|
bez_respekta
|
 |
« poslato: 03. 01. 2012. 01:09 » |
Idi gore
|
Да ли једно друштво може ниже пасти и мирно гледати када наводна ''морална вертикала'' прави спомен на усташко-фашистичку животињу и најобичнијег кољача као што је био вођа хрватске, кољачке, нацистичке НДХ - једине творевине у људској историји која је правила концентрационе логоре за малољетну дјецу...?? http://poskok.info/index.php?option=com_content&view=article&id=32280:zuroff-misa-za-pavelia-je-sramota-hrvatske-crkve-vlasti-to-moraju-zabraniti&catid=137:drustvo&Itemid=199http://poskok.info/index.php?option=com_content&view=article&id=32282:misa-bezdunica&catid=97:novo&Itemid=221Усташком лудилу никад краја....ни у 21. вијеку ...ни у ЕУ.... 
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 03. 01. 2012. 02:19 free2020 »
|
|
Henry Kissinger:"Until it was created in 1992, Bosnia had never been an independent state. "
|
|
|
|
nebitno
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 03. 01. 2012. 01:23 » |
Idi gore
|
lose je sto zbog toboze demokracije nije sprijeceno odrzavanje tih misa (kakvih doduse u USA ima na desetine za naciste), kao sto je lose sto se Drazu i Nedica u Srbiji javno pokusava rehabilitirati (sto je jos jedan korak dalje u ludilu)
|
|
|
|
|
|
|
|
bez_respekta
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 03. 01. 2012. 02:18 » |
Idi gore
|
lose je sto zbog toboze demokracije nije sprijeceno odrzavanje tih misa (kakvih doduse u USA ima na desetine za naciste), kao sto je lose sto se Drazu i Nedica u Srbiji javno pokusava rehabilitirati (sto je jos jedan korak dalje u ludilu)
''демокрација'' није понижавати 700.000 жртава Павелићовог лудила упрегнутог у хрватски колектив у облику НДХ 
|
Henry Kissinger:"Until it was created in 1992, Bosnia had never been an independent state. "
|
|
|
|
nebitno
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 03. 01. 2012. 05:25 » |
Idi gore
|
spasio 500 pilota, pa nije ih toliko ni bilo u zraku (valjda su ih partizani u Srbiji kojih skoro i nije bilo skidali raketama zemlja zrak) - auu pa ti lazes kao u obdanistu  Nadam se da te raduje, jer sa strane djeluje onako bas jadno za odraslog covjeka. Idi sa svojim istomisljenicima nabijte si kokarde uzivajte i slavite svog vodju Drazu koji je bio poznato nevinasce. Ali ne ocekujte da ce ogromna vecina na to gledati sa odobravanjem. To sto stetis svojima ovakvim nepocudnim izjavama tebe izgleda uopce ne interesira
|
|
|
|
|
|
Matovilo
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 03. 01. 2012. 05:34 » |
Idi gore
|
Хрватска држава - нови суноврат ка апсолутном моралном дну - миса за фашисту
Glorifikacija najuzasnijih koljaca poput Pavelica .......u hrvata je to sasvim OK,pozeljno i veoma neophodno za takvo bolesno drustvo . Treba ziveti medj tim bolesnicima barem koji mesec dana .....da bi shvatili kako/koliko su bolesni.
Naravno sada je ziveti medj tim bolesnicima par meseci gotovo nemoguce,opasno....narocito ako ste iz korpusa Srbskoga naroda.To je bilo moguce samo u vreme komunista ...kao sto je to moja malenkost bila.
Jos nesto:To bolesno drustvo iz tv."drzave" zvana Hrvatska nije nit ce ikada biti normalna drzava vec nazovi "drzava" ciji su stanovnici barem 95% tako iskomplexirani,tako sitnih dusa,tako... jednostavno bolestan svet .Smeo bih se opkalditi...sve mi se cini da su oni Muslimani alias "bosnjaci' i pored svega i nakon svega .... zdraviji svet .
|
|
|
|
|
free2020
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 03. 01. 2012. 05:46 » |
Idi gore
|
spasio 500 pilota, pa nije ih toliko ni bilo u zraku (valjda su ih partizani u Srbiji kojih skoro i nije bilo skidali raketama zemlja zrak) - auu pa ti lazes kao u obdanistu  Nadam se da te raduje, jer sa strane djeluje onako bas jadno za odraslog covjeka. Nemaš ti blage veze o istorijskim podacima: http://avijacija.com/?p=449Izvini se forumašu koga si optužio da laže! Nije on kriv što si ti "neinformiran". A evo ti i sa oficijelne stranice Ambasade SAD u Srbiji: http://serbian.serbia.usembassy.gov/news20111222.html
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 03. 01. 2012. 06:00 free2020 »
|
|
”Највећи српски грех, онај из кога касније поизилази све зло, сва страва и ужас наше историје и свакодневнице, јесте нестрпљење”
|
|
|
|
Pazuzu
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 03. 01. 2012. 05:57 » |
Idi gore
|
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 03. 01. 2012. 06:06 Pazuzu »
|
|
|
|
|
|
SlobodnaKrajina
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 03. 01. 2012. 06:50 » |
Idi gore
|
Republika Hrvatska je sljedbenik NDH. Pogledaj kako danas Hrvati negiraju srpska konstituvna prava. Srbi su ušli u Jugoslaviju kao konstituvan narod, a Hrvati kad su izlazili iz Jugoslavije su te Srbe pretvorili u nacionalnu manjinu.
Kao i Pavelić, tako današnja Hrvatska negira srpska prava.
|
|
|
|
|
Залутало_прасе
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 03. 01. 2012. 07:32 » |
Idi gore
|
Vidi ovako, general Draža Mihailović je u Srbiji ZVANIČNO rehabilitovan, tu se ništa ne pokušava. Osim Partizanske spomenice uvedena je i Ravnogorska spomenica, itd. Što se tiče Milana Nedića, predsednika vlade okupirane Srbije, on nije rehabilitovan niti je takavih pokušaja, nažalost, bilo do sada. Lično ja sam za potpunu rehabilitaciju Nedića. Čovek je spasio mnogo srpskih glava i zaslužuje svako poštovanje. Ne znam ni šta bi Hrvati imali protiv Nedića, ne znam ni da je bilo kakvo zlo napravio hrvatskom narodu.
|
|
|
|
|
nebitno
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 03. 01. 2012. 09:18 » |
Idi gore
|
pazi selo od 100 ljudi izgradilo aerodrom i spasilo 500 pilota. Pa di se bas tu nadjose toliki piloti  Gdje su to isli piloti u hiljadama preko Srbije kada su ih toliko spasavali. Mozda su isli na Iran  Kako da covjek shvaca ozbiljno likove koji takve stvari tvrde
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 04. 01. 2012. 12:08 free2020 »
|
|
|
|
|
|
nebitno
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 03. 01. 2012. 09:21 » |
Idi gore
|
Republika Hrvatska je sljedbenik NDH. Pogledaj kako danas Hrvati negiraju srpska konstituvna prava. Srbi su ušli u Jugoslaviju kao konstituvan narod, a Hrvati kad su izlazili iz Jugoslavije su te Srbe pretvorili u nacionalnu manjinu.
Kao i Pavelić, tako današnja Hrvatska negira srpska prava.
predlazem da tebe uzmu u vodstvo koje ce se boriti za vasu stvar. U tom slucaju mi mozemo desetljecima mirno spavati. Neshvatljivo da ljudi zele natrag u drzavu koju mrze i oduvijek su je mrzili. Jel ima neki psihijatar ovdje, kako se zove ovaj sindrom
|
|
|
|
|
|
free2020
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 03. 01. 2012. 09:38 » |
Idi gore
|
pazi selo od 100 ljudi izgradilo aerodrom i spasilo 500 pilota. Pa di se bas tu nadjose toliki piloti  Gdje su to isli piloti u hiljadama preko Srbije kada su ih toliko spasavali. Mozda su isli na Iran  Kako da covjek shvaca ozbiljno likove koji takve stvari tvrde Nemaš ti blage veze o istorijskim podacima: http://avijacija.com/?p=449Izvini se forumašu koga si optužio da laže! Nije on kriv što si ti "neinformiran". A evo ti i sa oficijelne stranice Ambasade SAD u Srbiji: http://serbian.serbia.usembassy.gov/news20111222.htmlTi bi pisao o svemu drugom samo ne o misama za ustaške koljače?
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 04. 01. 2012. 12:09 free2020 »
|
|
”Највећи српски грех, онај из кога касније поизилази све зло, сва страва и ужас наше историје и свакодневнице, јесте нестрпљење”
|
|
|
|
nebitno
|
 |
« Odgovor #13 poslato: 03. 01. 2012. 09:57 » |
Idi gore
|
Ti bi pisao o svemu drugom samo ne o misama za ustaške koljače?
jasno je da je to idiotizam bez premca i da to osudjujem. To su ocito maloumnici koji i ne vide sta rade, koga podrzavaju i koliku nam stetu rade time. Ono sto mi upada u oci je da skacete na postupke nekolicine budala ko osinuti. Mogu da razumijem zbog historije ali nacin na koji se interpretira svakako nije dobronamjeran. Idiota je uvijek bilo. Problem bi nastao kada bi neka desnicarsko ustaska stranka dobila npr 20% glasova. Sve drugo je senzacionalizam. Evo ja na par mjesta vidjeh grafite ndh i znak u i sta sad treba da skacem u zrak od jada. Djelo budale ili napaljenih klinaca nije kraj svijeta. Moja reakcija uvijek je razocaranje sto par budala moze da kvari zivot velikoj vecini.
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 04. 01. 2012. 12:10 free2020 »
|
|
|
|
|
|
Matovilo
|
 |
« Odgovor #14 poslato: 04. 01. 2012. 06:56 » |
Idi gore
|
jasno je da je to idiotizam bez premca i da to osudjujem. To su ocito maloumnici koji i ne vide sta rade, koga podrzavaju i koliku nam stetu rade time.
Ono sto mi upada u oci je da skacete na postupke nekolicine budala ko osinuti. Mogu da razumijem zbog historije ali nacin na koji se interpretira svakako nije dobronamjeran. Idiota je uvijek bilo. Problem bi nastao kada bi neka desnicarsko ustaska stranka dobila npr 20% glasova. Sve drugo je senzacionalizam.
Evo ja na par mjesta vidjeh grafite ndh i znak u i sta sad treba da skacem u zrak od jada. Djelo budale ili napaljenih klinaca nije kraj svijeta. Moja reakcija uvijek je razocaranje sto par budala moze da kvari zivot velikoj vecini.
Cuti lazes cim zines...kao da vas ja neznam,ziveh medj vama bolesnicima i znam vas koliko ste bolesni odvajkada bili i jeste. Cuj "klinci"  hmmm a Thompson evo godinama puni dvorane ko sipak ministri dolaze na koncerte....sve antifasiticke spomenike ste u vazduh digli ukljucujuci i spomen kucu crkvicu i celo selo rodno od Nikole Tesle selo Smilajni ...a nakon toga ustaskim koljacima ste podigli bezbrojne spomenike. Mogao bih ovako nabrajati danima dokaze o kakvim se bolesnicima radi. Ejjj bre vi ste jedini na svetu bolesnici toliki bili da ste drzali konclogor za decicu odvojenu od majcine sise ....decicu mucli gladju i izivljavali se nad njima pobivsi tako muceci preko 25.000 te mucenicke decice  k:)ker vam majci boelsnoj za-prd-io ffujjjjj
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 04. 01. 2012. 12:11 free2020 »
|
|
|
|
|
|