|
Pazuzu
|
 |
« poslato: 21. 01. 2012. 06:47 » |
Idi gore
|
Napokon nešto pametno i u Avazu... 
|
|
|
|
|
|
Залутало_прасе
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 21. 01. 2012. 06:50 » |
Idi gore
|
Čudna mi čuda... svi to znaju...
Što se grbo rodi...
|
|
|
|
|
Matovilo
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 22. 01. 2012. 07:06 » |
Idi gore
|
Što se grbo rodi...
Što se grbo rodi.....vreme ne ispravi. Baltazar Bogisic 
|
|
|
|
|
Pazuzu
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 22. 01. 2012. 12:54 » |
Idi gore
|
Što se grbo rodi...
Pa nije baš da svi zanju. Evo recimo južnoslovenski muslimani ne znaju. 
|
|
|
|
|
|
Paša
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 22. 01. 2012. 01:31 » |
Idi gore
|
Pa i ja bi kakio da zivim u Beogradu i Zagrebu,al kad dodje do puske ti isti iz Beograda i Zagreba samo ce okrenuti glavu. Bosna ce nestati onaj dan kad pobijete sve Bosnjake,do tada ce ostati ovakva kakva jest ,nakaradna al priznata u Svijetu. 
|
|
|
|
|
|
Tommy Gavin
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 22. 01. 2012. 01:52 » |
Idi gore
|
Pa i ja bi kakio da zivim u Beogradu i Zagrebu,al kad dodje do puske ti isti iz Beograda i Zagreba samo ce okrenuti glavu. Bosna ce nestati onaj dan kad pobijete sve Bosnjake,do tada ce ostati ovakva kakva jest ,nakaradna al priznata u Svijetu.  nije bitno je li priznata u svijetu, već kako se u njoj živi. a živi se rastegnuto između 3 nacionalizma - od kojih prednjači bošnjački (što se najviše odražava kroz medijsku sliku). kada prestanu javni istupi ka unitarizmu i ukidanju republike srpske, smanjiće se i želja za nezavisnosti republike srpske, po principu "ovi ne zahtjevaju vaše ukidanje, zašto vi hoćete nezavisnost"?! da ne govorim da postoje međunarodni ugovori koji to garantuju.... ali dok ne dođe dan kada će bošnjaci prestati sa zahtjevima za unitarizmom i ukidanjem republike srpske, imaćemo situaciju kakva je danas.
|
!
|
|
|
|
Paša
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 22. 01. 2012. 02:10 » |
Idi gore
|
nije bitno je li priznata u svijetu, već kako se u njoj živi. a živi se rastegnuto između 3 nacionalizma - od kojih prednjači bošnjački (što se najviše odražava kroz medijsku sliku). kada prestanu javni istupi ka unitarizmu i ukidanju republike srpske, smanjiće se i želja za nezavisnosti republike srpske, po principu "ovi ne zahtjevaju vaše ukidanje, zašto vi hoćete nezavisnost"?!
da ne govorim da postoje međunarodni ugovori koji to garantuju....
ali dok ne dođe dan kada će bošnjaci prestati sa zahtjevima za unitarizmom i ukidanjem republike srpske, imaćemo situaciju kakva je danas.
Druze Tommy slazem se sa tovbom u nekim stvarima. Samo moras da znas da medije sve manje vise rade za neke stranke i kao takve upravo rade na tome da se stvara da ljudi ovdje ne mogu zivjeti zajedno. Srbi pokazuju kako Bosnjaci zele da ukinu RS,a Bosnjacke medije pokazuju kako RS hoce nezavisnost. I onda upravo dolazi do ovakvog stanja u drzavi. MI svi smo ovdje ovce,i kao takvi cemo ostati jos dugo. Svaka promjena Daytona bi realno dovela do novih sukoba i to svako manje vise zna,al se ovce opet na svaki tekst uzrujavaju i jedne druge napadaju. BiH se ne moze promjeniti u skorijoj buducnost to je sigurno,mozda nekad neko nesto uradi al dok smo mi zivi tesko.
|
|
|
|
|
|
Maki vas kralj
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 22. 01. 2012. 02:23 » |
Idi gore
|
Pa i ja bi kakio da zivim u Beogradu i Zagrebu,al kad dodje do puske ti isti iz Beograda i Zagreba samo ce okrenuti glavu. Bosna ce nestati onaj dan kad pobijete sve Bosnjake,do tada ce ostati ovakva kakva jest ,nakaradna al priznata u Svijetu.  Mogao bih sada biti cinican i pitati jel ste se navukli na genocid kao narkic na iglu? 
|
Kaj je bilo bre?
|
|
|
|
zelengradjanin
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 22. 01. 2012. 02:25 » |
Idi gore
|
nije bitno je li priznata u svijetu, već kako se u njoj živi. a živi se rastegnuto između 3 nacionalizma - od kojih prednjači bošnjački (što se najviše odražava kroz medijsku sliku). kada prestanu javni istupi ka unitarizmu i ukidanju republike srpske, smanjiće se i želja za nezavisnosti republike srpske, po principu "ovi ne zahtjevaju vaše ukidanje, zašto vi hoćete nezavisnost"?!
da ne govorim da postoje međunarodni ugovori koji to garantuju....
ali dok ne dođe dan kada će bošnjaci prestati sa zahtjevima za unitarizmom i ukidanjem republike srpske, imaćemo situaciju kakva je danas.
Njima smetaju srbi kao narod,a na drugom mjestu je R.Srpska kao srpski garant opstanka na vjekovnim ognjištima. Muslimanska želja za nestankom R.Srpske i srpskog naroda u njoj nikad neće splasnuti,jedino se mogu mjenjati metode. U Europi način muslimanskog razmišljanja i težnja ka unitarizaciji također je na izdisaju,jedini garant nestvaranja muslimanske države u Europi su srbi i hrvati,hrvati na nivou federacije a srbi na nivou BiH. A na regionalnom nivou tu su garancije Srbije i Hrvatske,što bi se reklo 22% je troslojno okruženo. Da li je to pošteno,ja mislim da nije jer moje lično mišljenje je da muslimanima treba dozvoliti formiranje države na 22% teritorije koja im je nezasluženo dodjeljena.
|
|
|
|
|
|
free2020
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 22. 01. 2012. 02:32 » |
Idi gore
|
Druze Tommy slazem se sa tovbom u nekim stvarima. Samo moras da znas da medije sve manje vise rade za neke stranke i kao takve upravo rade na tome da se stvara da ljudi ovdje ne mogu zivjeti zajedno. Srbi pokazuju kako Bosnjaci zele da ukinu RS,a Bosnjacke medije pokazuju kako RS hoce nezavisnost. I onda upravo dolazi do ovakvog stanja u drzavi. MI svi smo ovdje ovce,i kao takvi cemo ostati jos dugo.
Svaka promjena Daytona bi realno dovela do novih sukoba i to svako manje vise zna,al se ovce opet na svaki tekst uzrujavaju i jedne druge napadaju. BiH se ne moze promjeniti u skorijoj buducnost to je sigurno,mozda nekad neko nesto uradi al dok smo mi zivi tesko.
Moram te podsjetiti da je usled djelovanja međunarodnih faktora došlo do ogromnih promjena Dejtonskog sporazuma na štetu Republike Srpske (68 nadležnosti je preneseno sa RS na BiH) i ne sjećam se da su se Bošnjaci tome usprotivili... Naprotiv - dočekali su sve to sa oduševljenjem! I zbog toga nisu izbili sukobi, Srbi se nisu dohvatili oružja, ali kada se sad pomene vraćanje tih nadležnosti Republici Srpskoj bošnjačko rukovodstvo odmah prijeti ratom. Upravo zbog toga se BiH mora raspasti i to mirnim putem. Onaj ko misli da bi bilo dovoljno budala i da bi te budale mogle ostvariti neke vojne uspjehe u ogromnoj je zabludi. Patriotizam prestaje onog momenta kada se ugledaju krvave gaće...
|
”Највећи српски грех, онај из кога касније поизилази све зло, сва страва и ужас наше историје и свакодневнице, јесте нестрпљење”
|
|
|
|
suljaga
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 22. 01. 2012. 02:32 » |
Idi gore
|
Njima smetaju srbi kao narod,a na drugom mjestu je R.Srpska kao srpski garant opstanka na vjekovnim ognjištima. Muslimanska želja za nestankom R.Srpske i srpskog naroda u njoj nikad neće splasnuti,jedino se mogu mjenjati metode. U Europi način muslimanskog razmišljanja i težnja ka unitarizaciji također je na izdisaju,jedini garant nestvaranja muslimanske države u Europi su srbi i hrvati,hrvati na nivou federacije a srbi na nivou BiH. A na regionalnom nivou tu su garancije Srbije i Hrvatske,što bi se reklo 22% je troslojno okruženo. Da li je to pošteno,ja mislim da nije jer moje lično mišljenje je da muslimanima treba dozvoliti formiranje države na 22% teritorije koja im je nezasluženo dodjeljena.
Bilo kako bilo nisu nam potrebni savjeti od oni koji nisu ni svoju pokrajinu bili u stanju zadržati a htijeli državu  Nego zar ti nisi išo na referendum  ne onaj o nezavisnosti RS  nego o ulasku HR u EU 
|
|
|
|
|
|
Maki vas kralj
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 22. 01. 2012. 02:44 » |
Idi gore
|
Bilo kako bilo nisu nam potrebni savjeti od oni koji nisu ni svoju pokrajinu bili u stanju zadržati a htijeli državu  Nego zar ti nisi išo na referendum  ne onaj o nezavisnosti RS  nego o ulasku HR u EU  Narafski, Suljaga Mujaga samo zna vredjati a ne daje odgovor. Sto je jos jedan dokaz da neke Mujage i dalje sanjaju nas nestanak. Ali nece biti. Nece proci. 
|
Kaj je bilo bre?
|
|
|
|
|
|
Maki vas kralj
|
 |
« Odgovor #13 poslato: 22. 01. 2012. 03:21 » |
Idi gore
|
Ma neće se vama u Švici ništa dogoditi jer in ti si junačina kao i onaj iz Kanade samo prijetite akad treba neku ugroženu familiju nahraniti ni centa ne dajete Od galame se ne živi  Suljo, bas me poznajes i znas ko daje centa a ko ne da. Nece ni mojima dole nista biti. Nemate vi muda bez velesile iza sebe. 
|
Kaj je bilo bre?
|
|
|
|
Paša
|
 |
« Odgovor #14 poslato: 22. 01. 2012. 03:45 » |
Idi gore
|
Najaci su mi ovi veliki Srbi iz Amerike,Beograda,Novog Sada itd. Jaooo kako se oni samo brinu o rs.. 
|
|
|
|
|
|