|
Sunny day
|
 |
« poslato: 29. 01. 2012. 04:49 » |
Idi gore
|
opet poturice pricaju o srbima...srba je u FBiH mozda 60 000 ostalo su poturice iz mjesanih brakova cija se djeca izjasnjavaju kao bosnjaci....sto se moze vidjeti i po ovom rezanju na RS odnosno RS je kriva sto se srbi protjeruju i onemogucava povratak u islamski vilajet iz koga danas i hrvati, koji su citav rat bili u njemu,bjeze.... 
|
|
|
|
|
|
perturabo
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 29. 01. 2012. 05:39 » |
Idi gore
|
Ma kojih 150 hiljada, 500 hiljada  ....Ako su Srbi tako brojni u Federaciji zasto imaju jednog ili dvojicu predstavnika u parlamentu??
|
|
|
|
|
|
|
|
Залутало_прасе
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 29. 01. 2012. 08:47 » |
Idi gore
|
I ko je koga etnički očistio?
A cifa od 150.000 je bar jedno tri puta naduvana... bez obzira na to mnogo govori o federalnoj džamahiriji.
|
|
|
|
|
free2020
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 29. 01. 2012. 09:09 » |
Idi gore
|
I ko je koga etnički očistio?
A cifa od 150.000 je bar jedno tri puta naduvana... bez obzira na to mnogo govori o federalnoj džamahiriji.
Srba u federaciji nema ni 50 000, a ovaj halal-srbin muti vodu sa "4,5 - 5 puta manje" pokušavajući da time prikrije činjenicu da ni 8 % Srba ne živi na svojim predratnim adresama u federaciji... Velikomuslimanski matriks je nadaleko čuven po sukobu sa logikom i brojkama.
|
”Највећи српски грех, онај из кога касније поизилази све зло, сва страва и ужас наше историје и свакодневнице, јесте нестрпљење”
|
|
|
|
Залутало_прасе
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 29. 01. 2012. 09:17 » |
Idi gore
|
Srba u federaciji nema ni 50 000, a ovaj halal-srbin muti vodu sa "4,5 - 5 puta manje" pokušavajući da time prikrije činjenicu da ni 8 % Srba ne živi na svojim predratnim adresama u federaciji...
Velikomuslimanski matriks je nadaleko čuven po sukobu sa logikom i brojkama.
Izgleda da ima Čeda sa obe strane Drine.
|
|
|
|
|
suljaga
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 29. 01. 2012. 10:56 » |
Idi gore
|
Srba u federaciji nema ni 50 000, a ovaj halal-srbin muti vodu sa "4,5 - 5 puta manje" pokušavajući da time prikrije činjenicu da ni 8 % Srba ne živi na svojim predratnim adresama u federaciji...
Velikomuslimanski matriks je nadaleko čuven po sukobu sa logikom i brojkama.
I ti kad lupiš masno masnije nego Matovilo  Skoro je bila tema kako kod mislim Drvara ima jedno selo sa oko 100 domaćinstava i nemaju struju  Znači ako ima 100 domaćinstava pa neka ih je po troje u domaćinstvu znač 300 samo u jednom selu  A ti sad nema ih više od 50 000 u cijeloj federaciji 
|
|
|
|
|
|
bez_respekta
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 29. 01. 2012. 11:28 » |
Idi gore
|
I ti kad lupiš masno masnije nego Matovilo  Skoro je bila tema kako kod mislim Drvara ima jedno selo sa oko 100 domaćinstava i nemaju struju  Znači ako ima 100 domaćinstava pa neka ih je po troje u domaćinstvu znač 300 samo u jednom selu  A ti sad nema ih više od 50 000 u cijeloj federaciji  Немају струју јер су Срби, Суљкане, зар не....и то је доказ колико МХ-Федерација брине о Србима и то је доказ да етничко чишћење живи у МХФедерацији... 
|
Henry Kissinger:"Until it was created in 1992, Bosnia had never been an independent state. "
|
|
|
|
suljaga
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 29. 01. 2012. 11:33 » |
Idi gore
|
Немају струју јер су Срби, Суљкане, зар не....и то је доказ колико МХ-Федерација брине о Србима и то је доказ да етничко чишћење живи у МХФедерацији...  Negdje sam pročitao mislim na onoj temi gdje su vehavije tražili da kupe zemlju od Hrvatski povratnika a to je u blizini voždove kuće da ni oni nemaju struju pa se pitam kako do da ni u naprednom entitetu nemaju baš svi struju - Ja sam rekao da svoje imanje ne dam ni za kakve pare. Imamo velika imanja i obnovili smo kuće poslije rata. Samo kad bismo još dobili struju, mi odavde nećemo - rekao je Agatić u razgovoru sa novinarom "Glasa Srpske".
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 29. 01. 2012. 11:38 suljaga »
|
|
|
|
|
|
|
|
Залутало_прасе
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 30. 01. 2012. 12:07 » |
Idi gore
|
I ti kad lupiš masno masnije nego Matovilo  Skoro je bila tema kako kod mislim Drvara ima jedno selo sa oko 100 domaćinstava i nemaju struju  Znači ako ima 100 domaćinstava pa neka ih je po troje u domaćinstvu znač 300 samo u jednom selu  A ti sad nema ih više od 50 000 u cijeloj federaciji  Ne lupam ja nego ti... Drvar, Glamoč i Grahovo su jedini opštine u FBiH gde Srba ima značajnom broju, odnosno u ove tri opštine su većina. Međutim, veliko je pitanje da li kada se sve sabere u ove tri opštine ima oko 20.000 Srba. Gde ih još ima u Federaciji? Pa u Sarajevu jedno 20-25.000, 3-4.000 u Mostaru, daj Bože toliko u Tuzli... Neka bude 50.000 maksimum. 150.000 Srba u FBiH je fantastika.
|
|
|
|
|
Paša
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 30. 01. 2012. 12:35 » |
Idi gore
|
Pa ja ne znam sto vi kukate,brate Federacija je tamni vilajet sta ce Srbi u njoj kad imaju rs?
|
|
|
|
|
|
suljaga
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 30. 01. 2012. 08:03 » |
Idi gore
|
Jeбем ли га, онда испаде ''геноцидна'' Српска иста као ''мерхаметли'' Федерација, зар не, Суљкане?  Jesi li igdje pročitao da sam reko da u Federaciji teče med i mlijeko ma sve je to u pet deka 
|
|
|
|
|
|
free2020
|
 |
« Odgovor #13 poslato: 30. 01. 2012. 08:13 » |
Idi gore
|
Pa ja ne znam sto vi kukate,brate Federacija je tamni vilajet sta ce Srbi u njoj kad imaju rs?
Ne kukamo mi već kukaju ovi halal-srbi po diktatu iz bošnjačkog vrha. Hoćete da provedete etničko čišćenje i da se istovremeno dičite "multietničnošću"? E neće da može! Lično znam za slučajeve stotinjak srpskih porodica koje su čitav rat izdržale u tamnom vilajetu, a kasnije se doselili u RS zbog ljepote života u "multietničnosti"...
|
”Највећи српски грех, онај из кога касније поизилази све зло, сва страва и ужас наше историје и свакодневнице, јесте нестрпљење”
|
|
|
|
suljaga
|
 |
« Odgovor #14 poslato: 30. 01. 2012. 08:18 » |
Idi gore
|
Ne kukamo mi već kukaju ovi halal-srbi po diktatu iz bošnjačkog vrha. Hoćete da provedete etničko čišćenje i da se istovremeno dičite "multietničnošću"? E neće da može!
Lično znam za slučajeve stotinjak srpskih porodica koje su čitav rat izdržale u tamnom vilajetu, a kasnije se doselili u RS zbog ljepote života u "multietničnosti"...
Pa vjerovatno su ti koje ti poznaješ bili na nekim funkcijama prije rata i drmali vedrili i oblačili u tim krajevima a poslije rata su morali da budu ravnopravni sa drugima a to njima nije odgovaralo pa se iselili
|
|
|
|
|
|