|
Blood_For_Blood
|
 |
« poslato: 11. 01. 2012. 11:21 » |
Idi gore
|
Posto se ovdje vise puta potezalo pitanje nestanka Srba iz Sarajeva reko da razjasnimo jednom za svagda, izvolte
!  Prava golgota srBskoga roda, jebo ti Auschwitz i Srebrenicu... 
|
Paaale su slpske glaaave u slpskome zapadnom Sleeemu! Osveeeticemo slpsku klv!
|
|
|
|
suljaga
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 11. 01. 2012. 11:27 » |
Idi gore
|
Ma ni Radovan je nemože ubjediti  Ma u to vreme je Radovan bio mali Bog 
|
|
|
|
|
|
Blood_For_Blood
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 11. 01. 2012. 11:32 » |
Idi gore
|
Ma ni Radovan je nemože ubjediti  Ma u to vreme je Radovan bio mali Bog  Radobog  Da, nema sansi, ko sto bi reko Rambo Amadeus. Dzaba snimci, dzaba iskopavanje mrtvih (jebote koji su to fanatici), sve laz i obmana vatikansko dzihadska, Srbe su iz Sarajeve etnicki ocistili Alijini bojovnici, aus und amen, tacka i tocka...matriks je mocan.
|
|
|
|
|
suljaga
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 11. 01. 2012. 11:36 » |
Idi gore
|
A ovi ovdje godinama guslaju kako su Srbi protjerani iz Sarajeva 
|
|
|
|
|
|
BANIJA 79
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 11. 01. 2012. 11:38 » |
Idi gore
|
Radobog  Da, nema sansi, ko sto bi reko Rambo Amadeus. Dzaba snimci, dzaba iskopavanje mrtvih (jebote koji su to fanatici), sve laz i obmana vatikansko dzihadska, Srbe su iz Sarajeve etnicki ocistili Alijini bojovnici, aus und amen, tacka i tocka...matriks je mocan. Ovo su Srbi koji nisu htjeli ostat poslje potpisivanja dejtonskog sporazuma u federaciji,pošto je skoro čitavo Sarajevo pripalo muslimanima,i oni su živjeli u srpskom Sarajevu za vrijeme rata,a ne pod muslimanskom kontrolom.Što nisi stavio kako su Srbi prolazili u Sarajevu,oni što su ostali pod muslimanskom kontrolom ?
|
Pitaju me odakle si žuti, sa Banije Krajišnik sam ljuti!
|
|
|
|
Blood_For_Blood
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 11. 01. 2012. 11:38 » |
Idi gore
|
A sto je najveci, nacistoidni apsurd, kad pocne rasprava o tome da je 70% teritorije BiH za vrijeme rata bilo etnicki ocisceno od ne-Srba, odgovara se time da danas fali oko 200 000 Srba u Sarajevu. Koji je to samo licemjerluk, fakat ne znam, ne moze covjek, pa ni najveci srpski sovinista, biti tolika budala da u takve stvari vjeruje...dakle radi se o cistoj göbbelskoj zlobi i lazi.
Prvo osli partizani pa za njima antifasisticki narod. 
|
|
|
|
|
BANIJA 79
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 11. 01. 2012. 11:41 » |
Idi gore
|
A sto je najveci, nacistoidni apsurd, kad pocne rasprava o tome da je 70% teritorije BiH za vrijeme rata bilo etnicki ocisceno od ne-Srba, odgovara se time da danas fali oko 200 000 Srba u Sarajevu. Koji je to samo licemjerluk, fakat ne znam, ne moze covjek, pa ni najveci srpski sovinista, biti tolika budala da u takve stvari vjeruje...dakle radi se o cistoj göbbelskoj zlobi i lazi. Izlazak iz Srpske Grbavice u Novo Srpsko Sarajevo 1996 † † † ☠Prvo osli partizani pa za njima antifasisticki narod.  Tu muslimansku propagandu možeš nekom drugom prosipat ! Ni muslimane niko nije tijero iz RS svi su otišli dobrovoljno ! Koji si ti fašista !
|
|
|
|
|
Blood_For_Blood
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 11. 01. 2012. 11:43 » |
Idi gore
|
Ovo su Srbi koji nisu htjeli ostat poslje potpisivanja dejtonskog sporazuma u federaciji,pošto je skoro čitavo Sarajevo pripalo muslimanima,i oni su živjeli u srpskom Sarajevu za vrijeme rata,a ne pod muslimanskom kontrolom.Što nisi stavio kako su Srbi prolazili u Sarajevu,oni što su ostali pod muslimanskom kontrolom ?
Na teritoriji pod cetnickom kontrolom drugi nisu nikako opstajali, u Sarajevu je bar do kraja rata bilo Srba. Jedan dio je pobijen, na zalost, od bandi Cele, Cace, Juke i njima slicnih, ali ta ubistva prestaju krajem 93. godine jer se Armija obracunava sa Celom, itd.. Samo to nije tema, tema je to da nestanak Srba iz Sarajeva nikako ne moze sluziti kao protivargument u smislu opravdanja, ili relativiranja etnickog ciscenja ne-Srba sa prostora koji su kontrolisali cetnici, a to je oko 70% teritorije BiH. Srbi iz Sarajeva su otisli NAKON potpisivanja Daytonskog Sporazuma, nakon sto je rat prestao, naime: 1996. godine! Tada su vec strane trupe bile tu, niko ih nebi mogao protjerati da su ostali u Sarajevu, 200 000 ljudi je to, a ne sakica klosara.
|
|
|
|
|
Blood_For_Blood
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 11. 01. 2012. 11:44 » |
Idi gore
|
Tu muslimansku propagandu možeš nekom drugom prosipat ! Ni muslimane niko nije tijero iz RS svi su otišli dobrovoljno ! Koji si ti fašista !
Da, da, "muslimanska propaganda" (zaboravio si Vatikan!)...a ovi cetnici su - naravno - statisti. 
|
|
|
|
|
Blood_For_Blood
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 11. 01. 2012. 11:46 » |
Idi gore
|
This message has been deleted by free2020 as spam! Blood_For_Blood's post count has been reduced by 1.
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 12. 01. 2012. 12:21 free2020 »
|
|
|
|
|
|
BANIJA 79
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 11. 01. 2012. 11:50 » |
Idi gore
|
Na teritoriji pod cetnickom kontrolom drugi nisu nikako opstajali, u Sarajevu je bar do kraja rata bilo Srba. Jedan dio je pobijen, na zalost, od bandi Cele, Cace, Juke i njima slicnih, ali ta ubistva prestaju krajem 93. godine jer se Armija obracunava sa Celom, itd..
Samo to nije tema, tema je to da nestanak Srba iz Sarajeva nikako ne moze sluziti kao protivargument u smislu opravdanja, ili relativiranja etnickog ciscenja ne-Srba sa prostora koji su kontrolisali cetnici, a to je oko 70% teritorije BiH. Srbi iz Sarajeva su otisli NAKON potpisivanja Daytonskog Sporazuma, nakon sto je rat prestao, naime: 1996. godine! Tada su vec strane trupe bile tu, niko ih nebi mogao protjerati da su ostali u Sarajevu, 200 000 ljudi je to, a ne sakica klosara.
Ko istjera i pobi Srbe što su ostali u Sarajevu pod muslimanskom kontrolom od 92-95 ? Nemoj mi spominjat Srbe što su otišli 96.poslje potpisivanja dejtonskog sporazuma !
|
|
|
|
|
Blood_For_Blood
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 11. 01. 2012. 11:51 » |
Idi gore
|
Halo, igramo se izgleda gluvih telefona, a vidim i SA jedinice su vec na djelu i brisu postove nepozeljne..e jadovi. 
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 12. 01. 2012. 12:05 free2020 »
|
|
|
|
|
|
suljaga
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 11. 01. 2012. 11:53 » |
Idi gore
|
Da, da, "muslimanska propaganda" (zaboravio si Vatikan!)...a ovi cetnici su - naravno - statisti.  Možda mu je ćaća bio među njima ili možda čak onaj stari čiča mi liči na banijca 
|
|
|
|
|
|
Blood_For_Blood
|
 |
« Odgovor #13 poslato: 11. 01. 2012. 11:53 » |
Idi gore
|
This message has been deleted by free2020 as spam! Blood_For_Blood's post count has been reduced by 1.
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 11. 01. 2012. 11:59 free2020 »
|
|
|
|
|
|
BANIJA 79
|
 |
« Odgovor #14 poslato: 11. 01. 2012. 11:56 » |
Idi gore
|
Halo, igramo se izgleda gluvih telefona, a vidim i SA jedinice su vec na djelu i brisu postove nepozeljne..e jadovi.  Ne igramo se mi ništa gluvih telefona,nego ti pokušavaš prodavat muda pod bubrege i muslimansku propagandu kako Srbe niko nije diro i kako su otišli dobrovoljno iz Sarajeva.To nije istina,ko pobi i protjera Srbe iz Sarajeva od 92-95 pod muslimanskom kontrolom ? Za one Srbe koji su otišli 96.niko nikog i ne krivi,nego za one koji su pobijeni i protjerani od 92-95 !
|
|
|
|
|