Nezavisne novine - Diskusije
25. 05. 2012. 06:39 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Članovi Links Kontakt Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 39   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Да ли је Хрватска геноцидна творевина?  (Pročitano 4819 puta)
nebitno
Super član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Chrome 16.0.912.77 Chrome 16.0.912.77

« Odgovor #180 poslato: 06. 02. 2012. 11:59 »
Podeli temuIdi gore

Danas nisam ljut ni gadljiv na ovaj pesmicak uvlacenja Germanima otpozadi...stara hrvatska vekovna uvezbana gimnastika...cak su hravti uznapredovali nisu vise u Ungarskoj bulji vec u germasnkoj  Joj

znaci otprilike jednako koliko su Srbi u ruskoj  Joj Mozda malo manje jer svako malo po srpskim novinama te zahvalnost ruskoj braci te dodjela ordenja te javno bratimljenje te pljeskanje ruskim kamionima pomoci i tako u krug. Citav nusicev igrokaz  Kafica

inace meni osobno se gadi ova pjesmica kao i vecini Hrvata Wink Moglo je to i trebalo bolje, jer ipak nas je Njemacka priznala kada smo ostavljeni na nemilost svjetskih 'demokrata' pod cijom paskom smo i trebali bit odvedeni pred streljacki vod. Znaci trebalo je da se pokaze zahvalnost ali ne na ovako nabrzinu sklepan i debilan nacin. No zahvalnost je nedobrovoljno 'pokazana' kasnije kada su u pola cijene dobili telekom i jos neke firme
« Poslednja izmena: 07. 02. 2012. 12:02 nebitno »
Manitu_
Počasni član
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 10.0 Firefox 10.0

« Odgovor #181 poslato: 07. 02. 2012. 12:04 »
Podeli temuIdi gore

istin j Pankeru, za rat je potrebno dvoje ali budi iskren pa se sjeti Sranje i njegove
izjave poslje Oluje: rata je moralo biti jer ne bi bili ni NDH  Napisano
Mogli su Srbi okaciti puske o klin ali nista ne bi oni dobili i postigli, bili bi opet prisiljeni sami
sebe da protjeraju ali u manjem broju neko sto je to ucinila drzava ciji su gradani  Wink
Budi realan barem malo, znas da nista nema bez igre velikog brata jer pogledaj Egipat, Libiju,
Siriju itd.  da se i moglo dogovoriti  bez rata to ne bi dozvolili drugi.

Rat je promjenio ljude,  ali ne na bolje neko je pobudio one skrivene crne misli posebno kod
onih koji su osjetili na svojoj kozi to i u svakom cuci neka mala "zvijer" (pa i u tebi) samo je
pitanje kako je ko obuzda.
Jer i ti ponekad znas skrnuti s puta ali opet se vratis (i nadoknadis 3x) jer to je tvoj narod i to
je normalno, svako svom jatu Manitu samo kad su u pitanju Srbi onda je to malo teze
probaviti i  izbivaju vam ospice od alergije Wink 

Ne "cuci" u meni nista ,samo znam da nebi vise prozivljavao ono sto sam prosao . Onaj ko to nije prosao malo zna o tim pitanjima . Ja vjerujem da masa bivsih vojnika (nebitna strana) nebi bas "sa pjesmom na ustima" opet isla ratovati . Jer znaju sto je to . Islo bi se vjerovatno ako bi morao ,ali da ces biti u prvim redovima kod djeljenja pusaka malo teze . Po pisanju vojnika na forumima,vuce se jedna misao kod mnogih . U tim trenutcima nije bitana nacija,zastava,vjera ,nego ostati ziv i pomoci prvom do sebe . On je sve u tom trenutku i ti njemu ,sve ostalo je nebitno . Lako je onima sto rade propagandu ,sto gore to bolje ,ali njih niko i ne voli ,jer bas im se i neda biti u rovu . Oni su pametni i iznad blata .
nebitno
Super član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #182 poslato: 07. 02. 2012. 12:10 »
Podeli temuIdi gore

This message has been deleted by free2020 as spam!
nebitno's post count has been reduced by 1.
« Poslednja izmena: 07. 02. 2012. 10:07 free2020 »
free2020
Stariji urednik
Na mreži Na mreži

Mac OS X 10.4 Mac OS X 10.4
Browser:
Firefox 3.6.10 Firefox 3.6.10

« Odgovor #183 poslato: 07. 02. 2012. 10:46 »
Podeli temuIdi gore

izvini ako nije tocno, ako je profulano i ustvari ako je 500-1000 manje. Zato molim tvoj precizan podatak o izginulima u Jasenovcu. Ovdje se spominje 500.000 pa 600.000 pa preko 700.000 ide i do milijun.  Sve po 100.000 profulano. Nema veze sta je 100.000 prema 500-1000

Postavio sam ti zvaničan spisak djece. Izvoli izbrojati i nećeš više nagađati i lupati gluposti. Izostavi punoljetne i imaćeš tačan podatak o broju poginule djece.

”Највећи српски грех, онај из кога касније поизилази све зло,
сва страва и ужас наше историје и свакодневнице, јесте нестрпљење”
Zeljo_furesta
Elitni član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #184 poslato: 07. 02. 2012. 12:08 »
Podeli temuIdi gore

Citat
Ali ne brini, nece vise bit potrebe za takve marifetluke, jer nece vise bit situacije da je Srbija naoruzana do zuba a Hrvatska sasvim bez oruzja.

posteno Nebitni ali da ces ti biti isto tako veliki patriota pa u prvi borbeni red s pjesmom na ustima  Wink
Samo ako bud sljedeci put onda se gadno pise s obadvije strane Nebitni gledajuci mada mislim da ce
biti gadnije za vasu stranu jer Krajisnici se ne odricu svoje dedovine a ne znam samo sta bi ti da trazis u
Srbiji  Wink Wink Da nemas mozda dedovinu preko Drine Nebitni  Cheesy Cheesy Da ne cucui u tebi mozda  Tri prsta Srbija smjesko Grin
Maki vas kralj
Elitni član
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:
MS Internet Explorer 6.0 MS Internet Explorer 6.0

« Odgovor #185 poslato: 07. 02. 2012. 12:54 »
Podeli temuIdi gore

to je naivna medijska zamka na koju ste nagazili, jednako kao u Vukovaru. Neko nije radio dobro svoj posao

Ali ne brini, nece vise bit potrebe za takve marifetluke, jer nece vise bit situacije da je Srbija naoruzana do zuba a Hrvatska sasvim bez oruzja.

U Vukovaru ste trcali kroz kukuruze i ostavljali zene i decu "cetnicima" da ih cuvaju. Ipak znate da Srbi nisu ko ustase.  Wink

Bez oruzja? Kako samo lazete ne mogu verovati... ma tenkove ste lomili zubima a avione obarali prackama... jel to lazete sebe ili nas?

Kaj je bilo bre?
Matovilo
Počasni član
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 9.0.1 Firefox 9.0.1

« Odgovor #186 poslato: 07. 02. 2012. 06:49 »
Podeli temuIdi gore

This message has been deleted by bubamara as spam!
Matovilo's post count has been reduced by 1.
« Poslednja izmena: 10. 02. 2012. 07:00 bubamara »

{alt}
nebitno
Super član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Chrome 17.0.963.46 Chrome 17.0.963.46

« Odgovor #187 poslato: 10. 02. 2012. 01:43 »
Podeli temuIdi gore

Bedo i fukaro u ljudskom obliku,nikada vi ako Vatikanski zlocinacki projekt, niste bili nit' ce te biti neko i nesto,jer nikada niste bili nit' ce te imati svoje JA.

Vi ste samo olos,fuakra,orudje u rukama globalne "crkve" koji vas od kako postojite iskoristava za svoja globalna zla.
Uvek ste bili i bicete alat,orudje za zlorabote zlocianckih imperija i Vatikana...jucer Hitlerovcima/
Vatikanu na Balkanu i Staljingradu a danas opet Vatikanu i Amerikanu na Balkanu i Afganistanu.

Bedo ljudska Srbi su vas 1918g prvi put u vasoj bednoj zlocianckoj istoriji oslobodili vecnog slugeraja i nistavila ...sada ste opet sluge i nistavilo...i tako ce te ostati dok god bednici postojite jer Srbi nece vise niakda(naivno/ludo) da vas bracom zovu i oslobadjaju.

Zato bedo ljudska crknite u vasem vlastitom jadu,bedi ,smradu i nistavilu a Srbi ce OPET zablistati i izaci iz ovoga sadasnjega stanja u kojem se nadjose nakon suludosti politickih odluka 1918 i 1945g.Srbi su znali biti i u milion puta goroj situaciji pa su OPET znali umeli i zablisatli.

Za vas bedu i fukaru vredi ova pesma za sva vremena,koja kaze SVE o vama.

je li osvetnice nekulturni, odakle se ti ono javljas  Joj Jesi li to pobjego hijadama milja od nas 'bednika i fukare' ili sta Wink

I pitanje za (mnogobrojne) urednike, a posebno Bubu. Bubo jel se smije ovako generalno pisat uvredljivo o nekom narodu, ili to smiju samo neki. Dajte se dogovorite vise jer mene banujete za mnogo manje stvari  Krsti se
Maki vas kralj
Elitni član
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #188 poslato: 10. 02. 2012. 09:50 »
Podeli temuIdi gore

je li osvetnice nekulturni, odakle se ti ono javljas  Joj Jesi li to pobjego hijadama milja od nas 'bednika i fukare' ili sta Wink

I pitanje za (mnogobrojne) urednike, a posebno Bubu. Bubo jel se smije ovako generalno pisat uvredljivo o nekom narodu, ili to smiju samo neki. Dajte se dogovorite vise jer mene banujete za mnogo manje stvari  Krsti se

Ustasofil kmeci da ga neko vredja... neprocenjivo.

Kaj je bilo bre?
Zeljo_furesta
Elitni član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #189 poslato: 10. 02. 2012. 01:13 »
Podeli temuIdi gore

Citat
Dajte se dogovorite vise jer mene banujete za mnogo manje stvari 

zali se Nebitni Hagu i EU a mogao bi mozda i Tadicu  Wink
rece za "mnogo manje stvari";  jesu vala male stvari kad su drugi u pitanju posebno Srbi  Ne Ne Ne
tvoji su velike "stvari" i zvijerke da ih ne mozes s nikim ni usporediti  Dođi dođi Dođi dođi
modricanin
Elitni član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0

« Odgovor #190 poslato: 10. 02. 2012. 01:23 »
Podeli temuIdi gore

Dajte se dogovorite vise jer mene banujete za mnogo manje stvari  

Nemoj se puno na njega srditi, njemu i makiju je sve oprosteno iz zdravstvenih razloga.. Cool
« Poslednja izmena: 10. 02. 2012. 01:25 modricanin »
Maki vas kralj
Elitni član
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #191 poslato: 10. 02. 2012. 01:58 »
Podeli temuIdi gore

zali se Nebitni Hagu i EU a mogao bi mozda i Tadicu  Wink
rece za "mnogo manje stvari";  jesu vala male stvari kad su drugi u pitanju posebno Srbi  Ne Ne Ne
tvoji su velike "stvari" i zvijerke da ih ne mozes s nikim ni usporediti  Dođi dođi Dođi dođi

Jep.. nek trazi svoje pravo za reviziju istorije na ovim prostorima. Za negiranje genocida nad Srbima i prebacivanju genocida u Srbiji srpskim vlastima.

Kaj je bilo bre?
bubamara
Urednik
Na mreži Na mreži

Windows Vista Windows Vista
Browser:

« Odgovor #192 poslato: 10. 02. 2012. 07:03 »
Podeli temuIdi gore

Ne smije se, evo i Matovilo je poslat na kraci odmor.
Naravno, to ne znaci da neces i ti kad pretjeras sa generalizovanjem i spinovanjem, a bojim se da do toga necemo dugo cekati jer ti drugacije i ne znas komunicirati.  Embarrassed
nebitno
Super član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Chrome 17.0.963.46 Chrome 17.0.963.46

« Odgovor #193 poslato: 11. 02. 2012. 06:17 »
Podeli temuIdi gore

Jep.. nek trazi svoje pravo za reviziju istorije na ovim prostorima. Za negiranje genocida nad Srbima i prebacivanju genocida u Srbiji srpskim vlastima.

Momci pogresno ste me protumacili (ili mozda namjerno). Ja ne negiram apsolutno nista, samo se zalazem da se utvrde cinjenice. Ali stvarne cinjenice a ne mitomanija sa koje god strane da dolazi. Sve sto se utvrdi ja apsolutno priznajem i nema govora o nekakvom negiranju. ALi nisam za mitoloski pristup historiji.

Takav mitomanski ptistup umjesto sirenja cinjenica sa obje strane je i doveo do onako razornog rata. Sa obe strane narod je bio godinama pumpan neistinama tako da obican covjek vise i nije znao sta je istina a sta laz. Ja sa svoje strane mogu potvrditi da sam se o Srbima naslusao svakakvih stvari za koje nisam ni razmisljao da li su istinite. To razmisljanje doslo je tek kasnije kada sam uvidio da nije bas sve tako. Uvjeren sam da je i druga strana dozivjela isto (mada vidim neki ne zele da priznaju). To je i glavni razlog onolike mrznje koja je eksplodirala u nasilje.

Ono sto neki ovdje rade (prepoznace se) je da i dalje upumpavaju mrznju kroz neistine i pretjerivanja. Na taj nacin stete ne samo drugima vec i svojoj djeci.

I dodatak za Bubu, istina je da se uhvatim u generaliziranju, ali nije namjerno vjeruj Smiley
Залутало_прасе
Veteran foruma
Van mreže Van mreže

Windows 7 Windows 7
Browser:

« Odgovor #194 poslato: 11. 02. 2012. 06:40 »
Podeli temuIdi gore

Pozdrav Nebitno!

Kako je kod vas, jeste li zavejani? Smiley

{alt}
Stranice: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 39   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Nezavisne novine | Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Sitemap

Google visited last this page 19. 05. 2012. 02:31