|
Sunny day
|
 |
« poslato: 26. 01. 2012. 09:54 » |
Idi gore
|
izgleda da zele dodika preobratiti u muslimana 
|
|
|
|
|
|
BANIJA 79
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 26. 01. 2012. 10:11 » |
Idi gore
|
Kako nikom nije palo na pamet uzet sikiru i zabit vehabiji u čelo ? Siguran sam da više nikad ne bi došli,niti bi ko odgovaro za ubistvo vehabije,jer to je ipak human čin očistit jednu zajednicu od neljudske pasmine.
|
Pitaju me odakle si žuti, sa Banije Krajišnik sam ljuti!
|
|
|
|
Sunny day
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 26. 01. 2012. 10:13 » |
Idi gore
|
Kako nikom nije palo na pamet uzet sikiru i zabit vehabiji u čelo ? Siguran sam da više nikad ne bi došli,niti bi ko odgovaro za ubistvo vehabije,jer to je ipak human čin očistit jednu zajednicu od neljudske pasmine.
po cemu su vehabije neljudska pasmina,da li su ti nekada ucinili neko zlo?
|
|
|
|
|
|
BANIJA 79
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 26. 01. 2012. 10:16 » |
Idi gore
|
po cemu su vehabije neljudska pasmina,da li su ti nekada ucinili neko zlo?
U tom slučaju prodaj im imanje kad su to dobri ljudi,ili im ponudi kuću na korišćenje još bolje.
|
|
|
|
|
Manitu_
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 26. 01. 2012. 10:28 » |
Idi gore
|
U tom slučaju prodaj im imanje kad su to dobri ljudi,ili im ponudi kuću na korišćenje još bolje.
Bar jedan sobicak
|
|
|
|
|
|
Sunny day
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 26. 01. 2012. 10:29 » |
Idi gore
|
da li su za tebe dobri ljudi recimo ; batko,sikirica,skorpioni....itd? oni nisu vehabije...
|
|
|
|
|
|
BANIJA 79
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 26. 01. 2012. 10:53 » |
Idi gore
|
da li su za tebe dobri ljudi recimo ; batko,sikirica,skorpioni....itd? oni nisu vehabije...
Nisu dobri ljudi,niti sam ikad napiso da jesu ! Jesu za tebe mudžahedini i vehabije dobri ljudi ?
|
|
|
|
|
Sunny day
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 26. 01. 2012. 10:56 » |
Idi gore
|
Nisu dobri ljudi,niti sam ikad napiso da jesu ! Jesu za tebe mudžahedini i vehabije dobri ljudi ?
jesu dok ne cine lose stvri drugim ljudima....njihova vjerska opredeljenja ih ne cine losim ljudima kao sto ni pravoslavca ,katolika,budistu ....itd.njegova vjerska opredeljenja ne cine losim ....
|
|
|
|
|
|
Manitu_
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 26. 01. 2012. 11:05 » |
Idi gore
|
Zasto onda kupuje za gotovinu "nevjernicke" kuce ,zbog cega ne traze od drzave drzavnu zemlju ,i naprave kucu po zelji ? Zasto bas ono sto je naumio zeli bas tu od cijele BIH ?
|
|
|
|
|
|
BANIJA 79
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 26. 01. 2012. 11:18 » |
Idi gore
|
jesu dok ne cine lose stvri drugim ljudima....njihova vjerska opredeljenja ih ne cine losim ljudima kao sto ni pravoslavca ,katolika,budistu ....itd.njegova vjerska opredeljenja ne cine losim ....
Znači odsjecanje glava zarobljenim pripadnicima VRS-a na Ozrenu,i zarobljenim pripadnicima HVO-a za tebe nije loše ? Kupovina srpskih i hrvatskih kuća i imanja po bih u cilju stvaranja islamske bosne nije također činjenje loših stvari ? Zašto vehabije ne kupuju imanja od muslimana,nego od Srba i hrvata ?
|
|
|
|
|
BANIJA 79
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 26. 01. 2012. 11:19 » |
Idi gore
|
Zasto onda kupuje za gotovinu "nevjernicke" kuce ,zbog cega ne traze od drzave drzavnu zemlju ,i naprave kucu po zelji ? Zasto bas ono sto je naumio zeli bas tu od cijele BIH ?
Zato što im je cilj stvaranje islamske bih.Zna to i Sunny vrlo dobro,al na trenutke je "zaboravan".
|
|
|
|
|
zelengradjanin
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 26. 01. 2012. 11:31 » |
Idi gore
|
Vehabizam nije tradicionalan i nisam siguran da je registrovan kao takav,već je infiltriran i nastoji biti u tradicionalnom vjerskom muslimanskom opredjeljenju, što ga čini latentno opasnim po okolinu.
|
|
|
|
|
|
Zeljo_furesta
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 26. 01. 2012. 11:32 » |
Idi gore
|
dno Zasto onda kupuje za gotovinu "nevjernicke" kuce ,zbog cega ne traze od drzave drzavnu zemlju ,i naprave kucu po zelji ? Zasto bas ono sto je naumio zeli bas tu od cijele BIH ? mora da su od nekog naucili i vidjeli  nisu uzaludno bili "hrvatsko cvijece"  Nego Pankeru, malo si na skliskom terenu i daleko od "ljepe"  da ja tebe nesto konkretno sta ti mislis na ovu Doturovu povjesnu znanstvenu cinjenicu  : "Nije Tito vratio Dalmaciju, nego Pavelić. E. Naučite se malo povijesnih činjenica", ispalio je Marasović taj opće znan povijesni fakt, usput mudro pogledavši predsjedavajućeg pogledom ispunjenim istinskim fatalizmom. Žalim, znam da vam nije drago čuti, ali to je jednostavno tako, kao da je dr. Duje htio poručiti." cija ono "bijase" Istra i Dalmacija 
|
|
|
|
|
|
free2020
|
 |
« Odgovor #13 poslato: 26. 01. 2012. 11:36 » |
Idi gore
|
Vidi @Manitu, to ti je jedna strategija koja je dobro osmišljena. U federaciji, ali i u RS oni biraju uglavnom zabačene lokacije na kojima planiraju osnovati svoje zatvorene zajednice, skrivene od radoznalih pogleda u kojima mogu da rade šta hoće. Pa i da se obučavaju. Druge grupe poput ovih koje se nastoje infiltrirati na rubove srpskih i hrvatskih naselja imaju sasvim drugačije ciljeve i zadatke. Svojim prisustvom i ponašanjem oni će ulijevati osjećaj nesigurnosti kod stanovništva koji će vremenom dovesti do iseljavanja i prodaje imanja. Cilj im je zaposjesti što više tačaka na cjelokupnoj teritoriji BiH, ali i u pograničnim dijelovima susjednih zemalja u narednih nekoliko desetina godina. To su kratkoročni planovi, a postoje i dugoročni...
|
”Највећи српски грех, онај из кога касније поизилази све зло, сва страва и ужас наше историје и свакодневнице, јесте нестрпљење”
|
|
|
|
Manitu_
|
 |
« Odgovor #14 poslato: 26. 01. 2012. 11:37 » |
Idi gore
|
dno mora da su od nekog naucili i vidjeli  nisu uzaludno bili "hrvatsko cvijece"  Nego Pankeru, malo si na skliskom terenu i daleko od "ljepe"  da ja tebe nesto konkretno sta ti mislis na ovu Doturovu povjesnu znanstvenu cinjenicu  : cija ono "bijase" Istra i Dalmacija  Ako je doktor ne znaci da zna povjest,ja sam za njega sto se toga tice magistar . ali cija je bila Istra i Dalmacija to je komplicirano pitanje 
|
|
|
|
|
|