Ti zaboravljas vjerovatno da se teritorij "RSK" od 1991 do 1995 cijelo vrijeme smatrao djelom Republike Hrvatske (od cijele UN) i da je vodstvo Krajine par puta odbilo da potpise Z-4. To je na kraju i dalo Tudjmanu zeleno svjetlo za napad.
Dete naivno,odvesce nas ta prica za maloUmnike o tzv."plan Z-4" i kako su ko biva "Srbi krivi sto nisu to potpisali" skroz van teme a vec se o toj temi ovde raspravljalo vise puta.Eto samo ukratko
da ti k'o posten covek kazem da je moja malenkost dobar deo zivota ziveo u Dalmaciji,ozenjen s ex katolkinjom jelte 'rvatica,vazda i ceo zivot ziveo ko cestito i samo cestito...k'o mi je dao prst vracao sam celom sakom,k'o mi je pozajmio 1 dinar vracao dinar i pocastio pozajmljivacu....
Iiii sta,kao takvome coveku dolaskom na vlast bolesnog krivoUstog nacist idiota mojoj malenkosti pa i mojoj lepsoj polovini,nasoj deci i svim ostaliam Srbima u mom susedstvu,opstini,Dalmaciji i celoj toj ZLOtvorevini zvanoj Hrvatskoj nije bilo zivota....moralo se prav-zdrav ni kriv ni duzan bezati s kesicom u ruci s najnuznijim papirima i odeci....i to JOS pre nego je ijedan metak,granata
bila ispaljena.
Dakle Srbi su bili "krivi" sto su Srbi,sto su Pravoslavni,sto su ...takvi kako jesu.
Sta ti hocu reci???ocu reci man'se pricice za maloUmne o yebenom planu Z-4 ...
Pametnom dosta.
Sto se tice te ZLotvorevine zvana Hrvatska,ne zovem je ja tako sto mrzim ,jokk vec zato sto znam
i jeste takva a kao takva zaista je ZLotvorevina i sramota za covecanstvo da takvo zlo egzistira.
Sto se tice RSKrajina,granica,ljudi,...itd.zapamti sta cu ti reci jer sam garant puno stariji i iskusniji.
Dete,na Balkanu granice su odvajkada bile nestalne,sad ovde,sad onde...procitaj malo istoriju objektivnu.
Granice na Balkanu odvajakda su stvarane,krojene skoro UVEK izvana,neka zlosila dodje ...i skroji
cas ovde cas onde ...po svojim interesima.Najsigurnije su one granice medj narodima/drzavama kada se 2 odrasla naroda sastanu s mirom i dobrim namerama ...i posteno zdogovore sporazume pretoce u delo i izpostuju maximalno interese oba 2 naroda povuku granice.
One granice medj 2 naroda povucene zahvaljujuci nekom ZLOsilom izvana a na uzasnu tragediju (genocid/e) i stetu drugog naroda,a taj narod em je brojniji,em jaci em odrasliji ....taj narod ostaje zauvek ogorcen,ostecen,....i pokusace uvek da taj genocid to zlo...tu granicu ispravi.I cim taj osteceni narod uhvati povoljnu priliku ....nastoajce da vrati milo za drago ...pa i onu povucenu granicu.
Eto tako a ti kako hoces ....kada budes malo zreliji i posteniji saznaces da je pricica o Z-4 pricica za maloumnike i shvatices sto se tice medjdrzavnih granica da sam debelo u pravu.
Jos nesto sinko:
Hrvatska ZLOtvorevina nema sanse na duzi rok da ostane u granicama kakve je hohstapler Broz hrvatima poklonio .
Je li ti mislis da ce Italijani biti mirni cim im se uakze prilika da mogu vratiti svoje vekovne Italijnske teritorije popu Istria.Zara,Fiume,Dalmazzia,Polio...itd.

?
Misli malo o tome dete