Nezavisne novine - Diskusije
25. 05. 2012. 04:39 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Članovi Links Kontakt Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 17   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Čendler: Srpska – temeljni stub  (Pročitano 3120 puta)
bez_respekta
Veteran foruma
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Chrome 10.0.648.204 Chrome 10.0.648.204

« Odgovor #180 poslato: 06. 02. 2012. 08:55 »
Podeli temuIdi gore

Citat
- Svi Bošnjaci, većina Hrvata i dobar dio Srba ne žele raspad zemlje u kojoj su rođeni. Postoji, normalno, i masa onih koji bi to htjeli, ali su svjesni činjenice da je to nemoguća misija. Srebrenica, Bratunac, Brčko, Kozarac, sva ta silna mjesta patnji i stradanja, a radi se o preko 500 masovnih grobnica i desetinama konclogora, sve to nikad neće biti izdvojeno iz teritorije BiH. Bosanski patrioti na prvom mjestu, a zatim i međunarodna zajednica, neće to nikad dozvoliti.
Joj Joj Joj Joj

Хрњичица са својим логорејама is back  Joj

Citat
- Svi Bošnjaci

Ево имаш на овом форуму, једног мало паметнијег - и има nick Валтер Волф - он је за распад...а мислим да је Муслиман  Dim ...Значи, Хрњичица лаже к'о Алија у најбоље доба  Dim

Citat
većina Hrvata

А-ха ...а смију ли Алијићи то испитати на референдуму хрватског народа у Херцеговини и остатка којег нису Алијићи протјерали из централне Босне?  Dim
Наравно, да не смију...али лијепо звучи ''већина'', макар већина били Коњшић и фра-Маркешић

Citat
dobar dio Srba

Joj Joj Joj А ово је посебан Хрњитизам  Joj Хоћемо ли на референдуму испитати ову причу за лаку ноћ младих фундаменталиста?  Joj Мирно спавајте фундаменталисти мали, Срби воле НАТО-наметнуту-накарадну-БиХ  Joj

Citat
Bosanski patrioti na prvom mjestu, a zatim i međunarodna zajednica, neće to nikad dozvoliti.

Босанске патриоте а.к.а фундаменталистичке зликовце набијем на орган, лијепо сам се насикирао шта мисле убице  Dim што се тиче МЗ исто тако... Mudri starac

{alt}

Henry Kissinger:"Until it was created in 1992, Bosnia had never been an independent state. "
Pazuzu
Elitni član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Opera 9.80 Opera 9.80

« Odgovor #181 poslato: 06. 02. 2012. 09:39 »
Podeli temuIdi gore

Na moje pitanje da li je u redu da postavljam spisak masovnih grobnica bez linkova da ti i Free nebi po ustaljenom maniru to(link) uzimali kao argumenat kojim se dokazuje vaša "istina"........... dobio sam negativan odgovor.

Smehotres Smehotres Smehotres
TitleBoxZato nije procesuirala nijednu osobu srpske nacionalnosti, čak ni za genocid i ratni zločin u Srebrenici, za do sada otkrivenih više od 500 masovnih grobnica, ubijenih više od 100 povratnika, do temelja srušenu 641 džamiju itd.“, kazao je Tihić.

http://klikeri.info/index.php?id=6916

Smehotres Smehotres Smehotres Smehotres
TitleBox- Svi Bošnjaci, većina Hrvata i dobar dio Srba ne žele raspad zemlje u kojoj su rođeni. Postoji, normalno, i masa onih koji bi to htjeli, ali su svjesni činjenice da je to nemoguća misija. Srebrenica, Bratunac, Brčko, Kozarac, sva ta silna mjesta patnji i stradanja, a radi se o preko 500 masovnih grobnica i desetinama konclogora, sve to nikad neće biti izdvojeno iz teritorije BiH. Bosanski patrioti na prvom mjestu, a zatim i međunarodna zajednica, neće to nikad dozvoliti.  - Kazao je Bakir Izetbegović

http://www.danas.rs/danasrs/politika/republika_srpska_je_tesko_promenljiva_cinjenica.56.html?news_id=212645

Smehotres Smehotres Smehotres Smehotres
E, moj @hrnjalo, SDA jurišniče.
Svakim postom toneš sve dublje i dublje u glib svog ludila i bezumlja.

Jad, beda i čemer.

Stvarno više neću da trošim vreme na južnomuslimanske trolere kakav si ti, obožavaoce i čuvare lika i dela Alijinog i njegovog malog, i hronične lažljivce.
Rekao si "500 masovnih grobnica muslimana koje su pobili Srbi na teritoriji RS".

Izvoli, postavi spisak i broj.

Moderator Comment Izbrisani suvišni smajliji.
« Poslednja izmena: 09. 02. 2012. 05:37 free2020 »
hrnjica
Ugledni član
Van mreže Van mreže

Windows Vista Windows Vista
Browser:
MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0

« Odgovor #182 poslato: 09. 02. 2012. 02:03 »
Podeli temuIdi gore

Smehotres Smehotres Smehotres

Jad, beda i čemer.

Stvarno više neću da trošim vreme na južnomuslimanske trolere kakav si ti, obožavaoce i čuvare lika i dela Alijinog i njegovog malog, i hronične lažljivce.
Rekao si "500 masovnih grobnica muslimana koje su pobili Srbi na teritoriji RS".

Eh Radoslave,Radoslave  Grin .Ovakvu argumentaciju,postavljanje smješkića u neograničenim količinama,koristio si i onomad kad sam ja postavljao linkove kojim se dokazivala istinitost mojih tvrdnji a kojima je izvor bio Istorijski muzej grada Beograda.  Cheesy Moram priznati da sam pod ustiskom tvoje argumentacije  Grin  koja skoro da je istovjetna argumentaciji pubertetske djevojčice koja želi da opravda prvi polni odnos svom ocu.Hoe dan ook,valjda je sad i intelektualnim hendikepima tvojega formata kristalno jasno da je ova metodologija dokazivanja istine linkovima potpuno razgoličena kao laž koju obilato koriste svi moderatori kojima je u cilju falsifikovanje činjenica zbog  pravdanja onoga što se opravdati ne može,tj.500 masovnih grobnica koje čine temelj temeljnog stuba.

Cheesy Jel ovo boldovano navika od tvojih moderatorskih dana  Grin

samo mali osvrt na SDA.U nekoj mojoj gradaciji svih zla/zala koje su se okomile na moj bošnjački narod na prvom mjestu je

velikosrbsko trijebljenje drugih i drugačijih koje je konačno zabilježeno u svim formama i oblicima

na drugom mjestu  je SDA,ova posljeratna.Daobog pa će im i zemlja bosanska ispljuniti kosti kad ih polože u nju

na trećem mjestu su velikosrbi nastanjeni u beogradskom pašaluku,guzova zavaljenih u fotelje        

na četvrtom su velikosrbi iz beogradskog pašaluka koji imaju muda doći i velikosrbovati po Bosni i Hercegovini

Svrstaj se u jednu od ovih kategorija jer ti definitivno jednoj pripadaš.
I da se malo dotaknemo teme .Ako na osnovu ovoga citata ne možeš pronaći informaciju pomoće ti Free  Grin i meni je nudio pomoć pri postavljanju linkova.  Grin

Citat
„U bazi podataka Istraživačko-dokumentacionog centra evidentirano je 488 grobnica. Ovi grobnice su dostupne na Bosanskom atlasu ratnih zločina na našem veb portalu.“

Uh, zamalo zaboravih link  Tongue
http://www.slobodnaevropa.org/content/plp_masovne_grobnice_bih/2036774.html

I pogledaj malo datum objavljivanja ove informacije,izračunaj koliko je 500-488 pa će ostalo Hrnjica da namiri.

Moderator Comment Izbrisani suvišni smajliji.
« Poslednja izmena: 09. 02. 2012. 05:34 free2020 »

budala i krivih drva nikada ne može nestati
Maki vas kralj
Elitni član
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:
MS Internet Explorer 6.0 MS Internet Explorer 6.0

« Odgovor #183 poslato: 09. 02. 2012. 02:41 »
Podeli temuIdi gore

Hrnjica u ludilu... cekam dalji tok diskusije...  Pivo i kokice

Kaj je bilo bre?
Pazuzu
Elitni član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Opera 9.80 Opera 9.80

« Odgovor #184 poslato: 09. 02. 2012. 08:51 »
Podeli temuIdi gore

Uh, zamalo zaboravih link  Tongue
http://www.slobodnaevropa.org/content/plp_masovne_grobnice_bih/2036774.html

I pogledaj malo datum objavljivanja ove informacije,izračunaj koliko je 500-488 pa će ostalo Hrnjica da namiri.

Hajde dragi moj kolega @Hrnjalo, velikomuslimanski SDA jurišniče koji na neprijatelja kidiše guzova zavaljenih u sarajkandaharsko kanabe, obožavaoče i čuvaru lika i dela Alije Izetbegovića i njegovog malog, istaknuti članu i aktivisto Patriotske Lige, objasni nam čudesne izjave iz "članka" ka kojem si link postavio:
TitleBoxAmor Mašović, nekadašnji predsjednik Federalne komisije za traženje nestalih, a danas član Kolegija direktora Instituta za nestale osobe, polovinom devedesetih godina prošlog vijeka počeo je sa prikupljanjem dokumentacije o mjestima na kojima su zakopavana tijela ubijenih u ratu. Kaže kako u tom periodu nije mogao ni pretpostaviti da će otkriti više od 400 masovnih, isto toliko zajedničkih i oko 4.000 pojedinačnih grobnica. Najčešće su tijela iz jedne prebacivana u neku drugu grobnicu, kaže Mašović:
Šta na velikomuslimanskom jeziku znači:
-"Zajedničke grobnice"?
-"4.000 pojedinačnih grobnica"?
-"dokumentacija o mestima na kojima su zakopavana tela ubijenih u ratu"? Kojih ubijenih? Muslimana?

Ako uopšte tvoj velikomuslimanski mozgić intelektualnog i moralnog kapaciteta morskog krastavca uopšte i može da shvati šta sam te pitao, u šta čisto sumnjam.
U 10 marke da ćeš umesto da odgovoriš na postavljena pitanja, u sledećem postu opet početi sa tvojom poznatom alijićkom logorejom.

Prst dole Prst dole Prst dole Prst dole Prst dole Prst dole
Maki vas kralj
Elitni član
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #185 poslato: 10. 02. 2012. 09:57 »
Podeli temuIdi gore

... i hrnjica u padu... pada li pada... ali nikako da dosegne dno...  Pivo i kokice

Kaj je bilo bre?
hrnjica
Ugledni član
Van mreže Van mreže

Browser:

« Odgovor #186 poslato: 11. 02. 2012. 11:24 »
Podeli temuIdi gore

Hajde dragi moj kolega @Hrnjalo, velikomuslimanski SDA jurišniče koji na neprijatelja kidiše guzova zavaljenih u sarajkandaharsko kanabe, obožavaoče i čuvaru lika i dela Alije Izetbegovića i njegovog malog, istaknuti članu i aktivisto Patriotske Lige, objasni nam čudesne izjave iz "članka" ka kojem si link postavio:
TitleBoxAmor Mašović, nekadašnji predsjednik Federalne komisije za traženje nestalih, a danas član Kolegija direktora Instituta za nestale osobe, polovinom devedesetih godina prošlog vijeka počeo je sa prikupljanjem dokumentacije o mjestima na kojima su zakopavana tijela ubijenih u ratu. Kaže kako u tom periodu nije mogao ni pretpostaviti da će otkriti više od 400 masovnih, isto toliko zajedničkih i oko 4.000 pojedinačnih grobnica. Najčešće su tijela iz jedne prebacivana u neku drugu grobnicu, kaže Mašović:
Šta na velikomuslimanskom jeziku znači:
-"Zajedničke grobnice"?
-"4.000 pojedinačnih grobnica"?
-"dokumentacija o mestima na kojima su zakopavana tela ubijenih u ratu"? Kojih ubijenih? Muslimana?

Ako uopšte tvoj velikomuslimanski mozgić intelektualnog i moralnog kapaciteta morskog krastavca uopšte i može da shvati šta sam te pitao, u šta čisto sumnjam.
U 10 marke da ćeš umesto da odgovoriš na postavljena pitanja, u sledećem postu opet početi sa tvojom poznatom alijićkom logorejom.

Prst dole Prst dole Prst dole Prst dole Prst dole Prst dole

Joj  Daj molim te @Free postavi dovoljno onih smješkića sa kojima bi adekvatno odgovorio na ove Radoslavove retardirane gluposti. Joj
Evo ovako ćemo probati Radoslave, valjda ti po koja i ostane.Ne namjeravam izigravati prevodioca bosansko-srpskog jer u onom mom citatu si imao dovoljno informacija sa kojima si mogao i sa svojim velikosrpskim mozgom veličine plivadona uz malo dobre volje i sam locirati 488 masovnih grobnica.Evo pravit ću se da je za mene zagonetka što Radoslav odjednom prebacuje predmet diskusije na nekakve tekstualne zavrzlame a prešućuje činjenicu da postoji neko ko se bavi registracijom masovnih grobnica. Grin
Dakle, da završimo ovo nadrkavanje, da li se slažeš da li na datum objavljivanja onoga članka postoje registrirane 488 masovne grobnice ili ne?
Ukoliko imaš problema sa otkrivanjem informacija i linkova tu je Free da ti pomogne i meni je velikodušno nudio pomoć u istovjetnim situacijama. Grin
Pored ove mogučnosti nudim ti još jedan oblik skidanja masnih naslaga sa velikosrpskih guzova zavaljenih negdje u neku fotelju u beogradskom pašaluku.Naime nekakvim sam slučajem  Grin involviran u obilježavanje 20-godišnjice velikosrpskog masakriranja Bošnjaka i Hrvata u jednom gradu današnjeg temneljnog stuba.Između ostalog bit će i nekakvog puštanja bijelih balončića sa imenima ubijenih od strane velikosrpskijeh eroja.Već sam manje više dogovorio sa organizatorima da rezervišu jedan balončić koji bi trebao da predstavlja maloljetnu djevojčicu za tebe Radoslave.Zar ne bi takvo nešto predstavljalo čast,satisfakciju,skidanje ljage sa časnog srpskog naroda.
Istovremeno bi sa tim možda,veliko možda, i trasirali nekakav drugi oblik komuniciranja.Međusobnom konfrotacijom sa zločinima onih drugih bi i ovo nadjebavanje po forumima postalo suvišno.
Ovo je već drugi konkretni prijedlog od mene Radoslave na tebi je da na njega odgovoriš dovoljnom količinom smješkića. Grin   

hrnjica
Ugledni član
Van mreže Van mreže

Browser:

« Odgovor #187 poslato: 17. 02. 2012. 10:27 »
Podeli temuIdi gore

Ovo je već drugi konkretni prijedlog od mene Radoslave na tebi je da na njega odgovoriš dovoljnom količinom smješkića. Grin   

nestalo smješkića  Zapleši

Maki vas kralj
Elitni član
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #188 poslato: 17. 02. 2012. 10:39 »
Podeli temuIdi gore

Joj  Daj molim te @Free postavi dovoljno onih smješkića sa kojima bi adekvatno odgovorio na ove Radoslavove retardirane gluposti. Joj
Evo ovako ćemo probati Radoslave, valjda ti po koja i ostane.Ne namjeravam izigravati prevodioca bosansko-srpskog jer u onom mom citatu si imao dovoljno informacija sa kojima si mogao i sa svojim velikosrpskim mozgom veličine plivadona uz malo dobre volje i sam locirati 488 masovnih grobnica.Evo pravit ću se da je za mene zagonetka što Radoslav odjednom prebacuje predmet diskusije na nekakve tekstualne zavrzlame a prešućuje činjenicu da postoji neko ko se bavi registracijom masovnih grobnica. Grin
Dakle, da završimo ovo nadrkavanje, da li se slažeš da li na datum objavljivanja onoga članka postoje registrirane 488 masovne grobnice ili ne?
Ukoliko imaš problema sa otkrivanjem informacija i linkova tu je Free da ti pomogne i meni je velikodušno nudio pomoć u istovjetnim situacijama. Grin
Pored ove mogučnosti nudim ti još jedan oblik skidanja masnih naslaga sa velikosrpskih guzova zavaljenih negdje u neku fotelju u beogradskom pašaluku.Naime nekakvim sam slučajem  Grin involviran u obilježavanje 20-godišnjice velikosrpskog masakriranja Bošnjaka i Hrvata u jednom gradu današnjeg temneljnog stuba.Između ostalog bit će i nekakvog puštanja bijelih balončića sa imenima ubijenih od strane velikosrpskijeh eroja.Već sam manje više dogovorio sa organizatorima da rezervišu jedan balončić koji bi trebao da predstavlja maloljetnu djevojčicu za tebe Radoslave.Zar ne bi takvo nešto predstavljalo čast,satisfakciju,skidanje ljage sa časnog srpskog naroda.
Istovremeno bi sa tim možda,veliko možda, i trasirali nekakav drugi oblik komuniciranja.Međusobnom konfrotacijom sa zločinima onih drugih bi i ovo nadjebavanje po forumima postalo suvišno.

Masakriranje Muslimana i Hrvata molim... Bosnjaci se tek pojavljaju 93e...  Mudri starac

Ato masakriranje je posledica politickog nasilja i gazenja ustava SRBiH. Zahvalite se svojim liderima. Pa nije rat neka utakmica sa sudijama... "daj ba igraj fer"... A-a...  Ne Ne Ne Ne Ne Ne Ne Ne Ne Rat je uzasna stvar i u opstem haosu i vladavine nepravde se svasta moze desiti.

Kaj je bilo bre?
modricanin
Elitni član
Van mreže Van mreže

Windows 7 Windows 7
Browser:

« Odgovor #189 poslato: 17. 02. 2012. 07:14 »
Podeli temuIdi gore

This message has been deleted by free2020 as spam!
modricanin's post count has been reduced by 1.
« Poslednja izmena: 17. 02. 2012. 07:19 free2020 »
modricanin
Elitni član
Van mreže Van mreže

Windows 7 Windows 7
Browser:

« Odgovor #190 poslato: 17. 02. 2012. 08:01 »
Podeli temuIdi gore

This message has been deleted by free2020 as spam!
modricanin's post count has been reduced by 1.

Moderator Comment Forumaš @modričanin odstranjen sa foruma zbog trolovanja!
« Poslednja izmena: 17. 02. 2012. 08:04 free2020 »
hrnjica
Ugledni član
Van mreže Van mreže

Browser:

« Odgovor #191 poslato: 21. 02. 2012. 10:39 »
Podeli temuIdi gore

Masakriranje Muslimana i Hrvata molim... Bosnjaci se tek pojavljaju 93e...  Mudri starac

Ato masakriranje je posledica politickog nasilja i gazenja ustava SRBiH. Zahvalite se svojim liderima. Pa nije rat neka utakmica sa sudijama... "daj ba igraj fer"... A-a...  Ne Ne Ne Ne Ne Ne Ne Ne Ne Rat je uzasna stvar i u opstem haosu i vladavine nepravde se svasta moze desiti.

Počinjem da vjerujem da si na ovom forumu zaštičen kao ugrožena vrsta nekakvih organizama iz razloga što ti je did bio prominentni punioc masovnih grobnica. Cool2 .Is tog razloga ne mogu da ti odgovorim na primjeran način,a pokušao sam već nekoliko puta.  Grin
Pošto si svjedok događaja u BiH, uočavaš i da se u sadašnjici vrši svakodnevno političko nasilje ,živo me interesuje što eroji koji su tvoji idoli ne posegnu za istovjetnim metodama?Na ovaj način permanentno cmizdrenje,erojsko,za posljedicu ima opet cmizdrenje i ništa više.Ja sam u više navrata stimulativno pokušao da djelujem na njih i za tu svrhu sam bio spreman da doniram nekoliko mikroskopa  sa kojima bi bili u stanju otkriti geografski položaj onoga što se zove testisi.I to se završilo cmizdrenjem u drugoj formi,nazvanoj taktičko cmizdrenje.  Trt Milojka
I na kraju,zašto kršiš nepisane kodekse ponašanja na ovome forumu i javljaš se na temu koja treba da se zaboravi i sa tim takođe činjenica da stanovnik beogradskog pašaluka po imenu Radoslav nije u stanju izvršiti ovu matematički radnju oduzimanja 500 od 488?
I da dodam ukoliko si spreman da puštanjem balončića simbolično odaš poštovanje velikosrbskim erojima ponuda važi i za tebe a i za dida ti.Radoslavu masne naslage ne dozvoljavaju fizičko naprezanje.  Grin

Maki vas kralj
Elitni član
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #192 poslato: 21. 02. 2012. 10:51 »
Podeli temuIdi gore

Počinjem da vjerujem da si na ovom forumu zaštičen kao ugrožena vrsta nekakvih organizama iz razloga što ti je did bio prominentni punioc masovnih grobnica. Cool2 .Is tog razloga ne mogu da ti odgovorim na primjeran način,a pokušao sam već nekoliko puta.  Grin
Pošto si svjedok događaja u BiH, uočavaš i da se u sadašnjici vrši svakodnevno političko nasilje ,živo me interesuje što eroji koji su tvoji idoli ne posegnu za istovjetnim metodama?Na ovaj način permanentno cmizdrenje,erojsko,za posljedicu ima opet cmizdrenje i ništa više.Ja sam u više navrata stimulativno pokušao da djelujem na njih i za tu svrhu sam bio spreman da doniram nekoliko mikroskopa  sa kojima bi bili u stanju otkriti geografski položaj onoga što se zove testisi.I to se završilo cmizdrenjem u drugoj formi,nazvanoj taktičko cmizdrenje.  Trt Milojka
I na kraju,zašto kršiš nepisane kodekse ponašanja na ovome forumu i javljaš se na temu koja treba da se zaboravi i sa tim takođe činjenica da stanovnik beogradskog pašaluka po imenu Radoslav nije u stanju izvršiti ovu matematički radnju oduzimanja 500 od 488?
I da dodam ukoliko si spreman da puštanjem balončića simbolično odaš poštovanje velikosrbskim erojima ponuda važi i za tebe a i za dida ti.Radoslavu masne naslage ne dozvoljavaju fizičko naprezanje.  Grin

A za ovaj duhoviti odgovor ti trebalo 4 dana? Muuuujoooo....  Umro od smijeha Umro od smijeha Umro od smijeha Umro od smijeha

I sta je sa tim masovnim grobnicama na koje drkicu bacas? Sta nije u redu?  Pitam se

Kaj je bilo bre?
hrnjica
Ugledni član
Van mreže Van mreže

Browser:

« Odgovor #193 poslato: 21. 02. 2012. 12:04 »
Podeli temuIdi gore

A za ovaj duhoviti odgovor ti trebalo 4 dana? Muuuujoooo....  Umro od smijeha Umro od smijeha Umro od smijeha Umro od smijeha
jebem li ga tako ti je kad moderatori stanu na stranu ugroženih organizama pod plaštom objektivnosti .Krajnje motivirajuće za Mujice i Ujke.   Grin

I sta je sa tim masovnim grobnicama na koje drkicu bacas? Sta nije u redu?  Pitam se

idemo ih zajedno obićí pod uslovom da ti ne trebaju mikroskopi koje još uvijek održavam u konzerviranom stanju u nadi da će velikosrpsbski cmizdaroši pokušati pronaći testise.  Grin
Jebote život brza odgovora,daj Free ne premještaj ga na nekakve druge teme,Radovana ti.

Maki vas kralj
Elitni član
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #194 poslato: 21. 02. 2012. 12:14 »
Podeli temuIdi gore

jebem li ga tako ti je kad moderatori stanu na stranu ugroženih organizama pod plaštom objektivnosti .Krajnje motivirajuće za Mujice i Ujke.   Grin

idemo ih zajedno obićí pod uslovom da ti ne trebaju mikroskopi koje još uvijek održavam u konzerviranom stanju u nadi da će velikosrpsbski cmizdaroši pokušati pronaći testise.  Grin
Jebote život brza odgovora,daj Free ne premještaj ga na nekakve druge teme,Radovana ti.

Sto bih ja obisao te grobnice?  Reci mi jedan jedini razlog? Ali znaj, bas me zanimaju vase zrtve koliko i vas zanimaju nase... Pitam se Pivo i kokice

Kaj je bilo bre?
Stranice: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 17   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Nezavisne novine | Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Sitemap

Google visited last this page 23. 05. 2012. 08:46