Nezavisne novine - Diskusije
25. 05. 2012. 03:54 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Članovi Links Kontakt Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 [2] 3 4   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Srbi protjerani iz Sarajeva  (Pročitano 753 puta)
suljaga
Elitni član
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:
Chrome 16.0.912.75 Chrome 16.0.912.75

« Odgovor #15 poslato: 11. 01. 2012. 11:58 »
Podeli temuIdi gore

Ne igramo se mi ništa gluvih telefona,nego ti pokušavaš prodavat muda pod bubrege i muslimansku propagandu kako Srbe niko nije diro i kako su otišli dobrovoljno iz Sarajeva.To nije istina,ko pobi i protjera Srbe iz Sarajeva od 92-95 pod muslimanskom kontrolom ?
Za one Srbe koji su otišli 96.niko nikog i ne krivi,nego za one koji su pobijeni i protjerani od 92-95 !
Pa eno ga Ratko Mladić i Radovan Karadžić će to sve na tenane objasniti u Hagu ko je pobio ne samo Srbe nego i ostale
BANIJA 79
Legenda
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 9.0.1 Firefox 9.0.1

« Odgovor #16 poslato: 12. 01. 2012. 12:04 »
Podeli temuIdi gore

Pa eno ga Ratko Mladić i Radovan Karadžić će to sve na tenane objasniti u Hagu ko je pobio ne samo Srbe nego i ostale
Tebe su protjerali i iz tvog rođenog grada,i to ne Srbi nego tvoji sunarodnjaci muslimani zato što si glup i ružan !

Pitaju me odakle si žuti, sa Banije Krajišnik sam ljuti!
suljaga
Elitni član
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #17 poslato: 12. 01. 2012. 12:25 »
Podeli temuIdi gore

Tebe su protjerali i iz tvog rođenog grada,i to ne Srbi nego tvoji sunarodnjaci muslimani zato što si glup i ružan !
Hajde budi iskren koliko si puta popušio doh su ti Hrvati dali domovnicu  a tek njemcima da dobiješ vizu plus se obavezao da ćeš u staračkom domu prati guzice starcima i staricama  pa si se ovdje na ovom forumu hvalio kako si nekoj starici brijo minđu  Joj Joj
BANIJA 79
Legenda
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #18 poslato: 12. 01. 2012. 12:31 »
Podeli temuIdi gore

Hajde budi iskren koliko si puta popušio doh su ti Hrvati dali domovnicu  a tek njemcima da dobiješ vizu plus se obavezao da ćeš u staračkom domu prati guzice starcima i staricama  pa si se ovdje na ovom forumu hvalio kako si nekoj starici brijo minđu  Joj Joj

Tema je kako su muslimanski fanatici ubijali Srbe po Sarajevu,a ne kako si ti baco mort u mješalicu !

suljaga
Elitni član
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #19 poslato: 12. 01. 2012. 12:40 »
Podeli temuIdi gore

Tema je kako su muslimanski fanatici ubijali Srbe po Sarajevu,a ne kako si ti baco mort u mješalicu !
OK  eno ti na prvom postu ti stoji video zapis kako si Srbi progonjeni

Jeste li i vi iz krajine isto tako kad su hrvati htijeli da se vrate svojim kućama dobrovoljno otišli i ponijeli sa sobom sve što ste godinama pljačkali pi Hrvatskoj i Bosni pa sad opet kuku mi protjerani a u stvari sami otišli  Sad znam
BANIJA 79
Legenda
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #20 poslato: 12. 01. 2012. 12:48 »
Podeli temuIdi gore

OK  eno ti na prvom postu ti stoji video zapis kako si Srbi progonjeni

Jeste li i vi iz krajine isto tako kad su hrvati htijeli da se vrate svojim kućama dobrovoljno otišli i ponijeli sa sobom sve što ste godinama pljačkali pi Hrvatskoj i Bosni pa sad opet kuku mi protjerani a u stvari sami otišli  Sad znam

Sve ovo što si napiso važi i za muslimane ! Dobrovoljno otišli iz Republike Srpske sa svim stvarima što su od Srba pljačkali 45 godina za vrijeme tite (vašeg miljenika),i sad Srbi krivi.

bezimeni12
Elitni član
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:
MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0

« Odgovor #21 poslato: 12. 01. 2012. 01:04 »
Podeli temuIdi gore

Posto se ovdje vise puta potezalo pitanje nestanka Srba iz Sarajeva reko da razjasnimo jednom za svagda, izvolte

http://www.youtube.com/watch?v=g8zvvh6zy7s&feature=player_embedded#!

Kafica

Prava golgota srBskoga roda, jebo ti Auschwitz i Srebrenicu...  Mudri starac

Ima jos jedan stereotip da su Srbi protjerali muslimane iz RS.Jednom za svagda treba razjasniti taj mit i to ne iz neke pretezno mjesovite sredine nego direktno iz Sokoca:
EtnickoCiscenjeSokolac
selektor
Iskusni član
**
Van mreže Van mreže

Windows 7 Windows 7
Browser:
Firefox 10.0.1 Firefox 10.0.1

« Odgovor #22 poslato: 12. 02. 2012. 11:24 »
Podeli temuIdi gore

Momci, najviše Srba iz Sarajeva protjerao je mladić sa sustavnim granatiranjem, jer granate ne prepoznaju ko je koje nacionalnosti,ubijale su sve redom tako da je u to vrijeme bježao iz sarajeva ko god je mogao. Ono što tada nije uspjelo napustilo je 95-96 kada je potpisan Dayton u kojem je odlučeno da Sarajevo ostane jedinstven grad, a što Srbi nisu htjeli prihvatit pa su ga napustili.Ne morate vi to priznat ali ovo su činjenice i očiti dokazi,ovo se ne može pobit i ovo znaju svi a vi sad kako hoćete Napisano Kad sam bio mlad
BANIJA 79
Legenda
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #23 poslato: 12. 02. 2012. 11:48 »
Podeli temuIdi gore

ovo su činjenice i očiti dokazi,ovo se ne može pobit i ovo znaju svi a vi sad kako hoćete Napisano Kad sam bio mlad

Isto ko sto svi znaju da se pod nickom "selektor" krije grgo. Grin

selektor
Iskusni član
**
Van mreže Van mreže

Windows 7 Windows 7
Browser:

« Odgovor #24 poslato: 13. 02. 2012. 12:59 »
Podeli temuIdi gore

Isto ko sto svi znaju da se pod nickom "selektor" krije grgo. Grin

Fulaš kao i obično Napisano
bez_respekta
Veteran foruma
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Chrome 10.0.648.204 Chrome 10.0.648.204

« Odgovor #25 poslato: 13. 02. 2012. 08:07 »
Podeli temuIdi gore

Momci, najviše Srba iz Sarajeva protjerao je mladić sa sustavnim granatiranjem, jer granate ne prepoznaju ko je koje nacionalnosti,ubijale su sve redom tako da je u to vrijeme bježao iz sarajeva ko god je mogao. Ono što tada nije uspjelo napustilo je 95-96 kada je potpisan Dayton u kojem je odlučeno da Sarajevo ostane jedinstven grad, a što Srbi nisu htjeli prihvatit pa su ga napustili.Ne morate vi to priznat ali ovo su činjenice i očiti dokazi,ovo se ne može pobit i ovo znaju svi a vi sad kako hoćete Napisano Kad sam bio mlad

Могуће...Сложићеш се онда, истом логиком, да је највише људи из СРБиХ протјерао Изетбеговић својим ''жртвовањем мира'' тј. својим отпочињањем рата.... Mudri starac

{alt}

Henry Kissinger:"Until it was created in 1992, Bosnia had never been an independent state. "
selektor
Iskusni član
**
Van mreže Van mreže

Windows 7 Windows 7
Browser:

« Odgovor #26 poslato: 13. 02. 2012. 11:20 »
Podeli temuIdi gore

Могуће...Сложићеш се онда, истом логиком, да је највише људи из СРБиХ протјерао Изетбеговић својим ''жртвовањем мира'' тј. својим отпочињањем рата.... Mudri starac

De bo nismo djeca,kakav rahmetli Izetbegović vjerovatno misliš na Kutiljerov plan? Ima li šta jače to je već prežvakano! Rat se planirao mnogo prije i evo koliko možemo zaključit ni danas nije prestao da bude aktivan. Još davno Moljevićev program, pred kraj WWII prvi put spominje granice: Karlobag-Ogulin-Karlovac-Virovitica i naziva ga Velika Srbija. Uredu,još uvjek nije ostvaren ali smo svjedoci da želje za tim još uvjek traju!! To je glavni problem svih naših stradanja a ne nekakvo Alijino žrtvovanje mira. Za sada ste zadovoljni ostvarenim Entitetom u okviru Države bih ali apetiti su vam puno veći i to je žrtvovanje mira u pravom smislu  Udri Mudri starac
Sunny day
Glavni urednik
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 10.0 Firefox 10.0

« Odgovor #27 poslato: 13. 02. 2012. 11:38 »
Podeli temuIdi gore

De bo nismo djeca,kakav rahmetli Izetbegović vjerovatno misliš na Kutiljerov plan? Ima li šta jače to je već prežvakano! Rat se planirao mnogo prije i evo koliko možemo zaključit ni danas nije prestao da bude aktivan. Još davno Moljevićev program, pred kraj WWII prvi put spominje granice: Karlobag-Ogulin-Karlovac-Virovitica i naziva ga Velika Srbija. Uredu,još uvjek nije ostvaren ali smo svjedoci da želje za tim još uvjek traju!! To je glavni problem svih naših stradanja a ne nekakvo Alijino žrtvovanje mira. Za sada ste zadovoljni ostvarenim Entitetom u okviru Države bih ali apetiti su vam puno veći i to je žrtvovanje mira u pravom smislu  Udri Mudri starac

ako je vec tako od moljevicevog programa je stariji kuran a on kaze;

TitleBoxAllah, dz.s., dzihad nareduje svakom muslimanu i cini ga strogom obavezom od koje se nikako ne moze osloboditi osim ako je valjano obavi, i on je farz sve do Sudnjeg dana. Njima je naredeno da brane zemlju kojom vlada islamski sistem ili je u njoj nekada vladao

znaci po ovom programu cemo uvjek imati probleme sa muslimanima jer njihov ratni program je utkan u kuran.... Pitam se

PS .zanimljivo je da se srpski neprijatelji pozivaju taj program a znamo kada je on ponudjen srbima od strane saveznika iz 1. svetskog 1918. da se ostvari ,srbi su ga odbili i zajedno sa hrvatima,slovencima stvorili kraljevinu a SHS a kasnije i jugoslaviju....znaci taj program je bio srbima bitan koliko i matovilovi komentari na ovom forumu...eto za 100 godina u nedostatku istorijski argumenata se pozovite na matovilovo pisanje na ovom forumu i pridajte mu nacionalni interes srba Joj
« Poslednja izmena: 13. 02. 2012. 11:41 Sunny day »
Zeljo_furesta
Elitni član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #28 poslato: 13. 02. 2012. 11:51 »
Podeli temuIdi gore

Selektore tebi treba crveni karton jer granice Karlobag-Ogulin-Karlovac-Virovitica nemaju nista s
BiH te ne vidim problem zasto se ti zato pijenis.
Ako je neciji proble to, onda je Manitu-ov  i hrvata  (ne mislim na novo komponirane  Wink) a nekog bosnjaci
koji nema poima izgleda desu granice Bosne a kamoli hrvatske  Napisano a vodi polemiku o granicama  Udri
Koliko vidim ni Vasi epiteti nisu mali samo nema ko da puse u leda i drzi odstupnicu vise jer izgleda da
se "veliki brat" umorio  :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Suljag-Mujaga tebi su izgleda mozdane vijuge odavno zamrsnute pa ne mogze da ti utjeca ni  ova hladnoca
na njih  Wink jer vidi se da nemas bas resperta sta znaci biti PROTJERA  Ljutko

Izgleda da si se morao naraditi da dobijes domovnicu a Bogme i Staatsbürgerschaft in Deutschland
kako vidim iz tvog licnog iskustva  Joj Joj Sokiran

Citat
".....budi iskren koliko si puta popušio doh su ti Hrvati dali domovnicu  a tek njemcima da dobiješ vizu ..."
bez_respekta
Veteran foruma
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Chrome 10.0.648.204 Chrome 10.0.648.204

« Odgovor #29 poslato: 13. 02. 2012. 11:59 »
Podeli temuIdi gore

De bo nismo djeca,kakav rahmetli Izetbegović vjerovatno misliš na Kutiljerov plan? Ima li šta jače to je već prežvakano! Rat se planirao mnogo prije i evo koliko možemo zaključit ni danas nije prestao da bude aktivan. Još davno Moljevićev program, pred kraj WWII prvi put spominje granice: Karlobag-Ogulin-Karlovac-Virovitica i naziva ga Velika Srbija. Uredu,još uvjek nije ostvaren ali smo svjedoci da želje za tim još uvjek traju!! To je glavni problem svih naših stradanja a ne nekakvo Alijino žrtvovanje mira. Za sada ste zadovoljni ostvarenim Entitetom u okviru Države bih ali apetiti su vam puno veći i to je žrtvovanje mira u pravom smislu  Udri Mudri starac

Па, не мислим баш на Кутиљеров план - више мислим на конкретне акције у којима су Муслимани (и Хрвати) убијали Србе: нпр. као Башчаршија, Брод, Сијековац, Купрес, Малован...

Значи, имамо стандардну великомуслиманско-матриксовску верзију:

- Када гину Срби - Срби криви...
- Када Србе протјерују - Срби криви...
- Када гину Муслимани - Срби криви...
- Када Муслимане протјерују - СРби криви...
- Када Алија жртвује мир - Срби криви...
- Када муслимански ''војсковођа'' и зликовац Рамиз Ћело Делалић убије Србина - Србин крив
- Када муслимански зликовци Нијаз Медо Чаушевић и Земир Ковачевић масакрирају 9 Срба - Срби  криви
- Када усташе побију Србе по Маловану - Срби криви...

Па, мајку му, сложићеш се, није то баш у складу са здравом памећу?  Mudri starac

{alt}

Henry Kissinger:"Until it was created in 1992, Bosnia had never been an independent state. "
Stranice: 1 [2] 3 4   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Nezavisne novine | Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Sitemap

Google visited last this page 23. 05. 2012. 03:29