ja ne spominjem islam kao vjeru vec kao politicku partiju....i nikada nisam spominjao islam bez povoda vec samo kao odgovor na baljezgarije koje u ime alaha dolaze iz IZ BiH....islamofobija se proizvodi u sarajevu a ne u srpskoj jer srbe boli ona stvar za muslimanima i islamom....da nema otrovnih strelica iz politicke stranke "alaha" sa sjedistem u sarajevu niko nebi spominjao islam....idi na stranice IZ BiH pa njih kritikuj....ovaj forum nema nikakvog uticaja na nase drustvo niti iza sebe ima sljedbenike za razliku od IZ BiH....psiholoska priprema novih pokoljenja sehida je u punom jeku a glavni organizatori su IZ BiH i pojedini bosnjacki mediji pod patronatom odredjenih bosnjacki politickih struja uz blagoslov i finansiju pomoc sa bliskog istoka i turske....
Ajd ne seri,.. samsi pisao kako je islam u suprotnosti sa drzavom, suzivotom, demokratijom, tolerancijom,... u svojoj biti, kako je agresivan, zaostao i koci bilo kakav napredak, o kukavickoj genetici i konvertitstvu u kontekstu danasnje politike,... mislim nije mi jasno cemu ova gluma,.. u BL odavno nije islamofobija nesto negativno.