E, moj @hrnjalo, SDA jurišniče.
Svakim postom toneš sve dublje i dublje u glib svog ludila i bezumlja.
Jad, beda i čemer.
Stvarno više neću da trošim vreme na južnomuslimanske trolere kakav si ti, obožavaoce i čuvare lika i dela Alijinog i njegovog malog, i hronične lažljivce.
Rekao si "500 masovnih grobnica muslimana koje su pobili Srbi na teritoriji RS".
Izvoli, postavi spisak i broj.
Eh Radoslave,Radoslave

.Ovakvu argumentaciju,postavljanje smješkića u neograničenim količinama,koristio si i onomad kad sam ja postavljao linkove kojim se dokazivala istinitost mojih tvrdnji a kojima je izvor bio Istorijski muzej grada Beograda.

Moram priznati da sam pod ustiskom tvoje argumentacije

koja skoro da je istovjetna argumentaciji pubertetske djevojčice koja želi da opravda prvi polni odnos svom ocu.Hoe dan ook,valjda je sad i intelektualnim hendikepima tvojega formata kristalno jasno da je ova metodologija dokazivanja istine linkovima potpuno razgoličena kao laž koju obilato koriste svi moderatori kojima je u cilju falsifikovanje činjenica zbog pravdanja onoga što se opravdati ne može,tj.500 masovnih grobnica koje čine temelj temeljnog stuba.
E, moj @hrnjalo, SDA jurišniče.
Svakim postom toneš sve dublje i dublje u glib svog ludila i bezumlja.
Izvoli, postavi spisak i broj.

Jel ovo boldovano navika od tvojih moderatorskih dana

samo mali osvrt na SDA.U nekoj mojoj gradaciji svih zla/zala koje su se okomile na moj bošnjački narod na prvom mjestu je
velikosrbsko trijebljenje drugih i drugačijih koje je konačno zabilježeno u svim formama i oblicima
na drugom mjestu je SDA,ova posljeratna.Daobog pa će im i zemlja bosanska ispljuniti kosti kad ih polože u nju
na trećem mjestu su velikosrbi nastanjeni u beogradskom pašaluku,guzova zavaljenih u fotelje
na četvrtom su velikosrbi iz beogradskog pašaluka koji imaju muda doći i velikosrbovati po Bosni i Hercegovini
Svrstaj se u jednu od ovih kategorija jer ti definitivno jednoj pripadaš.
I da se malo dotaknemo teme .Ako na osnovu ovoga citata ne možeš pronaći informaciju pomoće ti Free

i meni je nudio pomoć pri postavljanju linkova.

„U bazi podataka Istraživačko-dokumentacionog centra evidentirano je 488 grobnica. Ovi grobnice su dostupne na Bosanskom atlasu ratnih zločina na našem veb portalu.“
Uh, zamalo zaboravih link
http://www.slobodnaevropa.org/content/plp_masovne_grobnice_bih/2036774.htmlI pogledaj malo datum objavljivanja ove informacije,izračunaj koliko je 500-488 pa će ostalo Hrnjica da namiri.