|
Sunny day
|
 |
« poslato: 01. 01. 2012. 10:46 » |
Idi gore
|
ovo je ekoloska katastrofa sirokih razmjera...veliko oneciscenje jadranskog mora.... 
|
|
|
|
|
|
Manitu_
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 01. 01. 2012. 10:56 » |
Idi gore
|
ovo je ekoloska katastrofa sirokih razmjera...veliko oneciscenje jadranskog mora....  Ma,jok bakar je plemeniti metal ,ne ostavlja tragove .
|
|
|
|
|
|
Sunny day
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 01. 01. 2012. 10:57 » |
Idi gore
|
Ma,jok bakar je plemeniti metal ,ne ostavlja tragove .
ne brinem ja za bakar vec za franju.... 
|
|
|
|
|
|
zelengradjanin
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 01. 01. 2012. 11:02 » |
Idi gore
|
ne brinem ja za bakar vec za franju....  Htjeli ga prodat Kerumu u Split 
|
|
|
|
|
|
Manitu_
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 01. 01. 2012. 11:04 » |
Idi gore
|
Joj ,sto ga Romi vole ,vise nego zlato ,samo kad ga nadju ,mislim na bakar  onda je veselje .
|
|
|
|
|
|
zelengradjanin
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 01. 01. 2012. 11:06 » |
Idi gore
|
Joj ,sto ga Romi vole ,vise nego zlato ,samo kad ga nadju ,mislim na bakar  onda je veselje . Kažu da ga nisu bacili nego "odvidali"  A ko zna imali građevinsku i upotrebnu 
|
|
|
|
|
|
Pazuzu
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 01. 01. 2012. 11:54 » |
Idi gore
|
Joj ,sto ga Romi vole ,vise nego zlato ,samo kad ga nadju ,mislim na bakar  onda je veselje . Kad će bre cigoši da drmnu onu Džej Bijevu king-sajz statuu iz Kumroveca? Onaj ko je bude mako, ima da preko noći postane novi hrvatski Todorič.  PS: Šta u opšte znači "Kumrovec"?
|
|
|
|
|
|
free2020
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 02. 01. 2012. 12:03 » |
Idi gore
|
Joj ,sto ga Romi vole ,vise nego zlato ,samo kad ga nadju ,mislim na bakar  onda je veselje . Izgleda da ga vole i Hrvati i Slovenci: http://www.vesti-online.com/Vesti/Hronika/191186/Slovenac-i-Hrvat-krali-kablove-iz-Fiata
|
”Највећи српски грех, онај из кога касније поизилази све зло, сва страва и ужас наше историје и свакодневнице, јесте нестрпљење”
|
|
|
|
Manitu_
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 02. 01. 2012. 12:09 » |
Idi gore
|
Ma to ti je izvednica od rijeci kum ,jos odavnima tu je vladala jedna od jacih mafijaski obitelji ,koji je ujedno bio i glavni KUM
|
|
|
|
|
|
|
|
bez_respekta
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 02. 01. 2012. 11:40 » |
Idi gore
|
Joj ,sto ga Romi vole ,vise nego zlato ,samo kad ga nadju ,mislim na bakar  onda je veselje . Па, јеботе, 8км (2 евра) по килограму је код нас, па ти сачувај каблове ако си мудоња  ...код мене, у фирми, под напоном их сијеку јеботе живот.......а неки дан, читам, у Модричи у трафо-станици лола се зајеб'о у крађи, па додирно под напоном проводнике...убило га к'о зеца....
|
Henry Kissinger:"Until it was created in 1992, Bosnia had never been an independent state. "
|
|
|
|
Manitu_
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 02. 01. 2012. 11:50 » |
Idi gore
|
Па, јеботе, 8км (2 евра) по килограму је код нас, па ти сачувај каблове ако си мудоња  ...код мене, у фирми, под напоном их сијеку јеботе живот.......а неки дан, читам, у Модричи у трафо-станици лола се зајеб'о у крађи, па додирно под напоном проводнике...убило га к'о зеца.... Vidis ti kako lova lezi ,samo se treba organizirati  I nekako probat "prevariti" granicne policajce  Jer u Hr . je cijena cistog bakra oko 30 kuna 4 eura ,znaci duplo 
|
|
|
|
|
|
|
|
free2020
|
 |
« Odgovor #13 poslato: 02. 01. 2012. 12:18 » |
Idi gore
|
Па, јеботе, 8км (2 евра) по килограму је код нас, па ти сачувај каблове ако си мудоња  ...код мене, у фирми, под напоном их сијеку јеботе живот.......а неки дан, читам, у Модричи у трафо-станици лола се зајеб'о у крађи, па додирно под напоном проводнике...убило га к'о зеца.... Otkad je 2 evra=8 KM? I onaj delegat se spržio kod trafostanice na "Džunglinoj" betonari... http://www.nezavisne.com/novosti/hronika/Udarila-ga-struja-dok-je-krao-elektrokabl-121427.htmlI u ovom "poslu" ima profesionalaca:
|
”Највећи српски грех, онај из кога касније поизилази све зло, сва страва и ужас наше историје и свакодневнице, јесте нестрпљење”
|
|
|
|
|
|