selektor
Iskusni član

Van mreže
 Windows 7
Browser:
 Firefox 8.0.1
|
 |
« Odgovor #15 poslato: 27. 12. 2011. 09:39 » |
Idi gore
|
vidim hrvatu smetaju srpski nazivi a krivo mu sto nema okupatorskih.....cak spominje i bana jelacica jedinog hrvata koji je bio austrijski vojskovodja i izgubio sve bitke,poznat po protjerivanju i zabranjivanju svega hrvatskog u hrvatskoj...spominje i onog turcina koji osnova sarajevo...to bi bilo isto kao da u jasenovcu jedna ulica nosi ime po anti pavelicu....osnivacu  Bez obzira na komentar dotičnog,ovdje je poenta o toleranciji Sarajlija i o broju natpisa ulica koje ustvari demantuju ugroženost Srba u predratnom Sarajevu!!! 
|
|
|
|
|
|
free2020
|
 |
« Odgovor #16 poslato: 27. 12. 2011. 09:41 » |
Idi gore
|
vidim hrvatu smetaju srpski nazivi a krivo mu sto nema okupatorskih.....cak spominje i bana jelacica jedinog hrvata koji je bio austrijski vojskovodja i izgubio sve bitke,poznat po protjerivanju i zabranjivanju svega hrvatskog u hrvatskoj...spominje i onog turcina koji osnova sarajevo...to bi bilo isto kao da u jasenovcu jedna ulica nosi ime po anti pavelicu....osnivacu  Ustaša Milić se raskokodakao o multietničnosti prijeratnih naziva sarajevskih ulica a ovaj debil to postavlja kao dokaz da Srbi nisu ubijani u Sarajevu... I još je postavio spot koji je na youtube okačio mudžahedin da bi postavio link ka talibanskom portalu... 
|
”Највећи српски грех, онај из кога касније поизилази све зло, сва страва и ужас наше историје и свакодневнице, јесте нестрпљење”
|
|
|
|
Sunny day
|
 |
« Odgovor #17 poslato: 27. 12. 2011. 09:51 » |
Idi gore
|
Bez obzira na komentar dotičnog,ovdje je poenta o toleranciji Sarajlija i o broju natpisa ulica koje ustvari demantuju ugroženost Srba u predratnom Sarajevu!!!  te sarajlije su brojale 200 000 srba i to sarajevo su od svih okupatora ;turaka,austrougara,fasista....oslobodili srbi dok su hrvati od koji potice milic i muslimani...bili na strani okupatora kojima su srbi dosli glave.....
|
|
|
|
|
selektor
Iskusni član

Van mreže
 Windows 7
Browser:
 Firefox 8.0.1
|
 |
« Odgovor #18 poslato: 27. 12. 2011. 09:58 » |
Idi gore
|
te sarajlije su brojale 200 000 srba i to sarajevo su od svih okupatora ;turaka,austrougara,fasista....oslobodili srbi dok su hrvati od koji potice milic i muslimani...bili na strani okupatora kojima su srbi dosli glave.....
Ode ti predaleko!Čudi me da nisi spomenuo i Kosovski boj.Ovde je poenta na predratno Sarajevo.De da uzmemo razliku naziva ulica predratnog,Beograda Zagreba Sarajeva pa da vidimo razliku u toleranciji 
|
|
|
|
|
|
Sunny day
|
 |
« Odgovor #19 poslato: 27. 12. 2011. 10:01 » |
Idi gore
|
Ode ti predaleko!Čudi me da nisi spomenuo i Kosovski boj.Ovde je poenta na predratno Sarajevo.De da uzmemo razliku naziva ulica predratnog,Beograda Zagreba Sarajeva pa da vidimo razliku u toleranciji  grgo , ja o predratnom i pr8icam...predratno sarajevo je brojalo 200 000 srba,danas 4000,predratno je nosilo imena oslobodilaca sarajeva dok danas nosi imena okupatora sarajeva
|
|
|
|
|
|
BANIJA 79
|
 |
« Odgovor #20 poslato: 27. 12. 2011. 10:06 » |
Idi gore
|
Kad je Sarajevo tako multikulturalno i multietično,što Goran Milić ne ostade u njemu,nego iselio u rvatsku ?! Muslimani ga malo iskoristili na početku rata da prikažu kako su tobože multietični,pa ga šutirali u rvatsku. Vijerovatno 93 i 94 nije bilo lijepo biti rvat u Sarajevu,kad se pobiše "braća" rvati i muslimani. 
|
Pitaju me odakle si žuti, sa Banije Krajišnik sam ljuti!
|
|
|
selektor
Iskusni član

Van mreže
 Windows 7
Browser:
 Firefox 8.0.1
|
 |
« Odgovor #21 poslato: 27. 12. 2011. 10:12 » |
Idi gore
|
grgo , ja o predratnom i pr8icam...predratno sarajevo je brojalo 200 000 srba,danas 4000,predratno je nosilo imena oslobodilaca sarajeva dok danas nosi imena okupatora sarajeva
Ja u klin ti u ploču.Ja znam da su Srbi oslobodili cijelu zemaljsku kuglu samo sto ih niko ne razumije,ali nisam te to pitao nego,da mi kažeš razliku u toleranciji u prezentovanom pogledu a o oslobodiocima će mo na drugoj temi 
|
|
|
|
|
selektor
Iskusni član

Van mreže
 Windows 7
Browser:
 Firefox 8.0.1
|
 |
« Odgovor #22 poslato: 27. 12. 2011. 10:13 » |
Idi gore
|
Kad je Sarajevo tako multikulturalno i multietično,što Goran Milić ne ostade u njemu,nego iselio u rvatsku ?! Muslimani ga malo iskoristili na početku rata da prikažu kako su tobože multietični,pa ga šutirali u rvatsku. Vijerovatno 93 i 94 nije bilo lijepo biti rvat u Sarajevu,kad se pobiše "braća" rvati i muslimani.  Nije to bilo pitanje,pročitaj ponovo 
|
|
|
|
|
|
Sunny day
|
 |
« Odgovor #23 poslato: 27. 12. 2011. 10:15 » |
Idi gore
|
Ja u klin ti u ploču.Ja znam da su Srbi oslobodili cijelu zemaljsku kuglu samo sto ih niko ne razumije,ali nisam te to pitao nego,da mi kažeš razliku u toleranciji u prezentovanom pogledu a o oslobodiocima će mo na drugoj temi  vidis grgo....ulice su nosile srpska imena a bosnjaci su se radi tih imena godinu dana pre naoruzavali i stvarali islamske teroristicke jedinice a rat u SFRJ nije ni poceo...zbog cega su se muslimani naoruzavali pre nego sto je rat u sfrj poceo; vjere,radikalnih islamskih ciljeva zbog kojih je njihov vodja zatvaran dva puta;posle drugog svjetskog radi islamskog fasizma i kasnije radi radikalnog islamizam....?
|
|
|
|
|
|
BANIJA 79
|
 |
« Odgovor #24 poslato: 27. 12. 2011. 10:16 » |
Idi gore
|
Nije to bilo pitanje,pročitaj ponovo  Ma naravno čim napisano ne ide u prilog muslimanima,onda to nije bilo pitanje ! A šta je bilo pitanje,o Smiljku Šagolju možda ? Ah da i on sarajvski rvat,al iseli iz SaHrajeva u HRHB !  Što svi nemuslimani iseliše iz multietničkog raja ?
|
|
|
|
selektor
Iskusni član

Van mreže
 Windows 7
Browser:
 Firefox 8.0.1
|
 |
« Odgovor #25 poslato: 27. 12. 2011. 10:28 » |
Idi gore
|
vidis grgo....ulice su nosile srpska imena a bosnjaci su se radi tih imena godinu dana pre naoruzavali i stvarali islamske teroristicke jedinice a rat u SFRJ nije ni poceo...zbog cega su se muslimani naoruzavali pre nego sto je rat u sfrj poceo; vjere,radikalnih islamskih ciljeva zbog kojih je njihov vodja zatvaran dva puta;posle drugog svjetskog radi islamskog fasizma i kasnije radi radikalnog islamizam....?
Nisam ulazio jedno vrijeme na ovaj forum jer sam primjetio da je bilo dosta uvreda i nedoličnog ponašanja pojedinih forumaša.Mislio sam da se nešto promjenilo na bolje pa navratim i postavim temu,iznesem dokaz i činjenicu, a moja tema završi u korpiali izgleda da to još uvjek nije sazrelo vrijeme za tako nešto pa mi ne preostaje ništa drugo nego da sačekam neko drugo vrijeme.Ostavljam vas u vašem "Monologu" jer još uvjek niste za dijalog  PS.Vrijeme je za "Katarzu"
|
|
|
|
|
|
Sunny day
|
 |
« Odgovor #26 poslato: 27. 12. 2011. 10:30 » |
Idi gore
|
Nisam ulazio jedno vrijeme na ovaj forum jer sam primjetio da je bilo dosta uvreda i nedoličnog ponašanja pojedinih forumaša.Mislio sam da se nešto promjenilo na bolje pa navratim i postavim temu,iznesem dokaz i činjenicu, a moja tema završi u korpiali izgleda da to još uvjek nije sazrelo vrijeme za tako nešto pa mi ne preostaje ništa drugo nego da sačekam neko drugo vrijeme.Ostavljam vas u vašem "Monologu" jer još uvjek niste za dijalog  PS.Vrijeme je za "Katarzu" nije grgo tvoja tema u korpi vec je spojena na novostima sa mojom temom koja je jos danas postavljena...sto se tice katarze obrati se centrali u sarajevu...oni sa njom kasne punih 100 i kusur godina... 
|
|
|
|
|
|
BANIJA 79
|
 |
« Odgovor #27 poslato: 27. 12. 2011. 10:54 » |
Idi gore
|
Nisam ulazio jedno vrijeme na ovaj forum jer sam primjetio da je bilo dosta uvreda i nedoličnog ponašanja pojedinih forumaša.Mislio sam da se nešto promjenilo na bolje pa navratim i postavim temu,iznesem dokaz i činjenicu, a moja tema završi u korpiali izgleda da to još uvjek nije sazrelo vrijeme za tako nešto pa mi ne preostaje ništa drugo nego da sačekam neko drugo vrijeme.Ostavljam vas u vašem "Monologu" jer još uvjek niste za dijalog  PS.Vrijeme je za "Katarzu" Grgo kad prije postade selektor ?  Kad se babo vrati iz zatvora spremi se za dijalog !  Puno si mu odgovora osto dužan. 
|
|
|
|
Ayatolah of rock and rol
Punopravni član
Van mreže
 Windows 7
Browser:
 MS Internet Explorer 9.0
|
 |
« Odgovor #28 poslato: 04. 02. 2012. 12:53 » |
Idi gore
|
Cao ratatatirci,ratkotatirci,batkotatirci,... Eto bar se u necemu slazemo,Na sarajevskom bojistu su svoje kosti ostavili mnogi srbi i njihovi placenici(rusi,rumuni,grci,....).Iz svih srpskih zemalja,od Vardara pa do Triglava(vikend chetnici)! Pazite srbi sta zelite,jer zelja vam se moza ostvariti!
|
Precednik ce,kad pokrade narod(e),otici da zivi u vili na Dedinju,a gde ce te tada vi,a gde ce te vi!!!!!!!!!!! Српскa-фopнeвep
|
|
|
|
Maki vas kralj
|
 |
« Odgovor #29 poslato: 04. 02. 2012. 02:39 » |
Idi gore
|
Cao ratatatirci,ratkotatirci,batkotatirci,... Eto bar se u necemu slazemo,Na sarajevskom bojistu su svoje kosti ostavili mnogi srbi i njihovi placenici(rusi,rumuni,grci,....).Iz svih srpskih zemalja,od Vardara pa do Triglava(vikend chetnici)! Pazite srbi sta zelite,jer zelja vam se moza ostvariti!
Alijicu, jel ti nekad neko rekao kako se korektno pise Ayatollah (sa dva l) i Roll (takodje sa dva l) 
|
Kaj je bilo bre?
|
|
|
|