|
Sunny day
|
 |
« poslato: 11. 01. 2012. 09:32 » |
Idi gore
|
priglupi srbi sa desne strane drine,uzmu im kosovo ,bombarduju ih i uvale im ono sto vise ni americka vojska nemoze finansirati....jos ce im decenijama prodavati djelove...a ova vozila trose kao omanja oklopna sredstva....inace hameri nemaju nikakvu svrhu u oruzanim snagama osim sto robusno izgledaju.....cisto bacanje para i kurcenje zeta miroslava ilica
|
|
|
|
|
|
zelengradjanin
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 11. 01. 2012. 09:43 » |
Idi gore
|
Ovo su "dobili" da plaše Srbe građane Srbije,ja im isto drugu svrhu ne vidim 
|
|
|
|
|
|
padobranac
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 11. 01. 2012. 02:56 » |
Idi gore
|
ta vozila su namjenjena za buduce ucestvovanje u "mirovnim misijama" po egzoticnim lokacijama. ovo nije prvi put da amerikanci doniraju vojsci srbije, bilo je tu svega i svacega od uniforma do gumenih camaca pa na dalje. vojska srbije se okrenula prema nato-paktu i planira prelaz sa sovjetskog na zapadni sistem. vecina stanovnika srbije nije svjesna da srbija polako ali sigurno koraca prema clanstvu u nato paktu. moje misljenje je da ce srbija u ovoj deceniji priznati kosovo i postati clan eu i nato-a. ovo je hamer (hummer):
vojska srbije dobija nesto sasvim drugo (hmmvv):
|
|
|
|
|
|
zelengradjanin
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 11. 01. 2012. 03:13 » |
Idi gore
|
vecina stanovnika srbije nije svjesna da srbija polako ali sigurno koraca prema clanstvu u nato paktu.
Eh da nam nije tebe  Pa ima više od dve godine da je kasarna u Žarkovu (Beogradu) preuređena za potrebe NATO, oni to rade pod plaštom saradnje sa Ohajo državom. NATO kontroliše sve u Srbiji, a u Generalštabu na trećem spratu su smješteni instruktori NATO samo su to kao "slovenci" pa glupi srbi iz VJ misle da prave novu JNA.
|
|
|
|
|
|
padobranac
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 11. 01. 2012. 03:45 » |
Idi gore
|
Eh da nam nije tebe  Pa ima više od dve godine da je kasarna u Žarkovu (Beogradu) preuređena za potrebe NATO, oni to rade pod plaštom saradnje sa Ohajo državom. NATO kontroliše sve u Srbiji, a u Generalštabu na trećem spratu su smješteni instruktori NATO samo su to kao "slovenci" pa glupi srbi iz VJ misle da prave novu JNA. "preuredjena" kasarna, instruktori, nato kontrolise sve u srbiji i glupi srbi. jeli to sve ili imas jos sta da dodas? ako mislis da se tako postaje nato clan onda si daleko gluplji nego sto sam mislio.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zelengradjanin
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 11. 01. 2012. 03:54 » |
Idi gore
|
"preuredjena" kasarna, instruktori, nato kontrolise sve u srbiji i glupi srbi. jeli to sve ili imas jos sta da dodas? ako mislis da se tako postaje nato clan onda si daleko gluplji nego sto sam mislio.
Kako??? Treba im odluka parlamenta Srbije kako da ne,daj padobranac nemoj biti blesav, nisu srbi, hrvati i slovenci da imaju javno mjenje pripremnjeno za tako nešto. Pod čijim plaštom sudjeluju Srbi u tkz. mirovnim operacijama???Ti poznaješ prilike u Srbiji iz Kurira,Presa....daj nebudi smešan, čija je vlast u Srbiji nego NATO-va....nije valjda srpska.
|
|
|
|
|
|
kanarinac
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 11. 01. 2012. 04:32 » |
Idi gore
|
Najveći dio ovih elemenata zadužili su vojnici koji služe u jedinicama koje se upućuju u mirovne misije u inostranstvo, ali i njihove kolege na administrativnoj liniji sa Kosovom.
Ovo je istina,sve što valja odlazi na opremanje kontigenata za mirovne misije,dok se ostalo zapostavlja.Takav problem imaju mnogi,gledao sam Bugare,slušao priče od Hrvata i Makedonaca...Identična situacija.Za to vreme se u medijima stvara slika potpuno druga slika,a gro vojske zapravo trune iako se mnogo potencira ta profesionalnost vojnika.
|
|
|
|
|
|
Matovilo
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 11. 01. 2012. 05:57 » |
Idi gore
|
Ja se nadam  da Srbi/ja nece jos zadugo biti okupirana.... Naravno flekavi guzicar BoTa i njegovi pajdosi moraju dobiti sta zasluzuju... Sto se tice "Vojska Srbije" to nazalost ne postoji,vec samo ime postoji....isto kao sto ne postoji "suverena nezavisna drzava Be i Hu" iako Mujage bezbroj puta vole ovako ove 3 reci da trkeljaju . Vojska Srbije je davno unistena odmah nakon sto su paljevinom parlamenta zaposeli DOSmanlije 2000g.Prvu zlorabotu flekavi guzicar BoTa sto je ucinio kao ministar odbrane...unistio Vojsku Srbije. Ali ali..nece to tek tako proci hmmm barem u nas Srba nece tako zadugo moci...
|
|
|
|
|
Zeljo_furesta
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 11. 01. 2012. 06:11 » |
Idi gore
|
Dobić još 3 za SAO krajinu Za Bihac pun rezorvar i 12 litara ulja  i to Modrica
...razumes Suljaga-Mujaga, k..c moj ti razumes 
|
|
|
|
|
|
|
|
BANIJA 79
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 11. 01. 2012. 10:53 » |
Idi gore
|
|
Pitaju me odakle si žuti, sa Banije Krajišnik sam ljuti!
|
|
|
|
zelengradjanin
|
 |
« Odgovor #13 poslato: 11. 01. 2012. 10:56 » |
Idi gore
|
Meni ovo više liči na nekog muftiju nego na hamera 
|
|
|
|
|
|
BANIJA 79
|
 |
« Odgovor #14 poslato: 11. 01. 2012. 10:59 » |
Idi gore
|
|
Pitaju me odakle si žuti, sa Banije Krajišnik sam ljuti!
|
|
|
|