Nezavisne novine - Diskusije
25. 05. 2012. 06:17 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Članovi Links Kontakt Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Potreban dobar web hosting sa tehnickom podrskom na srpskom jeziku!?  (Pročitano 174 puta)
Milan87
Posmatrač

Van mreže Van mreže

Windows 7 Windows 7
Browser:
Firefox 9.0.1 Firefox 9.0.1

« poslato: 30. 01. 2012. 01:06 »
Podeli temuIdi gore

Pozdrav drugari, treba mi vasa preporuka o web hosting agenciji iz Bosne, koja je kvalitetna sto se tice i svih novih tehnologija da podrzava kontrol panel sa fantastico de luxe i najbintije da ima tehnicku podrsku na domacem jeziku. Cijena i nije toliko presudna, binto mi je da imaju dobru reputaciju i da ga vi korstite i da mi ih toplo preporucujete?
Nadam se da mi niko nece M:telov hosting ponuditi jer su oni uzasni..BIo sam godinu dana sa njima...uzas...
Hvala
zelengradjanin
Počasni član
Van mreže Van mreže

Windows Vista Windows Vista
Browser:
Firefox 3.5.19 Firefox 3.5.19

« Odgovor #1 poslato: 30. 01. 2012. 03:24 »
Podeli temuIdi gore

Pozdrav drugari, treba mi vasa preporuka o web hosting agenciji iz Bosne, koja je kvalitetna sto se tice i svih novih tehnologija da podrzava kontrol panel sa fantastico de luxe i najbintije da ima tehnicku podrsku na domacem jeziku. Cijena i nije toliko presudna, binto mi je da imaju dobru reputaciju i da ga vi korstite i da mi ih toplo preporucujete?
Nadam se da mi niko nece M:telov hosting ponuditi jer su oni uzasni..BIo sam godinu dana sa njima...uzas...
Hvala

http://www.auratus.eu/
tripz0r
Putnik u prolazu

Van mreže Van mreže

Windows 7 Windows 7
Browser:
Chrome 16.0.912.77 Chrome 16.0.912.77

« Odgovor #2 poslato: 31. 01. 2012. 11:30 »
Podeli temuIdi gore

Ja sam imao prije 20ak dana klijenta koji je imao hosting na avalonu, izgledaju skroz okej, ja sam se iznenadio, imaju sve najnovije cmsove...Tehnicka podrska im je na domacem jeziku naravno, mislim niej da sam probao tacno ali domaci su. Evo ti link ka web hosting paketima njihovim pa provjeri. Inace su iz HR, ali od skora su dosli i u Bih.
poz
Stranice: [1]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Nezavisne novine | Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Sitemap

Google visited last this page 21. 05. 2012. 02:25