|
Sunny day
|
 |
« poslato: 27. 01. 2012. 11:38 » |
Idi gore
|
|
|
|
|
|
|
Sunny day
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 27. 01. 2012. 11:54 » |
Idi gore
|
|
|
|
|
|
|
WalterWolf
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 27. 01. 2012. 03:52 » |
Idi gore
|
Ceric je definitivno moron ali je zasluzio nagradu za nerviranje dodikovaca
|
|
|
|
|
|
miskotes
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 27. 01. 2012. 05:10 » |
Idi gore
|
To nindža :Politički islam je ovde na delu dugo dugo, nekoliko dekada. Uvek je bio prisutan na ovom prostoru... Jedna vjerska grupacija proglašena narodom je jedan od uspjeha. Ekspanziju doživljava kada je stao uz SDA i bio involviran u muslimanske paravojne formacije. U zadnjih nekoliko godina je izuzetno politički agresivan. To i ne čudi, pošto ne postoje sekularne sredine gde su muslimani u većini ! Il si, znaš već šta !
|
Nezavisna Srpska!!! Il si, znaš već šta!
|
|
|
|
|
|
Sunny day
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 27. 01. 2012. 08:07 » |
Idi gore
|
|
|
|
|
|
Kapetan
Redovni član
Van mreže
 Windows 7
Browser:
 Firefox 9.0.1
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 27. 01. 2012. 11:24 » |
Idi gore
|
Cerić upravo radi nama veliku uslugu, pokazivajući ono šta sarajevski talibani u vidu SDP-a pokušavaju da sakriju.
|
|
|
|
|
|
Zmaj
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 27. 01. 2012. 11:30 » |
Idi gore
|
Cerić upravo radi nama veliku uslugu, pokazivajući ono šta sarajevski talibani u vidu SDP-a pokušavaju da sakriju.
Cerić radi upravo kontru četnicima u vidu snsd-a
|
|
|
|
|
Kapetan
Redovni član
Van mreže
 Windows 7
Browser:
 Firefox 9.0.1
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 27. 01. 2012. 11:41 » |
Idi gore
|
Cerić radi upravo kontru četnicima u vidu snsd-a
Četnici u SNSD-u??? Koliko znam Četnici se zalažu za monarhiju, oni ne priznaju republičko uređenje. Cilj im je dovođenje na vlast legitimnog prestolonaslednika iz dinastije Karađorđevića. Djelovanje Dodika ide u suprotnu stranu četničkoj idelogiji, koja je definisana prema nekim istorijskim događajima i tradicijama. Naravno za vas iz Federacije svako ko je protiv sarajevske politike odmah se proglašava Četnikom, jer za razliku od Srba vi tu riječ smatrate uvredom i dovodite u kontekst ružnih osobina. Zar efendija Cerić nije vjerski vođa, valjda bi mu trebalo biti važnije briga o duševnom zadovoljstvu svojih vjernika i problemi sa Vehabijama, nego da se isključivo bavi olitičkim pitanjima. Ako hoće da se bavi politikom, neka organizuje političku stranku i nastupi na izborima. Kakva je logika u navodnoj "građanskoj i multietničkoj državi" o kojoj priča sarajevska politička scena, ako je glavni potparol skoro svih bošnjačkih stranaka vjerski vođa Cerić?  Ne ide šerijat zajedno sa sekularnom državom.
|
|
|
|
|
|
Zmaj
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 27. 01. 2012. 11:42 » |
Idi gore
|
Četnici u SNSD-u??? Koliko znam Četnici se zalažu za monarhiju, oni ne priznaju republičko uređenje. Cilj im je dovođenje na vlast legitimnog prestolonaslednika iz dinastije Karađorđevića. Djelovanje Dodika ide u suprotnu stranu četničkoj idelogiji, koja je definisana prema nekim istorijskim događajima i tradicijama. Naravno za vas iz Federacije svako ko je protiv sarajevske politike odmah se proglašava Četnikom, jer za razliku od Srba vi tu riječ smatrate uvredom i dovodite u kontekst ružnih osobina. Zar efendija Cerić nije vjerski vođa, valjda bi mu trebalo biti važnije briga o duševnom zadovoljstvu svojih vjernika i problemi sa Vehabijama, nego da se isključivo bavi olitičkim pitanjima. Ako hoće da se bavi politikom, neka organizuje političku stranku i nastupi na izborima.Kakva je logika u navodnoj "građanskoj i multietničkoj državi" o kojoj priča sarajevska politička scena, ako je glavni potparol skoro svih bošnjačkih stranaka vjerski vođa Cerić ? Ne ide šerijat zajedno sa sekularnom državom. jest tebi cerić izgleda gudno negdje 
|
|
|
|
|
Kapetan
Redovni član
Van mreže
 Windows 7
Browser:
 Firefox 9.0.1
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 28. 01. 2012. 12:01 » |
Idi gore
|
jest tebi cerić izgleda gudno negdje  Ja sam za to da se političari bave politikom, a vjerski službenici vjerom. Ako vi hoćete da vam Cerić bude glavni vođa poput Homenija u Iranu, izvolite, ali u tom slučaju možete zaboraviti da ćemo podržavati zajedničku državu sa onima koji bi radije šerijat nego neko normalno civilno uređenje države. Ako je efendiji Ceriću politika draža od vjere, neka fino skine "mantil" i osnuje stranku, sigurno bi bio uspješan među Bošnjacima.
|
|
|
|
|
|
Matovilo
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 28. 01. 2012. 10:13 » |
Idi gore
|
Ja sam za to da se političari bave politikom, a vjerski službenici vjerom. Ako vi hoćete da vam Cerić bude glavni vođa poput Homenija u Iranu, izvolite, ali u tom slučaju možete zaboraviti da ćemo podržavati zajedničku državu sa onima koji bi radije šerijat nego neko normalno civilno uređenje države. Ako je efendiji Ceriću politika draža od vjere, neka fino skine "mantil" i osnuje stranku, sigurno bi bio uspješan među Bošnjacima.
Ja sam za to da se političari RS bave s onim za sta su placeni i sta im pise u opisu posla.Osim toga...i izmedju ostaloga... da sve Srbe osudjene ili im se sudi u/od strane nasih nepriajtelja i njihovih nepriajteljskih sudova,poput neleganog tzv."sud BiH" "Ad hok Haski Trabunal" da nasi politicari sve te Srbe koliko se god moze da im se pomogne kao i njihovim familijama i da te presude/sudakanja od neprijateljskih sudova proglasi nistavnima.
|
|
|
|
|
suljaga
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 29. 01. 2012. 10:12 » |
Idi gore
|
Ja sam za to da se političari RS bave s onim za sta su placeni i sta im pise u opisu posla.Osim toga...i izmedju ostaloga... da sve Srbe osudjene ili im se sudi u/od strane nasih nepriajtelja i njihovih nepriajteljskih sudova,poput neleganog tzv."sud BiH" "Ad hok Haski Trabunal" da nasi politicari sve te Srbe koliko se god moze da im se pomogne kao i njihovim familijama i da te presude/sudakanja od neprijateljskih sudova proglasi nistavnima.
Pa zar to i ne rade ama baš sve što si opisao 
|
|
|
|
|
|