Nezavisne novine - Diskusije
25. 05. 2012. 02:35 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Članovi Links Kontakt Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 [2]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Bista Franje Tuđmana bačena u more  (Pročitano 394 puta)
free2020
Stariji urednik
Na mreži Na mreži

Mac OS X 10.4 Mac OS X 10.4
Browser:
Firefox 3.6.10 Firefox 3.6.10

« Odgovor #15 poslato: 02. 01. 2012. 12:59 »
Podeli temuIdi gore

Joj Joj бем му, мора да је пала марка преко НГ  Joj пардон , пардон - значи 4 евра..што ће рећи да нема потребе за тунелом  v^s

Otkupna cijena bakra u BiH ide i do 11KM/kg pa bi logičnije bilo da nagovorimo @Manitua da ga švercuje u BiH, a u povratku
neka švercuje rovinjske cigarete...
 Joj Joj Joj

Neka se i oni jeftinije napuše...
 Umro od smijeha Umro od smijeha Umro od smijeha

Samo za njofrinu bistu bi mogao dobiti nekoliko stotina šteka...
 Cheesy Cheesy Cheesy

”Највећи српски грех, онај из кога касније поизилази све зло,
сва страва и ужас наше историје и свакодневнице, јесте нестрпљење”
Pazuzu
Elitni član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Opera 9.80 Opera 9.80

« Odgovor #16 poslato: 02. 01. 2012. 06:48 »
Podeli temuIdi gore

Па, јеботе, 8км (2 евра) по килограму је код нас, па ти сачувај каблове ако си мудоња  Joj ...

Postoji trafo u kojem postoji tona bakarnih žica.
Dođe omanja grupa ciga i pokupi žice.
Odnesu ih na otpad i prodaju kao sekundarnu sirovinu.
Sekundarna sirovina se preradi i postane primarna sirovina.
Primarna sirovina se ugradi u trafo koji ne radi i on ponovo proradi.

I tako na kraju dobijemo omanju grupu ciga koja se obogatila (i pokupovala Mercedese), kao i vlasnike otpada i ustanove za preradu sekundarnih u primarne sirovine koji su malo zaradili i, naravno, trafo koji ponovo radi. (Ponovo radi Trafo! Ponovo radi Trafo!)

To vam se, drage moje kolege, naziva "business cycle".

Dim Dim Dim Dim Dim Dim
« Poslednja izmena: 02. 01. 2012. 07:13 Pazuzu »
Manitu_
Počasni član
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 8.0 Firefox 8.0

« Odgovor #17 poslato: 02. 01. 2012. 07:18 »
Podeli temuIdi gore

Otkupna cijena bakra u BiH ide i do 11KM/kg pa bi logičnije bilo da nagovorimo @Manitua da ga švercuje u BiH, a u povratku
neka švercuje rovinjske cigarete...
 Joj Joj Joj

Neka se i oni jeftinije napuše...
 Umro od smijeha Umro od smijeha Umro od smijeha

Samo za njofrinu bistu bi mogao dobiti nekoliko stotina šteka...
 Cheesy Cheesy Cheesy

Respektni je onda citao cijene zeljeza Smiley A uuu, preko 40 kuna znaci bakar ,inace on je skocio najvise od svih metala. Kad malo bolje razmislis bakar je svugdje ugradjen oko nas Smiley
BANIJA 79
Legenda
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 9.0.1 Firefox 9.0.1

« Odgovor #18 poslato: 03. 01. 2012. 12:58 »
Podeli temuIdi gore

Grin  Истина...гарант негдје и постоји какав тунел испод Саве  v^s досјетили су се братићи већ  v^s

Ne treba tunel,čamac dosta.

Pitaju me odakle si žuti, sa Banije Krajišnik sam ljuti!
BANIJA 79
Legenda
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 9.0.1 Firefox 9.0.1

« Odgovor #19 poslato: 03. 01. 2012. 12:59 »
Podeli temuIdi gore

TitleBoxZAGREB - Nepoznata lica bacila su u more bistu Franje Tuđmana, koju su iščupala iz spomen parka u pomorskom mjestu Tribunj, u Šibensko-kninskoj županiji.

Bista je u međuvremena izvađena iz mora, nakon čega su na njoj pronađena manja oštećenja, pa je vraćena na svoje mjesto.

Opština Tribunj i policija nadležnom Državnom tužilaštvu podnijeće krivičnu prijavu o ovom incidentu koji se dogodio u noći na 31. decembar, javili su hrvatski mediji.

Udruženja prostekla iz rata od nadležnh institucija vlasti očekuju osudu ovog čina pronalazak i oštro sankcionisanje počinilaca.

http://www.nezavisne.com/novosti/ex-yu/Bista-Franje-Tudjmana-bacena-u-more-121939.html

ovo je ekoloska katastrofa sirokih razmjera...veliko oneciscenje jadranskog mora.... Grin

Ne piše ništa,jel znao plivat. Grin

Pitaju me odakle si žuti, sa Banije Krajišnik sam ljuti!
bez_respekta
Veteran foruma
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Chrome 10.0.648.204 Chrome 10.0.648.204

« Odgovor #20 poslato: 03. 01. 2012. 09:21 »
Podeli temuIdi gore

Respektni je onda citao cijene zeljeza Smiley A uuu, preko 40 kuna znaci bakar ,inace on je skocio najvise od svih metala. Kad malo bolje razmislis bakar je svugdje ugradjen oko nas Smiley

Ух, жељезо је око 1 км/кг....што ће рећи 0.5 ојра/кг...скоро сам баш звао локалне откупљиваче...колега с посла ми се похвалио како се ''ријешио'' три расходована југића из гараже...вели он:''Ех, баш ми је драго, да сам се тога ријешио...налетише неки Роми...питају за жељезо....велим ја њима имам то и то...кад они дођоше с два комбија...очистише гаражу од та три мотора....и свега осталог, све укупно око 1500кг...''  Joj....

Ја телефон у руку - назовем локалног откупљивача....и сконта мој друг да се ријешио 1.500км  Joj Joj Joj

{alt}

Henry Kissinger:"Until it was created in 1992, Bosnia had never been an independent state. "
suljaga
Elitni član
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:
Chrome 16.0.912.63 Chrome 16.0.912.63

« Odgovor #21 poslato: 03. 01. 2012. 11:41 »
Podeli temuIdi gore

Ух, жељезо је око 1 км/кг....што ће рећи 0.5 ојра/кг...скоро сам баш звао локалне откупљиваче...колега с посла ми се похвалио како се ''ријешио'' три расходована југића из гараже...вели он:''Ех, баш ми је драго, да сам се тога ријешио...налетише неки Роми...питају за жељезо....велим ја њима имам то и то...кад они дођоше с два комбија...очистише гаражу од та три мотора....и свега осталог, све укупно око 1500кг...''  Joj....

Ја телефон у руку - назовем локалног откупљивача....и сконта мој друг да се ријешио 1.500км  Joj Joj Joj

Da nisi možda malo pretjerao u cjeni starog željeza  Pitam se

Da ti dam samo jedan primjer
Moj komšija prije neki dan prodo Audi-ja 100 za 500 maraka i još je u voznom stanju.

pa po tvom i toj cjeni kako ti navodiš bolje da ga dao u staro željezo dobio bi najmanje 1000 maraka mislim da je težak 1300 do 1500 kilograma pa ti izračunaj  Cool2
bez_respekta
Veteran foruma
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Chrome 10.0.648.204 Chrome 10.0.648.204

« Odgovor #22 poslato: 03. 01. 2012. 11:45 »
Podeli temuIdi gore

Јеби га, ако су мене слагали, и ја лажем...

Наравно да је боље да га је дао у старо жељезо...и овај мој је то схватио, али 1500 марака касније  Dim

{alt}

Henry Kissinger:"Until it was created in 1992, Bosnia had never been an independent state. "
free2020
Stariji urednik
Na mreži Na mreži

Mac OS X 10.4 Mac OS X 10.4
Browser:
Firefox 3.6.10 Firefox 3.6.10

« Odgovor #23 poslato: 03. 01. 2012. 12:21 »
Podeli temuIdi gore

Da nisi možda malo pretjerao u cjeni starog željeza  Pitam se

Da ti dam samo jedan primjer
Moj komšija prije neki dan prodo Audi-ja 100 za 500 maraka i još je u voznom stanju.

pa po tvom i toj cjeni kako ti navodiš bolje da ga dao u staro željezo dobio bi najmanje 1000 maraka mislim da je težak 1300 do 1500 kilograma pa ti izračunaj  Cool2

Komšija ti je budala!
Da ga je rastavio i prodao u dijelovima dobio bi bar 4 puta više novca za njega.

”Највећи српски грех, онај из кога касније поизилази све зло,
сва страва и ужас наше историје и свакодневнице, јесте нестрпљење”
Stranice: 1 [2]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Nezavisne novine | Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Sitemap

Google visited last this page 03. 05. 2012. 10:56