Nezavisne novine - Diskusije
25. 05. 2012. 04:44 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Članovi Links Kontakt Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1] 2 3   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Bez dozvole pokušali da postave grb BiH  (Pročitano 340 puta)
Sunny day
Glavni urednik
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 9.0.1 Firefox 9.0.1

« poslato: 18. 01. 2012. 01:00 »
Podeli temuIdi gore

TitleBoxSARAJEVO - Radnici u Parlamentarnoj skupštini BiH danas su upali u kancelariju Kluba poslanika SDS-a u Predstavničkom domu u kojoj je bila samo sekretarica, tvrdeći da imaju naređenje da postave grb BiH.

Poslanik SDS-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Aleksandra Pandurević izjavila je da radnici nisu htjeli da odgovore na pitanje sekretarice ko im je dao naređenje.

Pandurevićeva pita odakle nekome pravo da određuje kako će izgledati njihov radni prostor.

"Očito je da su neki u parlamentu BiH računali na naše emocije i ogorčenje zbog toga što je država BiH juče rekla da oni koji su počinili ratni zločin u Dobrovoljačkoj nisu odgovorni za to i da su vojnici JNA izvršili samoubistvo u Dobrovoljačkoj", istakla je ona.

Prema njenim riječima, računajući na emocije i revolt prema državi BiH zbog njene takve odluke, radnici su došli da ih provociraju ne bi li izazvali njihov revolt.

Pandurevićeva je istakla da je ovo samo jedna u nizu provokacija, podsjećajući da su i ranije skinuli sa vrata pločicu sa imenom predsjednika SDS-a Mladena Bosića proglasivši je neustavnom, mada to imaju svi klubovi poslanika, a da ne priča o svakodnevnim sitnim provokacijama.

"Očito je da mi smetamo jer dolazimo u kancelarije. Ali sve dok insistiraju da mi budemo u ovoj BiH mi ćemo dolaziti i u onoj zgradi će jedna trećina biti naša i mi ćemo je uređivati kako hoćemo", poručila je Pandurevićeva.

http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Bez-dozvole-pokusali-da-postave-grb-BiH-124174.html

zasto nisu otisli kod pojedinaca da skinu ratne zastave BiH ili zasto im ne smeta to sto pored odluke ustavnog suda BIH FBIH ni do danas nema grb?
bez_respekta
Veteran foruma
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Chrome 10.0.648.204 Chrome 10.0.648.204

« Odgovor #1 poslato: 18. 01. 2012. 01:19 »
Podeli temuIdi gore

И? Шта би епилог?

Да ли их је Александра маршнула?

Иначе, за Александру имам велики респект - жена на свом мјесту, бритких ријечи и још бриткије памети  Mudri starac

{alt}

Henry Kissinger:"Until it was created in 1992, Bosnia had never been an independent state. "
modricanin
Elitni član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0

« Odgovor #2 poslato: 18. 01. 2012. 02:10 »
Podeli temuIdi gore

И? Шта би епилог?

Да ли их је Александра маршнула?

Иначе, за Александру имам велики респект - жена на свом мјесту, бритких ријечи и још бриткије памети  Mudri starac
Nisu joj jos rekli u kojoj drzavi se nalazi ostalo je sve OK  j^j;Kolo Kolo Kolo
nebitno
Super član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Chrome 16.0.912.75 Chrome 16.0.912.75

« Odgovor #3 poslato: 18. 01. 2012. 02:37 »
Podeli temuIdi gore

kao i uvijek na kraju pobijedice onaj koji bude jaci. Uvijek tako biva
Sunny day
Glavni urednik
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #4 poslato: 18. 01. 2012. 02:54 »
Podeli temuIdi gore

Nisu joj jos rekli u kojoj drzavi se nalazi ostalo je sve OK  j^j;Kolo Kolo Kolo

nisu ni bosnjacima rekli da su rat izgubili i da je njihov tor na 22 % pa ipak napadaju,reze i pokusavaju ujesti one na 49 %....sto se tice pandurevicke,nju placa RS .....provjeri koliko miliona maraka RS daje buzdetu BiH ....znaci kada je budu placali bosnjaci onda mogu i onu vartinu krpu okaciti unutra sa vartinim logom ali srecom srbi imaju nacionalni idnetitet i istoriju pa nzaju kakav im je grb i zastava,ne trebaju da im neki stranci izmisljaju kao afrikancima i bosnjacima...
bez_respekta
Veteran foruma
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Chrome 10.0.648.204 Chrome 10.0.648.204

« Odgovor #5 poslato: 18. 01. 2012. 03:08 »
Podeli temuIdi gore

О, ма зна она - зна.....у тој су јој држави држали матер у логору од прољећа 1992. до прољећа 1996. - што је чини логорашицом с најдужим стажом у грађанском рату у СРБиХ (1339 дана)....

{alt}

Henry Kissinger:"Until it was created in 1992, Bosnia had never been an independent state. "
free2020
Stariji urednik
Na mreži Na mreži

Mac OS X 10.4 Mac OS X 10.4
Browser:
Firefox 3.6.10 Firefox 3.6.10

« Odgovor #6 poslato: 18. 01. 2012. 04:52 »
Podeli temuIdi gore

A jesu li tebi rekli u kojoj državi se ti nalaziš? Ili se, pak gubiš?
Odnosno, je si li pogubljen ili izgubljen?  Joj  Kolo Kolo Kolo

”Највећи српски грех, онај из кога касније поизилази све зло,
сва страва и ужас наше историје и свакодневнице, јесте нестрпљење”
Maki vas kralj
Elitni član
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:
MS Internet Explorer 6.0 MS Internet Explorer 6.0

« Odgovor #7 poslato: 18. 01. 2012. 05:30 »
Podeli temuIdi gore

nisu ni bosnjacima rekli da su rat izgubili i da je njihov tor na 22 % pa ipak napadaju,reze i pokusavaju ujesti one na 49 %....sto se tice pandurevicke,nju placa RS .....provjeri koliko miliona maraka RS daje buzdetu BiH ....znaci kada je budu placali bosnjaci onda mogu i onu vartinu krpu okaciti unutra sa vartinim logom ali srecom srbi imaju nacionalni idnetitet i istoriju pa nzaju kakav im je grb i zastava,ne trebaju da im neki stranci izmisljaju kao afrikancima i bosnjacima...

Ahahaha... vartina krpa...  Umro od smijeha Umro od smijeha Umro od smijeha Umro od smijeha Umro od smijeha

Kaj je bilo bre?
modricanin
Elitni član
Van mreže Van mreže

Windows 7 Windows 7
Browser:
MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0

« Odgovor #8 poslato: 18. 01. 2012. 05:59 »
Podeli temuIdi gore

A jesu li tebi rekli u kojoj državi se ti nalaziš? Ili se, pak gubiš?
Odnosno, je si li pogubljen ili izgubljen?  Joj  Kolo Kolo Kolo

Sta je free opet te uhvatilo, neka ispucaj se malo,
samo obrisi tu pjenu sa usta... Pivo Pivo
« Poslednja izmena: 18. 01. 2012. 06:01 modricanin »
Matovilo
Počasni član
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #9 poslato: 18. 01. 2012. 08:00 »
Podeli temuIdi gore

Ja kao peMzioner imam malkice vise slobodnog vremena pa cesto odem na muslimanske novine-sajtove,...citam ih  i prosvrljam na njihove diskusije.
Njihovi muslim. komentari 99% su zaista imbecilni  Sokiran i zaista se pitam jesu li zaista toliko opiceni
s obzirom kakve idiotluke piskaraju.

Kao npr.golema vecina njiHaa konkretno ovaj dogadjaj (provokacija Mujaga)muslimani komentarise otprilike ovako:
"Majku im yebem cetnicku,velikosrbsku....trose nasu drzavnu Be i Ha lovu plus provociraju .."
Ako takvim idotima kazes da to nije nikakva vasa/Be i Ha lova s kojom su placeni Srbski parlamentarci vec lova iz budzeta RS,dakle Srbska lova...odmah Mujage psuju,pene i nacisto se izbezume Sokiran a onda krene lavina psovki u stilu :
"rs" genoHcidna,sumska,cetnicka..."

Moje je misljenje da ove provokacije velikomuslimanskih extremista kad-tad otice jos dalje....na fizicke napade Srbskih parlamentaraca.Za ovakve scenarije Srbi moraju racunati i na vreme preduprediti ...sta kako kuda...itd.

Naravno to bi bio kraj te Klintonove iz-drk-o-tine koja mu  je pala na um dok mu je Levinski ispod stola oralno glodjala ljubavni organ.

{alt}
Zmaj
Ugledni član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #10 poslato: 18. 01. 2012. 09:13 »
Podeli temuIdi gore

Bravo za radnike Grin,....jel to neko ima nešto protiv radnika Wink
Sunny day
Glavni urednik
Na mreži Na mreži

Windows 7 Windows 7
Browser:

« Odgovor #11 poslato: 18. 01. 2012. 09:19 »
Podeli temuIdi gore

Bravo za radnike Grin,....jel to neko ima nešto protiv radnika Wink

ma kakvi radnici,nema radnika u institucijama Bih vec samo rodjaci,kumovi,djeca...itd..
Sunny day
Glavni urednik
Na mreži Na mreži

Windows 7 Windows 7
Browser:

« Odgovor #12 poslato: 18. 01. 2012. 09:20 »
Podeli temuIdi gore

TitleBoxPokušali da im postave grb BiH

SARAJEVO - Klub poslanika SDS-a u Parlamentarnoj skupštini BiH zatražiće istragu o tome ko je danas ušao u prostorije Kluba i zatražio da se postavi grb BiH, potvrdila nam je Aleksandra Pandurević, član Kluba SDS-a.

Naime, kako je rekla, jutros je grupa radnika Parlamentarne skupština ušla u prostorije Kluba dok niko od članova nije boravio unutra i kazala sekretarici Kluba da ima naređenje da u prostorije postavi grb BiH. Rekla je da su odbili da sekretarici kažu od koga su dobili naređenje, nakon čega im je ona rekla da napuste prostoriju.

"Mi smo već pokrenuli istragu i raspitivali se ko ih je poslao. Ispada da niko ne zna ko ih je poslao i po čijem nalogu su došli. Ali stvar ćemo istrjerati na čistinu i zatražiti da istraga bude sprovedena do kraja", rekla je Pandurevićeva.

Naglasila je da niko osim članova Kluba nema pravo da odlučuje koje će oznake postavljati u prostorije, te da sumnja da se radi o pokušaju izazivanja incidenta nakon odluke Tužilaštva BiH o obustavljanju istrage protiv ljudi koji su bili osumnjičeni za planiranje napada na kolonu JNA u Dobrovoljačkoj ulici 1992. godine.

"Računali su na naše emocije i da ćemo emotivno reagovati na to što je država BiH rekla da su 42 vojnika JNA izvršili kolektivno samoubistvo i samospaljivanje u Dobrovoljačkoj ulici. Računali su da ćemo mi ne znam ni ja kakav skandal da napravimo", naglasila je Pandurevićeva.

Dodala je da SDS nikad nije postavljao pitanje šta drugi klubovi imaju u svojim prostorijama.

"U prostorijama nekih klubova nalaze se neustavne ratne zastave takozvane BiH, za koje je Ustavni sud rekao da su neustavne. Te zastavice stoje u njihovim prostorijama, a mi se nikad nismo bunili zbog toga, jer njima ne osporavamo da svoje kancelarije uređuju i kite kakvim žele simbolima. Ali isto tako ne dozvoljavamo da nam neko govori kako ćemo mi uređivati našu kancelariju", istakla je Pandurevićeva.

Dušanka Majkić, član Kluba SNSD-a, ocijenila je da je ovo skandalozan incident, koji mora biti istražen do kraja.

"Ne može niko da dođe u bilo čiji klub i postavlja uslove šta može, a šta ne može u klubu da se radi ili nalazi bez saglasnosti ljudi u klubu. Ja se slažem sa gospođicom Pandurević da je to očito pokušaj provokacije i izazivanja incidenta nakon ovog što se desilo u vezi sa prekidanjem istrage u slučaju 'Dobrovoljačka'", rekla je Majkićeva.

Ona je navela da nikad neće dozvoliti bilo kome da u prostorijama Kluba SNSD-a naređuju šta se smije postavljati.

"U prostoriji u kojoj se ja nalazim niko ne može da postavi ni sličicu bez mog znanja i odobrenja", kazala je Majkićeva.

Pandurevićeva je rekla da je i ranije bilo sličnih incidenata.

"Sjećamo se incidenta sa pločicom sa imenom predsjednika Bosića, kada se tvrdilo da je neustavna, pa incident kada su zalupili vrata ekipi RTRS, koja je došla da snimi prilog, kada se neka službenica izderala na nju. Bez obzira na to što smo mi tražili da bude sproveden disciplinski postupak, u vezi s tim ništa nije urađeno", istakla je Majkićeva.

http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Pokusali-da-im-postave-grb-BiH-124239.html
Zmaj
Ugledni član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #13 poslato: 18. 01. 2012. 09:21 »
Podeli temuIdi gore

ma kakvi radnici,nema radnika u institucijama Bih vec samo rodjaci,kumovi,djeca...itd..

to znači druže da su tamo sve neradnici Grin
Sunny day
Glavni urednik
Na mreži Na mreži

Windows 7 Windows 7
Browser:

« Odgovor #14 poslato: 18. 01. 2012. 09:27 »
Podeli temuIdi gore

to znači druže da su tamo sve neradnici Grin
  to odavno tvrdim
Stranice: [1] 2 3   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Nezavisne novine | Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Sitemap

Google visited last this page 17. 05. 2012. 05:44