|
Tommy Gavin
|
 |
« Odgovor #60 poslato: 19. 01. 2012. 01:29 » |
Idi gore
|
-Sud u Hagu je nadležan za individualnu krivičnu odgovornost i ništa više. -Mislim da će uskoro doći vrijeme kad će RS-a morati počet plaćati ogromne odštete za: - Uništavanje imovine. -Progon i ubistva na etničkoj osnovi -Zlostavljanja i silovanja.
To što danas političkom odlukom neko oduluči da sve tužbe budu automatski odbačene, već u skorijoj budućnosti neće puno pomoći.
Točno , i drugi su činili zločine ali drugi nisu:
- Donjeli odluku o razdvajanju naroda. - Masovno ubijali, progonili i deportirali građane drugog etniciteta radi stvaranja kompaktnog etničkog prostora.
Kako onaj krkan Mladić reče: Znate li vi da ovi zadaci znače genocid, ali ipak uradi ono što bi kao profesionalac morao sprječiti .
Sad bi se htjelo stavit sve u isti koš !!!
Neće da može.
bolesno!
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 19. 01. 2012. 01:31 Tommy Gavin »
|
|
!
|
|
|
|
Sunny day
|
 |
« Odgovor #61 poslato: 19. 01. 2012. 09:34 » |
Idi gore
|
|
|
|
|
|
|
Fenix
|
 |
« Odgovor #62 poslato: 20. 01. 2012. 08:32 » |
Idi gore
|
Ja sam mislio Sunny da si ti ipak pametniji, a ti ovdje kopiraš lakrdijaške kampanje koje nemaju nikakve veze s stvarnošću. Ovo je tragično kad vidiš, da oni koji sebe zovu, novinarima ili navodnim expertima, nemaju nikakvih profesionalnih niti moralnih kriterija , izmišljaju , vade iz kontexta , lažu manipuliraju. Izgleda da su Slobine podrepne muhe još uvjek sve na okupu i na dodjeljenim im zadacima. Nije mi jasno ,gdje nađu pismenu publiku koja bi potrošila vrijeme na čitanje ovakvih priglupih manipulacija ?
|
|
|
|
|
|
Sunny day
|
 |
« Odgovor #63 poslato: 20. 01. 2012. 07:20 » |
Idi gore
|
|
|
|
|
|
|
free2020
|
 |
« Odgovor #64 poslato: 20. 01. 2012. 07:44 » |
Idi gore
|
Ma kakav "forum pisaca"? To je grupa marginalaca koja nema čak ni svoj sajt a nisu ni registrovani kao udruženje: http://www.vesti.rs/Vesti/Forum-pisaca-bez-registracije.htmlInače, meni su zapali za oko ovom prilikom: http://www.b92.net/kultura/vesti.php?nav_category=272&yyyy=2010&mm=12&dd=09&nav_id=477927"S kim si - takav si..." Vole oni teroriste, naročito ako za tu ljubav dobijaju dolare... 
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 20. 01. 2012. 08:22 free2020 »
|
|
”Највећи српски грех, онај из кога касније поизилази све зло, сва страва и ужас наше историје и свакодневнице, јесте нестрпљење”
|
|
|
|
Sunny day
|
 |
« Odgovor #65 poslato: 26. 01. 2012. 06:39 » |
Idi gore
|
|
|
|
|
|
|
free2020
|
 |
« Odgovor #66 poslato: 26. 01. 2012. 06:53 » |
Idi gore
|
Nije mi jasno zašto se pridaje toliki značaj grupici marginalaca okupljenih u Forumu pisaca? Koga je uopšte briga šta oni misle? Ko su oni? Nule na kvadrat...
|
”Највећи српски грех, онај из кога касније поизилази све зло, сва страва и ужас наше историје и свакодневнице, јесте нестрпљење”
|
|
|
|