|
Sunny day
|
 |
« poslato: 26. 01. 2012. 02:55 » |
Idi gore
|
ni mi ne prihvatamo BiH ...znaci sada smo 1:1
|
|
|
|
|
veljko3
Iskusni član

Van mreže
 Windows Vista
Browser:
 MS Internet Explorer 7.0
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 26. 01. 2012. 04:19 » |
Idi gore
|
 Aman jarabi,moj Sulejmane  Javna ti je tajna i cijela mahala zna ,da Sabiha ne zna dobro u kasike gledati,levati narod da prevrne kjoju marku za pive a ti opet kod Sabihe bio.Ona ti je vise za "fildzan" verziju,da vidi volili ti hanuma nastranu ili ne voli,za te ljubavne probleme.Slabo ti je ona uperna u ta ministarstva i kandidate.
|
|
|
|
|
|
perturabo
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 26. 01. 2012. 04:27 » |
Idi gore
|
Ko je kriv muslimanima sto nikad nisu posjedovali vise od 20-25% zemlje u BIH. Srbi su gruntovno uvjek bili najveci vlasnici Bosne i Hercegovine..E moj Suki nema vise drustvene svojine, nema vise "naseg" i zajednickog..Kad su muslimani glasali na referendumu da ne zele da zive sa Srbima izjasnili su se da im ne treba ni srpska zemlja, sad nema povratka na staro..... I kako to da Tihic zna da Srba ima 30%? Nije valjda na osnovu neformalnog popisa iz 91?!
|
|
|
|
|
|
Alex
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 26. 01. 2012. 04:33 » |
Idi gore
|
Potpisano! Kraj priče... 
|
|
|
|
|
|
WalterWolf
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 26. 01. 2012. 04:34 » |
Idi gore
|
Ko je kriv muslimanima sto nikad nisu posjedovali vise od 20-25% zemlje u BIH. Srbi su gruntovno uvjek bili najveci vlasnici Bosne i Hercegovine.. Pa sto onda kazu da su bili obespravljeni pod Turcima. Imali svu zemlju i opet im nije valjalo. A sve do danas sam bislio da su u stvari muslimani imali zemlju i bili feudalci a pravoslavci kmetovi, kad ono u stvari bilo obrnuto.
|
|
|
|
|
|
Pazuzu
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 26. 01. 2012. 04:37 » |
Idi gore
|
Pa sto onda kazu da su bili obespravljeni pod Turcima. Imali svu zemlju i opet im nije valjalo. A sve do danas sam bislio da su u stvari muslimani imali zemlju i bili feudalci a pravoslavci kmetovi, kad ono u stvari bilo obrnuto.
Muslimani su bili age i begovi i uzimali su harač. A usput su ubijali kaure kako im se prohte i nikome nisu odgovarali ni za šta. Čuo si za onu staru srpsku: "Kadija te tuži, kadija ti sudi"? Nije to palo s neba. Znam da žališ za tim vremenima, ali yebiga - toga više nema i nikada više neće biti. Tu je RS da zaštiti Srbe od muslimanskih aga i begova.
|
|
|
|
|
|
Bean
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 26. 01. 2012. 04:38 » |
Idi gore
|
Pa sto onda kazu da su bili obespravljeni pod Turcima. Imali svu zemlju i opet im nije valjalo. A sve do danas sam bislio da su u stvari muslimani imali zemlju i bili feudalci a pravoslavci kmetovi, kad ono u stvari bilo obrnuto.
NIČIJA ZEMLJA - blato u hodniku za koje niko da prizna da ga je baš on uneo.Srpska zemlja - Republika Srpska 
|
|
|
|
|
|
Maki vas kralj
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 26. 01. 2012. 05:42 » |
Idi gore
|
ni mi ne prihvatamo BiH ...znaci sada smo 1:1 Citao sam intervju na nemackom u Standardu. Koje obmane.... Naziva Dejton nepravednim resenjem, te preti srpskom narodu. Kazu da Srbi imaju 50% BiH, ali da su samo trecina populacije pa kaze novinaru: "Znate, ako vi i ja imamo komad zemlje, a ja uzmem veci deo jer ste vi slabiji, ja se cu se s time pomirit. Ali vase dete?"Pita novinar: Mislite dakle da ce sledeca generacija hteti da to povrati? Tihic: Da, dete ce hteti to da vrati. To ce polako izbiti na povrsinu. Sada smo jaci. Ne zelimo svadje. Ali medjunarodna zajednica mora da sprovede pravedno resenje. Svi koji zele da se OHR zatvori ili nisu dobronamerni, ili nemaju pojma.Dakle Tihic priznaje: -da indoktriniraju svoju mladu generaciju za taj scenarij. -da ne priznaje Dejton -da ako zapad ne radi po njihovom snosi odgovornost za novo krvoprolice Recimo da u zemlji “Fantaziji ima 1000 sela na povrsini od 30’000 km kvadratnih, I jedan velegrad na povrsini od nek bude 300 km kvatdratnih. U tim Selima zive 500'000 plavih ljudi, u velegradu million zelenih. Mora dakle pod vlast grada 20200 km kvadratnih, jer zelenih ima duplo vise? HALLOO? Bosnjaci imaju prostora bas onoliko koliko im je dosada uvek bilo dovoljno. Zasto zele teritorije gde nisu vecina? Dakle pokazuju svu svoju okupatorsku narav, da sanjaju nove age i begove, drugi da crnce a oni da pokupe kajmak. I naravno time da predstavljaju opasnost po srpski narod.
|
Kaj je bilo bre?
|
|
|
|
Maki vas kralj
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 26. 01. 2012. 05:44 » |
Idi gore
|
Vi ne priznajete dejton... ja bih rekao da Srbi moraju cuvati tenkove i bagere. Nazalost. 
|
Kaj je bilo bre?
|
|
|
|
Sunny day
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 26. 01. 2012. 05:47 » |
Idi gore
|
Citao sam intervju na nemackom u Standardu. Koje obmane.... Naziva Dejton nepravednim resenjem, te preti srpskom narodu. Kazu da Srbi imaju 50% BiH, ali da su samo trecina populacije pa kaze novinaru: "Znate, ako vi i ja imamo komad zemlje, a ja uzmem veci deo jer ste vi slabiji, ja se cu se s time pomirit. Ali vase dete?"Pita novinar: Mislite dakle da ce sledeca generacija hteti da to povrati? Tihic: Da, dete ce hteti to da vrati. To ce polako izbiti na povrsinu. Sada smo jaci. Ne zelimo svadje. Ali medjunarodna zajednica mora da sprovede pravedno resenje. Svi koji zele da se OHR zatvori ili nisu dobronamerni, ili nemaju pojma.Dakle Tihic priznaje: -da indoktriniraju svoju mladu generaciju za taj scenarij. -da ne priznaje Dejton -da ako zapad ne radi po njihovom snosi odgovornost za novo krvoprolice Recimo da u zemlji “Fantaziji ima 1000 sela na povrsini od 30’000 km kvadratnih, I jedan velegrad na povrsini od nek bude 300 km kvatdratnih. U tim Selima zive 500'000 plavih ljudi, u velegradu million zelenih. Mora dakle pod vlast grada 20200 km kvadratnih, jer zelenih ima duplo vise? HALLOO? Bosnjaci imaju prostora bas onoliko koliko im je dosada uvek bilo dovoljno. Zasto zele teritorije gde nisu vecina? Dakle pokazuju svu svoju okupatorsku narav, da sanjaju nove age i begove, drugi da crnce a oni da pokupe kajmak. I naravno time da predstavljaju opasnost po srpski narod. taj novi ratni scenario koji pripremaju muslimani je vec poznat....konstantno prijete ratom a nisu ni svjesni da u slucaju njihove nove ratne avanture ono sto ostane od muslimana ce moci stati pod suncobran od jelen piva.... 
|
|
|
|
|
|
Maki vas kralj
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 26. 01. 2012. 05:49 » |
Idi gore
|
taj novi ratni scenario koji pripremaju muslimani je vec poznat....konstantno prijete ratom a nisu ni svjesni da u slucaju njihove nove ratne avanture ono sto ostane od muslimana ce moci stati pod suncobran od jelen piva....  Evo prijavio sam se za kurs upravljenje bagerima... izgleda lako al je vrlo zajebano... te nove tehnologije... 
|
Kaj je bilo bre?
|
|
|
|
suljaga
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 26. 01. 2012. 05:51 » |
Idi gore
|
taj novi ratni scenario koji pripremaju muslimani je vec poznat....konstantno prijete ratom a nisu ni svjesni da u slucaju njihove nove ratne avanture ono sto ostane od muslimana ce moci stati pod suncobran od jelen piva....  Pa i karadžić je obećavao da će muslimane koji prežive potovariti u par autobusa i poslati u Tursku pa kako vidiš nije uspio  Samo nemojte zaboraviti da ovo nije 92. i da nema JNA i da u se naivne b a l i j e naučile pameti i ne vjeruju previše kumovima 
|
|
|
|
|
|
miskotes
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 26. 01. 2012. 05:59 » |
Idi gore
|
To nindža :Šta kome nije jasno... Muslimani su dobili kvalitet teritorije, vrednosti 70 % BiH sa hrvatima i preko 85 %. Sada bi muslimani kad su dobili kvalit željeli i kvantitet. Gospodine tihiću niste jači a vaša deca će isto proći kao i džihadlije od 1991.-1995. ako budu insistirali na Vašim nebulozama i nebulozama pisca islamske deklaracije. Jasno je da muslimani hoće srpske teritorije, isto kao pre 20 ili 50 ili 100 ili 200 ili neku stotinu godina više. Srbi ne trebaju indoktrinirati svoju decu samo pustiti da pogledaju malo muslimanske informativne emisije. I Da, gospodine tihiću RS je Srpski entitet kojeg su srbi stvorili i odbranili a slični Vama proterali preko 800000 srba i na žalosti džihadlija samo ojačali jedinu nam RS. Il si, znaš već šta !
|
Nezavisna Srpska!!! Il si, znaš već šta!
|
|
|
|
free2020
|
 |
« Odgovor #13 poslato: 26. 01. 2012. 06:09 » |
Idi gore
|
Čija je zemlja bila prije turske okupacije?
|
”Највећи српски грех, онај из кога касније поизилази све зло, сва страва и ужас наше историје и свакодневнице, јесте нестрпљење”
|
|
|
|
Dilajla
|
 |
« Odgovor #14 poslato: 26. 01. 2012. 08:51 » |
Idi gore
|
Čija je zemlja bila prije turske okupacije?
Bosnjacka  bar je to jasno.
|
|
|
|
|
|