|
Sunny day
|
 |
« poslato: 23. 01. 2012. 10:01 » |
Idi gore
|
tipicna sandzacka placipicka....kakvih je danas puna federacija....
|
|
|
|
|
|
|
|
perturabo
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 23. 01. 2012. 04:25 » |
Idi gore
|
Nije nikakva tajna da su Zelene Beretke i Patriotska Liga za BL spremale isti scenario vidjen u Sarajevu i Tuzli, ali je vecina terorista na vrjeme pohapsena sto je na kraju Banja Luku i spasilo od ratnog razaranja..Tako da je ovo vjerovatno istinit dogadjaj....
|
|
|
|
|
|
vanzemaljac
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 23. 01. 2012. 04:40 » |
Idi gore
|
Ejup Ganic naoruzan Sony Video 8 kamerom napao kasarnu u Zaluzanima. E, i za ovo mu treba suditi u Beogradu.
|
NEZAVISNA SRPSKA NEMA ALTERNATORA 
|
|
|
|
|
|
Matovilo
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 23. 01. 2012. 04:50 » |
Idi gore
|
This message has been deleted by free2020 as spam! Matovilo's post count has been reduced by 1.
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 23. 01. 2012. 05:05 free2020 »
|
|
|
|
|
|
|
|
modricanin
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 23. 01. 2012. 06:18 » |
Idi gore
|
...Crnić je naveo da su njegovi podaci o "Zelenim beretkama", prikupljeni na terenu, govorili o veoma dobro organizovanoj paralelnoj armiji, koja je brojčano bila jača od tadašnje JNA stacionirane u BiH....Ovome se nema sta dodati, nije ni cudo sto ga je Talic onomad nazvao cistom budalom, a posto je gen. Talic mrtav sada poslije tolkio godina Crnicglumi junaka nasih prostora, iako je prava guzva od raznoraznih heroja raznih boja... 
|
|
|
|
|
gradacac76
Stariji član

Na mreži
 Windows 7
Browser:
 MS Internet Explorer 8.0
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 23. 01. 2012. 06:20 » |
Idi gore
|
meni zapade za oko da je taj dan tj.9 novembra 1991 imao 4 ranjenika valjda je rat poceo 92
|
|
|
|
|
|
Залутало_прасе
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 23. 01. 2012. 06:20 » |
Idi gore
|
Sad prave famu... taj što je snimao vojsku samo se predstavio kao Ganić... da li je baš imao papire na Ganićevo ime ne znam, ali moguće da jeste.
|
|
|
|
|
free2020
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 23. 01. 2012. 07:18 » |
Idi gore
|
meni zapade za oko da je taj dan tj.9 novembra 1991 imao 4 ranjenika valjda je rat poceo 92
A meni zapade za oko da se radi o jedinici koja se povlačila iz Slovenije, pa je pri tom povlačenju vjerovatno morala proći kroz Hrvatsku... A tamo se, za tvoju informaciju, ratovalo i 1991.
|
”Највећи српски грех, онај из кога касније поизилази све зло, сва страва и ужас наше историје и свакодневнице, јесте нестрпљење”
|
|
|
|
suljaga
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 23. 01. 2012. 07:22 » |
Idi gore
|
A meni zapade za oko da se radi o jedinici koja se povlačila iz Slovenije, pa je pri tom povlačenju vjerovatno morala proći kroz Hrvatsku... A tamo se, za tvoju informaciju, ratovalo i 1991.
A njih put vodio baš preko linija gdje su se sukobljavali HV i Martićevci 
|
|
|
|
|
|
Sunny day
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 23. 01. 2012. 08:57 » |
Idi gore
|
Ejup Ganic naoruzan Sony Video 8 kamerom napao kasarnu u Zaluzanima. E, i za ovo mu treba suditi u Beogradu.
ne,vec za rusenje ustavnog poretka SFRJ odnosno tadasnje socijalsiticke republike BiH,ZAVNOBiH-a ....od strane islamskog radikalizma i neonacistickih islamsistickih skupina nedovoljno ugusenih 1945. pod vodjstvom nekada pripadnika fasistickih jedinica alije izetbegovica....isti taj ganic potice iz fasisticke porodice koja je djelovala u fasistickim jedinicama za vrijeme drugog svjetskog dok je sandzak bio deo NDH... znaci imamo neonacisticki orijentisane muslimane koji udaraju na ustavni poredak SFRJ i BIH te spremaju djelovanje protiv JNA,iste one koja je te islamske neonaciste porazila u sanzdaku I BIH....ali izgleda nedovoljno. rusenjem ustavnog poretka SFRJ rusi se i pravo muslimana da dobiju naciju....mislim da ovo pitanje treba ponovo aktuelizovati jer ustav SFRJ nije bio buvlja pijaca da neke skupine iz njega uzimaju samo ono sto im odgovara dok ono sto ne odgovara odbacuju....
|
|
|
|
|
|
free2020
|
 |
« Odgovor #13 poslato: 23. 01. 2012. 09:26 » |
Idi gore
|
ne,vec za rusenje ustavnog poretka SFRJ odnosno tadasnje socijalsiticke republike BiH,ZAVNOBiH-a ....od strane islamskog radikalizma i neonacistickih islamsistickih skupina nedovoljno ugusenih 1945. pod vodjstvom nekada pripadnika fasistickih jedinica alije izetbegovica....isti taj ganic potice iz fasisticke porodice koja je djelovala u fasistickim jedinicama za vrijeme drugog svjetskog dok je sandzak bio deo NDH...
znaci imamo neonacisticki orijentisane muslimane koji udaraju na ustavni poredak SFRJ i BIH te spremaju djelovanje protiv JNA,iste one koja je te islamske neonaciste porazila u sanzdaku I BIH....ali izgleda nedovoljno.
rusenjem ustavnog poretka SFRJ rusi se i pravo muslimana da dobiju naciju....mislim da ovo pitanje treba ponovo aktuelizovati jer ustav SFRJ nije bio buvlja pijaca da neke skupine iz njega uzimaju samo ono sto im odgovara dok ono sto ne odgovara odbacuju....
http://www.bportal.ba/index.php?option=com_content&view=article&id=3922:tojii-godinjica-historijskog-savjetovanja-patriotske-lige-foto&catid=48:tuzla-kanton&Itemid=66
|
”Највећи српски грех, онај из кога касније поизилази све зло, сва страва и ужас наше историје и свакодневнице, јесте нестрпљење”
|
|
|
|
|
|