|
Sunny day
|
 |
« poslato: 08. 01. 2012. 09:28 » |
Idi gore
|
mi srbi se necemo ovako opstruisati i protiviti bosnjacima iduce godine u septembru kada budu obiljezavali 20 godina postojanja bosnjaka...pa pobogu nismo bosnjaci... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sunny day
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 08. 01. 2012. 04:49 » |
Idi gore
|
|
|
|
|
|
|
Sunny day
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 08. 01. 2012. 05:08 » |
Idi gore
|
|
|
|
|
|
|
Dilajla
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 08. 01. 2012. 05:40 » |
Idi gore
|
Jebote, ovdje kao da su mnogi u vladi i medijima isli na kurs u sj. Koreju. Ovaj naslov teme uz ostale hvalospjeve dodikove kancelarije me neodoljivo podsjeca na jednu staru zaboravljenu pjesmu. Uz Marsala Tita, junackoga sina nas nece ni pakao smest'. Mi dizemo celo, mi krocimo smjelo i cvrsto stiscemo pest. Rod prastari svi smo, a Goti mi nismo, Slavenstva smo drevnoga cest. Tko drukcije kaze, klevece i laze, Nasu ce osjetit' pest. Sve prste na ruci u boju i muci Partizanska stvorila je svijest. Pa sad sta nam treba, do sunca do neba Visoko mi dizemo pest.
|
|
|
|
|
|
|
|
suljaga
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 08. 01. 2012. 05:45 » |
Idi gore
|
ne radi link...  Ja ga mogu otvoriti
|
|
|
|
|
|
Maki vas kralj
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 08. 01. 2012. 05:46 » |
Idi gore
|
Ja ga mogu otvoriti
DA ali to je link na drugu temu, ne na transkripte.
|
Kaj je bilo bre?
|
|
|
|
suljaga
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 08. 01. 2012. 05:49 » |
Idi gore
|
DA ali to je link na drugu temu, ne na transkripte.
OK nisam ni gledo nego samo kliknuo a ono otvorila pa sam brzopleto napiso da mogu otvoriti sory 
|
|
|
|
|
|
Maki vas kralj
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 08. 01. 2012. 06:04 » |
Idi gore
|
OK nisam ni gledo nego samo kliknuo a ono otvorila pa sam brzopleto napiso da mogu otvoriti sory  Sad videh... transkripti su na pocetku te teme. 
|
Kaj je bilo bre?
|
|
|
|
Sunny day
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 08. 01. 2012. 07:56 » |
Idi gore
|
|
|
|
|
|
|
Sunny day
|
 |
« Odgovor #13 poslato: 08. 01. 2012. 09:05 » |
Idi gore
|
20 GODINA REPUBLIKE SRPSKE GLAS KOЈI SE ČUЈE multimedijalna projekcija na Banskom dvoru, direktan prenos ponedjeljak, 09.01. u 20.30
Veličanstvena predstava na otvorenom inspirisana 3D tehnologijom biće prikazana na zgradi Banskog dvora povodom obilježavanja 20 godina Republike Srpske. Pokretne slike prikazaće bogatu istoriju naroda i kulturni identitet u Republici Srpskoj, prirodne ljepote, dragocjene resurse, turističke potencijale, ali i budućnost, mladost i ljepotu koje su pred nama i biće predstavljene kroz video mapiranje. Uz muziku, na zidovima će se poput izložbe smjenjivati slike koje će nas vratiti u prošlost, ali će nam donijeti viziju budućnosti, snage i slobode Republike Srpske. Dvadeseti rođendan Republike Srpske je tek početak budućnosti koju stvaramo zajedno. Ponosni na svoje korjene, svakog trenutka i svakog dana stvaramo nove priče koje čine našu istoriju. Јedna takva priča biće ispričana na do sada neviđen način. Prvi put na našim prostorima i to upravo u Banjaluci, u Republici Srpskoj, slike koje će zaplesati na zidovima Banskog dvora ispričaće svoju priču. Ova priča koju ćemo poslati iz Republike Srpske pokazaće da gradove čine ljudi, da priče čine istoriju. Slika koju će Republika Srpska na svoj dvadeseti rođendan poslati u svijet je slika po kojoj će nas mnogi pamtiti i prisjetiti se naših velikana i događaja. Budite dio ovog spektakla na otvorenom, 9. januara u 20.30! Pošaljimo cijelom svijetu veličanstvenu poruku ljubavi i mira! 3D projekcija povodom Dana republike biće prikazana na zgradi Banskog dvora, ali i u direktnom prenosu na programu Televizije Republike Srpske
|
|
|
|
|
|
Matovilo
|
 |
« Odgovor #14 poslato: 08. 01. 2012. 11:11 » |
Idi gore
|
Kad pogledam s Jahorine bijele, Romanija nadohvat mi ruke. Semberiju zagrlila Drina, pukla polja sve do Banjaluke. Kud god idem u srcu te nosim, na kraj svijeta ti si meni bliska. Tebi pjevam, tobom se ponosim, majko moja REPUBLIKO SRPSKA. 
|
|
|
|
|