Nezavisne novine - Diskusije
25. 05. 2012. 04:53 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Članovi Links Kontakt Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 [2] 3   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Vlada RSK intervju  (Pročitano 577 puta)
suljaga
Elitni član
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:
Chrome 16.0.912.77 Chrome 16.0.912.77

« Odgovor #15 poslato: 08. 02. 2012. 05:35 »
Podeli temuIdi gore

Je si li izbrojao djecu?
A ti?
SlobodnaKrajina
Elitni član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 3.6.26 Firefox 3.6.26

« Odgovor #16 poslato: 15. 02. 2012. 09:50 »
Podeli temuIdi gore

Zanimljivi govori pametnih ljudi:

Zanimljivi Govori

zelengradjanin
Počasni član
Van mreže Van mreže

Windows Vista Windows Vista
Browser:
Firefox 3.5.19 Firefox 3.5.19

« Odgovor #17 poslato: 15. 02. 2012. 10:36 »
Podeli temuIdi gore

Zanimljivi govori pametnih ljudi:

Zanimljivi Govori

Vidiš slobodni kako pametni ljudi razmišljaju, instalirati se u neprijateljske redove Grin
Zamisli da vlada RSK pređe u redove LDP i napusti SRS  Grin
visor_sarge
Punopravni član
*
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:
MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0

« Odgovor #18 poslato: 15. 02. 2012. 01:59 »
Podeli temuIdi gore

Opa dvojica,

a teske teme u vraga vrazijeg...
SlobodnaKrajina
Elitni član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 3.6.28 Firefox 3.6.28

« Odgovor #19 poslato: 07. 04. 2012. 11:57 »
Podeli temuIdi gore

Влада и Скупштина Републике Српске Крајине у прогонству честитају Васкрс Србима римокатоличке вероисповести и желе им васкрс истине о тешкој судбини предака, који су приморавани да се одричу свог српског имена, свог језика, своје културне баштине, своје повести и своје вере.
С Божијом помоћи,
Председници Владе и Скупштине Републике Српске Крајине,
Милорад Буха и дипл. инж. Рајко Лежаић
Земун, 7. априла 7520 (2012)

Ayatolah of rock and rol
Punopravni član
*
Van mreže Van mreže

Windows 7 Windows 7
Browser:
MS Internet Explorer 9.0 MS Internet Explorer 9.0

« Odgovor #20 poslato: 21. 04. 2012. 08:46 »
Podeli temuIdi gore

Amandman na Ustav Republike Srpske Krajine

Skupstina Republike Srpske Krajine je, na sednici 18. 12. 2009, prihvatila amandman na Član 1, Osnovnih uredbi, Ustava Republike Srpske Krajine. Član je glasio: "Republika Srspka Krajina je nacionalna država srpskog naroda i država svih građana koji u njoj žive". Poslanici su, jednoglasnom odlukom, ovaj tekst izbrisali i zamenili ga sledećim:
"REPUBLIKA SRPSKA KRAJINA JE NACIONALNA DRŽAVA SRPSKOG NARODA SVIH VJEROISPOVJESTI I DRŽAVA GRAĐANA KOJI U NJOJ ŽIVE".
Ovom promenom u Ustavu, Skupština je ukazala na obavezu razotkrivanja istorijskih činjenica o nasilnom katoličenju pravoslavnih Srba, od strane hrvatskih državnika i sveštenika, i njihovom proglašavanju za pripadnike hrvatske nacije.

S postovanjem, R. Licina, ministar.
Cao ratatatirci,ratko-tatirci,batko-tatirci,...

1)Bez imalo ironije ili zlonamjernosti,kako se finanasira vlada u progonstvu?Zna li se koliki je budzet?
2)Da li promjena texta amandmana znaci da u toj drzavi zive samo srbi(pravoslavci,katolici,muslimani,jehove,jevreji,budisti,mnogobosci,itd.) i srbi gradjani-ateisti ili su gradjani ostali narodi npr.Hrvati,Bosnjaci,Romi,Rusini,Slovaci.......?

Pazite srbi sta zelite,jer zelja vam se moza ostvariti!

Precednik ce,kad pokrade narod(e),otici da zivi u vili na Dedinju,a gde ce te tada vi,a gde ce te vi!!!!!!!!!!! Српскa-фopнeвep
Matovilo
Počasni član
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 11.0 Firefox 11.0

« Odgovor #21 poslato: 21. 04. 2012. 02:57 »
Podeli temuIdi gore

Mozda se mnogima cini smehotresno,neozbiljno,nerealno sve ovo u vezi Republike Srbske Krajine...

Svi oni koji tako misle nisu bas pametni,nisu bas mudri jer neznaju kako se stanje stvari moze zacas i temeljito  da promeni....kako na svetskom nivou tako i na nivou Balkana tj.Srbskog naroda.

Svo ovo stanje stvari koje danas vidimo na Balkanu narocito na prostorima ex YU nastalo je i uspostavljeno je silom zapada (SAD)i saveznika im Vatikana..i sve je to stanje manje-vise uspostavljeno protiv Srba i njihovih vitalnih interesa....isto tako i protiv interesa Rusije.

A vidimo,stanje stvari s Rusijom i onima koji su uspostavili stanje stvari zadnjih 20g na prostoru ex YU se stalno menja....u korist Rusije koja se ubrzano oporavlja a ZLozapadnjaci (SAD) i njihovi poslusnici trabant zapadnoevropske drzave stalno sve im je losije ..

Nezaboravimo da su Srbi Krajisnici bili pod zastitom UN ...i umesto da ih UN zastiti ....Amerika s svojim trabantima je napala Srbe plus debelo potpomogla klerokatolickim bolesnicima da ponove holokaust nad ostatku-ostataka NEdoklanih SrboKrajisnika.

Sve se to vrlo dobro zna....i ako klerokatolicki bolesnici misle da su zavrsili s Srbima...hhmmm
grdno se varaju.
Bili su Srbi u 100 puta goroj situaciji ...pa opet znali i uzmogli da zlo pobede i da vaskrsnu .

Dogodine u Kninu,Pristini,Belom Manastiru,Prilepu...... Krsti se Krsti se Krsti se

{alt}
suljaga
Elitni član
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:
Chrome 18.0.1025.162 Chrome 18.0.1025.162

« Odgovor #22 poslato: 21. 04. 2012. 03:49 »
Podeli temuIdi gore

Mozda se mnogima cini smehotresno,neozbiljno,nerealno sve ovo u vezi Republike Srbske Krajine...

Svi oni koji tako misle nisu bas pametni,nisu bas mudri jer neznaju kako se stanje stvari moze zacas i temeljito  da promeni....kako na svetskom nivou tako i na nivou Balkana tj.Srbskog naroda.

Svo ovo stanje stvari koje danas vidimo na Balkanu narocito na prostorima ex YU nastalo je i uspostavljeno je silom zapada (SAD)i saveznika im Vatikana..i sve je to stanje manje-vise uspostavljeno protiv Srba i njihovih vitalnih interesa....isto tako i protiv interesa Rusije.

A vidimo,stanje stvari s Rusijom i onima koji su uspostavili stanje stvari zadnjih 20g na prostoru ex YU se stalno menja....u korist Rusije koja se ubrzano oporavlja a ZLozapadnjaci (SAD) i njihovi poslusnici trabant zapadnoevropske drzave stalno sve im je losije ..

Nezaboravimo da su Srbi Krajisnici bili pod zastitom UN ...i umesto da ih UN zastiti ....Amerika s svojim trabantima je napala Srbe plus debelo potpomogla klerokatolickim bolesnicima da ponove holokaust nad ostatku-ostataka NEdoklanih SrboKrajisnika.

Sve se to vrlo dobro zna....i ako klerokatolicki bolesnici misle da su zavrsili s Srbima...hhmmm
grdno se varaju.
Bili su Srbi u 100 puta goroj situaciji ...pa opet znali i uzmogli da zlo pobede i da vaskrsnu .

Dogodine u Kninu,Pristini,Belom Manastiru,Prilepu...... Krsti se Krsti se Krsti se

Slobodno ti dodji i ove godine niko ti ne brani Knin je uvjek bio gostoprimiv prema putnicima namjernicima  Živeli Živeli
BANIJA 79
Legenda
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #23 poslato: 21. 04. 2012. 04:45 »
Podeli temuIdi gore

Slobodno ti dodji i ove godine niko ti ne brani Knin je uvjek bio gostoprimiv prema putnicima namjernicima  Živeli Živeli

Samo ne i prema poturčenjacima ! Za takve nikad nije bilo mjesta,niti će ikad biti mjesta u Kninu !!!

Pitaju me odakle si žuti, sa Banije Krajišnik sam ljuti!
suljaga
Elitni član
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #24 poslato: 21. 04. 2012. 05:48 »
Podeli temuIdi gore

Samo ne i prema poturčenjacima ! Za takve nikad nije bilo mjesta,niti će ikad biti mjesta u Kninu !!!
Nebi bilo da se osto pod cetnickom okupaciom  Ne Ne Ne

Ovako je to slobodan Hrvatski grad i nema u njemu cetnika  Ne Ne Ne bar ne na ulicama da se setaju sa kokardama na subarama  Ne Ne Ne
BANIJA 79
Legenda
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #25 poslato: 21. 04. 2012. 06:34 »
Podeli temuIdi gore

Nebi bilo da se osto pod cetnickom okupaciom  Ne Ne Ne

Ovako je to slobodan Hrvatski grad i nema u njemu cetnika  Ne Ne Ne bar ne na ulicama da se setaju sa kokardama na subarama  Ne Ne Ne
Meni je najbitnije da u Kninu nema poturčenjaka,i nikad ih neće bit,a ni džamija !

suljaga
Elitni član
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #26 poslato: 21. 04. 2012. 06:38 »
Podeli temuIdi gore

Meni je najbitnije da u Kninu nema poturčenjaka,i nikad ih neće bit,a ni džamija !
A sta to tebe boli za Kninom u Kninu nisi nikad ni bio u zivotu  Joj Joj
BANIJA 79
Legenda
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #27 poslato: 21. 04. 2012. 06:52 »
Podeli temuIdi gore

A sta to tebe boli za Kninom u Kninu nisi nikad ni bio u zivotu  Joj Joj

A šta ti abdićev poturčenjak imaš sa Kninom ?
Sve što sam napiso za Knin,važi i za Kordun,Liku i Baniju.U tim krajevima nije bilo muslimana i džamija čak ni na razglednici,i nikad neće bit !

slavic wolf
Početnik

Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0

« Odgovor #28 poslato: 21. 04. 2012. 11:19 »
Podeli temuIdi gore

Ti zaboravljas vjerovatno da se teritorij "RSK" od 1991 do 1995 cijelo vrijeme smatrao djelom Republike Hrvatske (od cijele UN) i da je vodstvo Krajine par puta odbilo da potpise Z-4. To je na kraju i dalo Tudjmanu zeleno svjetlo za napad.
Matovilo
Počasni član
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 11.0 Firefox 11.0

« Odgovor #29 poslato: 22. 04. 2012. 12:43 »
Podeli temuIdi gore

Ti zaboravljas vjerovatno da se teritorij "RSK" od 1991 do 1995 cijelo vrijeme smatrao djelom Republike Hrvatske (od cijele UN) i da je vodstvo Krajine par puta odbilo da potpise Z-4. To je na kraju i dalo Tudjmanu zeleno svjetlo za napad.

Dete naivno,odvesce nas ta prica za maloUmnike o tzv."plan Z-4" i kako su ko biva "Srbi krivi sto nisu to potpisali" skroz van teme a vec se o toj temi ovde raspravljalo vise puta.Eto samo ukratko
da ti k'o posten covek kazem da je moja malenkost dobar deo zivota ziveo u Dalmaciji,ozenjen s ex katolkinjom jelte 'rvatica,vazda i ceo zivot ziveo ko cestito i samo cestito...k'o mi je dao prst vracao sam celom sakom,k'o mi je pozajmio 1 dinar vracao dinar i pocastio pozajmljivacu....

Iiii sta,kao takvome coveku dolaskom na vlast bolesnog krivoUstog nacist idiota mojoj malenkosti pa i mojoj lepsoj polovini,nasoj deci i svim ostaliam Srbima u mom susedstvu,opstini,Dalmaciji i celoj toj ZLOtvorevini zvanoj Hrvatskoj nije bilo zivota....moralo se prav-zdrav ni kriv ni duzan bezati s kesicom u ruci s najnuznijim papirima i odeci....i to JOS pre nego je ijedan metak,granata
bila ispaljena.

Dakle Srbi su bili "krivi" sto su Srbi,sto su Pravoslavni,sto su ...takvi kako jesu.

Sta ti hocu reci???ocu reci man'se pricice za maloUmne o yebenom planu Z-4 ...

Pametnom dosta.

Sto se tice te ZLotvorevine zvana Hrvatska,ne zovem je ja tako sto mrzim ,jokk vec zato sto znam
i jeste takva a kao takva zaista je ZLotvorevina i sramota za covecanstvo da takvo zlo egzistira.

Sto se tice RSKrajina,granica,ljudi,...itd.zapamti sta cu ti reci jer sam garant puno stariji i iskusniji.
Dete,na Balkanu granice su odvajkada bile nestalne,sad ovde,sad onde...procitaj malo istoriju objektivnu.
Granice na Balkanu odvajakda su stvarane,krojene skoro UVEK izvana,neka zlosila dodje ...i skroji
cas ovde cas onde ...po svojim interesima.Najsigurnije su one granice medj narodima/drzavama kada se 2 odrasla naroda sastanu s mirom i dobrim namerama ...i posteno zdogovore sporazume pretoce u delo i izpostuju maximalno interese oba 2 naroda povuku granice.

One granice medj 2 naroda povucene zahvaljujuci nekom ZLOsilom izvana a na uzasnu tragediju (genocid/e) i stetu drugog naroda,a taj narod em je brojniji,em jaci em odrasliji ....taj narod ostaje zauvek ogorcen,ostecen,....i pokusace uvek da taj genocid to zlo...tu granicu ispravi.I cim taj osteceni narod uhvati povoljnu priliku ....nastoajce da vrati milo za drago ...pa i onu povucenu granicu.

Eto tako a ti kako hoces ....kada budes malo zreliji i posteniji saznaces da je pricica o Z-4 pricica za maloumnike i shvatices sto se tice medjdrzavnih granica da sam debelo u pravu.
Jos nesto sinko:
Hrvatska ZLOtvorevina nema sanse na duzi rok da ostane u granicama kakve je hohstapler Broz hrvatima poklonio .
Je li ti mislis da ce Italijani biti mirni cim im se uakze prilika da mogu vratiti svoje vekovne Italijnske teritorije popu Istria.Zara,Fiume,Dalmazzia,Polio...itd.Huh??

Misli malo o tome dete  Dim Dim Dim

{alt}
Stranice: 1 [2] 3   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Nezavisne novine | Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Sitemap

Google visited last this page 10. 05. 2012. 04:32