvata koji je bio austrijski vojskovodja i izgubio sve bitke,poznat po protjerivanju i zabranjivanju svega hrvatskog u hrvatskoj...spominje i onog turcina koji osnova sarajevo...to bi bilo isto kao da u jasenovcu jedna ulica nosi ime po anti pavelicu....osnivacu  Pivo i kokice

Ustaša Milić se raskokodakao o multietničnosti prijeratnih naziva sarajevskih ulica a ovaj debil to postavlja kao dokaz da Srbi nisu ubijani u Sarajevu...

I još je postavio spot koji je na youtube okačio mudžahedin da bi postavio link ka talibanskom portalu...  Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes

”Највећи српски грех, онај из кога касније поизилази све зло,
сва страва и ужас наше историје и свакодневнице, јесте нестрпљење”
Sunny day
Glavni urednik
Na mreži Na mreži

Windows 7 Windows 7
Browser:
Firefox 8.0 Firefox 8.0

« Odgovor #17 poslato: 27. 12. 2011. 09:51 »
Podeli temuIdi gore

Bez obzira na komentar dotičnog,ovdje je poenta o toleranciji Sarajlija i o broju natpisa ulica koje ustvari demantuju ugroženost Srba u predratnom Sarajevu!!! Napisano

te sarajlije su brojale 200 000 srba i to sarajevo su od svih okupatora ;turaka,austrougara,fasista....oslobodili srbi dok su hrvati od koji potice milic i muslimani...bili na strani okupatora kojima su srbi dosli glave.....
selektor
Iskusni član
**
Van mreže Van mreže

Windows 7 Windows 7
Browser:

« Odgovor #18 poslato: 27. 12. 2011. 09:58 »
Podeli temuIdi gore

te sarajlije su brojale 200 000 srba i to sarajevo su od svih okupatora ;turaka,austrougara,fasista....oslobodili srbi dok su hrvati od koji potice milic i muslimani...bili na strani okupatora kojima su srbi dosli glave.....

Ode ti predaleko!Čudi me da nisi spomenuo i Kosovski boj.Ovde je poenta na predratno Sarajevo.De da uzmemo razliku naziva ulica predratnog,Beograda Zagreba Sarajeva pa da vidimo razliku u toleranciji Kafica
Sunny day
Glavni urednik
Na mreži Na mreži

Windows 7 Windows 7
Browser:
Firefox 8.0 Firefox 8.0

« Odgovor #19 poslato: 27. 12. 2011. 10:01 »
Podeli temuIdi gore

Ode ti predaleko!Čudi me da nisi spomenuo i Kosovski boj.Ovde je poenta na predratno Sarajevo.De da uzmemo razliku naziva ulica predratnog,Beograda Zagreba Sarajeva pa da vidimo razliku u toleranciji Kafica

grgo , ja o predratnom i pr8icam...predratno sarajevo je brojalo 200 000 srba,danas 4000,predratno je nosilo imena oslobodilaca sarajeva dok danas nosi imena okupatora sarajeva
BANIJA 79
Legenda
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 8.0 Firefox 8.0

« Odgovor #20 poslato: 27. 12. 2011. 10:06 »
Podeli temuIdi gore

Kad je Sarajevo tako multikulturalno i multietično,što Goran Milić ne ostade u njemu,nego iselio u rvatsku ?!
Muslimani ga malo iskoristili na početku rata da prikažu kako su tobože multietični,pa ga šutirali u rvatsku. Vijerovatno 93 i 94 nije bilo lijepo biti rvat u Sarajevu,kad se pobiše "braća" rvati i muslimani. Grin

Pitaju me odakle si žuti, sa Banije Krajišnik sam ljuti!
selektor
Iskusni član
**
Van mreže Van mreže

Windows 7 Windows 7
Browser:

« Odgovor #21 poslato: 27. 12. 2011. 10:12 »
Podeli temuIdi gore

grgo , ja o predratnom i pr8icam...predratno sarajevo je brojalo 200 000 srba,danas 4000,predratno je nosilo imena oslobodilaca sarajeva dok danas nosi imena okupatora sarajeva

Ja u klin ti u ploču.Ja znam da su Srbi oslobodili cijelu zemaljsku kuglu samo sto ih niko ne razumije,ali nisam te to pitao nego,da mi kažeš razliku u toleranciji u prezentovanom pogledu a o oslobodiocima će mo na drugoj temi Kad sam bio mlad
selektor
Iskusni član
**
Van mreže Van mreže

Windows 7 Windows 7
Browser:

« Odgovor #22 poslato: 27. 12. 2011. 10:13 »
Podeli temuIdi gore

Kad je Sarajevo tako multikulturalno i multietično,što Goran Milić ne ostade u njemu,nego iselio u rvatsku ?!
Muslimani ga malo iskoristili na početku rata da prikažu kako su tobože multietični,pa ga šutirali u rvatsku. Vijerovatno 93 i 94 nije bilo lijepo biti rvat u Sarajevu,kad se pobiše "braća" rvati i muslimani. Grin

Nije to bilo pitanje,pročitaj ponovo Napisano
Sunny day
Glavni urednik
Na mreži Na mreži

Windows 7 Windows 7
Browser:
Firefox 8.0 Firefox 8.0

« Odgovor #23 poslato: 27. 12. 2011. 10:15 »
Podeli temuIdi gore

Ja u klin ti u ploču.Ja znam da su Srbi oslobodili cijelu zemaljsku kuglu samo sto ih niko ne razumije,ali nisam te to pitao nego,da mi kažeš razliku u toleranciji u prezentovanom pogledu a o oslobodiocima će mo na drugoj temi Kad sam bio mlad

vidis grgo....ulice su nosile srpska imena a bosnjaci su se radi tih imena godinu dana pre naoruzavali i stvarali islamske teroristicke jedinice a rat u SFRJ nije ni poceo...zbog cega su se muslimani naoruzavali pre nego sto je rat u sfrj poceo; vjere,radikalnih islamskih ciljeva zbog kojih je njihov vodja zatvaran dva puta;posle drugog svjetskog radi islamskog fasizma i kasnije radi radikalnog islamizam....?
BANIJA 79
Legenda
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 8.0 Firefox 8.0

« Odgovor #24 poslato: 27. 12. 2011. 10:16 »
Podeli temuIdi gore

Nije to bilo pitanje,pročitaj ponovo Napisano

Ma naravno čim napisano ne ide u prilog muslimanima,onda to nije bilo pitanje ! A šta je bilo pitanje,o Smiljku Šagolju možda ?
Ah da i on sarajvski rvat,al iseli iz SaHrajeva u HRHB !  Grin
Što svi nemuslimani iseliše iz multietničkog raja ?

selektor
Iskusni član
**
Van mreže Van mreže

Windows 7 Windows 7
Browser:

« Odgovor #25 poslato: 27. 12. 2011. 10:28 »
Podeli temuIdi gore

vidis grgo....ulice su nosile srpska imena a bosnjaci su se radi tih imena godinu dana pre naoruzavali i stvarali islamske teroristicke jedinice a rat u SFRJ nije ni poceo...zbog cega su se muslimani naoruzavali pre nego sto je rat u sfrj poceo; vjere,radikalnih islamskih ciljeva zbog kojih je njihov vodja zatvaran dva puta;posle drugog svjetskog radi islamskog fasizma i kasnije radi radikalnog islamizam....?

Nisam ulazio jedno vrijeme na ovaj forum jer sam primjetio da je bilo dosta uvreda i nedoličnog ponašanja pojedinih forumaša.Mislio sam da se nešto promjenilo na bolje pa navratim i postavim temu,iznesem dokaz i činjenicu, a moja tema  završi u korpiali izgleda da to još uvjek nije sazrelo vrijeme za tako nešto pa mi ne preostaje ništa drugo nego da sačekam neko drugo vrijeme.Ostavljam vas u vašem "Monologu" jer još uvjek niste za dijalog Udri Udri Udri

PS.Vrijeme je za "Katarzu"
Sunny day
Glavni urednik
Na mreži Na mreži

Windows 7 Windows 7
Browser:
Firefox 8.0 Firefox 8.0

« Odgovor #26 poslato: 27. 12. 2011. 10:30 »
Podeli temuIdi gore

Nisam ulazio jedno vrijeme na ovaj forum jer sam primjetio da je bilo dosta uvreda i nedoličnog ponašanja pojedinih forumaša.Mislio sam da se nešto promjenilo na bolje pa navratim i postavim temu,iznesem dokaz i činjenicu, a moja tema  završi u korpiali izgleda da to još uvjek nije sazrelo vrijeme za tako nešto pa mi ne preostaje ništa drugo nego da sačekam neko drugo vrijeme.Ostavljam vas u vašem "Monologu" jer još uvjek niste za dijalog Udri Udri Udri

nije grgo tvoja tema u korpi vec je spojena na novostima sa mojom temom koja je jos danas postavljena...sto se tice katarze obrati se centrali u sarajevu...oni sa njom kasne punih 100 i kusur godina... Kafica
BANIJA 79
Legenda
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 8.0 Firefox 8.0

« Odgovor #27 poslato: 27. 12. 2011. 10:54 »
Podeli temuIdi gore

Grgo kad prije postade selektor ?  Grin Kad se babo vrati iz zatvora spremi se za dijalog !  Grin
Puno si mu odgovora osto dužan. Grin

Ayatolah of rock and rol
Punopravni član
*
Van mreže Van mreže

Windows 7 Windows 7
Browser:
MS Internet Explorer 9.0 MS Internet Explorer 9.0

« Odgovor #28 poslato: 04. 02. 2012. 12:53 »
Podeli temuIdi gore

Cao ratatatirci,ratkotatirci,batkotatirci,...
Eto bar se u necemu slazemo,Na sarajevskom bojistu su svoje kosti ostavili mnogi srbi i njihovi placenici(rusi,rumuni,grci,....).Iz svih srpskih zemalja,od Vardara pa do Triglava(vikend chetnici)!
Pazite srbi sta zelite,jer zelja vam se moza ostvariti!

Precednik ce,kad pokrade narod(e),otici da zivi u vili na Dedinju,a gde ce te tada vi,a gde ce te vi!!!!!!!!!!! Српскa-фopнeвep
Maki vas kralj
Elitni član
Na mreži Na mreži

Windows 7 Windows 7
Browser:
Firefox 10.0 Firefox 10.0

« Odgovor #29 poslato: 04. 02. 2012. 02:39 »
Podeli temuIdi gore

Cao ratatatirci,ratkotatirci,batkotatirci,...
Eto bar se u necemu slazemo,Na sarajevskom bojistu su svoje kosti ostavili mnogi srbi i njihovi placenici(rusi,rumuni,grci,....).Iz svih srpskih zemalja,od Vardara pa do Triglava(vikend chetnici)!
Pazite srbi sta zelite,jer zelja vam se moza ostvariti!

Alijicu, jel ti nekad neko rekao kako se korektno pise Ayatollah (sa dva l) i Roll (takodje sa dva l)Huh?  Joj

Kaj je bilo bre?
Stranice: 1 [2] 3 4 ... 6   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Nezavisne novine | Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Sitemap

Google visited last this page 12. 05. 2012. 07:46