|
Sunny day
|
 |
« poslato: 25. 01. 2012. 06:02 » |
Idi gore
|
obozavam kada pripadnik nacije koja je podrzala nacizam punim vjerskim i ostalim kapacitetima ovako licemjerno kmeci protiv naroda koji je najveca zrtva nacizma na balkanu.... alija izetbegovic nacista...tri godine odlezao zbog nacizma mustafa ceric obnasa duznost na kojoj su njegovi prethodnici bas punili u ime allaha taj ausvic i ostale logore... a cilj im je bio isti kao i danas... cak u i u zadnjem ratu imali handzar diviziju....         ima toga jos...
|
|
|
|
|
|
Tommy Gavin
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 25. 01. 2012. 06:27 » |
Idi gore
|
pošalji ove slike gospođi iz aladdina. napomeni joj i ko se prosipa "antifašizmom".
|
!
|
|
|
|
zelengradjanin
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 25. 01. 2012. 06:33 » |
Idi gore
|
pošalji ove slike gospođi iz aladdina. napomeni joj i ko se prosipa "antifašizmom".
Staviš ovu sliku u auto i u hrvattskoj i federaciji ti neće razbiti auto  
|
|
|
|
|
|
Tommy Gavin
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 25. 01. 2012. 06:37 » |
Idi gore
|
Staviš ovu sliku u auto i u hrvattskoj i federaciji ti neće razbiti auto  <Quoted Image Removed>  jbg nisam fašista pa da stavljam ovakve slike. a da stavim zvijezdu petokraku - svi od reda bi mi lupali auto
|
!
|
|
|
|
|
|
free2020
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 25. 01. 2012. 06:52 » |
Idi gore
|
Reisova podlost i bezobrazluk su bezgranični...
|
”Највећи српски грех, онај из кога касније поизилази све зло, сва страва и ужас наше историје и свакодневнице, јесте нестрпљење”
|
|
|
|
Tommy Gavin
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 25. 01. 2012. 07:02 » |
Idi gore
|
A kad bi zvjezdu petokraku ofarbao u zeleno,možda bi u federaciji i uspeo  nisam ni religiozan, pa mi crvena ide najbolje uz nju
|
!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeljo_furesta
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 25. 01. 2012. 09:44 » |
Idi gore
|
Uh al se četnički potomci ispričaše Mujaga-Suljaga da mozda ovo nije tvoj potomak jer ti u potpunosti odgovara narocito dijelom i karakterom  samo za razliku od tebe on priznaje da je bolestan  28-godišnji veterinar iz Tulse u SAD, optužen je da je u rujnu 2009. godine spolno opštio s konjem. Njegov kolega pregledavao je kamere te je naišao na snimku optuženika kako se seksa sa životinjom. Pred sudijom i porotom je izjavio da nije kriv za ovaj gnusan zločin, prenosi Daily Mail.
Stariji veterinar poroti je ispričao kako je putem nadzornih videokamera provjeravao konje smještene u kliničkoj staji i tada je uočio optuženika koji se seksao sa životinjom. Sve je odmah prijavio policiji, a Vilsonu je tada rekao kako mu je drago što je ulovljen jer mu treba pomoć. Porota je šokirana cijelim slučajem, a sudija je rekao "da u 18 godina svoje karijere nikad nije čuo za ovakav zločin".
|
|
|
|
|
|
Sunny day
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 25. 01. 2012. 09:47 » |
Idi gore
|
,vidis svi prijasnji poglavari su bili na TI na svakim okupatorom u Bih koji je cinio zlocine nad srbima.......i sada se nasao vjerski poglavar ciji su sunarodnjaci i prethodnici bas u taj logor slali srbe ,pisati pismo u kome opet rezi na srbe kao sto su to radili i njegovi prethodnici....ne pada iver daleko od panja a ovaj danasnji reis se ne razlikuje od onih iz vremena fasizma....cericevog prethodnika necu ukljucivati u ovu konstataciju pa naravno da su cetnici..sta je tu lose 
|
|
|
|
|
|
|
|
free2020
|
 |
« Odgovor #13 poslato: 25. 01. 2012. 09:57 » |
Idi gore
|
|
”Највећи српски грех, онај из кога касније поизилази све зло, сва страва и ужас наше историје и свакодневнице, јесте нестрпљење”
|
|
|
|
Tommy Gavin
|
 |
« Odgovor #14 poslato: 26. 01. 2012. 08:30 » |
Idi gore
|
pocev od mene  znam te `tico, kad si pištolj bila Hoćeš da ti ja dam sa srpom i čekićem?  Ima se, može se... uvijek prihvatam lijepe simbole
|
!
|
|
|
|