zato su tako brzo priznali otcijepljene republike. zbog prevelike želje za očuvanjem jugoslavije!

joj, nemam više uopšte želju raspravljat se sa matrix teoretičarima. kome nije jasno, neka uživa u zabludama...
gledaj Tomi znam da si volio Jugu, moram priznat da sam i ja. Ali ne treba sad vjerovat u neke nategnute teorije zavjere. Priznanje Hrvatske i Slovenije bilo je iznudjeno od strane Vatikana i Njemacke. Cak je i u Njemackoj bilo podijeljeno misljenje imas o tome svjedocenja. Da oni to nisu pogurali, tesko da bi ostali priznali. Ratovalo bi se bez priznanja i to sa drugih polaznih tocaka. Mozda bi cak priznali RSK pa bi onda Hrvati sluzbeno ratovali na tudjem teritoriju itd. Jedino sto znam da bez obzira na priznanje Hrvati ne bi odustali od ratovanja do svojih granica pa sto bude, u to sam skoro siguran. Kakav bi ishod bio ne znam.
Ali priznanju je narocito pripomogla i srpska strana potpuno suludim akcijama u Dubrovniku i Vukovaru. Nakon takvih vizuelno ruznih stvari izbili su argumente zagovarateljima Jugoslavije.