|
Bean
|
 |
« poslato: 30. 12. 2011. 09:34 » |
Idi gore
|
Novosti  Chuck Norris ce istetovirati lik Milorada na desnom ramenu 
|
|
|
|
|
|
Sunny day
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 31. 12. 2011. 08:12 » |
Idi gore
|
|
|
|
|
|
pustahija
Iskusni član

Van mreže
 Windows 7
Browser:
 MS Internet Explorer 7.0
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 31. 12. 2011. 08:54 » |
Idi gore
|
Hahahahahah Dodik zabranio Kacinu ulazak u RS.Samo bi volio da znam sta ce da uradi ako se ovaj pojavi u Banjoj luci.Uhapsit ga. Samo nek on hranii srbe nacionalizmom,jer ljudi ko free i adidas na ovo svrsavaju. Taj cirkusant je svima dojadio sa svojim laprdanjima, Eno i Mun je konacno shvatio koja je to paranoidna konjina. Matovilo ja njega sam zaboravio......... hrk,hrk pljuccc bagro nacionalisticka.
|
|
|
|
|
|
free2020
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 31. 12. 2011. 10:02 » |
Idi gore
|
Hahahahahah Dodik zabranio Kacinu ulazak u RS.Samo bi volio da znam sta ce da uradi ako se ovaj pojavi u Banjoj luci.Uhapsit ga. Samo nek on hranii srbe nacionalizmom,jer ljudi ko free i adidas na ovo svrsavaju. Taj cirkusant je svima dojadio sa svojim laprdanjima, Eno i Mun je konacno shvatio koja je to paranoidna konjina. Matovilo ja njega sam zaboravio......... hrk,hrk pljuccc bagro nacionalisticka.
E, kad ga već toliko voliš evo ti njegov najnoviji intervju pa ga se nagledaj: http://blip.tv/bn-puls/episode-5854680
|
”Највећи српски грех, онај из кога касније поизилази све зло, сва страва и ужас наше историје и свакодневнице, јесте нестрпљење”
|
|
|
|
Paša
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 31. 12. 2011. 10:58 » |
Idi gore
|
Dodik je pametan covjek ,zna sta treba da radi.. Molim da na ovom klipu sto je free postavio poslusate od 1:05.40... 
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 31. 12. 2011. 11:14 Paša »
|
|
|
|
|
|
|
|
free2020
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 31. 12. 2011. 03:35 » |
Idi gore
|
Dodik je pametan covjek ,zna sta treba da radi.. Molim da na ovom klipu sto je free postavio poslusate od 1:05.40...  Ako misliš na ove pozive gledalaca koji su uzurpirali medijski prostor pokušavajući da plasiraju svoje socijalne priče otvoreno ću ti reći da Predsjednik Republike Srpske nije socijalna ustanova i da on ne treba da gubi energiju rješavajući privatne probleme pojedinaca. Gospođa Vesna iz Banjaluke je klasičan primjer radika iz sistema socijalističkog samoupravljanja, koji se nisu uspjeli snaći u novonastaloj situaciji i sada ispaštaju zbog svoje lične nesposobnosti. Nikako mi nije jasan taj mentalitet opuštenog sjedenja u blatu i čekanja da dželat dođe do njega... "Glas Srpske" nije u problemima od juče i svako ko svoju sudbinu veže za firme u propadanju nije ništa bolje ni zaslužio... I pacovi bježe sa broda koji tone... Zar ne? Ako gospođa Vesna nije bila u stanju da za ovaj dugi niz godina otkako traje kriza u firmi u kojoj je zaposlena pronađe sebi neko drugo radno mjesto u jednom tako velikom gradu kao što je Banjaluka kako bi ga tek pronašla u jednom Gacku ili Mrkonjić Gradu? Onome ko neće da se bori za sebe i svoje interese ne treba niko da pomaže, a najmanje Predsjednik Republike.
|
”Највећи српски грех, онај из кога касније поизилази све зло, сва страва и ужас наше историје и свакодневнице, јесте нестрпљење”
|
|
|
pustahija
Iskusni član

Van mreže
 Windows 7
Browser:
 MS Internet Explorer 7.0
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 31. 12. 2011. 08:41 » |
Idi gore
|
Pogledaj moje postove sa pocetka Pazuzu pa ces mozda nesto i shvatiti o meni. Ja sam ovdje stvarno nastupio neutralno a i to neutralno je bilo okarakterisano kao nacionalisticko..... Znaci za gore pomenutu gospodu i neutraln je bilo neprihvatljivo,i stvarno kroz ovu godinu koliko sam na forumu vjeruj da sam i ja promijenio neke svoje stavove koji sad jesu nacionalisticki. Cast srpskom narodu kojeg zaista cijenim zbog vrlina koje posjeduje ali u tom narodu ima i povelik broj konjina koji mrze sve sto je drugo i drugacije. E vidis ja ipak ne mrzim,nego ih zalim.I nebi nikada dozvolio da mi zivot prodje u mrznji.Jadan je taj koji mrzi sve oko sebe Free,Matovilo....a bogami i onaj moj komso bez respecta polako sebi dodjeljuje titulu muslimanomrzca........ Vidis ima tu Banija,Makijaveli Sunny ljudi koji vole svoje i brane svoje ali je ocito da ne mrze druge.Sa takvim ljudima ja mogu a sa ovom bagrom nacionalistickom nikad.
|
|
|
|
|
|
|
pustahija
Iskusni član

Van mreže
 Windows 7
Browser:
 MS Internet Explorer 7.0
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 01. 01. 2012. 12:39 » |
Idi gore
|
Pustahija je bivši Tito.  Jesi otkrio toplu vodu prase. Ja mislim da si ti sad malo poodrastao i vrijeme je da mijenjas taj nick prase..... Zaboravio sam tebe da spomenem kao jednu od perjanica fasizma na ovom forumu.
|
|
|
|
|
|
Bean
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 01. 01. 2012. 09:41 » |
Idi gore
|
vaseljenska  Dogodine nezavisna Srpska 
|
|
|
|
|
|
Залутало_прасе
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 01. 01. 2012. 01:11 » |
Idi gore
|
Jesi otkrio toplu vodu prase. Ja mislim da si ti sad malo poodrastao i vrijeme je da mijenjas taj nick prase..... Zaboravio sam tebe da spomenem kao jednu od perjanica fasizma na ovom forumu.
Fašista si sam kao što su ti i preci bili.
|
|
|
|
|
Залутало_прасе
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 01. 01. 2012. 01:27 » |
Idi gore
|
This message has been deleted by Sunny day as spam! Zalutalo_prase's post count has been reduced by 1.
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 01. 01. 2012. 01:33 Sunny day »
|
|
|
|
|
|
Pazuzu
|
 |
« Odgovor #13 poslato: 02. 01. 2012. 12:06 » |
Idi gore
|
Sorry, greška...
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 02. 01. 2012. 12:13 Pazuzu »
|
|
|
|
|
|
Bean
|
 |
« Odgovor #14 poslato: 02. 01. 2012. 06:29 » |
Idi gore
|
vaseljenska  хрватска је и српску витешку игру СИЊСКУ АЛКУ прогласила хрватском, мада је ова игра установљена у част српске победе над турском окупационом војском 1715. године у Далмацији. хрватска је српски језик у УНЕСКО-у регистровала као „хрватски“, мада је хрватски језик (тзв. кајкавски дијалекат), по одлуци Аустрије, искључен из службене употребе у 19. столећу. interesuje me kako ih nije sramota? "Hrvati su najhrabriji narod na svetu ne zato sto se nicega ne boje, nego zato sto se nicega ne stide" - Jovan Ducic
|
|
|
|
|
|