Poštovani kolega uredniče,
Bez želje da komentarišem vašu moderaciju, mišljenja sam da je ovo jedna jedina tema ("Хрватска држава - нови суноврат ка апсолутном моралном дну"), koju naš dragi i poštovani sitnozubi kolega @nebitno, ne spamuje, jer svojim postovima - iako je muslimanska pobegulja, ali koja ipak živi u Hrvatskoj - upravo pokazuje da se Hrvatska koja je primila i toleriše likove poput njega, sunovraćuje ka moralnom dnu.
Jedino moram da izrazim čuđenje i zabrinutost što na njegove srbomrzačke postove koji truju pokušaje uspostavljanje normalog dijaloga između Hrvata i Srba, ne reaguju Hrvati sa ovog foruma (mada znam da ga je kolega @Prigorac posvojio

), iako sam prilično siguran da se i njima gade njegovi postovi. Velika je šteta što dopuštaju da naš poštovani sitnozubi kolega @nebitno blati i kalja njih i njihovu državu Hrvatsku svojim lažima, i verujem da bi jako dobro bilo da mu oni kao Hrvati, s punim pravom održe lekciju-dve, kako bi ga ili urazumili (

), ili oterali nazad u njegovu rupu.
Nadam se da ćete imati razumevanja za ovaj moj komentar koji možda na prvi pogled deluje kao off-topic, ali verujem da zadire u suštinu ove teme.