Nezavisne novine - Diskusije
25. 05. 2012. 06:14 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Članovi Links Kontakt Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Kapičić: I Srbija je moja domovina  (Pročitano 116 puta)
Sunny day
Glavni urednik
Na mreži Na mreži

Windows 7 Windows 7
Browser:
Firefox 9.0.1 Firefox 9.0.1

« poslato: 29. 01. 2012. 05:01 »
Podeli temuIdi gore

TitleBoxPODGORICA - Jovo Kapičić, narodni heroj, jugoslovenski general u penziji, rekao je da se neće iz Beograda seliti u Crnu Goru.

On je dodao da mu je i Srbija domovina, a tamo živi i njegova porodica.

Kapičić je rekao da je u Srbiji proglašen za "crnu ovcu", ali ne zato što je neprijatelj Srba, već zato što kritikuje vlast Srbije.

http://www.nezavisne.com/novosti/ex-yu/Kapicic-I-Srbija-je-moja-domovina-125784.html

e moja srbijo...hranis kerove koji na tebe reze i pokusavaju da te ugrizu
Korisničko_ime
Ugledni član
Van mreže Van mreže

Windows 7 Windows 7
Browser:
Chrome 16.0.912.77 Chrome 16.0.912.77

« Odgovor #1 poslato: 30. 01. 2012. 08:32 »
Podeli temuIdi gore

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/304145/Jovo-Kapicic-Srbija-se-jos-nije-odrekla-plana-da-osvoji-Crnu-Goru

Citat
Prema njegovim rečima, Srbija se još nije odrekla plana da "osvoji" Crnu Goru.

Budaletina. Meni u njegovom primeru nisu jasni mediji. Malo malo pa Jovo Kapicic u novinama,sto mu se daje uopste medijski prostor. Kakav je on faktor da sa 90 godina daje bilo kakve komentare i analize. Za Cedu ima logike, placen je sa strane a idu i izbori pa da proba da privuce Zukorliceve glasace ali ovaj Jovo stvarno sumnjam da ima nekog interesa. Ono sto su ga napali jeste jadno,ali ne kazem da nije zasluzio. On umesto da se pod stare dane smiri i provede jos to malo zivota u miru, ne prestaje sa huskanjem. To nije bas normalno, a mediji ga samo loze 
padobranac
Elitni član
Na mreži Na mreži

Windows Vista Windows Vista
Browser:
MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0

« Odgovor #2 poslato: 30. 01. 2012. 10:23 »
Podeli temuIdi gore

Jovo stvarno sumnjam da ima nekog interesa. Ono sto su ga napali jeste jadno,ali ne kazem da nije zasluzio. On umesto da se pod stare dane smiri i provede jos to malo zivota u miru, ne prestaje sa huskanjem.

nego sta nego jadno!!! u normalnim drzavama se krene sa sudskim postupkom pa pritvorima, ispitivanjima itd itd ko hebe pacova nek umire polako po istraznim zatvorima. cudi me da niko ne trazi odstetu od njega pa da pacov kad umre da nemaju ni za sahranu ti ostali pacovi oko njega.
Stranice: [1]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Nezavisne novine | Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Sitemap

Google visited last this page 06. 05. 2012. 08:50