Genetika se ne menja u dve generacije. Sanjaj ti nove ratove, uci tvoje dete da mrzi, sledi SDA islamofasisticki plan.Staviti slobodne srpske seljake pod handzarlijisku vlast, da uce svoju decu da mrze sami sebe - nece proci. Samo kad pogledam bosnjacke udzbenike od siline lazi i iskrivljenja istorijskih cinjenica mi dodje da povracam. Turska je daleko a Srbija odmah preko Drine. Evropa ne voli muslimane niti ce ih ikada voleti. Pa ti vidi.
Ih ko mi kaze,.. pripadnik naroda gdje je istorija trend i gdje svi biflaju istu matricu o bivsim Srbima, srpskim banovima, izdaji srpstva i vjere(srednji vijek kroz danasnje obicaje i poglede), nije nikad bilo Bosnjaka/Bosnjana,.. itd. Od profesoda do babe na pijaci a sto mi je najsmjesnije, forumaski podmladak vjerovatno sve to prenosi sa ulice gdje je stnogeneza Bosnjaka po svemu sudeci opsesije i jedini pogled na sve, pa i dnevnopoliticka zbivanja,..
Elem,.. procitao sam srpske knjige o istoriji,.. eto izuzecemo novu istoriju sa antickim Srbija,a, srpskim kraljevinama u Kini i Indiji, svim Slavenima i cak Ilirima kao potomcima Srba,.. ajmo malo onu ozbiljniju,..
Nema gresaka sto jest jest,.. samo je upitna logika,.. par srpskih prefiksa od porfirogeneta pa do Tvrtka se izvlaci iz konteksta cijele price a zanemaruje par vjekova bosanske drzave i Bosnjana,... jebiga ocito srpska istorija ima problem sa zakonom fizika ako joj je trn tezi od balvana.
Genetiku nisam spomenuo,... nisu ni danasnji Danci poput vikinskih predaka, ni Francuzi vojnicki narod koji je drmao Evropom,..
Stvar je u standardima, politici, medijima,... koji diktiraju i granice etike i morala.
Prije 100 god. srpski vojnik je licio na vojnika, sa kodeksom casti, morala, cojstva, vjerom,.. civile nije dirao a protiv jaceg se junacki borio i prije ispaljene salve govorio "u ime kralja i otaqdzbine pali!".
Prije 20 god. je prije licio na desperadosa a ne na vojnika, bez imalo morala, casti, vojnickog morala i sa osmjehom na licu svjestan jacine svoje strane i nekim drugim rjecima je punio top i rokao po civilima.