|
Sunny day
|
 |
« poslato: 30. 01. 2012. 08:55 » |
Idi gore
|
i onda da svi zajedno slavimo bljesak i oluju.... 
|
|
|
|
|
|
Manitu_
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 30. 01. 2012. 08:57 » |
Idi gore
|
i onda da svi zajedno slavimo bljesak i oluju....  Ma ima tih operacija i vise
|
|
|
|
|
|
suljaga
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 30. 01. 2012. 09:04 » |
Idi gore
|
Šta bi RS da im nije Hrvata Vlajkija  Vidiš da će Vlajki preko Hrvatske odvesti RS i Srbiju u Europu 
|
|
|
|
|
|
BANIJA 79
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 30. 01. 2012. 09:08 » |
Idi gore
|
Šta bi RS da im nije Hrvata Vlajkija  Vidiš da će Vlajki preko Hrvatske odvesti RS i Srbiju u Europu  Bolje hrvat,nego poturica. 
|
Pitaju me odakle si žuti, sa Banije Krajišnik sam ljuti!
|
|
|
|
suljaga
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 30. 01. 2012. 09:13 » |
Idi gore
|
Bolje hrvat,nego poturica.  Evo ovima iz SAO Krajine šanse da se vrate u Krajinu i da se bolje pripreme sa obranu sveSrBski zemalja 
|
|
|
|
|
|
Dilajla
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 30. 01. 2012. 09:43 » |
Idi gore
|
Evo ovima iz SAO Krajine šanse da se vrate u Krajinu i da se bolje pripreme sa obranu sveSrBski zemalja  Tako je, poturice su ih i otjerale iz Krajine a braca Hrvati uvijek bili dobri prema njima. Sta politika cini od ljudi,.. to je cudo jedno. Elem, mozemo se mi smijati Vlajkiju, ali on samo oslikava jedan vrlo aktuelan trend u RS. Da zna ovakav jedan paranoik koliko muslimana ima samo u nekim evropskim metropolama, tek bi se onda usro od opasnosti. 
|
|
|
|
|
|
Paša
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 30. 01. 2012. 10:02 » |
Idi gore
|
Kod brace susjeda mozete samo dobiti frulu da svirate,ova vlada a jos pogotovo kao clanioca EU nikad nece biti uz bila sta ima veze sa rs. A domaci Hrvatim nek je sa srecom! 
|
|
|
|
|
|
BANIJA 79
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 30. 01. 2012. 10:10 » |
Idi gore
|
Kod brace susjeda mozete samo dobiti frulu da svirate,ova vlada a jos pogotovo kao clanioca EU nikad nece biti uz bila sta ima veze sa rs. A domaci Hrvatim nek je sa srecom!  Ma da,hrvatska vlada će sigurno podržavat vehabije i mudžahedine hehe.  PS neku veče si i ti dobio od "brata" prigorca frulu da zasviraš.  To ti je dao za nagradu što si navijo za hrvate.  Poznato je kako hrvati "vole" muslimane,pogotovo u Mostaru i srednjoj bosni. 
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 30. 01. 2012. 10:12 BANIJA 79 »
|
|
|
|
|
|
Paša
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 30. 01. 2012. 10:21 » |
Idi gore
|
Ma da,hrvatska vlada će sigurno podržavat vehabije i mudžahedine hehe.  PS neku veče si i ti dobio od "brata" prigorca frulu da zasviraš.  To ti je dao za nagradu što si navijo za hrvate.  Poznato je kako hrvati "vole" muslimane,pogotovo u Mostaru i srednjoj bosni.  Ma ti Hrvati toliko i nisu bitni TATA je ipak u ZG i kako on kaze tako ovi i igraju. Isto tako je i sa Srbima,kako BG kaze tako je. Jok eto Cetnike ce podrzati !!
|
|
|
|
|
|
free2020
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 30. 01. 2012. 10:32 » |
Idi gore
|
Ma ti Hrvati toliko i nisu bitni TATA je ipak u ZG i kako on kaze tako ovi i igraju.
Zagreb igra onako kako Vatikan diktira... 
|
”Највећи српски грех, онај из кога касније поизилази све зло, сва страва и ужас наше историје и свакодневнице, јесте нестрпљење”
|
|
|
|
BANIJA 79
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 30. 01. 2012. 10:32 » |
Idi gore
|
Ma ti Hrvati toliko i nisu bitni TATA je ipak u ZG i kako on kaze tako ovi i igraju. Isto tako je i sa Srbima,kako BG kaze tako je. Jok eto Cetnike ce podrzati !! Da,samo što će te "tate" iz Zagreba i Beograda u datom trenutku stat na stranu svog naroda,a ne na stranu poturica.A onda će se pjevat ona "muslimani bolje da vas nema". 
|
|
|
|
|
|
|
BANIJA 79
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 30. 01. 2012. 10:48 » |
Idi gore
|
Kakvog ba svog naroda  Ne budi smijesan EU je vec susjedima zamazala oci a uskoro i drugim susjedima,pa cemo vidjet kakva ce onda potpara biti. Samo ti živi u nadi,nada umire zadnja,al je i kurva.  U Evropi su "ludi" bez muslimana,pogotovo u Francuskoj. 
|
|
|
|
|
nebitno
|
 |
« Odgovor #13 poslato: 31. 01. 2012. 01:23 » |
Idi gore
|
ova izjava je poznata taktika iz II svj. rata. Potpisi primirje sa jednim 'neprijateljem' dok ne rijesis drugoga, da nemas prevelik front odjednom. Kada se rijesis prvog tek tada se razracunaj i sa drugim Naivno ali sta ces bar je pokusao  Osobno ne vidim nikakve opasnosti od islamizma na Balkanu. Ljudi imaju pravo da vjeruju u sto hoce, gdje je tu opasnost. Opasnost bi bila kada bi ekstremni islamisticki stavovi bili prihvaceni od vecine, a te vecine na Balkanu naprosto nema, to su sve 'domaci' muslimani Da ne kazem da je ova izjava i cinicna, prvo istjerase sve Hrvate a sada bi da prave specijalne veze.
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 31. 01. 2012. 01:28 nebitno »
|
|
|
|
|
|
vanzemaljac
|
 |
« Odgovor #14 poslato: 31. 01. 2012. 01:31 » |
Idi gore
|
This message has been deleted by Tommy Gavin as spam! vanzemaljac's post count has been reduced by 1.
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 31. 01. 2012. 02:46 Tommy Gavin »
|
|
NEZAVISNA SRPSKA NEMA ALTERNATORA 
|
|
|
|