Nezavisne novine - Diskusije
25. 05. 2012. 05:48 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Članovi Links Kontakt Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 2 3 [4]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Tinejdžeri snimili policajce koji su ubili čovjeka s deset hitaca  (Pročitano 522 puta)
padobranac
Elitni član
Na mreži Na mreži

Windows Vista Windows Vista
Browser:
MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0

« Odgovor #45 poslato: 30. 01. 2012. 02:42 »
Podeli temuIdi gore

Je si li ti ikada čuo da se igdje u svijetu na taj način obezbjeđuju kuće od pljačkanja?

nije legalno ali postoje, evo recimo ovaj je jedan od najpoznatijih:

http://en.wikipedia.org/wiki/Katko_v._Briney

tip je namjestio pusku da ispuca lopovu u nogu dok provaljuje.
Tommy Gavin
Urednik
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #46 poslato: 30. 01. 2012. 03:15 »
Podeli temuIdi gore

u nekom normalnom svijetu bi bilo humanije da mu je pucao u noge, medjutim svjet u kojem zivimo nije normalan a ni pretjerano human. zbog toga ja se stavljam na stranu policajca. kriminalac je odbio upustva policajaca i okrenuo se prema policajcu sa oruzjem u ruci. sta bi bilo dalje ne znamo, ono sto znamo je da je policajac procjenio da postoji realna opasnost i reagovo. u takvim situacijama prorade emocije, adrenalin i sve ostalo a tesko je u tih par sekundi detaljno preispitati situaciju i adekvatno reagovati. tu proradi instinkt i obuka kroz koju je prosao policajac. u ovom slucaju najveca zrtva je policajac, covjek se nasao u poziciji koju niko normalan ne zeli (kriminalac je birao kako ce i sta ce), ubjedjen sam da su obucavani da tako reaguju. zivot policajca koji radi svoj posao ili kriminalca koji se onako ponasa nikad nece biti dilema kod mene.

ti si postavio svoje razmišljanje kao da je ovaj ubijeni hladnokrvno rasuđivao šta će učiniti. međutim, jasno je iz prikazanog da nije bio uračunljiv. moguće da je bio pijan, da je bio u stanju nervnog rastrojstva (ja sam takav jednom razbio svoj laptop - srećom bio je star),.... a njih je i dalje bilo preko nekoliko. 1 tip sa onim "oružjem" nije mogao nauditi nijednom od njih, pa će se postaviti pitanje kompetentnosti policajca. da ne govorim o njegovoj "divljoj" strani - mnogi od njih jedva čekaju da upucaju takvog dripca!

još jednom ponavljam: bude li ovaj nesrećnik imao nekoga u bližoj familiji sa 2 klikera u glavi, policajcu ne gine nečasni otpust i na privatnoj parnici će biti milionski oglobljen! ye beni su američki zakoni, a on je ubio tipa koji nije predstavljao nikakvu realnu opasnost po njega i kolege.

!
Драган
Iskusni član
**
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 9.0.1 Firefox 9.0.1

« Odgovor #47 poslato: 30. 01. 2012. 04:06 »
Podeli temuIdi gore

Није ми га жао ни секунде! Можда моје мишљење није исправно али је моје мишљење.  Vitez
Зашто једноставно није поступио по наређењу полицајца и сад би већ био код своје куће. Не бих да ме неко погрешно схвати исто тако мислим да би приватна имовина требала да буде светиња а не као код нас човјек упуца лопова у својој кући и добије робију?? Ван сваке памети!

И да, скоро па заборавих

(ц) Никола
Српскааааа заувијеееек  Tri prsta Srbija smjesko

"Лако је научити животињу,лако је научити простака али је тешко научити онога ко је ненаучен већ постао учитељ другима."
                                 - Владика Николај Велимировић-
suljaga
Elitni član
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:
Chrome 16.0.912.77 Chrome 16.0.912.77

« Odgovor #48 poslato: 30. 01. 2012. 05:02 »
Podeli temuIdi gore

Očigledno je da do tvog zakržljalog mozga ne može doprijeti informacija da je tvoj komšija štitio svoju imovinu na nezakonit
i debilan način.
On je postavio eksplozivnu napravu sa namjerom da nekome oduzme život ili nanese teške povrede.
To se tretira kao ubistvo.

Je si li ti ikada čuo da se igdje u svijetu na taj način obezbjeđuju kuće od pljačkanja?
Stvarno je bezobrazan  Kad sam bio mlad

Momci pošli da mu počiste kuću a on tako nešto da napravi  Grin Grin

Hajmo sad ovako: Zbog čega je srpska vojska "posijala" na hiljade nagazni i drugi mina možda i preko milion tako da i dan danas djeca nastradaju ni kriva ni dužna  Pitam se Pitam se

Samo mi nemoj reće  oni su morali da se zaštite ili tad je bio rat  Ne Ne Ne
Zeljo_furesta
Elitni član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 9.0.1 Firefox 9.0.1

« Odgovor #49 poslato: 30. 01. 2012. 10:46 »
Podeli temuIdi gore

Citat
Zbog čega je srpska vojska "posijala" na hiljade nagazni i drugi mina možda i preko milion tako da i dan danas djeca nastradaju ni kriva ni dužna  Pitam se Pitam se

a vi muslimani ste sijali "ljiljane", a hrvati cvijece ljubavi  Sad znam Plazi se
suljaga
Elitni član
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #50 poslato: 31. 01. 2012. 09:12 »
Podeli temuIdi gore

a vi muslimani ste sijali "ljiljane", a hrvati cvijece ljubavi  Sad znam Plazi se
Jel nemaš pametniji odgovor  Pitam se Sad znam
free2020
Stariji urednik
Na mreži Na mreži

Mac OS X 10.4 Mac OS X 10.4
Browser:
Firefox 3.6.10 Firefox 3.6.10

« Odgovor #51 poslato: 31. 01. 2012. 09:31 »
Podeli temuIdi gore

Stvarno je bezobrazan  Kad sam bio mlad
Momci pošli da mu počiste kuću a on tako nešto da napravi  Grin Grin
Samo dokazuješ svoju glupost i ograničenost...

TitleBoxHajmo sad ovako: Zbog čega je srpska vojska "posijala" na hiljade nagazni i drugi mina možda i preko milion tako da i dan danas djeca nastradaju ni kriva ni dužna  Pitam se Pitam se
Kakve veze ovo tvoje baljezganje ima sa ovom temom?

”Највећи српски грех, онај из кога касније поизилази све зло,
сва страва и ужас наше историје и свакодневнице, јесте нестрпљење”
suljaga
Elitni član
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #52 poslato: 31. 01. 2012. 09:38 »
Podeli temuIdi gore

Samo dokazuješ svoju glupost i ograničenost...

TitleBoxHajmo sad ovako: Zbog čega je srpska vojska "posijala" na hiljade nagazni i drugi mina možda i preko milion tako da i dan danas djeca nastradaju ni kriva ni dužna  Pitam se Pitam se
Kakve veze ovo tvoje baljezganje ima sa ovom temom?
Ma ja  najbolje ostaviti kuću otključani jer ako  momci ulaze kroz prozor mogu se posjeći na polupano staklo pa da tuže gazdu kuće da im plati oštetu  Joj Joj
Korisničko_ime
Ugledni član
Van mreže Van mreže

Windows 7 Windows 7
Browser:

« Odgovor #53 poslato: 31. 01. 2012. 09:42 »
Podeli temuIdi gore

Suljga,a da je nekom detetu lopta otisla u dvoriste? Npr tvom
suljaga
Elitni član
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #54 poslato: 31. 01. 2012. 09:54 »
Podeli temuIdi gore

Suljga,a da je nekom detetu lopta otisla u dvoriste? Npr tvom
Pa nije čovjek minirao dvorište nego kad uđe/provali u kuću čeka ga mina  al valjda je to zabranjeno  Sad znam Sad znam

Zbog toga bi lopovi trebali da pozovu deminere da im oslobode put do tođe imovina  Joj Joj
padobranac
Elitni član
Na mreži Na mreži

Windows Vista Windows Vista
Browser:

« Odgovor #55 poslato: 31. 01. 2012. 10:35 »
Podeli temuIdi gore

Hajmo sad ovako: Zbog čega je srpska vojska "posijala" na hiljade nagazni i drugi mina možda i preko milion tako da i dan danas djeca nastradaju ni kriva ni dužna  Pitam se Pitam se

Dodik Aj ne seri2.flv
Stranice: 1 2 3 [4]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Nezavisne novine | Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Sitemap

Google visited last this page 18. 04. 2012. 01:47