|
Залутало_прасе
|
 |
« poslato: 06. 01. 2012. 09:52 » |
Idi gore
|
Прве честитке стигле су од покрета Двери... http://dverisrpske.com/sr-CS/dveri-na-delu/2012/januar/cestitamo-20-godina-republike-srpske.php
|
|
|
|
|
Tommy Gavin
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 06. 01. 2012. 10:12 » |
Idi gore
|
samo smo njih čekali. od srca im hvala  neka odvedu dobrog borisovog drugara, a našeg vrlog domaćina  , u srbiju i neka mu/im objasni kako treba monopol na fiskalne kase uvesti, te jednu do dvije građevisnske firme angažovati za sve poslove na izgradnji najdužeg autoputa, te drugih neimarskih radova, u vaskolikoj istoriji srpstva.... ako je ovo najbolje od srba - odoh da zatvorim vrata. svjetlo sijalice sam davno isključio....
|
!
|
|
|
|
Blood_For_Blood
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 10. 01. 2012. 02:23 » |
Idi gore
|
A dje Nacionalni stroj, Dje Obraz? Nije valjda da oni...od njih nista?
|
Paaale su slpske glaaave u slpskome zapadnom Sleeemu! Osveeeticemo slpsku klv!
|
|
|
|
zelengradjanin
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 10. 01. 2012. 02:29 » |
Idi gore
|
ako je ovo najbolje od srba - odoh da zatvorim vrata. svjetlo sijalice sam davno isključio....
Deo života živjeli smo u mraku, dođoše neki upališe svjetlo, jebaše nam majku. Tomy ne pali svjetlo 
|
|
|
|
|
|
Tommy Gavin
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 10. 01. 2012. 02:33 » |
Idi gore
|
Deo života živjeli smo u mraku, dođoše neki upališe svjetlo, jebaše nam majku. Tomy ne pali svjetlo  kakvo svjetlo. plazma od 42" daje dovoljno svjetla cijeloj prostoriji
|
!
|
|
|
|
zelengradjanin
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 10. 01. 2012. 02:40 » |
Idi gore
|
kakvo svjetlo. plazma od 42" daje dovoljno svjetla cijeloj prostoriji Tomy, Hristos se rodi  .....nismo se odavno čuli 
|
|
|
|
|
|
Tommy Gavin
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 10. 01. 2012. 02:41 » |
Idi gore
|
Tomy, Hristos se rodi  .....nismo se odavno čuli  vaistinu se rodi
|
!
|
|
|
|
zelengradjanin
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 10. 01. 2012. 02:47 » |
Idi gore
|
vaistinu se rodi  Vidim po pisanju da si malo postio, pa se nadam da si bar malo i "obožio" 
|
|
|
|
|
|
Tommy Gavin
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 10. 01. 2012. 02:59 » |
Idi gore
|
godišnji odmor čini čudo čovjeku. svako malo isključim se od virtuelnog svijeta (osim ako nije kakav prenos zanimljive utakmice na netu ili slušam specijalizovane radio stanice sa muzikom iz 80ih). VJERUJ mi na riječ, boga nisam sreo prethodnih dana, iako sam volio da je došao da iskapimo po kojeg crnog đoleta
|
!
|
|
|
|
zelengradjanin
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 10. 01. 2012. 03:02 » |
Idi gore
|
godišnji odmor čini čudo čovjeku. svako malo isključim se od virtuelnog svijeta (osim ako nije kakav prenos zanimljive utakmice na netu ili slušam specijalizovane radio stanice sa muzikom iz 80ih). VJERUJ mi na riječ, boga nisam sreo prethodnih dana, iako sam volio da je došao da iskapimo po kojeg crnog đoleta Da si "slobodan čovjek" i da si ga tražio,vjeruj mi, i "moga" Boga da bi ga pronašao 
|
|
|
|
|
|
Tommy Gavin
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 10. 01. 2012. 03:24 » |
Idi gore
|
slobodan nisam, oženio se prije više od 3 g., pa mi ne da da idem tražiti bilo šta  mislio sam da će možda navratiti. piva bilo dovoljno. sad ponovo moram u nabavku, ako planira navratiti neka se javi
|
!
|
|
|
|
zelengradjanin
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 10. 01. 2012. 03:31 » |
Idi gore
|
slobodan nisam, oženio se prije više od 3 g., pa mi ne da da idem tražiti bilo šta  mislio sam da će možda navratiti. piva bilo dovoljno. sad ponovo moram u nabavku, ako planira navratiti neka se javi Znači use,nase i podase  pih... 
|
|
|
|
|
|
Tommy Gavin
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 10. 01. 2012. 03:34 » |
Idi gore
|
Znači use,nase i podase  pih...  čist hedonizam
|
!
|
|
|
|
zelengradjanin
|
 |
« Odgovor #13 poslato: 10. 01. 2012. 03:39 » |
Idi gore
|
čist hedonizam Zašto ljudi ne vole hedoniste, a oni ne vole ljude ?
|
|
|
|
|
|
Tommy Gavin
|
 |
« Odgovor #14 poslato: 10. 01. 2012. 03:54 » |
Idi gore
|
Zašto ljudi ne vole hedoniste, a oni ne vole ljude ?
jel to neki vic  ne bih znao  oduvijek sam volio ljude koji su znali uživati u životu. ali ne na tuđi račun...
|
!
|
|
|
|