Nezavisne novine - Diskusije
25. 05. 2012. 05:26 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Članovi Links Kontakt Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1] 2   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: UPOMOĆ!!!  (Pročitano 3855 puta)
radoslav
Gost
« poslato: 28. 12. 2009. 11:06 »
Podeli temuIdi gore

Dajte link na neki dobar! Savršen! Antu virus, anti spy ili bilo šta!
Nešto mi je inficiralo kompjuter i šalje sa njega podatke napolje ali ga moj SPY BOT ne vidi (najnoviji update od danas!)

Dajete neki link ili pomagajte kako znate!
Hvala!

Kompjuter mi koči (procesor je stalno zakucan na 100% sa mnogo "svhhost.exe fajlova - takodje se javlja i service.exe fajl koji se prije nije javljo)

ako može što prije da mi ne bi upropastio comp!
krajisnik
Gost
« Odgovor #1 poslato: 28. 12. 2009. 11:13 »
Podeli temuIdi gore

http://www.kaspersky.com/?sitepref=global
boro975
Ugledni član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 3.0.16 Firefox 3.0.16

« Odgovor #2 poslato: 29. 12. 2009. 03:57 »
Podeli temuIdi gore

Dajte link na neki dobar! Savršen! Antu virus, anti spy ili bilo šta!
Nešto mi je inficiralo kompjuter i šalje sa njega podatke napolje ali ga moj SPY BOT ne vidi (najnoviji update od danas!)

Dajete neki link ili pomagajte kako znate!
Hvala!

Kompjuter mi koči (procesor je stalno zakucan na 100% sa mnogo "svhhost.exe fajlova - takodje se javlja i service.exe fajl koji se prije nije javljo)

ako može što prije da mi ne bi upropastio comp!

Lici mi na spyware ipak, pa pokusaj ocistiti kompjuter sa:

Malwarebytes' Anti-Malware

Radi iz safe moda.

Ako si napredniji korisnik, preporucujem:

Hijackthis!

Ako je stvarno u pitanju virus, pokusaj sa nekim od mnogo dostupnih online scanova, samo ukucaj "online antivirus scanner" u google, i biraj sta hoces.
Luka
Administrator
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 3.5.7 Firefox 3.5.7

« Odgovor #3 poslato: 29. 12. 2009. 05:22 »
Podeli temuIdi gore

Vjerujte boro975 je u stanju da rucno ocisti skoro sve virisu i Malware. Sjedio sam pokraj njega kad je jedanu nezgodnu baju uklonio samo prateci procese i tragove koje ostavlja na racunaru. To je bio jedan od onih koje ni jedan poznati antivirus nije prepoznao sto znaci da je u potpunosti nov.

Administrator kod nas je u vise navrata rucno uklanjao viruse koji su stari jedan ili dva dana tako da za njih nema defenicija. Proceduru uklanjanja je slao jednom open-sours antivirusu.

Postoje alati za pracenje procesa koji te obavjestavaju ko poziva koji fajl i gdje se nalazi. Na osnovu toga i njegovog elektronskog potpisa mozes donositi zakljucke sta ti je raditi.
Jedan od alata ti je Process Explorer koji ces naci madju ostalim slicnim alatima na sajtu
http://technet.microsoft.com/en-us/sysinternals/bb842062.aspx

Razmjena linkova: Na kontakt posaljite Vas link i on ce biti postavljen na naslovnoj strani u rubrici Prijatelji. Obavezno postavite link koji vodi ka stranici gdje je objavljen link Foruma NN.
Sve vijesti na jednom mjestu
Tommy Gavin
Urednik
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 3.5.10 Firefox 3.5.10

« Odgovor #4 poslato: 27. 01. 2011. 08:14 »
Podeli temuIdi gore

HELP!!!!!!

ako neko zna da me uputi šta mi se desilo s kompom molim pomoć. imam toshiba satellite L455-S5975 i u toku reinstaliranja skype-a čitav sistem mi je pao, iz čista mira...

sad mi samo na crnom ekranu iznova i iznova piše dosta toga a i zmeđu ostalog
.....
PXE-E61: Media text failure, chek cable
PXE-M0F: Exiting PXE-ROM

.....

i tako stalno.

hvala unaprijed!

!
Obi-Wan Kenobi
Legenda
Van mreže Van mreže

Windows Vista Windows Vista
Browser:
Firefox 3.6.13 Firefox 3.6.13

« Odgovor #5 poslato: 27. 01. 2011. 08:53 »
Podeli temuIdi gore

HELP!!!!!!

ako neko zna da me uputi šta mi se desilo s kompom molim pomoć. imam toshiba satellite L455-S5975 i u toku reinstaliranja skype-a čitav sistem mi je pao, iz čista mira...

sad mi samo na crnom ekranu iznova i iznova piše dosta toga a i zmeđu ostalog
.....
PXE-E61: Media text failure, chek cable
PXE-M0F: Exiting PXE-ROM

.....

i tako stalno.

hvala unaprijed!

Dobro si me podsetio zasto hejtujem laptopove.  Grin
Probaj da izvadis hard disk i onda ga vrati nazad, tj. proveri da li je dobro pricvrscen. Javi sta je bilo, da idemo na druge solucije ako to ne uspe Pivo i kokice
« Poslednja izmena: 27. 01. 2011. 08:55 Djudji »

strelok   06:48    Šalje privatnu poruku.
Matovilo   06:50    Čita svoje privatne poruke.
Senahid
Legenda
Na mreži Na mreži

Linux Linux
Browser:
Safari 4.0 Safari 4.0

« Odgovor #6 poslato: 28. 01. 2011. 04:14 »
Podeli temuIdi gore

Slazem se Djudjijem da odatle treba poceti. Nemoj da odmah nosis "strucnjacima" koji ce ti masno naplatiti novi HDD (znaju ga i naplatiti a ostaviti stari, kojem nista nije ni falilo, ko veli " bas ce on otvarati laptop da vidi").
Iskopcaj hard disk i ocisti konektore ako je moguce (kompresovanim zrakom) onoliko koliko mozes. Pa pokisaj. Ako to ne bude islo probaj napraviti "boot" sa CD, odakle bi vjerovatno imao neliko opcija.
Javi nam, siguran sam da nece biti pretjerano tesko "vratiti ga u zivot", jer necu da vjerujem da ti je hard disk "vrisno".

"
Tommy Gavin
Urednik
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:
MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0

« Odgovor #7 poslato: 28. 01. 2011. 01:04 »
Podeli temuIdi gore

ipak sam ja njega odnio majstoru - jer sam se ne razumijem puno u hardver. hard disk radi i nije mu ništa, navodno je sistem paljenja, od gumba za paljenje na dalje, stradao i kaže da im je to sistemska mana.

!
Sunny day
Glavni urednik
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #8 poslato: 28. 01. 2011. 01:17 »
Podeli temuIdi gore

ipak sam ja njega odnio majstoru - jer sam se ne razumijem puno u hardver. hard disk radi i nije mu ništa, navodno je sistem paljenja, od gumba za paljenje na dalje, stradao i kaže da im je to sistemska mana.

koliko te kostala "sistemska mana" Huh?
Tommy Gavin
Urednik
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #9 poslato: 28. 01. 2011. 02:07 »
Podeli temuIdi gore

koliko te kostala "sistemska mana" Huh?

još nije ništa. pokušaće danas da popravi. kaže da je imao jedan takav slučaj ranije i da nije uspio popraviti. vidjet ću još šta će od svega toga biti....

!
free2020
Stariji urednik
Na mreži Na mreži

Mac OS X 10.4 Mac OS X 10.4
Browser:
Firefox 3.6.10 Firefox 3.6.10

« Odgovor #10 poslato: 28. 01. 2011. 02:13 »
Podeli temuIdi gore

još nije ništa. pokušaće danas da popravi. kaže da je imao jedan takav slučaj ranije i da nije uspio popraviti. vidjet ću još šta će od svega toga biti....

Greška. Nikada ne odmiči od bilo kog majstora dok ti bilo šta popravlja...

Meni kada kažu da ostavim, a oni će pogledati kasnije - ja na to uzvratim sa : "Zovi ti mene kada budeš imao vremena da popravljaš!" Ako mu se ne sviđa - postoje i drugi majstori... Ovako može da dođe do zloupotreba...
Nije to popravka pegle...

”Највећи српски грех, онај из кога касније поизилази све зло,
сва страва и ужас наше историје и свакодневнице, јесте нестрпљење”
Zalutalo_prase
Gost
« Odgovor #11 poslato: 28. 01. 2011. 02:23 »
Podeli temuIdi gore

Greška. Nikada ne odmiči od bilo kog majstora dok ti bilo šta popravlja...

Meni kada kažu da ostavim, a oni će pogledati kasnije - ja na to uzvratim sa : "Zovi ti mene kada budeš imao vremena da popravljaš!" Ako mu se ne sviđa - postoje i drugi majstori... Ovako može da dođe do zloupotreba...
Nije to popravka pegle...

Ovo je apsolutno tačno... i važi za sve aparate, računare, automobile itd.
Tommy Gavin
Urednik
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #12 poslato: 28. 01. 2011. 03:57 »
Podeli temuIdi gore

poznajem tog tipa, mislim da me neće prevariti. čak i ako me prevari, pa mi nešto skine sa kompa svejedno mi je - ohladio sam od laptopa, tako da ionako planiram kupiti dobar desktop i riješiti veći dio problema.

!
Senahid
Legenda
Na mreži Na mreži

Windows 7 Windows 7
Browser:
Mozilla kompatibilan Mozilla kompatibilan

« Odgovor #13 poslato: 28. 01. 2011. 05:02 »
Podeli temuIdi gore

poznajem tog tipa, mislim da me neće prevariti. čak i ako me prevari, pa mi nešto skine sa kompa svejedno mi je - ohladio sam od laptopa, tako da ionako planiram kupiti dobar desktop i riješiti veći dio problema.
"Kaze da nije mogao popraviti" taj "jos jedan" koji je imao. E jak ti je majstor onda...Svaki kompjuter se moze "popraviti". Naravno, ima tu faktor isplativosti popravke.

U svakom slucaju, kad si se vec odlucio za drugi kompjuter, sretno. Bice ti drago sto si se rijesio "Celerona". Ako ti puno ne znaci mobilnost, desktop je svakako bolji izbor. Manje para za iste preformanse ili isto para za puno bolje. Popravka (pogotovo kod takvih "majstora"" je puno laksa.

Sretno u trazenju novog PC-a...  Cool2

"
Obi-Wan Kenobi
Legenda
Van mreže Van mreže

Windows Vista Windows Vista
Browser:

« Odgovor #14 poslato: 28. 01. 2011. 05:07 »
Podeli temuIdi gore

"Kaze da nije mogao popraviti" taj "jos jedan" koji je imao. E jak ti je majstor onda...Svaki kompjuter se moze "popraviti". Naravno, ima tu faktor isplativosti popravke.

U svakom slucaju, kad si se vec odlucio za drugi kompjuter, sretno. Bice ti drago sto si se rijesio "Celerona". Ako ti puno ne znaci mobilnost, desktop je svakako bolji izbor. Manje para za iste preformanse ili isto para za puno bolje. Popravka (pogotovo kod takvih "majstora"" je puno laksa.

Sretno u trazenju novog PC-a...  Cool2

Svaki kompjuter se moze popraviti, ali treba naci pravog majstora:
{alt}

Dim

strelok   06:48    Šalje privatnu poruku.
Matovilo   06:50    Čita svoje privatne poruke.
Stranice: [1] 2   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Nezavisne novine | Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Sitemap

Google visited last this page 21. 05. 2012. 11:51