|
Bean
|
 |
« poslato: 03. 01. 2012. 04:04 » |
Idi gore
|
vaseljenska  ni mrtvima mir ne daju , pogan kvislinska!
|
|
|
|
|
|
Bean
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 05. 01. 2012. 07:56 » |
Idi gore
|
vaseljenska  ovaj je koristio NESTRO benzin
|
|
|
|
|
|
free2020
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 05. 01. 2012. 08:40 » |
Idi gore
|
vaseljenska  ovaj je koristio NESTRO benzin
|
”Највећи српски грех, онај из кога касније поизилази све зло, сва страва и ужас наше историје и свакодневнице, јесте нестрпљење”
|
|
|
|
Tommy Gavin
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 06. 01. 2012. 05:20 » |
Idi gore
|
bih je mrtva, samo se čeka grobar da pokopa sanduk. ožalošćenih je veoma malo i isti su direktno odgovorni za njenu smrt.
|
!
|
|
|
|
Paša
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 06. 01. 2012. 05:31 » |
Idi gore
|
bih je mrtva, samo se čeka grobar da pokopa sanduk. ožalošćenih je veoma malo i isti su direktno odgovorni za njenu smrt.
BiH je mrtva onaj dan kad ne bude niti jednog Bosnjaka u njoj,taj dan jest mrtva sigurno !! 
|
|
|
|
|
|
|
|
Bean
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 06. 01. 2012. 06:39 » |
Idi gore
|
vaseljenska  zaboravile ustase na svoje cvijeće 
|
|
|
|
|
|
Tommy Gavin
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 06. 01. 2012. 07:39 » |
Idi gore
|
BiH je mrtva onaj dan kad ne bude niti jednog Bosnjaka u njoj,taj dan jest mrtva sigurno !!  bih je mrtva zato što jedan narod preko državnih institucija pokušava napaviti državu po svojoj mjeri bez uvažavanja pozicije i mišljenja, a posebno žrtava, ostalih naroda koji žive na ovom prostoru! no, meni je jasno da drugima nije jasno!
|
!
|
|
|
|
Bean
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 08. 01. 2012. 03:49 » |
Idi gore
|
NN 
|
|
|
|
|
|
Paša
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 08. 01. 2012. 07:51 » |
Idi gore
|
MOGAO bi ja biti milioner... 
|
|
|
|
|
|
free2020
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 08. 01. 2012. 07:58 » |
Idi gore
|
MOGAO bi ja biti milioner...  Tebi vjera zabranjuje da se kockaš, pa su ti dobitak na lotu, bingu, kladionici, ruletu i sl - nedostupni... Preostaje ti jedino da pokušaš sa ulaskom u politiku ili da "odradiš" banku... 
|
”Највећи српски грех, онај из кога касније поизилази све зло, сва страва и ужас наше историје и свакодневнице, јесте нестрпљење”
|
|
|
|
Sunny day
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 08. 01. 2012. 08:00 » |
Idi gore
|
Tebi vjera zabranjuje da se kockaš, pa su ti dobitak na lotu, bingu, kladionici, ruletu i sl - nedostupni... Preostaje ti jedino da pokušaš sa ulaskom u politiku ili da "odradiš" banku...  a tebi kao vjera dopusta kocku; "igraj texas holdem" (jovan 19:21) 
|
|
|
|
|
|
free2020
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 09. 01. 2012. 01:39 » |
Idi gore
|
a tebi kao vjera dopusta kocku; "igraj texas holdem" (jovan 19:21)  Ja se jedino kockam sa ugledom kad uskočim kod neke mlađe gospođice... 
|
|
|
|
|
|
|
Tommy Gavin
|
 |
« Odgovor #14 poslato: 09. 01. 2012. 11:03 » |
Idi gore
|
Hvala ti na idejama,znam ja cijeniti,inace sam mislio da pristupim SNSD-u,ionako malo Bosnjaka ima u toj stranci,a postoje RS entitet sva tri naroda,kako to veliki predsjednik kaze onda sigurno nece me odbiti kao kolegu. I znas i sam sa ulaskom u SNSD milion mi se smijeska..  ti si budućnost snsd-a  samo bi morao da nastupaš kao zaštitnik srpskih nacionalnih interesa u parlamentu fbih i imao bi svaki naredni mandat parlamentarca u rukama
|
!
|
|
|
|