|
modricanin
|
 |
« Odgovor #15 poslato: 09. 01. 2012. 07:43 » |
Idi gore
|
This message has been deleted by free2020 as spam! modricanin's post count has been reduced by 1.
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 09. 01. 2012. 08:04 free2020 »
|
|
|
|
|
|
Sunny day
|
 |
« Odgovor #16 poslato: 09. 01. 2012. 01:17 » |
Idi gore
|
evo oglasio se i poturica u odbrani onih koji su mu klali sunarodnjake
|
|
|
|
|
|
Sunny day
|
 |
« Odgovor #17 poslato: 09. 01. 2012. 01:20 » |
Idi gore
|
licemjerje na prepoznatljiv bosnjacki nacin...slatke su mu srpske pare u srpskim institucijama ....
|
|
|
|
|
|
|
|
Tommy Gavin
|
 |
« Odgovor #19 poslato: 09. 01. 2012. 01:24 » |
Idi gore
|
lazović kao standardni kreten, iznio niz gluposti. i samo jednu pogodio "u sridu": - Ovo slavlje koj se danas organizira treba da stvori iluziju i lažnu sliku o ukupnoj ekonomskoj i političkoj situaciji u BiH, rekao je on.
(FENA, DEPO PORTAL, BL!N MAGAZIN/md)
dodikovo lakrdijašenje je sveprisutno. još malo će se proglasti i za jedinog borca republike srpske, koju je šleperima ronhila odbranio! ali da je lazović i dalje kreten, to stoji! a tek fašisoidna lupetanja malog mujice
|
!
|
|
|
|
Sunny day
|
 |
« Odgovor #20 poslato: 09. 01. 2012. 01:24 » |
Idi gore
|
ovako izgleda program javnog emitera na danasnji dan koji se danas finansira sa 50 % novca onih koji slave i cija je volja RS;
pa i dalje placajte preplatu islamskoj televiziji...
|
|
|
|
|
|
|
|
Tommy Gavin
|
 |
« Odgovor #22 poslato: 09. 01. 2012. 02:03 » |
Idi gore
|
daj neki realan savjet o načinu kako da izbjegnemo isto. samo nemoj, leba ti, o onom prelasku na prepaid fiksnu telefoniju mtela, jer mi je komšija inkasator - te mi nema svrhe prelaziti tamo, kad će mi on sutra zakucati na vrata.....
|
!
|
|
|
|
|
|
Sunny day
|
 |
« Odgovor #24 poslato: 09. 01. 2012. 03:06 » |
Idi gore
|
|
|
|
|
|
|
Sunny day
|
 |
« Odgovor #25 poslato: 09. 01. 2012. 03:20 » |
Idi gore
|
|
|
|
|
|
|
Dilajla
|
 |
« Odgovor #26 poslato: 09. 01. 2012. 03:27 » |
Idi gore
|
ovako izgleda program javnog emitera na danasnji dan koji se danas finansira sa 50 % novca onih koji slave i cija je volja RS;
Pa jebiga, nesto je vijest a nesto nije,.. kolone popova, kokardi,.. Banjalukom sto osvecuju svetu srpsku zemlju, "drzavnu pravoslavnu vjeru", itd.. odavno nije neka vijest. Da nesto slicno na svoj nacin rade kolone hodza,.. sa zvanicnim imenovanjem svete muslimanske zemlje sa hidzretskim godisnjicama,.... to bi bila vec vijest. Iskreno receno,.. sva ova parada oko godisnjice "drzavnosti" ce proci za koji dan, visoki gosti i dusebriznici razguliti za Beograd,.. i sve po istom. U komsiluku gde vladaju zakoni rulje, serijat, azijski srednji vijek,.. itd., navracaju redovno sto kao gosti sto poslovno najeminentniji ljudi kulture, sporta, politike, filma, muzike,.. svijeta. Nazalost, volio bih da se i moja BL radije time hvali negoli beeogradskim gostima. Ali ti zivis u svom svijetu zar ne. I malo bi cak i u sjenci ovoe manifestacije prosipao ekstremizam i primitivizam,..... tvoja stvar,.. ali,.... kada tebi ovo sve nije dovoljno sveto, ne trebas to ocekivati ni od drugih.
|
|
|
|
|
|
Sunny day
|
 |
« Odgovor #27 poslato: 09. 01. 2012. 03:34 » |
Idi gore
|
Pa jebiga, nesto je vijest a nesto nije,.. kolone popova, kokardi,.. Banjalukom sto osvecuju svetu srpsku zemlju, "drzavnu pravoslavnu vjeru", itd.. odavno nije neka vijest. Da nesto slicno na svoj nacin rade kolone hodza,.. sa zvanicnim imenovanjem svete muslimanske zemlje sa hidzretskim godisnjicama,.... to bi bila vec vijest.
Iskreno receno,.. sva ova parada oko godisnjice "drzavnosti" ce proci za koji dan, visoki gosti i dusebriznici razguliti za Beograd,.. i sve po istom.
U komsiluku gde vladaju zakoni rulje, serijat, azijski srednji vijek,.. itd., navracaju redovno sto kao gosti sto poslovno najeminentniji ljudi kulture, sporta, politike, filma, muzike,.. svijeta. Nazalost, volio bih da se i moja BL radije time hvali negoli beeogradskim gostima.
Ali ti zivis u svom svijetu zar ne. I malo bi cak i u sjenci ovoe manifestacije prosipao ekstremizam i primitivizam,..... tvoja stvar,.. ali,.... kada tebi ovo sve nije dovoljno sveto, ne trebas to ocekivati ni od drugih.
extremitizima i primitivizam dolazi iz tamnog vilajeta a znamo zasto.....tesko je biti fikcija sa kojom se svi sprdaju......zato si onda prinudjen da mrzis sve okolo sebe pa cak i sopstveni narod jer misli drugacije, a jos pored svega toga i vjera tjera da mrzis drugacije te da ga potcinis sebi....  sto se tice posjetilaca tamnom vilajetu,bruka para se potrosi da bi se izlobirali da dodju,jedino svjetski poznati radikalni islamisti i teroristi bez lobiranja dolaze u tamni vilajet jer se osjecaju kod kuce,u tamnom vilajetu ih smatraju rok zvijezdama..... 
|
|
|
|
|
|
Tommy Gavin
|
 |
« Odgovor #28 poslato: 09. 01. 2012. 03:34 » |
Idi gore
|
U komsiluku gde vladaju zakoni rulje, serijat, azijski srednji vijek,.. itd., navracaju redovno sto kao gosti sto poslovno najeminentniji ljudi kulture, sporta, politike, filma, muzike,.. svijeta. Nazalost, volio bih da se i moja BL radije time hvali negoli beeogradskim gostima.
na stranu dodikovo preseravanje - gdje su naše pare, milorade?!? - da plati i banja luka došla bi branđelina i tamo! koji će nam qrz bjelosvjetske poguzije, meni je dosta i ovih ovdašnjih! ono što treba učiniti je da se ne krade i ne zamajavaju oči ovakvim manifestacijama, ali ni sarajevo filmom, kada u zavidovićima skapavaju od gladi zbog (ne)rada krivaje!
|
!
|
|
|
|
Dilajla
|
 |
« Odgovor #29 poslato: 09. 01. 2012. 03:54 » |
Idi gore
|
extremitizima i primitivizam dolazi iz tamnog vilajeta a znamo zasto.....tesko je biti fikcija sa kojom se svi sprdaju......zato si onda prinudjen da mrzis sve okolo sebe pa cak i sopstveni narod jer misli drugacije, a jos pored svega toga i vjera tjera da mrzis drugacije te da ga potcinis sebi....  sto se tice posjetilaca tamnom vilajetu,bruka para se potrosi da bi se izlobirali da dodju,jedino svjetski poznati radikalni islamisti i teroristi bez lobiranja dolaze u tamni vilajet jer se osjecaju kod kuce,u tamnom vilajetu ih smatraju rok zvijezdama.....  Paa, malcice sumnjam u tvoj ekspertizam po pitanju vjere i sl. a pogotovo kada govoris o mojim osjecajima. Lobiranje ili placanje,.. so what,.. zasto u Banjaluci nebi odrzavali koncerte, skupove, simpozije,... najeminentniji ljudi svijeta kulture, sporta, politike, svjetske zvijezde,.. makar i placeni i izlobirani,.. Iskreno receno boli me q za svim ovim manifestacijama, za sve te manifestacije danom drzavnosti i 500 god. islama, i danom republike, govorancijama u Potocarima,.... pa i danom drzavnosti RS,.. sve to dodje i prodje za par dana, i sve po starom. Pompa ne moze zamaskirati stvarno stanje. Medjutim, u svemu ovome, barem sa tvoje strane ja ne vidim nista sveto niti uzviseno. Mozda bi i pomislio da ti godisnjica nesto znaci, da ti je nesto sveto i uzviseno,.. kako prema godisnjici tako i prema SPC,....... da ne koristis prostor za uobicajene ekstremizme, strijele, prozivke, djetinjasta inacenja i zlurade komentare,... ovako ispada da ti je bitnije sta ce druga strana o ovome misliti i da ti je sve ovo samo materijal. Pa kada tebi nije tolik osveto,. zasto ocekivati to od drugih. U principu ako drugi respektuju svoje, onda imam i ja prema tome respekta,.. inace trla baba lan da joj prodje dan. 
|
|
|
|
|
|