|
Sunny day
|
 |
« poslato: 27. 12. 2011. 10:27 » |
Idi gore
|
|
|
|
|
|
|
padobranac
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 28. 12. 2011. 08:57 » |
Idi gore
|
"Sada je u modi, i to ne samo u BiH, "bauk islamofobije". Čim se neko drzne da kritikuje konkretno ponašanje nosilaca verskih i političkih funkcija među Bošnjacima, zvoni se na uzbunu, kao da je, u najmanju ruku, reč o vređanju Muhameda a.s. ili gaženju Kurana."  svaka cast darko.
|
|
|
|
|
|
Dilajla
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 10. 01. 2012. 01:12 » |
Idi gore
|
Pa,.. iskreno receno,.. razumio bih da se upire prstom u mene ili recimo uopsteno Bosnjake zbog politickih mana, gresaka, pogresnih karti i metoda, ideologija, pretjerivanja,.... i da se omalovazava dio BiH sa bosnjackom vecinom zbog politike, kriminala,....
Medjutim prednjace prozivke na ovnovu vjere jer se islam tumaci kao produkt zla, strano tijelo,.. spominje se cak i prevjera, konvertitstvo iz 1400 i neke pocesto,.. a dio BiH sa bosnjackom vecinom omalovazava zbog islama i da je zbog islama zaostao, siromasan, ekstreman,... nemogucnost suzivota tumaci takodjer islamom a ne politikom.
Sve u svemu, sumasumanum,.. barem na ovom forumu dominira islam kao glavni krivac, zlo, kocnica,.... pa se stoga pitam koja je poenta postoranja ovog uvodnog teksta i negiranja islamofobije kada sam autor teme prednjaci u spominjanju islama vrlo cesto i u mnogim kontekstima.
Samo zbog ovakvih tekstova i supljaka sto plasira Darko a neki potpisuju postujem radikale i ine srpske ekstremiste, iako se ne slazem sa njima, barem su otvoreni. Ne sanjaju jedno a pricaju drugo.
|
|
|
|
|
|
Sunny day
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 10. 01. 2012. 01:43 » |
Idi gore
|
Pa,.. iskreno receno,.. razumio bih da se upire prstom u mene ili recimo uopsteno Bosnjake zbog politickih mana, gresaka, pogresnih karti i metoda, ideologija, pretjerivanja,.... i da se omalovazava dio BiH sa bosnjackom vecinom zbog politike, kriminala,....
Medjutim prednjace prozivke na ovnovu vjere jer se islam tumaci kao produkt zla, strano tijelo,.. spominje se cak i prevjera, konvertitstvo iz 1400 i neke pocesto,.. a dio BiH sa bosnjackom vecinom omalovazava zbog islama i da je zbog islama zaostao, siromasan, ekstreman,... nemogucnost suzivota tumaci takodjer islamom a ne politikom.
Sve u svemu, sumasumanum,.. barem na ovom forumu dominira islam kao glavni krivac, zlo, kocnica,.... pa se stoga pitam koja je poenta postoranja ovog uvodnog teksta i negiranja islamofobije kada sam autor teme prednjaci u spominjanju islama vrlo cesto i u mnogim kontekstima.
Samo zbog ovakvih tekstova i supljaka sto plasira Darko a neki potpisuju postujem radikale i ine srpske ekstremiste, iako se ne slazem sa njima, barem su otvoreni. Ne sanjaju jedno a pricaju drugo.
ja ne spominjem islam kao vjeru vec kao politicku partiju....i nikada nisam spominjao islam bez povoda vec samo kao odgovor na baljezgarije koje u ime alaha dolaze iz IZ BiH....islamofobija se proizvodi u sarajevu a ne u srpskoj jer srbe boli ona stvar za muslimanima i islamom....da nema otrovnih strelica iz politicke stranke "alaha" sa sjedistem u sarajevu niko nebi spominjao islam....idi na stranice IZ BiH pa njih kritikuj....ovaj forum nema nikakvog uticaja na nase drustvo niti iza sebe ima sljedbenike za razliku od IZ BiH....psiholoska priprema novih pokoljenja sehida je u punom jeku a glavni organizatori su IZ BiH i pojedini bosnjacki mediji pod patronatom odredjenih bosnjacki politickih struja uz blagoslov i finansiju pomoc sa bliskog istoka i turske....
|
|
|
|
|
|
Blood_For_Blood
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 10. 01. 2012. 01:54 » |
Idi gore
|
Tebi je samo krivo sto i Bosnjaci sad njeguju ono sto su Srbi njegovali desetljecima, naime kompleks zrtve. Strah te osvete i to je to..slijedeci ste vi na redu da budete poklani. I tako naizmjenicno i u nedogled... A ja fino izvana gledam kako zajedno tonete..toneeeemoooo, ili kako ono vec ide ona stvar od EKV-a? 
|
Paaale su slpske glaaave u slpskome zapadnom Sleeemu! Osveeeticemo slpsku klv!
|
|
|
|
Sunny day
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 10. 01. 2012. 02:09 » |
Idi gore
|
Tebi je samo krivo sto i Bosnjaci sad njeguju ono sto su Srbi njegovali desetljecima, naime kompleks zrtve. Strah te osvete i to je to..slijedeci ste vi na redu da budete poklani. I tako naizmjenicno i u nedogled... A ja fino izvana gledam kako zajedno tonete..toneeeemoooo, ili kako ono vec ide ona stvar od EKV-a?  vidis...klanje je ritualni obicaj kod muslimana....sirom svijeta....a vjeruj mi da jos dugo ovde nece biti klanja...granice su napravljene,medje omedjene....
|
|
|
|
|
|
Blood_For_Blood
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 10. 01. 2012. 02:12 » |
Idi gore
|
Aj kako lagis, eto nisi uskladio ni avatar s najnovijim trendom na srbskom Volksempfänger-u (PTPC) a govoris o tome da su medje omedjene. 
|
|
|
|
|
BANIJA 79
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 10. 01. 2012. 02:15 » |
Idi gore
|
Aj kako lagis, eto nisi uskladio ni avatar s najnovijim trendom na srbskom Volksempfänger-u (PTPC) a govoris o tome da su medje omedjene.  Eto doćeš ti iz Austrije da pokažeš Srbima đe je međe jelda ? 
|
Pitaju me odakle si žuti, sa Banije Krajišnik sam ljuti!
|
|
|
|
Blood_For_Blood
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 10. 01. 2012. 02:22 » |
Idi gore
|
Eto doćeš ti iz Austrije da pokažeš Srbima đe je međe jelda ?  Necu ja, PTPC prizno da Mladic s cetvrtom silom u Evropi, vojnom off course, nije uspio napraviti srBsku da bude iz jednog dijela. A nekada se za Srbe govorilo da znaju ratovati... 
|
|
|
|
|
BANIJA 79
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 10. 01. 2012. 02:24 » |
Idi gore
|
Necu ja, PTPC prizno da Mladic s cetvrtom silom u Evropi, vojnom off course, nije uspio napraviti srBsku da bude iz jednog dijela. A nekada se za Srbe govorilo da znaju ratovati...  A iz kolko je dijelova muslimanska teritorija,i na kolko % se prostire ? 
|
|
|
|
|
Blood_For_Blood
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 10. 01. 2012. 02:26 » |
Idi gore
|
A iz kolko je dijelova muslimanska teritorija,i na kolko % se prostire ?  Bosnjaci nisu ratovali za teritoriju vec za cjelovitost Bosne i Hercegovine. A ostalo ce nadoci...samo polako.
|
|
|
|
|
|
|
BANIJA 79
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 10. 01. 2012. 02:29 » |
Idi gore
|
|
|
|
|
|
zelengradjanin
|
 |
« Odgovor #13 poslato: 10. 01. 2012. 02:37 » |
Idi gore
|
Nezna on matematiku,jedino ako prepiše  Pa mu uvale lažnu puškicu,on prepiše i ko kriv  Srbin što mu je napisao 22% ili mujo što napisa 100%  On uze od muje, kaže moj je neće me slagati  I moj blondido izgubi godinu,šta godinu izgubi vek 
|
|
|
|
|
|
vanzemaljac
|
 |
« Odgovor #14 poslato: 10. 01. 2012. 02:41 » |
Idi gore
|
Darko Tanaskovic, jedan od "teoreticara" koji su utabavali put ka genocidu nad Bosnjacima ponovo je "stavljen u funkciju". Ne sluti na dobro.
|
NEZAVISNA SRPSKA NEMA ALTERNATORA 
|
|
|
|