|
Maki vas kralj
|
 |
« poslato: 12. 01. 2012. 05:07 » |
Idi gore
|
to udaranje glavom u zid jako ti dobro stoji  .. druze,ne moram ni znat istinu,jebi je...ja je vidim na terenu,vidim sta se sve uradilo,promijenilo,ubilo,mutiralo,zapalilo,proceralo,otelo,promijenilo vlasnika,izmislilo,nazive ponistilo,nastalo nesto sto nikad nije tu bilo,ocerupalo,osiromasilo..itd...samo otvori oci i vidis sve sta je bilo i sta je istina... to je istina i samo TO! A ako nije tajna, jel bi mogao reci gde zivis?
|
Kaj je bilo bre?
|
|
|
|
|
avantgarde
Punopravni član
Van mreže
 Windows 7
Browser:
 Firefox 9.0.1
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 12. 01. 2012. 06:11 » |
Idi gore
|
A ako nije tajna, jel bi mogao reci gde zivis?
u zapadnoj Europi...
|
|
|
|
|
avantgarde
Punopravni član
Van mreže
 Windows 7
Browser:
 Firefox 9.0.1
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 12. 01. 2012. 06:12 » |
Idi gore
|
ma moze suljaga i adresu i telefon dobit,nikakva frka...samo broj Konta nikako 
|
|
|
|
|
|
zelengradjanin
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 12. 01. 2012. 07:13 » |
Idi gore
|
Jesul to potpisali da se BiH gasi i da nikad nije ni postojala  Šta ti znaš što je potpis,ti se ne znaš ni za vozačku potpisati. Uzmi Dejtonski sporazum pa slovkaj, imaš rok do kraja godine 
|
|
|
|
|
|
BANIJA 79
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 12. 01. 2012. 07:53 » |
Idi gore
|
|
Pitaju me odakle si žuti, sa Banije Krajišnik sam ljuti!
|
|
|
|
Maki vas kralj
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 12. 01. 2012. 09:00 » |
Idi gore
|
Grgo.. zanimao me samo grad... a ti bi odmah i broj telefona i adresu. Mogao bih pomisliti da si se propederisao u stare dane. 
|
Kaj je bilo bre?
|
|
|
Dart Maul
Redovni član
Van mreže
 Windows XP
Browser:
 Safari 5.1.1
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 13. 01. 2012. 03:15 » |
Idi gore
|
This message has been deleted by Alex as spam! Dart Maul's post count has been reduced by 1.
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 13. 01. 2012. 03:49 Alex »
|
|
Brotherhood of Darkness
|
|
|
|
suljaga
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 13. 01. 2012. 09:25 » |
Idi gore
|
Grgo.. zanimao me samo grad... a ti bi odmah i broj telefona i adresu. Mogao bih pomisliti da si se propederisao u stare dane.  A zbog čega ti to treba  da mu ugrožavaš život ili da mu na kafu dođeš 
|
|
|
|
|
|
Maki vas kralj
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 13. 01. 2012. 09:40 » |
Idi gore
|
A zbog čega ti to treba  da mu ugrožavaš život ili da mu na kafu dođeš  Ko o cemu - muslic o ugrozenosti. Ma nemam bolja posla nego da ganjam likove sa foruma koji su drugacijeg misljenja nego ja... pa nisam ja alijander misa mu hebem!  Covek je postao sledece: druze,ne moram ni znat istinu,jebi je...ja je vidim na terenu,vidim sta se sve uradilo,promijenilo,ubilo,mutiralo,zapalilo,proceralo,otelo,promijenilo vlasnika,izmislilo,nazive ponistilo,nastalo nesto sto nikad nije tu bilo,ocerupalo,osiromasilo I ja bih hteo znati na koju to sredinu aludira. Mnogo li je? Evo ja zivm u Baselu, nadam se da me nece sada grupa Mudzahedina locirati! 
|
Kaj je bilo bre?
|
|
|
avantgarde
Punopravni član
Van mreže
 Windows 7
Browser:
 Firefox 9.0.1
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 13. 01. 2012. 10:51 » |
Idi gore
|
A zbog čega ti to treba  da mu ugrožavaš život ili da mu na kafu dođeš  suljaga ,  , mozda cojk voli muslimane..sta znas  ... 
|
|
|
|
|
avantgarde
Punopravni član
Van mreže
 Windows 7
Browser:
 Firefox 9.0.1
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 13. 01. 2012. 10:59 » |
Idi gore
|
Ko o cemu - muslic o ugrozenosti. Ma nemam bolja posla nego da ganjam likove sa foruma koji su drugacijeg misljenja nego ja... pa nisam ja alijander misa mu hebem!  Covek je postao sledece: I ja bih hteo znati na koju to sredinu aludira. Mnogo li je? Evo ja zivm u Baselu, nadam se da me nece sada grupa Mudzahedina locirati!  pa necu valjda pisat o Baselu,nije Basel rusen,protjeran,opljackan itd....aludiram i ciljam na ono gdje je sve ono gore navedeno ucinjeno,gdje sve na jad i bijedu mirise,jel to zaista treba da ti crtam...i u tvom ko i u mom toru,jad i bijeda... velis u Baselu si,eto ga samo 300 km od mene,ja to sa mojom azdahom prodjem ako je cist autoput za max. 2 sata,direkt u Baselu  ...kad god idem na more u Francusku prodjem ja tu blizu,sad znam gdje cu pauzu pravit 
|
|
|
|
|
|
Maki vas kralj
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 13. 01. 2012. 11:01 » |
Idi gore
|
suljaga ,  , mozda cojk voli muslimane..sta znas  ...   Koga "volim" ili "ne volim" nema veze s verom. 
|
Kaj je bilo bre?
|
|
|
|
Maki vas kralj
|
 |
« Odgovor #13 poslato: 13. 01. 2012. 11:06 » |
Idi gore
|
pa necu valjda pisat o Baselu,nije Basel rusen,protjeran,opljackan itd....aludiram i ciljam na ono gdje je sve ono gore navedeno ucinjeno,gdje sve na jad i bijedu mirise,jel to zaista treba da ti crtam...i u tvom ko i u mom toru,jad i bijeda... velis u Baselu si,eto ga samo 300 km od mene,ja to sa mojom azdahom prodjem ako je cist autoput za max. 2 sata,direkt u Baselu  ...kad god idem na more u Francusku prodjem ja tu blizu,sad znam gdje cu pauzu pravit  E, pa to sam hteo znati. Dakle i ti dijasporac net-ratnik!  Prepoznajem ja "svoje".  Drago mi je, ja sam Maki, komandant 111. Bazelske Brigade - a ti? 105 Zenevska? 116. Frankfurtska? 
|
Kaj je bilo bre?
|
|
|
avantgarde
Punopravni član
Van mreže
 Windows 7
Browser:
 Firefox 9.0.1
|
 |
« Odgovor #14 poslato: 13. 01. 2012. 11:18 » |
Idi gore
|
pa vec sam napisao onom agresivnom Matovilu iz kanade  da sam iz dijaspore,nema razloga takve stvari kriti... i nisam uopste net-ratnik,ako ti to tako vidis to je tvoja stvar...niko ovdje za sad od nas nije ratnik...ovdje smo na forumu i pisemo povremeno svoje misljenje,od ovoga nije niko umro/poginuo, nisam iz Svice ali nisam ni daleko,ne volim ti ja svajcarce uopste,bio sam tamo nekad davno 4-5 mjeseci i nikad vise ne bih... nista kafa ovo-ono  ...eh sad si me razocaro a ja taman mislio spustit se A-peticom dole pa na kafu u svicu 
|
|
|
|
|
|